Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου, προτείνει και διεκδικεί

Αναρτήθηκε  από ...... energoipoliteskv.blogspot.com




Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου, προτείνει και διεκδικεί:

Α.- Τη μη κατάργηση των καρτών ελεύθερης διέλευσης των δημοτών μας από το Σταθμό Διοδίων Αγίας Τριάδας, λαμβάνοντας υπόψη τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, καθώς επίσης και ότι το μέτρο αυτό, θα πρέπει να έχει κοινωνικό χαρακτήρα και να μην πλήττει άμεσα τα εισοδήματα των πολιτών.

Β.- Με την κατάργηση της κάρτας διέλευσης από το Σταθμό Διοδίων Αγίας Τριάδας, η εναλλακτική λύση που δίδεται μας βρίσκει εντελώς αντίθετους, γιατί:
1. Η προτεινόμενη εναλλακτική διαδρομή του παράπλευρου δικτύου, εγκυμονεί πολλαπλούς και σοβαρούς κινδύνους ασφαλούς κυκλοφορίας και κατ’ επέκταση πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, γιατί καθημερινά η κυκλοφορία στο εν λόγω δίκτυο είναι αυξημένη και επικίνδυνη, λόγω της διέλευσης μεγάλων και βαρέων οχημάτων τα οποία εκ των πραγμάτων επιβραδύνουν την κυκλοφορία λόγω του όγκου τους με τα ανάλογα απρόβλεπτα αποτελέσματα.
2. Υπάρχουν δημότες που λόγω της φύσεως της εργασίας τους είναι υποχρεωμένοι να διέρχονται πολλές φορές από το συγκεκριμένο Σταθμό Διοδίων
3. Υπάρχουν ευπαθείς ομάδες Δημοτών που η εβδομαδιαία συχνότητα διέλευσης είναι αυξημένη, όπως νεφροπαθείς και άλλες κατηγορίες ασθενών
4. Επιπλέον καθημερινά Δημοτικοί – Δημόσιοι Υπάλληλοι- Εκπαιδευτικοί και άλλοι υπάλληλοι που λόγω του επαγγέλματός τους, διέρχονται από το Σταθμό Διοδίων και σε συνδυασμό με την υφιστάμενη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας αδυνατούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους ανάγκες
5. Υπάρχουν οχήματα του Δήμου μας (απορριμματοφόρα κ.λ.π.) που μετακινούνται συνεχώς προς Λαμία.

Γ.- Αλλαγή χρέωσης τους συστήματος διέλευσης των Δημοτών μας, η οποία να είναι ανάλογη με τα χιλιόμετρα που θα διανύσει ο κάθε διερχόμενος δημότης μας.

 Τέλος ο Δήμος και οι Δημότες μας, είναι αποφασισμένοι, με όλες τους τις δυνάμεις, να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο, ώστε να μη καταργηθεί η κάρτα ελεύθερης διέλευσης, ούτε τα διόδια να μετατραπούν σε καθαρά εισπρακτικό μέσο, αλλά και ανταποδοτικό προς όφελος των δημοτών μας που διέρχονται καθημερινά.

Αποκάλυψη Σόιμπλε: Είχα προτείνει Grexit στον Βενιζέλο το 2011 με αντάλλαγμα τεράστια βοήθεια

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com


Θα έπληττε τη χώρα άπαξ και θα είχε αποφευχθεί η ατελείωτη διαδικασία των σκληρών μέτρων

Επαναφέρει ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ το σενάριο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, έστω και προσωρινά

«Είναι δύσκολο για την Ελλάδα να λύσει τα προβλήματα της οικονομίας της χωρίς το εργαλείο της υποτίμησης του νομίσματος», υπογράμμισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας σε εκδήλωση στο Αμβούργο.
«Μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα έπληττε τη χώρα άπαξ και θα είχε αποφευχθεί η «ατελείωτη διαδικασία» των σκληρών μέτρων για τους Έλληνες», σημείωσε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι είχε προτείνει στον Βενιζέλο προσωρινό Grexit το 2011 με αντάλλαγμα τεράστια βοήθεια.

«Είχα πει στον Ευάγγελο Βενιζέλο το 2011 ότι θα έπρεπε να εξετάσει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ για κάποια χρόνια, με αντάλλαγμα τεράστια βοήθεια. Η έξοδος από το ευρώ θα έπληττε τη χώρα άπαξ και θα είχε αποφευχθεί η «ατελείωτη διαδικασία» των σκληρών μέτρων για τους Έλληνες πολίτες», σημείωσε ο Σόιμπλε, επαναφέροντας ουσιαστικά τα σενάρια περί προσωρινού Grexit.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr

Ξεσηκωμός για επίσκεψη Καμμένου στην Κω

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com

 

Προμαχώνας: Ένταση στα σύνορα

Αναρτήθηκε από ........ energoipoliteskv.blogspot.com





Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com