Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Προσωρινή λύση σαμπρέλα , δόθηκε στο Δήμο Καμένων Βούρλων μέχρι την Πέμπτη που θα συζητηθεί η υπόθεση στο Πρωτοδικείο Λαμίας.


Αναρτήθηκε από .....
energoipoliteskv.blogspot.com

Επιστολή  αναγνώστη
προς το Blog

Το δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα του Δήμου Καμένων Βούρλων και με προσωρινή διαταγή υποχρεώνει τον εργολάβο κ . Παπαλάμπρο να συνεχίσει τη λειτουργία του Βιολογικού καθαρισμού μέχρι την Πέμπτη όπου θα συζητηθεί η υπόθεση.

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας αφού έκαναν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με τις οικογένειές τους και με δανεικά από φίλους και γνωστούς ,αφού δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από τον εργολάβο.

Ο κ. Παπαλάμπρος στο δικαστήριο είπε ότι ο Δήμος Καμένων Βούρλων τον έχει απλήρωτο όλο το 2009.

Ο Βιολογικός εν τω μεταξύ κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή να τιναχτεί στον αέρα , αφού οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας και κινδυνεύει η υγεία των δημοτών.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μετά την κατάθεση των 6 υπογραφών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης , ψάχνει εναγωνίως να βρει ημερομηνία για να βάλει το Θέμα του Βιολογικού προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, εντός των 6 ημερών που προβλέπει ο Δημοτικός Κώδικας από την ημερομηνία κατάθεσης.

Ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου ψάχνει να βρει τα χρήματα για να τα βάλει στο ταμείο του Δήμου προς Παγγαίο μεριά, αφού τα εισπραχθέντα από τους Δημότες χρήματα για τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης άλλαξαν από μόνα τους κωδικό και έκαναν φτερά.

Ο Δήμος θα υποβάλει εκ νέου όλα τα χαρτιά που ζητάει ο επίτροπος για να εγκρίνει τα εντάλματα πληρωμής του εργολάβου , όπως είναι ο χαρακτηρισμός του έργου ως ειδικού από τον Δήμο και την ΤΥΔΚ, τη δεύτερη σύμβαση που έγινε ως συνεχιζόμενη με απ` ευθείας ανάθεση , με ποια διαδικασία έγινε   (χαρτιά  για τα οποία είχε γράψει ότι χρειάζεται ο επίτροπος αναγνώστης του Blog σε παλιότερη δημοσίευση).

Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και τα χρήματα να βρεθούν και οι εργαζόμενοι να πληρωθούν διαφορετικά πρέπει οι εργαζόμενοι να ξεκινήσουν την αυτόφωρη διαδικασία μέσω του εργατικού κέντρου εναντίων των οφειλετών τους, τον κ.  Παπαλάμπρο και  τον κ. Αντωνίου

Για να πάψουν επιτέλους ο κ. Παπαλάμπρος και ο κ. Αντωνίου να παίζουν τους εργαζόμενους σαν μπαλάκι του Τένις.

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από ....energoipoliteskv.blogspot.com


Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com