Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ψεύτη απεκάλεσε τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου ενώπιον του Προέδρου του Πρωτοδικείου Λαμίας ο εργολάβος του Βιολογικού κ. Παπαλάμπρος.


Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Σήμερα στις 11 ώρα εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο Λαμίας η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε κάνει ο Δήμος Καμένων Βούρλων εναντίον του εργολάβου κ. Παπαλάμπρου.


Εξετάσθηκε ως μάρτυρας ο υπεύθυνος οικονομικών του Δήμου κ. Κάπελος , ο οποίος σε ερώτηση του Προέδρου αν είχε στείλει όλα τα εντάλματα , για την πληρωμή του εργολάβου στον επίτροπο , είπε ότι είχε στείλει μόνο το ένα. Όταν ρωτήθηκε ο κ. Κάπελος γιατί δεν έστειλε και τα υπόλοιπα , αδυνατούσε να απαντήσει.

Στο ερώτημα του Προέδρου προς τον υπεύθυνο οικονομικών του Δήμου κ. Κάπελο, αν υπάρχουν τα χρήματα στο ταμείο του Δήμου για να πληρωθούν όλα τα εντάλματα, που χρωστάει ο Δήμος στον εργολάβο κ. Παπαλάμπρο , η απάντηση ήταν ότι ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.( Το Blog το είχε γράψει αυτό κάντε κλικ για να το δείτε)

Ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου κατηγόρησε τον κ. Παπαλάμπρο ότι η εγγυητική επιταγή που έδωσε ο εργολάβος στο Δήμο Καμένων Βούρλων για να πάρει το έργο ήταν πλαστή.

Σε αυτό το σημείο ο εργολάβος κ. Παπαλάμπρος ενώπιον του Προέδρου του Πρωτοδικείου Λαμίας απεκάλεσε τον Δήμαρχο κ. Αντωνίου ότι είναι ψεύτης.

Ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου δεν αντέδρασε και δέχτηκε το χαρακτηρισμό. Ενώ  αν ήταν καθαρός έπρεπε αμέσως να ζητήσει επί τόπου την αυτόφωρη κράτηση του εργολάβου κ. Παπαλάμπρου.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί αύριο

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις   στο  Δήμο  Καμένων  Βούρλων !!!!!

Ο  Πρόεδρος  του  Δημοτικού  Συμβουλίου  τι  κάνει  ??? 

Πότε  σκέπτεται  να  φέρει το  θέμα  προς  συζήτηση  στο  Δημοτικό  Συμβούλιο ???

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά ο κ. Kάπελος δεν γνωρίζει πως φύγανε τα λεφτά από τον κωδικό της ύδρευσης αποχέτευσης και ποιός τα σούφροσε ??? Λέτε να πήγανε προς Παγκαίο ?

Unknown είπε...

Έχω δυο ερωτήματα:1) Ποια δραματική σχολή έχουν τελειώσει οι κύριοι Παπαλάμπρου και Αντωνίου?
2)Όταν ο κος Αντωνίου κατηγόρησε τον κο Παπαλάμπρου για πλαστή εγγυητική ενώπιον του δικαστηρίου δεν έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας?