Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Πρόσκληση Ειδικής Συνεδρίασης για Εκλογή Νέου Προέδρου Δ.Σ του Δήμου Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου.

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com




Τετ, 06/04/2016 - 13:15
 
ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση ειδικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου»


Σχετ.: Άρθρο 64 του Ν.3852/2010
    

Παρακαλείσθε  όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα, αίθουσα συνεδριάσεων  Δημοτικού Συμβουλίου (Αγίου Παντελεήμονος 8 – 35008 Καμένα Βούρλα) στις 10 Απριλίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 12.00 μ. , ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο  64 του Ν. 3852/2010, εκλογή νέου Προέδρου Δημοτικού  Συμβουλίου.



                                                                                         Ο πλειοψηφών Σύμβουλος



                                                                                           Μακρυνίτσας Δημήτριος

Στα Καμένα Βούρλα Επιστημονική ημερίδα και ενημέρωση κοινού για τον διαβήτη

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com




Την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νεότερες εξελίξεις γύρω από τον Σακχαρώδη Διαβήτη, θα έχουν το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 οι κάτοικοι της Φθιώτιδας, στα Καμένα Βούρλα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 9 Απριλίου (ώρες 10:30 – 14:00 και 18:30 – 21:00), θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα για γιατρούς και επαγγελματίες υγείας της περιοχής, ενώ την Κυριακή 10 Απριλίου (10:30 – 14:00), θα ακολουθήσει ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό στον ίδιο χώρο.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι διακεκριμένοι ειδικοί που συμμετέχουν θα ενημερώσουν τον τοπικό πληθυσμό για όλα τα νεότερα δεδομένα γύρω από την πρόληψη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της «επιδημίας» του σακχαρώδη διαβήτη.

Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο διεξαγωγής του προγράμματος ενημέρωσης με τίτλο «Η ζωή με τον Σακχαρώδη Διαβήτη 2016». Το Πρόγραμμα διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας, Πρόληψης και Θεραπείας του Σακχαρώδη Διαβήτη και των Επιπλοκών του (ΕΚΕΔΙ), σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Ιατρικής Επιμόρφωσης (ΕΑΙΕ), την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών (EASA), το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Υγείας της EASA (EIH), τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους και τα κατά τόπους Εξωτερικά Διαβητολογικά Ιατρεία και Διαβητολογικά Κέντρα.

Τα Καμένα Βούρλα αποτελούν τον πρώτο «σταθμό» του ΕΚΕΔΙ για το 2016, καθώς θα ακολουθήσουν ανάλογες δράσεις στην Καλαμάτα το Μάιο και την Αθήνα το Νοέμβριο.
 Από  ......   health

Οι 26 σύνεδροι της ΝΔ από την Φθιώτιδα

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com



Με την ολοκλήρωση της  καταμέτρησης και επικύρωσης των αποτελεσμάτων της εσωκομματικής  εκλογικής διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή, δημοσιοποιήθηκαμ οι 26 από τους 31 υποψήφιους που θα εκπροσωπήσουν την Φθιώτιδα στο Συνέδριο της ΝΔ 

Δύο γυναίκες και ένας άνδρας στις τρεις πρώτες θέσεις .Πρώτος σε ψήφους ο  Θάνος  Τσαντήλας , δεύτερη η Μαρία Γεωργοπούλου και τρίτη  η Ελένη Σκαρλάτου .

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκλέγονται ως σύνεδροι:

Τσαντήλας Αθανάσιος …………….398
Γεωργοπούλου Μαρία………………348
Σκαρλάτου Ελένη……………………274
Λάγιος Κωνσταντίνος………………258
Βασιλείου Βασιλική…………………243
Φώσκολος Παναγιώτης……………. 241
Αγγελούσης Κωνσταντίνος……….…235
Μπρόφα Παναγιώτα …………………226   
Αργυρίου Δημήτριος…………………..219
Τσαρούχας Αθανάσιος………………..212
Σταικούρας Βασίλειος………………….206
Στουρνάρας Αθανάσιος……………….197
Σούλιας Κωνσταντίνος………………..195
Παπαγεωργίου  Λάμπρος……………..191
Ντάλλας Δημήτριος…………………….187
Ρουμπιές Ιωάννης………………………170
Σορογιάννης Γεώργιος…………………159
Ζιάκας  Νικόλαος……………………….150
Αργύρης Χρήστος………………………146
Μπακαλιάνου Κωνσταντίνα…………125
Αγγέλης Γεώργιος…………………….118
Γκανίδης Δήμος………………………..117
Παπαποστόλου Στέφανος…………….114
Χρήστου Αικατερί νη……………………80
Ζαγγανά Ελένη…………………………70
Μαστραπά      Πελαγία……………….10  

Από ......   lamiafm1

Συμφωνία στη... συμφωνία ψάχνει το Μαξίμου - "Κλειδί" οι απαιτήσεις του ΔΝΤ

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com


Της Νίκης Ζορμπά

Αιφνιδίως χθες το βράδυ, η κυβέρνηση εμφανιζόταν εξαιρετικά αισιόδοξη για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης: Είμαστε πολύ κοντά, κλείνουμε, λίγα τα θέματα που μένουν να διευκρινιστούν, έλεγαν έμπλεες ενθουσιασμού κυβερνητικές πηγές, προαναγγέλλοντας μάλιστα και 'λύση" δια φόρμουλας αποδεκτής από όλους και στο δύσκολο πεδίο των κόκκινων δανείων.
Όλα τούτα πριν να ολοκληρωθεί η συνάντηση του Τσακαλώτου με το κουαρτέτο, από την οποία προέκυψαν κατά τι πιο... σύνθετα προς επίλυση ζητήματα

Η κυβέρνηση αναζητά κλείσιμο της συμφωνίας, καταρχήν, με τους ευρωπαϊκούς Θεσμούς. Αυτή θα αποτυπωθεί σε "προσχέδιο" συμφωνίας (ευελπιστούν την Κυριακή). Υπάρχει όμως και ένα... δεύτερο κείμενο συμφωνίας, το οποίο θα πρέπει να συνάψει η Κυβέρνηση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. 
Κι εδώ αρχίζουν τα δύσκολα διότι ο "δαίμονας" αυτός παραμένει στα πόδια της Κυβέρνησης (παρά την αγανάκτηση του Στέλιου Παππά, ο οποίος κάλεσε τη Ντέλια Βελκουλέσκου να πάρει το βαλιτσάκι της και να φύγει).

ΔΝΤ... αυτός ο δαίμων
Προς ώρας είναι άγνωστο τι θα ζητήσει το ΔΝΤ προκειμένου να συναινέσει στην ολοκλήρωση της α' αξιολόγησης και αυτό είναι και το μεγάλο μαξιμινό βάρος. Λήψη νέων μέτρων για άμεση εφαρμογή, δεν προβλέπεται να αιτηθεί το Ταμείο μεν αλλά υπάρχει ζωηρή η κυβερνητική αγωνία ότι θα ζητήσει κατά πάσα πιθανότητα δέσμευση σε προσυμφωνημένο πακέτο μέτρων, το οποίο θα χρειαστεί να υλοποιηθεί προκειμένου να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση

Το κλίμα στην Ηρώδου Αττικού πάντως δεν είναι βαρύ: Εκτιμούν πως έστω και έτσι, (έχοντας δώσει περίπου μισή ντουζίνα δισ. μέτρων), η ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα επιτευχθεί έως το τέλος του μηνός. Ακόμα όμως και η αναφορά μόνο του υπουργού οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου σε... πολιτική διαπραγμάτευση για σημεία εκείνα όπου θα καταγραφούν διαφωνίες, (με το ΔΝΤ), ξυπνάει τις νωπές και εφιαλτικές μνήμες του περασμένου καλοκαιριού. 
Το μόνο σίγουρο είναι, λένε κυβερνητικές πηγές, ότι θέμα "ενδιάμεσης συμφωνίας" δεν υπάρχει. Η συμφωνία θα είναι μια και σαλαμοποίησή της (την οποία ξόρκιζε εξ αρχής το Μαξίμου) δεν προβλέπεται. 

"Σιγά μην κλείσουμε την Κυριακή"
Έτερη πηγή πάντως που βρίσκεται πλησίον των διαπραγματεύσεων, εξέφραζε χθες το βράδυ μιλώντας στο Capital.gr,  σοβαρές αμφιβολίες για την πραγματική δυνατότητα να έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση έστω της συμφωνίας, την Κυριακή, όπως εκτίμησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
"Σιγά μην κλείσουμε μέχρι την Κυριακή" ανέφερε χαρακτηριστικά και προϊδέασε για νέα εβδομάδα παθών.

Από ......  capital

«Καμπάνες» κακουργήματος για τον Παπασταύρου από τους εισαγγελείς

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com




ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΙΩΝΗ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ «ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ»
ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΝΗΣΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ
ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΤΗΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σχέδιο να παραπλανήσει την Ελληνική Δικαιοσύνη και να φανεί πως τα χρήματα της «λίστας Λαγκάρντ» δεν είναι δικά του, υποπτεύεται η Εισαγγελία, γι αυτό  και καλεί για κακούργημα, ώστε να δώσουν εξηγήσεις,   ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου και ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνής, ο άνθρωπος δηλαδή που εξ αρχής έχει δηλώσει δημόσια και ενόρκως πως του ανήκουν τα χρήματα που βρέθηκαν σε λογαριασμό της λίστας Λαγκάρντ.

Και οι δυο καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για την τέλεση αξιόποινων πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα την ερχόμενη εβδομάδα, για αδικήματα που σχετίζονται με τους ισχυρισμούς τους κατά τη διάρκεια της  έρευνας για το λογαριασμό της λίστας Λαγκάρντ.

Η εξέλιξη αυτή, που έρχεται μετά τις αναφορές  πως το όνομα του Έλληνα δικηγόρου συμπεριλαμβάνεται στα Δ.Σ. τριών εταιριών που εμπεριέχονται και στα περίφημα Panama Papers , ήρθε με αφορμή νέα στοιχεία που συγκέντρωσε η Εισαγγελία.

Αφορμή στάθηκαν νέα στοιχεία που έλαβαν οι εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος μετά από αίτημα δικαστικής συνδρομής, από τις βρετανικές Παρθένες Νήσους τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της off shore εταιρίας Stabri Limited. Η συγκεκριμένη εταιρία περιλαμβάνεται στη «λίστα Λαγκάρντ» και οδήγησε στην καταβολή 3,3 εκατ. ευρώ από τον Σταύρο Παπασταύρου προκειμένου να σταματήσει η ποινική έρευνα σε βάρος του για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

 Ο κ. Παπασταύρου είχε ισχυριστεί ότι η συγκεκριμένη εταιρία ανήκει στον οικογενειακό του φίλο Σάμπι Μιώνη, ενώ το ίδιο είχε καταθέσει και ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

Οι εισαγγελείς έλαβαν από τις βρετανικές Παρθένες Νήσους 450 σελίδες που περιλαμβάνουν έγγραφα δικηγορικού γραφείου, το οποίο φέρεται να ειδικεύεται στη σύσταση off shore εταιριών και emails τα οποία, όπως εκτιμούν δικαστικές πηγές, ενδέχεται να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρίας Stabri Limited είναι ο Σταύρος Παπασταύρου.

Όλα τα νέα στοιχεία έχουν σταλεί ήδη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που ελέγχει το πόθεν έσχες του Σταύρου Παπασταύρου.

Από .......   kontranews

Συντάξεις: Συμφωνία με τους δανειστές – Δείτε τα νέα ποσά σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ

Αναρτήθηκε από ..........  energoipoliteskv.blogspot.com

- Από 15 ως και 20% οι μειώσεις για τους νέους συνταξιούχους
- Με το παλιό σύστημα θα συνταξιοδοτηθούν 120.000 άτομα
- Δείτε τα ποσά της σύνταξης με 15, 20 και 35 έτη ασφάλισης
- Αναλυτικοί πίνακες και παραδείγματα

Ο επερχόμενος ασφαλιστικός νόμος, έτσι τουλάχιστον όπως διαμορφώνεται μετά την διαφαινόμενη συμφωνία με τους δανειστές φέρνει μειώσεις από 15 ως 20% για τους νέους συνταξιούχους. Οι μειώσεις ωστόσο δεν θα είναι παντού οι ίδιες.

Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει επίσημα, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος του ασφαλιστικού έχει κλειδώσει, τουλάχιστον σύμφωνα με την ελληνική πλευρά που υποστηρίζει πως “είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να κλείσουμε”. Απ' την πλευρά των δανειστών, κυρίως του ΔΝΤ, υπάρχουν ακόμη κάποια ερωτηματικά, ωστόσο κάποιες αλλαγές στα ποσοστά αναπλήρωσης μπορεί να επέλθουν στο αμέσως επόμενο διάστημα, ωστόσο πλέον εκφράζεται η βεβαιότητα ότι το μεγαλύτερο αγκάθι αυτής της διαπραγμάτευσης, το Ασφαλιστικό θα “κλείσει” ως τις 20 του μήνα.

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς στο Δημόσιο οι απώλειες θα είναι από 10% ως και 25% και οι μεγάλοι χαμένοι θα είναι όσοι έχουν πάνω από 25 έτη ασφάλισης.
Σε όσους είναι ασφαλισμένοι σε ταμεία ΔΕΚΟ και Τραπεζών οι απώλειες θα είναι ακόμη μεγαλύτερες και θα κυμαίνονται από 10 ως και 30%, όπου οι μόνοι ευνοιημένοι θα είναι όσοι έχουν 15 με 20 έτη ασφάλισης.

Μεγάλη είναι οι διαφορά στις συντάξεις του ΙΚΑ με τις απώλειες να ξεκινούν από το 5% και να φτάνουν και το 30% με μεγάλους χαμένους όσους έχουν υψηλό μισθό και πολλά έτη ασφάλισης.
Από 5% ως και 20% οι μειώσεις των συντάξεων στον ΟΑΕΕ κυρίως για εκείνους που έχουν πληρώσει εισφορές με υψηλές κατηγορίες.

Ετη Μισθός Μισθός Συνταξη
15 1.000 1.500 504 (1.000) - 564 ((1.500)
20 1.000 1.500 554 (1.000) - 633 (1.500)
35 1.000 1.500 758 (1.000) - 926 (1.500)


Η ΕΘνική Σύνταξη μένει τελικά στα 384 ευρώ, αλλά μόνο για όσους έχουν 20 έτη. Από εκεί και κάτω μειώνεται κατά 2% για κάθε χρόνο. Δηλαδή όποιος έχει 15 έτη θα λάβει εθνική σύνταξη 345 ευρω, για κάποιον που έχει 16 έτη το ποσό θα είναι 353 ευρώ, στα 361 ευρώ η Εθνική σύνταξη για όποιον έχει 17 έτη ασφάλισης, στα 368 ευρώ για όποιον έχει 18 έτη ασφάλισης ενώ ένας ασφαλισμένος με 19 έτη ασφάλισης θα λαμβάνει Εθνική Σύνταξη 368 ευρώ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
- Υπάλληλος του Δημοσίου με με 35 έτη ασφάλισης και συντάξιμο μισθό 1.646 ευρώ με το παλιό σύστημα θα έπαιρνε σύνταξη 1.075, με το νέο σύστημα η σύνταξή του θα είναι 829 ευρώ.Αντίστοιχα, ασφαλισμένος του δημοσίου με 30 έτη ασφάλισης και συντάξιμες αποδοχές 1.341 ευρώ, αντί για καθαρό ποσό 828 με το νέο σύστημα θα πάρει σύνταξη 715 ευρώ καθαρά το μήνα.
- Εργαζόμενος με ασφάλιση στο ΙΚΑ με 11.000 ένσημα και μισθό 3.000 ευρώ με βάση την τελευταία 10ετία θα έπαιρνε σύνταξη 1.214 ευρώ, ενώ με τον νέο τρόπο υπολογισμού η σύνταξή του πέφτει στα 912 ευρώ το μήνα.Αντίστοιχα, στο ΙΚΑ μια μητέρα ανηλίκου με 30 έτη ασφάλισης και συντάξιμες απόδοχές 1.850 ευρώ αντί για το ποσό των 942 ευρώ με το παλιό σύστημα θα πάρει καθαρή σύνταξη της τάξης των 802 ευρώ το μήνα.
- Ασφαλισμένος του ΟΑΕΕ με 35 έτη ασφάλισης αντί του ποσού των 1.008 ευρώ που θα έπαιρνε με το νέο σύστημα υπολογισμού θα πάρει καθαρή σύνταξη 889 ευρώ.
- Ένας ασφαλισμένος με συντάξιμο μισθό 600 ευρώ και 15 χρόνια εργασίας θα πάρει 407 ευρώ σύνταξη, αντί για 495 ευρώ.
- Με τον ίδιο συντάξιμο μισθό αλλά με 35 χρόνια ασφάλισης η σύνταξη θα ανέλθει στα 560 ευρώ, δηλαδή 75 ευρώ λιγότερα.
- Ασφαλισμένος με συντάξιμο μισθό 800 ευρώ και 20 χρόνια εργασίας, με τον νέο νόμο θα πάρει σύνταξη 492 ευρώ -από 507- ενώ με 40 χρόνια θα λάβει 186 ευρώ λιγότερα.
- Με συντάξιμο μισθό 1.000 ευρώ και 25 χρόνια εργασίας, ο ασφαλισμένος θα πάρει 564 ευρώ, αντί για 625 ευρώ.
- Με συντάξιμο μισθό τα 1.500 ευρώ και 40 χρόνια ασφάλισης θα χάσει 296 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr φέρεται να υπάρχει διαφωνία στο ποσοστό αναπλήρωσης αλλά και στις επικουρικές συντάξεις.
Για το θέμα αυτό, οι ευρωπαίοι συμφωνούν με την κυβέρνηση, ωστόσο φέρεται να βάζει εμπόδια το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο...
Τέλος, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, οι απώλειες γίνονται ακόμη μεγαλύτερες αν συνυπολογιστούν και οι περικοπές έως 30% που θα υποστούν οι επικουρικές συντάξεις, η μείωση έως και 15% του εφάπαξ, αλλά και η περικοπή του μερίσματος που αναμένεται να φτάσει στο 32%.

Από ......   newsit

Απεργία: Ποιοι απεργούν σήμερα – Συλλαλητήριο στις 11:00

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com



Ημέρα απεργίας η σημερινή, αφού η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει 24ωρη κινητοποίηση κατά του ασφαλιστικού. Στις 11:00 είναι προγραμματισμένο, στην πλατεία Κλαυθμώνος, το απεργιακό συλλαλητήριο.

Στην απεργία σήμερα συμμετέχουν εκτός των εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, δάσκαλοι και καθηγητές (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ), ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, μηχανικοί, διοικητικού υπάλληλοι του ΕΚΠΑ, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και δικηγόροι.

Συμμετέχει, επίσης, και η ΕΣΗΕΑ από τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης έως τις 06.00 π.μ. της Παρασκευής, 8 Απριλίου 2016. Στη διάρκεια της απεργίας, η ΕΣΗΕΑ σε συνεννόηση με την ΠΟΣΠΕΡΤ επιτρέπουν τη μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τα ραδιόφωνα στις 13:15-13:30 και τη μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τους τηλεοπτικούς σταθμούς στις 20:00-20:15.

Την ώρα των συγκεκριμένων μεταδόσεων θα μεταδίδουν απεργιακό δελτίο τα ειδησεογραφικά sites (τα οποία δεν αναγνωρίζει η ΕΣΗΕΑ...) και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων (πολιτικών, οικονομικών και αθλητικών), καθώς και το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, οι προνοιακές δομές και το ΕΚΑΒ, θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας ενώ η AEGEAN και η Olympic Air ακυρώνουν και τροποποιούν πτήσεις τους λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, της ΟΣΥΠΑ καθώς και του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ στην απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Από ......  newsit

Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com