Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυμα του Δημάρχου Μώλου – Αγίου Κων/νου κ. Συκιώτη Ιωάννη για την Πρωτοχρονιά

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com




















ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αγ. Παντελεήμονα 8
Email: kvourla@hol.gr


                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους, θέλω να απευθύνω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου προς όλους του δημότες. Το νέο έτος να φέρει στις ζωές όλων μας την αισιοδοξία, τη γαλήνη και την ελπίδα.

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά μου, έθεσα σαν πρωταρχικό στόχο τη συνοχή, την ισόρροπη αι ισότιμη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου μας και την ευημερία όλων των κατοίκων.

Με όραμα, με μελετημένο σχέδιο, με πρόγραμμα και με τη δική σας εμπιστοσύνη, συνεχίζω την προσπάθεια, ώστε ο Δήμος μας να γίνει μεταξύ των πρότυπων Δήμων σε όλη την Ελλάδα.
Ένας Δήμος , που θα έχει ξεφύγει από τη μιζέρια του παρελθόντος.

Με αυτές τις σκέψεις, θέλω και πάλι να απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου προς όλους τους Δημότες και να ευχηθώ στον καθένα ξεχωριστά προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, υγεία και δύναμη.

Καλή Χρονιά.
Καμένα Βούρλα, 30-12-2014


Ο Δήμαρχος
Συκιώτης Ιωάννης

Πρώτο κόμμα ο ΓΑΠ εάν γίνουν επαναληπτικές!

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com




Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, ο σχεδιασμός του Παπανδρέου και των συνεργατών αφορά τις επαναληπτικές εκλογές σε περίπτωση που αυτές προκύψουν.

Οι ίδιοι εκτιμούν πως το κόμμα του Γιώργου θα είναι πρώτο σε περίπτωση που δεν σχηματισθεί κυβέρνηση και χρειασθεί να στηθούν εκ νέου κάλπες.
Οσο αφορά για το αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου πιστεύουν ότι ένα ποσοστό κοντά στο 10-12% είναι σχεδόν βέβαιο.

Eνα από τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου κόμματος θα είναι τα διαρκή ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα για τα οποία ο Παπανδρέου έχει ζητήσει την τεχνογνωσία Αμερικανών συμβούλων του Μπιλ Κλίντον οι οποίοι αναμένεται να βρίσκονται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες.
-Θέλουμε να κάνουμε πράξη την Αμεση Δημοκρατία και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε...,
λένε από το περιβάλλον του Γιώργου.
Σ΄ αυτό το σημείο θα σάς μεταφέρουμε το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτοδότη ο οποίος συνάντησε τον Γιώργο Παπανδρέου πριν λίγες ώρες σε έναν γάμο στο πολυτελές κτήμα «Πεντελικό», στη Βαρυμπόμπη.


Ηταν περασμένα μεσάνυχτα, το κέφι στον γάμο είχε ανάψει και ξαφνικά κάνει την εμφάνισή του ο πρώην πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αντα. Με την είσοδό του η νεολαία που χόρευε μαζί με τη νύφη και τον γαμπρό δημοτικά τραγούδια, αφήνουν τον χορό και τρέχουν να προϋπαντήσουν τον κ. Παπανδρέου.

 Αλλοι τον χαιρετούσαν, άλλοι τον αγκάλιαζαν, άλλοι ήθελαν να βγάλουν μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί του. Ουδείς όμως του είπε «προχώρα». Οι γηραιότεροι στην εορταστική αυτή ατμόσφαιρα κράτησαν μία απόσταση από τον πρώην πρωθυπουργό. Η μόνη που γκρίνιαξε λιγάκι ήταν η Αντα Παπανδρέου, όχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο, αλλά επειδή, όπως έλεγε, «γιατί κανείς δεν θέλει να βγάλει μία φωτογραφία μαζί μου;».

Ηταν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, ο κ. Παπανδρέου απολάμβανε κάποια τυριά και καρύδια που του πρόσφεραν, έως ότου μία κυρία του έκανε την πρώτη παρατήρηση:

  «Τι πας να κάνεις, πρόεδρε; Να ιδρύσεις κόμμα; Αυτό δεν είναι αποστασία;». Οι πάντες πάγωσαν, αλλά ο κ. Παπανδρέου δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται. Απάντησε με ερώτηση: «Τι πάω να κάνω;».

