Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ξεκίνησε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής στα Καμ. Βούρλα -Υψηλού επιστημονικού επιπέδου οι συμμετέχοντες

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com



Η πρώτη μέρα του  1ου Πανελλήνιου Συνέδριου Ιαματικής Ιατρικής  ολοκληρώθηκε στα Καμ. Βούρλα και συγκεκριμενα στον χώρο του ξενοδοχείου ΓΑΛΗΝΗ με βασικό αντικείμενο ανάλυσης και συζήτησης την  συμβολή της Ιαματικής Ιατρικής στην επιλογή των Ιατρών ως συμπληρωματικό θεραπευτικό σχήμα.

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου και των άλλων συνδιοργανωτών που στέφθηκε με επιτυχία.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους, υψηλές προσωπικότητες όπως ο Πρέσβης της Κίνας, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Σαρτζετάκης,  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο κ. Κ. Κουσκούκης Καθηγητής Δερματολογίας, ο Δήμαρχος Μήλου, ο κ. Κ. Μαρκόπουλος  Χειρουργός Θώρακος, π. Υπουργός Τουρισμού, ο κ.Π. Σκανδαλάκης Καθηγητής Ανατομίας Πρόεδρος ΚΕΣΥ και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι επιστήμονες.

(Φωτογραφίες:  Άρης Μαρτάκος/ARoTro Adv)



_MG_0075_MG_0050_MG_0195_MG_0132_MG_0178_MG_0172_MG_0079_MG_0047_MG_0043


Από ....... fonografos

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά είναι καλά …..

Αλλά μήπως κάποιος , θα έπρεπε να θέσει το θέμα στους συνέδρους και να πάρουν θέση και αυτοί , ότι λειτουργεί σε χώρο μικρότερο του 1 χιλιομέτρου από τις Ιαματικές Πηγές , ο Βιολογικός καθαρισμός των Καμένων Βούρλων του οποίου τα λύματα χωρίς άδεια και παράνομα ρίχνονται στη θάλασσα μέσω του αποδέκτη του ΕΟΤ !!!!!

Μήπως θα έπρεπε να πάρουν θέση πάνω σε αυτό το θέμα ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης και ο Αντιδήμαρχος κ. Μακρυνίτσας !!!!

Λέγετε δε ότι η σημερινή Δημοτική αρχή συνεχίζει να επιμένει να έλθουν και τα λύματα του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βιολογικό των Καμένων Βούρλων , παρόλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βιολογικός των Καμένων Βούρλων !!!

Φαίνεται ότι είναι πάρα πολλά τα λεφτά για να επιμένει η σημερινή Δημοτική Αρχή σε αυτή την θέση ???? ( η οποία Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε και εκλέχτηκε λέγοντας ότι τα λύματα του Αγίου Κωνσταντίνου δεν θα έλθουν στα Καμένα Βούρλα)… Μήπως όλα αυτά θα έπρεπε να τεθούν από κάποιον στους Συνέδρους ?????

Δεν κατάλαβαν φαίνεται ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή αυτοδιαλύθηκε από αυτό το θέμα, έφθασε δε προς το τέλος της θητείας της να απ εντάξει το έργο αυτό, αλλά ήταν πλέον αργά !!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν καλό να πάνε τους συνέδρους του Ιαματικού Συνεδρίου, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος , έναν περίπατο στα Υδροθεραπευτήρια των Καμένων Βούρλων και να τα δούνε από κοντά , εκ των οποίων το ένα λειτουργεί σαν αποθήκη και το άλλο υπολειτουργεί.

Αν τους πηγαίνανε δε και στις πηγές των Ιαματικών Λουτρών που είναι πίσω από τα Υδροθεραπευτήρια, θα έβλεπαν από μόνη τους την απαξίωση των Ιαματικών Πηγών.

Μετά από όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί, τι περιμένουν οι Δημότες των Καμένων Βούρλων ανάπτυξη του Ιαματικού Τουρισμού στα Καμένα Βούρλα ?????

Και οι 100 λούσεις που είχανε τα Λουτρά φέτος ήτανε πάρα πολλές !!!

Η Δημοτική Αρχή έχει κάνει κάποιες προτάσεις για την βελτίωση αυτής της κατάστασης ….