Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Βρέθηκε οικόπεδο εντός του Δήμου Καμένων Βούρλων για την δημιουργία Σχολικών Μονάδων !!!


Αναρτήθηκε από......
energoipoliteskv.blogspot.com

Ο κ. Μακρυνίτσας Δημήτρης κατέθεσε προς το Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων και το Σύλλογο των Ενεργών Δημοτών πρόταση προς συζήτηση, για να δοθεί λύση σε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει τον τόπο , όπως είναι η εύρεση και θεσμοθέτηση χώρου από το Δημοτικό Συμβούλιο για την ανέγερση καινούργιων σχολικών μονάδων.                                                                  

 Συγκεκριμένα προτείνει στα Οικοδομικά Τετράγωνα ΟΤ 69, ΟΤ 90, ΟΤ 88 εντός του σχεδίου και το ΟΤ 125 στην επέκταση του σχεδίου που προορίζονται για την δημιουργία Διοικητηρίου , Δημοτικό Νηπιαγωγείο- Βρεφονηπιακό Σταθμό Κοινόχρηστους χώρους και χώρους παρκινγκ να γίνουν οι νέες σχολικές μονάδες. Ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου δεσμεύτηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ότι αν δεν καταλήξει πουθενά ο διάλογος με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Γκερέκου θα φέρει την πρόταση του κ. Μακρυνίτσα προς συζήτηση σε ένα επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δείτε ολόκληρη την  επιστολή










2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανείς να μας πει ποιών δημοτών είναι αυτά τα Οικοδομικά Τετράγωνα και αν έχουν αποζημιωθεί για αυτά , αν όχι ποια είναι η σημερινή τους αντικειμενική τους αξία.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή από ότι φαίνεται θα περιμένουμε ακόμη αρκετά χρόνια και θα παρελάσουν αρκετοί Υπουργοί που θα υπόσχονται ότι θα γίνει η παραχώρηση του χώρου από τον ΕΟΤ για την ανέγερση της σχολικής μονάδας ας προχωρήσουμε στην πρόταση του Μακρυνίτσα. Ο οποίος βρήκε οικόπεδο ευάερο ευήλιο για τα παιδιά . Προτείνει δε να έλθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να πάρει και αυτό απόφαση για αυτό το συγκεκριμένο χώρο.
* Ένας παλιός δάσκαλος που πήρε σύνταξη και δεν πρόλαβε την καινούργια σχολική μονάδα !!!!