Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές απο το Δημάρχο Γιάννη Συκιώτη για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com



Εύχομαι ολόψυχα το νέο έτος να χαρίσει υγεία, ευτυχία, δύναμη, θετική ενέργεια, υπομονή, δημιουργικότητα για σας, στο καθένα ξεχωριστά και σε όλη την οικογένεια σας.

Να είναι έτος ελπίδας και με ειρήνη σε όλο τον κόσμο και εθνικής ανάτασης για τον τόπο.

Η χρονιά που έρχεται να είναι χρονιά αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής , ώστε με σταθερότητα και υπευθυνότητα να γίνει η ελληνική κοινωνία, μια κοινωνία προόδου και ευημερίας για όλα τα μέλη της .
Με ενότητα, κοινή στόχευση και κοινό βηματισμό, έχοντας ως σταθερές τις αξίες, τα ιδανικά, που στηρίχτηκε διαχρονικά η Ελλάδα να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά με ελπίδα για το αύριο.

Με σεβασμό και αγάπη προς όλους εύχομαι το 2016 να ικανοποιήσει κάθε ατομική και συλλογική προσδοκία και να είναι η χρονιά που η Ελλάδα μας θα πορευτεί στο δρόμο που οδηγεί στην έξοδο από την κρίση.

Σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά, να έχετε χαρούμενα Χριστούγεννα και να είναι ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος και όλο το 2016 με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας!

Πρόσκληση στην εκδήλωση 'Η Σμύρνη Της Καρδιάς μας'

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com



Εκδήλωση 'Αναζητώντας τις ρίζες', από τον όμιλο 'Παράδοσης και Λαογραφίας' Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com






Συναυλία της Ορχήστρας Νέων Ακουσμάτων Δημοτικού ωδείου Περιστερίου

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com




Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμμένων Βούρλων "Νεανικός Παλμός' έχει την τιμή να παρουσιάσει την Ορχήστρα Νέων Ακουσμάτων του Δημοτικού ωδείου Περιστερίου με αφιέρωμα στον Ελληνικό κινηματογράφο. Την συναυλία θα πλαισιώσει η παιδική χωρωδία του ωδείου Solfez Καμ. Βούρλων με χριστουγιεννιάτικα τραγούδια. Τη βραδιά θα φιλοξενήσει το ξενοδοχείο Γαλήνη την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα.

Είσοδος ελεύθερη.

Μετά τιμής,
ο Πρόεδρος
Σουροπάνης Πέτρος