Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Μπορεί να μας απαντήσει ο Δήμαρχος κ. Πιπίλας και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, πως δόθηκε η διαχείριση του Λιμανιού των Καμένων Βούρλων , σε έναν άσχετο με το θέμα αυτό, όταν απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κανείς σε ένα τέτοιο διαγωνισμό, είναι ο συμμετέχων να διαθέτει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ως προς την διαχείριση Λιμανιών !!!!!!!

Αναρτήθηκε από ........   energoipoliteskv.blogspot.com



Εστάλη στο Blog  από αναγνώστη

Πολλά  τα ερωτήματα   που προκύπτουν  στην πορεία  για το πώς δόθηκε το Λιμάνι  από τον κ.Πιπίλα και τον Περιφερειάρχη  σε έναν άσχετο , τον κ. Τέλη  που δεν έχει   καμιά  σχέση με διαχείριση Λιμανιών, απλά έχει μια εταιρεία  με άδεια  Πιστοποίησης Cecurity.

Αν ήθελε ο κ. Πιπίλας να υπάρχει διαφάνεια στον διαγωνισμό,  δεν έπρεπε να βάλει ως απαραίτητη προϋπόθεση στην προκήρυξη ,   ότι οι εταιρείες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό για να πάρουν το Λιμάνι για 40 χρόνια, πρέπει να έχουν  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  ως προς την διαχείριση  Λιμανιών όπως προβλέπεται . Ο κ. Τέλης διαθέτει κάποια τέτοια πιστοποίηση ??? Φυσικά και όχι. Αφού την προκήρυξη και  την σύμβαση  παραχώρησης  του Λιμανιού στον κ.Τέλη την  έφτιαξαν  οι Δικηγόροι  του κ. Τέλη και την έδωσαν  στον Δήμο, είναι δυνατόν να  έβαζαν  στην προκήρυξη  και στην σύμβαση παραχώρησης τέτοιο περιορισμό ???
 
 Γιατί ο κ. Τέλης  δεν παίρνει  την διαχείριση του Λιμανιού της ΛΑΡΚΟ ???   Στο οποίο  Λιμάνι της  Λάρκο έχει αναλάβει την ασφάλεια του αφού είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ως  Cecurity, απλώς δεν μπορεί  να την πάρει γιατί δεν διαθέτει την απαραίτητη  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, και  διότι εκεί λειτουργεί το Συνδικάτο  υπάρχει έλεγχος , δεν είναι μπάτε σκύλοι και λογαριασμό μην δίνετε, όπως συμβαίνει στο Δήμο Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου. 

Το μόνο  που διαθέτει και  τον συνδέει με το Λιμάνι τον κ.Τέλη, είναι ότι είναι κολλητός  του Περιφερειάρχη και του Πιπίλα !!!  Για να καταλάβετε τι παίζετε,  αν συγκεντρώσετε τα ποσά που έχει πάρει ο κ.Τέλης από την Περιφέρεια για την φύλαξή της, ισοδυναμεί με την αγορά  του   κτηρίου   της Περιφέρειας ( αυτό θεωρείται ότι έχει γίνει τυχαία)!!!!!!

 Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει  κανένας έλεγχος  από την αντιπολίτευση και στην Περιφέρεια ή ότι όλοι τρώνε  μαζί  συμπολίτευση και αντιπολίτευση !!!!  Οι Βουλευτές τι κάνουν ??? Ασχολούνται μόνο με την περικοπή των συντάξεων στα περήφανα  γηρατειά, και την αύξηση των φόρων, για να τα παίρνει ο κάθε Τέλης  και οι κολλητοί  του???Δυστυχώς όλοι είναι πουλημένοι !!!! Για αυτό οι δημότες πρέπει να τους πάρουν με τα γιαούρτια , τα αυγά και τις ντομάτες !!!!!!

 Όσο για τον Δήμαρχο κ. Πιπίλα πέρα της  μη επανεκλογής του , θα έχει  και νομικές συνέπειες , τόσο αυτός όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου  που ψήφισαν μια τέτοια παράνομη  φωτογραφική σύμβαση παραχώρησης του Λιμανιού για 40 Χρόνια στον κ. Τέλη.  


Ο Εισαγγελέας  ετοιμάζεται !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: