Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Στο ΔΑΚ ο τελικός Κυπέλλου Φθιώτιδας.Λύθηκε η παρεξήγηση με τα Καμ. Βούρλα.

Αναρτήθηκε από ..........  energoipoliteskv.blogspot.com



  Κεραυνός εν αιθρία έπεσε αργά το βράδυ της Τετάρτης η πληροφορία στο διαδίκτυο πως τα Καμ. Βούρλα δεν κατεβαίνουν στον τελικό του Κυπέλλου αφού δεν μπορεί αυτός να γίνει στο ΔΑΚ της Λαμίας. Εκδόθηκε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση από το σωματείο. Ευτυχώς επικράτησε η άποψη των ψυχραιμότερων και μετά από ένα δύο τηλεφωνήματα η παρεξήγηση λύθηκε και ακολούθησε δεύτερη ανακοίνωση όπου τα Καμ. Βούρλα διαβεβαιώνουν πως θα κατέβουν κανονικά στον αγώνα για τον οποίο θέλουν και ελπίζουν να είναι η γιορτή του φθιωτικού ποδοσφαίρου.
Διαβάστε με χρονολογική σειρά τις δύο ανακοινώσεις του ΑΟ Καμ. Βούρλων:

Η πρώτη ανακοίνωση

"Η ομάδα μας τη φετινή χρονιά προσπάθησε να αναβαθμίσει το Φθιωτικό ποδόσφαιρο κάνοντας μια προγραμματισμένη δουλειά στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.
Η ομάδα μας ευτύχησε έναντι αξιόλογων αντιπάλων να φθάσει στο τελικό κυπέλλου που είναι ένα ποδοσφαιρικό γεγονός για τη Φθιώτιδα αλλά και τη πόλη μας.
Στις προσπάθειες μας ήταν να μεταφέρουμε το Λύκειο Καμένων Βούρλων και το κόσμο του δήμου μας στο γήπεδο εκτιμώντας ότι ο τελικός είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή.
Σε τέτοιου είδους ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις είθισται ο τελικός να γίνεται στη πρωτεύουσα του νομού μας και στο γήπεδο της Λαμίας.
Λυπούμαστε που δε μπορούμε να συμμετέχουμε σε άλλο γήπεδο σ' αυτό το τελικό.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.
του Α.Ο. Καμένων Βούρλων".

Και η δεύτερη ανακοίνωση

"Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Καμένων Βούρλων μετά από επικοινωνία που είχε με τον υπεύθυνο του ΔΑΚ Λαμίας κ. Ζαγγανά ήρθε σε συμφωνία για τη χρήση του γηπέδου της Λαμίας στον τελικό του κυπέλλου Φθιώτιδας.

Έτσι κατόπιν των παραπάνω γεγονότων οφείλει να αποσύρει τη προηγούμενη ανακοίνωση και να ευχηθεί να γίνει ένας τελικός που θα απολαύσουν όλοι όσοι παρευρεθούν.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. 
του Α.Ο. Καμένων Βούρλων».

Από ......  lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: