Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Πανηγύρι στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com






 

Πανηγύρι στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας 20 και 21 Μαΐου 2016 και συγκεκριμένα στην πλατεία της κωμόπολης με την ορχήστρα να υπόσχεται γλέντι μέχρι πρωίας.

Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Ενημέρωση για την Έναρξη Δραστηριότητας Αξιολόγησης Τουριστικών Καταλυμάτων

Αναρτήθηκε από ............  energoipoliteskv.blogspot.com




Tο Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συνεχίζοντας με αναλλοίωτες και αδιαπραγμάτευτες τις αξίες που το διέπουν σε όλα τα επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών του, μεγαλώνει τον κύκλο των παρεχόμενων υπηρεσιών του επενδύοντας σε έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας, τον Τουρισμό.

Το ΒΙΟΕΛΛΑΣ διαπιστεύτηκε από το  Ε.ΣΥ.Δ. βάσει του Προτύπου ISO 17065:2012 για την πιστοποίηση προϊόντων, διεργασιών και υπηρεσιών που αφορούν στον Τομέα των Τουριστικών Καταλυμάτων και ανακοινώνει επίσημα την έναρξη παροχής υπηρεσιών για την αξιολόγηση Κατάταξης Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων-Διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών, σύμφωνα με τις Υπουργικές Αποφάσεις και τις τροποποιήσεις αυτών (ΥΑ αριθ. 216/08-01-2015, αριθ. 21185/13-10-2014 και ΥΑ αριθ. 219/08-01-2015).

Σε εφαρμογή της απόφασης του Υπουργού Τουρισμού (ΦΕΚ Α155 – Ν.4276 -30/07/2014), αρμόδιος φορέας για την έκδοση των πιστοποιητικών κατάταξης των Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων (ΕΕΔΔ) σε κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών αντίστοιχα είναι το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.). Η πιστοποίηση χορηγείται βάσει της Τεχνικής Έκθεσης που συντάσσεται από φορείς διαπιστευμένους από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ)  που είναι υπεύθυνοι για την διενέργεια ελέγχων και επιθεωρήσεων για την κατάταξη Ξενοδοχείων και ΕΕΔΔ σε Αστέρια και Κλειδιά αντίστοιχα.

Ακολουθώντας σταθερά τη πορεία ανάπτυξης και προόδου που έχει χαράξει, το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συνεχίζει να διευρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του με γνώμονα πάντα την Εμπιστοσύνη, την Αξιοπιστία και τη Διασφάλιση της Ποιότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση χρειάζεστε σχετικά με τη νέα διαδικασία κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων και τις υπόλοιπες υπηρεσίες πιστοποίησης του Ινστιτούτου ΒΙΟΕΛΛΑΣ.

Με εκτίμηση, 
BIOHELLAS S.A.
Inspection & Certification Institute
Organic Products &
Management System Standards

Καμένα Βούρλα:Με ευλάβεια πραγματοποιήθηκε η Περιφορά του Λειψάνου και της Εικόνας του Αγ. Παντελεήμονα



13245970_1156209087743977_1878405988_n


Την Τρίτη 17 Μαΐου 2016, με κάθε επισημότητα και ευλάβεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια περιφορά του ιερού λειψάνου  και της εικόνας του Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα.

Οι καμπάνες  κτυπούσαν συνεχώς ενώ πολύς κόσμος ακολούθησε την λιτάνευση,  η οποία ξεκίνησε  και κατέληξε στον Ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα, στην παραλία των Καμένων Βούρλων.


13227987_1156209247743961_607550441_n13235922_1156209284410624_1736455857_n13228108_1156209111077308_1322603819_n  13245881_1156209074410645_1356909690_n


Από ........ fonografos.

Παραδοσιακοί Χοροί από τον Όμιλο Παράδοσης-Λαογραφίας Καμένων Βούρλων


Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com

IMG_0165


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων στα Καμένα Βούρλα για τηνΠεριφορά του Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου Παντελεήμονα, ο πάντα ενεργός Όμιλος Παράδοσης-Λαογραφίας Καμένων Βούρλων έδωσε την παραδοσιακή του πινελιά την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 .

Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας στην παραλία της κωμόπολης,  παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς που κέρδισαν το χειροκρότημα των πολλών παρευρισκομένων.
Δείτε κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες

IMG_0166 IMG_0172 IMG_0164


Από ........    fonografos.

Δήμος Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου : Διαγωνισμός για την λειτουργία της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από ..........  energoipoliteskv.blogspot.com




Ο Δήμαρχος Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου διακηρύσσει Ηλεκτρονικό δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της υπηρεσίας

΄΄ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ΄΄ με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά σε ευρώ, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 210.572,31€ με ΦΠΑ (171.197,00€ χωρίς ΦΠΑ).

 Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

 Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. μέχρι την 30η Μαϊου του έτους 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 σε ηλεκτρονικό φάκελο. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται τουλάχιστον τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών μέσω των αρμοδίων πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής, εφαρμοζόμενων κατά τα λοιπά των κειμένων διατάξεων για την ανάθεση δημοσίων συμβάσεων και διαδικασιών. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους μέσω του συστήματος. Στο διαγωνισμό δύναται να συμμετάσχουν:

Α. Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που έχουν την ειδική τεχνική, επαγγελματική και χρηματοοικονομική ικανότητα, για την εκτέλεση της εργασίας όπως αυτή περιγράφεται στην αναλυτική διακήρυξη.

Β. Κοινοπραξίες επιχειρήσεων εφόσον καταθέσουν προσφορά στην Επιτροπή είτε όλοι οι κοινοπρακτούντες, ο καθένας νόμιμα εκπροσωπούμενος ή αντιπροσωπευόμενος ή κοινός εκπρόσωπος διοριζόμενος με συμβολαιογραφικό έγγραφο, απαγορευμένης της εκπροσώπησης δύο ή περισσότερων διαγωνιζόμενων κοινοπραξιών από τον ίδιο εκπρόσωπο. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr).
Επίσημη γλώσσα της διαδικασίας είναι η Ελληνική και όλα τα στοιχεία αυτής.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό δύο τοις εκατό (2%) επί του συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού της παροχής υπηρεσίας εκτός Φ.Π.Α., ήτοι 3.423,94 Ευρώ. Ισχύς προσφοράς έξι (6) μήνες από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού. Θα παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση στη Συγγραφή Υποχρεώσεων και τα λοιπά τεύχη του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου www.mwlos.gr και στην Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2235350032 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Ο Δήμαρχος Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου διακηρύσσει Ηλεκτρονικό δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της υπηρεσίας ΄΄ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ΄΄ με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά σε ευρώ, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 210.572,31€ με ΦΠΑ (171.197,00€ χωρίς ΦΠΑ). Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. μέχρι την 30η Μαϊου του έτους 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 σε ηλεκτρονικό φάκελο. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται τουλάχιστον τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών μέσω των αρμοδίων πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής, εφαρμοζόμενων κατά τα λοιπά των κειμένων διατάξεων για την ανάθεση δημοσίων συμβάσεων και διαδικασιών. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους μέσω του συστήματος. Στο διαγωνισμό δύναται να συμμετάσχουν: Α. Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που έχουν την ειδική τεχνική, επαγγελματική και χρηματοοικονομική ικανότητα, για την εκτέλεση της εργασίας όπως αυτή περιγράφεται στην αναλυτική διακήρυξη. Β. Κοινοπραξίες επιχειρήσεων εφόσον καταθέσουν προσφορά στην Επιτροπή είτε όλοι οι κοινοπρακτούντες, ο καθένας νόμιμα εκπροσωπούμενος ή αντιπροσωπευόμενος ή κοινός εκπρόσωπος διοριζόμενος με συμβολαιογραφικό έγγραφο, απαγορευμένης της εκπροσώπησης δύο ή περισσότερων διαγωνιζόμενων κοινοπραξιών από τον ίδιο εκπρόσωπο. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr). Επίσημη γλώσσα της διαδικασίας είναι η Ελληνική και όλα τα στοιχεία αυτής. Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό δύο τοις εκατό (2%) επί του συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού της παροχής υπηρεσίας εκτός Φ.Π.Α., ήτοι 3.423,94 Ευρώ. Ισχύς προσφοράς έξι (6) μήνες από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού. Θα παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση στη Συγγραφή Υποχρεώσεων και τα λοιπά τεύχη του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου www.mwlos.gr και στην Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2235350032 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Ο Δήμαρχος Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου διακηρύσσει Ηλεκτρονικό δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της υπηρεσίας ΄΄ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ΄΄ με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά σε ευρώ, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 210.572,31€ με ΦΠΑ (171.197,00€ χωρίς ΦΠΑ). Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. μέχρι την 30η Μαϊου του έτους 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 σε ηλεκτρονικό φάκελο. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται τουλάχιστον τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών μέσω των αρμοδίων πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής, εφαρμοζόμενων κατά τα λοιπά των κειμένων διατάξεων για την ανάθεση δημοσίων συμβάσεων και διαδικασιών. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους μέσω του συστήματος. Στο διαγωνισμό δύναται να συμμετάσχουν: Α. Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που έχουν την ειδική τεχνική, επαγγελματική και χρηματοοικονομική ικανότητα, για την εκτέλεση της εργασίας όπως αυτή περιγράφεται στην αναλυτική διακήρυξη. Β. Κοινοπραξίες επιχειρήσεων εφόσον καταθέσουν προσφορά στην Επιτροπή είτε όλοι οι κοινοπρακτούντες, ο καθένας νόμιμα εκπροσωπούμενος ή αντιπροσωπευόμενος ή κοινός εκπρόσωπος διοριζόμενος με συμβολαιογραφικό έγγραφο, απαγορευμένης της εκπροσώπησης δύο ή περισσότερων διαγωνιζόμενων κοινοπραξιών από τον ίδιο εκπρόσωπο. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr). Επίσημη γλώσσα της διαδικασίας είναι η Ελληνική και όλα τα στοιχεία αυτής. Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό δύο τοις εκατό (2%) επί του συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού της παροχής υπηρεσίας εκτός Φ.Π.Α., ήτοι 3.423,94 Ευρώ. Ισχύς προσφοράς έξι (6) μήνες από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού. Θα παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση στη Συγγραφή Υποχρεώσεων και τα λοιπά τεύχη του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου www.mwlos.gr και στην Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2235350032 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