Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Δευτέρα και Τετάρτη οι δυο νέες διασκέψεις του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Αναρτήθηκε από ...........    energoipoliteskv.blogspot.com



ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΠΠΑ
Νέος γύρος διασκέψεων την ερχόμενη εβδομάδα στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, με τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου να ορίζει τις ερχόμενες συνεδριάσεις, για την ερχόμενη Δευτέρα και Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα.
Η διάσκεψη της Ολομέλειας των Ανώτατων Δικαστών, αναμένεται να πιάσει το «νήμα» από εκεί που το άφησε την Τρίτη (18/10), με τον εισηγητή Γεώργιο Παπαγεωργίου να ολοκληρώνει την εισήγησή του, σύμφωνα με την οποία- όπως λένε όλες οι πληροφορίες- τάχθηκε υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου Παππά, αλλά και των υπουργικών αποφάσεων που τον ακολούθησαν.  
Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της εισήγησης του κ. Παπαγεωργίου, μπορούν να πάρουν τον λόγο οι αντιπρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά και οι σύμβουλοι, μία διαδικασία, που όπως φαίνεται θα απασχολήσει και την πέμπτη διάσκεψη των Ανώτατων Δικαστών.
Χθες, με 16 ψήφους έναντι 9, οι δικαστές τάχθηκαν υπέρ του παραδεκτού και του σύννομου των προσφυγών των καναλιών, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την επί της ουσίας συζήτηση των προσφυγών.


Από .........   iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: