Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Επεστράφη το Σχέδιο της επέκτασης του Σχεδίου των Καμένων Βούρλων, λόγω των μικροπολιτικών που ακολουθεί Ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου για να μην θιγούν κάποιοι κολλητοί του.

 Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com

Εστάλη στο Blog από αγανακτισμένους Δημότες για  το Σχέδιο των Καμένων Βούρλων.




Έχουμε από 13-4-2010  αναπομπή από το Υπουργείο Περιβάλλοντος της επέκτασης του Σχεδίου των Καμένων Βούρλων .
Ο λόγος είναι ότι δεν είναι δυνατή η προώθηση και η έγκριση του Σχεδίου των Καμένων Βούρλων επειδή πρέπει να γίνει σωστή η μελέτη της οριοθέτησης των ρεμάτων « Τρανόρεμα » και « Προφήτη Ηλία ».

Δείτε το έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος.






Η πρώτη επιστροφή του Σχεδίου των Καμένων Βούρλων έγινε το 1999 . Ένας δε απ` τους λόγους που επεστράφη και τότε ήταν η μη σωστή μελέτη οριοθέτησης των ρεμάτων.


Από το έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος φαίνεται ότι ζητήθηκαν άλλες  δυο φορές από το Υπουργείο  συμπληρωματικά στοιχεία για τη μελέτη της οριοθέτησης των ρεμάτων μέσα στο 2010.  Εκ του αποτελέσματος όλα δείχνουν ότι τα συμπληρωματικά στοιχεία που εστάλησαν δεν ικανοποίησαν το Υπουργείο και για αυτό επεστράφη πίσω το Σχέδιο.


Καλά ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου τι έκανε ; 
Γιατί δεν υπέδειξε στους μελετητές Μηχανικούς να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος.                                                      
Γιατί δεν ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο και το κράτησε μυστικό ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι το Σχέδιο.                                                                                                                                 Πολλά και αμέτρητα είναι τα ερωτήματα   που  τίθενται  από  τους  Δημότες   ........

Ο κ. Αντωνίου δήλωνε στον απολογισμό των πεπραγμένων  που έκανε τον Ιούνιο του 2008 ότι θα ξυπνήσουν οι Δημότες των Καμένων Βούρλων ένα πρωί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2009 και θα δουν τα μηχανήματα να ανοίγουν τους δρόμους της επέκτασης του Σχεδίου.

Πατήστε εδώ για να ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο αυτών που έλεγε ο κ. Αντωνίου για το Σχέδιο και για άλλα θέματα των Καμένων Βούρλων για τα οποία δυστυχώς δεν έκανε τίποτα.        Eίναι   από το   Blog  kamena-vourla-news.
Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη Δημοτική αρχή που θα εκλεγεί θα είναι πιο συνεπής σε αυτά που θα εξαγγείλει.


Τι έχει να πει τώρα ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου δυο  χρόνια μετά που έρχεται η σκληρή πραγματικότητα να τον διαψεύσει για αυτά που έλεγε τον Ιούνιο του 2008 ;


Αν δεν κάνουμε λάθος ο κ. Πλατανιάς που είναι και πάλι υποψήφιος με τον κ. Αντωνίου είναι ο υπεύθυνος της επέκτασης του Σχεδίου και ήταν και επί όλων των προηγούμενων Δημάρχων.


Πόσες φορές έχει μετρήσει άραγε αυτά τα ρέματα ο κ. Πλατανιάς και γιατί κάθε φορά συνεχίζει να κάνει το ίδιο λάθος ;
Τι φταίνε οι Δημότες που έχουν έννομο συμφέρον επί 16 χρόνια να είναι δέσμιοι της επέκτασης του Σχεδίου και να χρεώνονται την ανεπάρκεια του κ. Πλατανιά και του κ. Αντωνίου.


Όλα αυτά γίνονται όπως δείχνουν τα πράγματα, είτε γιατί ο κ. Αντωνίου και οι συνεργάτες του είναι ανεπαρκείς και άσχετοι με το θέμα, είτε θέλοντας να κάνουν μικροπολιτική για να μην θιγούν οι κολλητοί τους που παροικούν (σε όλους είναι γνωστοί) δίπλα στα ρέματα " Τρανορέμα "  και  "Προφήτη Ηλία ".


Όποιο και από τα δύο αν ισχύει τι φταίμε   εμείς οι Δημότες των Καμένων Βούρλων να ταλαιπωρούμαστε   και να    είμαστε  δέσμιοι επί χρόνια αυτών των μικροπολιτικών του κ. Αντωνίου και των συνεργατών του.


Εμείς οι αγανακτισμένοι Δημότες των Καμένων Βούρλων βλέποντας τις μικροπολιτικές του κ. Αντωνίου πιστεύουμε ότι πρέπει σε αυτές τις εκλογές  όλοι  οι Δημότες να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους και με την ψήφο τους να δώσουν την καλλίτερη λύση για τον τόπο.

Δεν  πρέπει  να  αφείνουμε  τους  άλλους  να  παίρνουν  τις  αποφάσεις που  αφορούν  το  μέλλον  το  δικό μας και των παιδιών  μας.

Οι  αγανακτισμένοι  Δημότες  για  την  επέκτση  του  Σχεδίου  των  Καμένων  Βούρλων.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά πότε σκόπευε να πει στους Δημότες των Καμένων Βούρλων ο κ. Αντωνίου ότι το Σχέδιο των Καμένων Βούρλων επεστράφη πίσω μετά τις εκλογές ;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το κρατάει σαν έκπληξη για τους Δημότες των Καμένων Βούρλων να το εξαγγείλει στην τελική ομιλία του θέλοντας να εισπράξει ψήφους !!!!

Ανώνυμος είπε...

Δε φταίει κανείς άλλος φταίμε εμείς που καθόμαστε και ακούμε τα ψέματα που μας αραδιάζει κάθε φορά

Ανώνυμος είπε...

Μένω και εργάζομαι στην Αθήνα.

Σκόπευα τώρα που θα έπαιρνα τη σύνταξή μου να έλθω και να φτιάξω ένα σπιτάκι σε ένα μικρό χωράφι που έχω εκτός σχεδίου.

Τώρα με αυτά που ακούω ότι κάνει ο Αντωνίου και δεν θα γίνει η επέκταση θα έλθω να τον καταψηφίσω στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μένω στη Λαμία αλλά ψηφίζω στα Καμένα Βούρλα. Είχα ένα οικοπεδάκι 440 τ.μ εκτός σχεδίουκαι μου είπε ο Δήμαρχος μια μέρα που πήγα να πληρώσω στο Δημαρχείο ότι μέχει τέλος του χρόνου θα μπεί στο Σχέδιο. Με αυτά που διαβάζω αυτό δεν μπένει ούτε μετά από δυο χρόνια. Επείδη μου είπε ψέματα ο κ. Αντωνίου θα τον καταψηφίσω....

Ανώνυμος είπε...

Βρέ τι ψέματα λέει αυτός...Αυτός ξεπέρασε και τον Τρούπα...

Ανώνυμος είπε...

Tosa xronia den mporoun na metrisoun 2 remata ? Ara i anthropoi ine anikani den kanoun gia tipota as kathisoyn sta spitia tous

Ανώνυμος είπε...

Afti den mporoun na mirasoun oute se dio gaidarouw axira.... as ksekoumpistoun na isixasoume apo autous

Ανώνυμος είπε...

Μένω στο Χιλή και έχω ένα οικόπεδο 2 στρεμμάτων εκτός σχεδίου στα Καμένα Βούρλα! Είχα μιλήσει τηλεφωνικά αλλά και μέσω skype με τον κ. Αντωνίου και με είχε διαβεβαιώσει οτι μεχρι το τέλος του 2010 θα έχει ενταχθει στο σχέδιο. Συνταξιοδοτούμε πλεόν (ήμουν ένας από τους μεταλλωρύχους που είχαν εγκλωβιστεί 2,5 μήνες στα έγκατα της γής) και είπα να έρθω να ψηφίσω και να ξεκινήσω να φτιάχνω το σπιτάκι μου για να περάσω τα τελευταία χρόνια της ζωής μου. Αλλα τελικά ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ!!!!!!!!
Από οτι έμαθα έρχεται ο "Μεσσίας" από τον Μώλο που έχει επεκτείνει το σχέδιο πόλης εκει και είναι νοικοκύρης στα οικονομικα! ΔΑΓΚΩΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΘΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ. ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΙΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ. ΟΥΣΤ!