Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ από το ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ

Αναρτήθηκε από ...........   energoipoliteskv.blogspot.com

 
 
ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
Η ΓΑΛΗΝΗ ΞΤΕΕ ΑΕ, ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ « ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ & ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ, ΘΕΣΠΙΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΡΙΩΝ (03€) ΕΥΡΩ, ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ (03€) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΥΣΗ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΚΠΤΩΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΛΥΜΑΟΣ.
καλό καλοκαίρι
Ανδρεας Θεολογου
Γεν. Διευθυντης

5, Ger.Vassiliadi Str.
35008 Κameνα Vourla, GREECE.
TEL +30 22350 80501
FaX +30 22350 22307
Mob. +30 6983244070
Join Now the unique Mitsis Friend's Club!
“A guest never forgets the host who treated him kindly” - Homer (Greek poet, 9th -8th century BC)

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com




Πρόσκληση- Ναυτικός Όμιλος Αγίου Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com

Την Κυριακή 26 Ιουνίου ο Ν.Ο.Α.Κ. διοργανώνει τον αγώνα ιστιοπλοϊας ανοιχτής θάλασσας
  "Νίκος Μαμής 2016".




Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου, ότι έπειτα από πρόσφατη απόφαση του ΔΣ, θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση την Κυριακή 26/06/2016 και σε περίπτωση μη απαρτίας επαναληπτική την Κυριακή 03/07/2016, στις 11:00π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου.
Στη Γενική Συνέλευση θα γίνει ο απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ, επικαιροποίηση του μητρώου των μελών του Ομίλου και θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ.
Τα υφιστάμενα μέλη, τα οποία δε θα μπορέσουν να παρευρεθούν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Ν.Ο.Α.Κ. στο info@noak.gr ή στο τηλ. 6974720511 (Βαγιώτης Κων/νος).
Σε περίπτωση μη επικοινωνίας θα δύναται να θεωρηθεί ότι διαγράφονται αυτοδίκαια από το μητρώο μελών, στα πλαίσια της επικαιροποίησης του μητρώου, με βάση την τελική απόφαση που θα προκύψει από τη Γενική Συνέλευση.

Ελληνας υπουργός στον Guardian: Φοβάμαστε ότι το Brexit θα φέρει Grexit

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com



Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ

Το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος ανησυχεί την Αθήνα για την αύξηση των πιθανοτήτων ενός Grexit, σύμφωνα με τον Guardian.

Η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη Ελληνα υπουργό, σημειώνει πως ναι μεν τώρα θα επικρατήσει το κλίμα ενότητας στην Ευρώπη, ωστόσο, μακροπρόθεσμα θα υπάρξουν τριγμοί, με την προοπτική ενός Grexit να είναι πιθανή.

«Βραχυπρόθεσμα, το Brexit μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα, επειδή οι σύμμαχοί μας θα θέλουν τη σταθεροποίηση και να δείξουν αλληλεγγύη. Όμως μακροπρόθεσμα δεν [θα βοηθήσει]. Η προοπτική του Grexit θα αυξηθεί», δήλωσε ο υπουργός, που δεν κατονομάζεται στο δημοσίευμα.

Από .........  iefimerida

Οι πληγές του Brexit για την ελληνική οικονομία - Χτύπημα στις εξαγωγές

 Αναρτήθηκε από ........   energoipoliteskv.blogspot.com




Γιώργος Παππούς

Πάνω από 1,2 δισ. στερλίνες είναι η αξία των εμπορικών συναλλαγών της Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία και το ερώτημα που «καίει» είναι πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη ημέρα μετά από το Brexit.

Ανατρέχοντας κανείς στα στοιχεία του διμερούς εμπορίου διαπιστώνει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από τους βασικούς πελάτες των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, το Ηνωμένο Βασίλειο καταλαμβάνει την 6η θέση μεταξύ των εμπορικών εταίρων της Ελλάδος, ενώ η χώρα μας καταλαμβάνει την 43η θέση μεταξύ των πελατών και την 56η μεταξύ των προμηθευτών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, ο όγκος του διμερούς εμπορίου Ελλάδος – Ηνωμένου Βασιλείου ανήλθε, για το 9μηνο 2015, στο ύψος των 1,17 δισ. λιρών, έναντι 1,25 δισ. την αντίστοιχη περίοδο του 2014, μειωμένος κατά 6,36%. Αναλυτικότερα, η αξία των ελληνικών εξαγωγών στο Η.Β. ανήλθε στο 522,20 εκ. λίρες έναντι 520,93 εκ. του αντίστοιχου διαστήματος του προηγουμένου έτους, σημειώνοντας οριακή αύξηση της τάξης του 0,24%.

Η αξία των ελληνικών εισαγωγών από το Η.Β. ανήλθε σε 649,43 εκ. λίρες έναντι 730,31 εκ. του 2014, σημειώνοντας μείωση κατά 11,07%.

Οι εξαγωγές
Οι 10 κυριότερες κατηγορίες εξαγομένων στο Η.Β. προϊόντων είναι:
  1. Φαρμακευτικά,
  2. Ηλεκτρικά μηχανήματα και εξοπλισμός,
  3. γάλα και προϊόντα γαλακτοκομίας,
  4. Παρασκευάσματα λαχανικών καρπών και φρούτων,
  5. Χαλκός και τεχνουργήματα από χαλκό,
  6. Αργίλιο και προϊόντα αυτού,
  7. Καρποί και φρούτα,
  8. Ενδύματα και συμπληρώματα ενδύματος,
  9. Πλαστικά και πλαστικά προϊόντα
  10. Αλάτι, θείο γύψος και τσιμέντο
Οι εισαγωγές
Οι 10 κυριότερες κατηγορίες εισαγόμενων από το Η.Β. προϊόντων είναι:
  1. Φαρμακευτικά,
  2. Αυτοκίνητα οχήματα και ελκυστήρες,
  3. Ηλεκτρικά μηχανήματα και εξοπλισμός,
  4. Πυρηνικοί αντιδραστήρες,
  5. Αεροσκάφη / Διαστημόπλοια,
  6. Ποτά αλκοολούχα ποτά και ξύδι,
  7. Διάφορα προϊόντα χημικών βιομηχανιών,
  8. Ενδύματα άλλα από πλεκτά,
  9. Ενδύματα πλεκτά και. Βιβλία
  10. Προϊόντα εκδοτικών οίκων
Πόσοι Ελληνες εργάζονται στο Ην. Βασίλειο
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα στοιχεία για τους Έλληνες που εργάζονται στο «νησί». Σύμφωνα με τα στοιχεία του βρετανικού Υπουργείου Εργασίας και Συντάξεων, ο αριθμός των Ελλήνων που έχουν αποκτήσει Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης (National Insurance Number, NIN) έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία έτη. Ο Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης είναι απαραίτητος για την είσοδο στην αγορά εργασίας του Ηνωμένου Βασιλείου και αποτελεί τον ασφαλέστερο δείκτη για τον αριθμό των Ελλήνων που μεταβαίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για απασχόληση.
Ειδικότερα, το διάστημα 2010 – Α΄ Εξάμηνο 2015, ο αριθμός των Ελλήνων που απέκτησαν NIN ανήλθε στις 41.098 άτομα. Κατά τα έτη 2002-2010, ο ετήσιος αριθμός των Ελλήνων που αποκτούσαν ΝΙΝ ήταν γύρω στα 3.000 άτομα, ενώ πλέον ο αριθμός έχει τριπλασιαστεί, ανερχόμενος στα 10.000 άτομα περίπου κατ’ έτος.
Η συντριπτική πλειοψηφία των εγγεγραμμένων (περίπου 90% του συνόλου) ανήκει στην ευρύτερη ηλικιακή ομάδα 18-44 ετών, ενώ σημαντική άνοδο παρουσιάζει και η ηλικιακή ομάδα 45-54 ετών. Όσον αφορά στις περιοχές όπου εγγράφονται, το Λονδίνο αντιστοιχεί στο 44% των συνολικών εγγραφών (στοιχεία 2014), ακολουθούμενο από την περιοχή της Νοτιοανατολικής Αγγλίας (12%) και τη Σκωτία (9,5%).

Από ......  iefimerida

Δηλώσεις Τουσκ και Σουλτς

Αναρτήθηκε από ........ energoipoliteskv.blogspot.com



Διάγγελμα Κάμερον για Brexit

Αναρτήθηκε από ........ energoipoliteskv.blogspot.com



Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com