Παρόμοιες ερωτήσεις συνεχίστηκαν και από άλλους, αλλά ο πρώην πρωθυπουργός έμενε ατάραχος. Σε κάποια στιγμή λικνίστηκε στην πίστα με ένα δημοτικό τραγούδι και επανήλθε αμέσως στο τραπέζι του. Αυτή τη φορά όμως αποκαλύπτοντας μία συνομιλία που είχε με τον Αλ. Τσίπρα, την οποία ευθύς αμέσως σας μεταφέρω:

«Του είπα. Και εγώ είμαι σοσιαλιστής και εγώ αντιπαλεύω τον καπιταλισμό, όπως και εσύ. Μόνον θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι λάθος που τα βάζεις με τους Γερμανούς ή με την τρόικα. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους. Οι αγορές είναι το πρόβλημα, με τις οποίες δεν μπορείς να διαπραγματευτείς».

Οι υπόλοιποι κοίταζαν περίεργα, οπότε ο Γιώργος επανήλθε: «Εάν υπήρχε τρόπος να διαπραγματευτείς με τις αγορές, θα το έκανα εγώ. Θα έλεγα, ποιος είναι ο επικεφαλής τους και θα πήγαινα να συνομιλήσω μαζί του. Δυστυχώς, οι αγορές δεν καταλαβαίνουν τίποτα παρά μόνο το κέρδος και, το σημαντικότερο, δεν μπορείς να διαπραγματευτείς μαζί τους».

Αυτά είπε κάποτε στον κ. Τσίπρα, πλην όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν κατάλαβε, όπως έλεγε ο ίδιος.

Από  ......... kourdistoportocali 

Σοκ από την εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος

Αναρτήθηκε από .........   energoipoliteskv.blogspot.com




Πάνω από 100 στελέχη μεγάλης εταιρείας ερευνών εργάστηκαν σκληρά το τελευταίο διάστημα για λογαριασμό 3 ξένων πολυεθνικών που λειτουργούν ήδη στην Ελλάδα-η μια εξ αυτών δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων.

Στόχος της μεγάλης έρευνας ήταν η Εκτίμηση του Εκλογικού Αποτελέσματος σε περίπτωση που οι εκλογές διεξάγονταν μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2015.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν ο Βενιζέλος άρχισε να κάνει λόγο για πρόωρες εκλογές και επιτάχυνση της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος βάζει στην κυριολεξία φωτιά στο κομματικό τοπίο.
Η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος δίνει μεν πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ με 8 μονάδες διαφορά από την ΝΔ, αλλά με ποσοστό 26,5%.

Η συγκεκριμένη εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος εάν επαληθευθεί αλλάζει το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα!

Το χαρακτηριστικό της είναι το μεγάλο ποσοστό του κόμματος του ΓΑΠ και η ΤΕΛΕΙΑ του Γκλέτσου που βρίσκεται στο νήμα για να μπει στη Βουλή-2,8%!

ΣΥΡΙΖΑ 26,5%

ΝΔ 18,5%

ΚΟΜΜΑ ΓΑΠ 10%

ΚΚΕ 7,5%

Χ.Α 6,5%

ΠΑΣΟΚ 4%

«Ποτάμι» 3%

ΑΝΕΛ 3,8%

ΤΕΛΕΙΑ 2,8%

ΔΗΜΑΡ 1,5%


ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%

Από ..........  kourdistoportocali 

Νεα δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 4,5%

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com


Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας με 4,5% καταγράφει δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, και η οποία παρουσιάστηκε απόψε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.


Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου,
ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29,5% και
η ΝΔ 25%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, «Το Ποτάμι» και το ΚΚΕ με (από) 5%, το ΠΑΣΟΚ με 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1% και η ΔΗΜΑΡ με 0,5%.

'Ακυρο/Λευκό 2,5%. Αποχή 8,5%. 'Αλλο κόμμα επιλέγει το 7% των ερωτηθέντων ενώ αδιευκρίνιστη παραμένει η πρόθεση του 15% του δείγματος.

Από .......  newsit

Παγωμένη όλη η Ελλάδα από το κύμα χιονιά - Εγκλωβισμένοι οδηγοί στον κόμβο της Σπάρτης! Σήμερα η πιο δύσκολη μέρα

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com


- Από τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης οδηγοί έχουν μείνει αποκλεισμένοι στον κόμβο της Σπάρτης!
- Κλειστός ο δρόμος από το Τελεφερίκ και πάνω στην Πάρνηθα και στην Πεντέλη από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο έως τη διασταύρωση του Αγίου Πέτρου
- Ισχυρότατοι άνεμοι από τον Ασπρόπυργο και μετά στην Αττική Οδό σύμφωνα με οδηγούς
- Δεν εισπράττονται διόδια στο δρόμο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα λόγω... κρύου!
- Προβλήματα και στα λιμάνια - Μερικό απαγορευτικό σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο
- Με κύμα χιονιά μας αφήνει το 2014, με κρύο θα υποδεχτούμε το 2015
- Πότε θα βελτιωθεί ο καιρός

Με πολύ κρύο και χιόνι ξύπνησαμε σήμερα καθώς ο χιονιάς συνεχίζει την... επέλασή του, που έχει ήδη προκαλέσει πολλά προβλήματα. Στην Πεντέλη και την Πάρνηθα χιονίζει, οι αρχές έχουν ρίξει αλάτι στους δρόμους αλλά η κυκλοφορία γίνεται με δυσκολία και αλυσίδες.
Στην Πεντέλη, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μέχρι τον Άγιο Πέτρο, ενώ στην Πάρνηθα από το τελεφερίκ και πάνω.
Στον κόμβο της Σπάρτης, οδηγοί έχουν ακινητοποιηθεί στο χιόνι και το κρύο από τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης και ακόμη περιμένουν βοήθεια!
Στην Αττική Οδό, στο ύψος του Ασπρόπυργου οι άνεμοι είναι τόσο ισχυροί που οδηγοί που έχουν περάσει από το σημείο προειδοποιούν άλλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί!

Αργά το βράδυ εξάλλου άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος στο ύψος της Νεμέας και στο ρεύμα προς Αθήνα, όπου η κυκλοφορία διεξαγόταν πολύ αργά και σταθερά. Στο ύψος της Τσακώνας, άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος στο ρεύμα προς Καλαμάτα.

Σε όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και στα δύο ρεύματα, η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες και αργά, ενώ η είσπραξη των διοδίων ανεστάλη σε όλους τους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου.
Διεκόπη και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης από το ύψος της διασταύρωσης Καρυών στο 30ο έως το 25ο χιλιόμετρο και κλειστός είναι ο δρόμος Σπάρτη -Λογγανίκος - Μεγαλόπολη.

Με αλυσίδες και με δυσχέρεια η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο μεγαλύτερο τμήμα του οδικού δίκτυο της κεντρικής Πελοποννήσου, ενώ αρκετά είναι τα αποκλεισμένα χωριά στην ορεινή Πελοπόννησο, από τη χιονόπτωση.

Το βράδυ έγινε και επιχείρηση της Πυροσβεστικής με ερπυστριοφόρο όχημα για την απομάκρυνση δύο ανθρώπων από τα αυτοκίνητά τους που εγκλωβίστηκαν από το χιόνι στην περιοχή της Αλαγονίας στη Μεσσηνία.
Μεγάλη και η ταλαιπωρία των οδηγών που κινήθηκαν στην κεντρική Πελοπόννησο από το χιονιά, γι' αυτό και οι οδηγοί καλούνται στο μέτρο του δυνατού να αποφεύγουν τις μετακινήσεις κι, εφόσον είναι αναγκαίες, να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών.


Προβλήματα και στα λιμάνια

Οι θυελλώδεις άνεμοι που φτάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο ακόμη και τα 9 με 10 μποφόρ, έχουν προκαλέσει προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Ήδη απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Από τον Πειραιά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια μόνο προς τον Αίγινα με πλοία κλειστού τύπου.

Κανονικά γίνονται και τα δρομολόγια στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνα. Κλειστό παραμένει το Ρίο-Αντίρριο ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Καβάλα-Πρίνου, Κεραμωτή-Θάσος και Αλεξανδρούπολη Σαμοθράκη. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στις γραμμές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά-Ζάκυνθο.

Η εθνική μετερεωλογική υπηρεσία εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για βορειοανατολικό βορειοδυτικό κεντρικό και νοτιοδυτικό Αιγαίο, Θρακικό, Στενό Καφηρέα Νότιο Ευβοϊκό και θάλασσα Κυθήρων

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

Συνάντηση Παπούλια - Σαμαρά

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com




 

Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ........ energoipoliteskv.blogspot.com