Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ για την ΑΜΦΙΠΟΛΗ!- Το ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ από τους ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ το 1916 !!! (Φωτογραφίες ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)


Αναρτήθηκε από ..........  energoipoliteskv.blogspot.com



Όπα!!!

 Μά τί ψαχουλεύουν αυτοί εκεί κάτω;
1916…

Βρέ τούς αρχαιολόγους μας!!!

 Τί ανακάλυψαν εν έτη 2014!!!

 Αυτά πού οι εγγλέζοι ήξεραν από τό 1916!!!

Καί τώρα; Τί έχουν νά πούνε;

 “Ο ΤΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΗΜΕΝΟΣ”











Αλήθεια όλες αυτές τις φωτογραφίες, ο αρχαιολόγος Λαζαρίδης που όπως λένε είχε τάξει την ζωή του στο έργο της ανασκαφής στην Αμφίπολη, δεν τις είχε υπ’όψιν του;

 Πώς είναι δυνατόν οι άγγλοι να ήξεραν ΑΚΡΙΒΩΣ που να ψάξουν ( μιλάμε για βάθος πάνω από 10 μέτρα, όπως φαίνεται στην φωτό) ώστε να βρεθούν στην είσοδο του τάφου ( καμάρα με λέοντες ή σφίγγες όπως λένε) και ολόκληρος αρχαιολόγος να έχει στρέψει την προσοχή του σε οποιεσδήποτε άλλες περιοχές του αρχαιολογικού χώρου της Αμφιπόλεως παρά στον λόφο όπου και το μεγαλειώδες Μαυσωλείο …

Αυτό είναι τουλάχιστον …περίεργο, άν αναλογιστεί κανείς πως ακόμη και η είσοδος του τάφου ήταν γνωστή από το 1916 όπως μαρτυρούν οι φωτό των πλιατσικαδόρων εγγλέζων !!!







Μά τί κάνουν αυτά τά παιδάκια;

 Αυτά τά μικρά Ελληνόπουλα;

 Τά καθοδηγούν οι εγγλέζοι στόν τόπο τού “εγκλήματος”.

 Στόν Τάφο τής Αμφίπολης .

 Είναι οι μικροί εργάτες τους.




Πολλά…μά πάρα πολλά παιδάκια – εργάτες .

 Τά ανυποψίαστα παιδάκια. 

Δουλειά γιά τούς πλιατσικαδόρους κίμβρους.






Στις δυο πρώτες φωτό διακρίνονται,σύμφωνα με το filosofia-erevna.blogspot.gr, οι άγγλοι στρατιώτες να συλλέγουν κάποια αντικείμενα; τί πλιάτσικο έγινε άραγε;

 Άν υπολογίσουμε πως ο Λέων ανευρέθη στα 1913 ( β΄βαλκανικός πόλεμος) το 1916 στην διάρκεια του Α΄Π.Π. έχουμε το πλιάτσικο από τους άγγλους που λες και ήρθαν συστημένοι.

 Δεν πρόλαβαν να πάρουν τα κομμάτια του Λέοντα προφανώς λόγω του μεγάλου όγκου του και επειδή τους πρόλαβαν οι βομβαρδισμοί των βουλγάρων… {όπως αναφέρει ο συγγραφέας Oscar Breneer, στό βιβλίο του το οποίο εκδόθηκε το 1941 

αλλά δεν μεταφράστηκε ποτέ στα ελληνικά.!!!}





Γι’αυτό ο Βενιζέλος κοπτόταν τόσο πολύ να μας βάλει στον πόλεμο;

 Μέχρι έναν ολόκληρο διχασμό δημιούργησε ( κυβέρνηση Θεσ/νίκης) για να το πετύχει !!!

Στις δυο φωτο με τα παιδιά λέει: Hundreds of Greek boys paid one franc per day to pick up stones for use in roadmaking, under supervision of a sapper from the Royal Engineers
δηλ. εκατοντάδες ελληνόπουλα πληρώνονταν ένα φράγκο για να μαζεύουν πέτρες, υπό την εποπτεία ένας σκαπανέα του βρεττανικού μηχανικού.


Μήπως τα παιδάκια αυτά τα έβαλαν να μαζεύουν το χώμα στο άνοιγμα του τάφου στην Αμφίπολη;”


Από ........  makeleio

ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ τον Ντινόπουλο στο Περιστέρι! “Να φύγεις ρε! Δεν έχετε καμία τσίπα; Τι ήρθες να κάνεις εδώ;”

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com


“Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Αυτή η κατάσταση είναι η 15η φορά που συμβαίνει εδώ! Να φύγεις!

Δεν έχετε καμία τσίπα; Πόσα χρόνια είστε κυβέρνηση; ” φώναζαν οι κάτοικοι  αγανακτισμένοι στον υπουργό εσωτερικών που πήγε να δει τι συμβαίνει, μπροστά στην κάμερα του Σκαι

 Για μπαζωμένα ρέματα έκανε λόγο ο Ντινόπουλος.

Από .........  makeleio

Πέρασε επεισοδιακά η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές με «παρών» από τον ΣΥΡΙΖΑ


Αναρτήθηκε από ..........  energoipoliteskv.blogspot.com


Με «παρών» από τον ΣΥΡΙΖΑ και «ναι» από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. «Παρών» δήλωσαν και οι ανεξάρτητοι δημοκρατικοί βουλευτές, ενώ «όχι» ψήφισαν ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή.

Η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε ένταση καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «ήξεις – αφήξεις». «Με το «παρών» δεν ψηφίζεται η ρύθμιση, άρα δεν συνεπικουρεί η αξιωματική αντιπολίτευση στα ωφελήματά της προς τους πολίτες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Θοδωρής Δρίτσας κάλεσε την κυβέρνηση να μην επαίρεται πως θα δώσει «αυτό το χαρμόσυνο μήνυμα» στους πολίτες, αφού πολύ σύντομα θα εκτεθεί. Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως από τη μία επιχειρεί να εμφανίσει πως νομοθετεί προς όφελος των πολιτών, από την άλλη χαρίζει στις τράπεζες και στις κατασκευαστικές. Ενώ υποστήριξε πως η πρόταση του κόμματός του συγκριτικά με την κυβερνητική ρύθμιση είναι η «μέρα με τη νύχτα».



Η δήλωσή του Θ. Δρίτσα ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταψηφίζει με απόλυτη αντίθεση την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, πυροδότησε νέα έκρηξη του Αδ. Γεωργιάδη. «Στην ουσία οι κατά τα άλλα αριστεροί, καταψηφίζουν την πιο αριστερή ρύθμιση, αφού στην ουσία είναι η προσπάθεια μιας κυβέρνησης να πάρει ό,τι οι περισσότερο μπορεί από όσους έχουν και να πριμοδοτήσει τους αδύναμους» υποστήριξε.

Στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης: «Το να παραπέμπεις σε Επιτροπές - όπως προβλέπει η πρότασή ΣΥΡΙΖΑ - για να ρυθμίσεις, θέματα που αφορούν πολλές χιλιάδες πολιτών, συνεπάγεται καθυστέρηση χρόνων, τόσων που οι πολίτες για τους οποίους γίνεται η ρύθμιση δεν θα υπάρχουν».

Τι δήλωσαν οι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων
Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Κουτσούκος δήλωσε πως δεν βοηθά η προσπάθεια απομείωσης του οφέλους της ρύθμισης, καθώς αυτή δημιουργεί όρους νέας αρχής, ειδικά σε συνάρτηση με την ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια που πρόκειται πολύ σύντομα να κατατεθεί.
Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά δήλωσε ότι το κόμμα της στηρίζει την ρύθμιση, έστω και τους λίγους αυτούς απελπισμένους πολίτες που ωφελούνται την διάταξη της μονιμοποίησης της έκτακτης εισφοράς που εμπαίζει τον ελληνικό λαό.
Από την ΧΑ, ο Αντώνης Γρέγος δήλωσε τη διαφωνία του κόμματός του με την ρύθμιση και δήλωσε ότι καταψηφίζει.

Η Ασημίνα Ξυροτήρη εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ ανέφερε πως κατατέθηκε με καθυστέρηση η τροπολογία, είναι μεν θετική, αλλά δεν επιλύει τα προβλήματα αφού δεν συνδέεται το ποσό της δόσης με τα εισοδήματα των οφειλετών.

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, είπε πως η ρύθμιση αυτή αποδεικνύει πως το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι πως θα παραμείνουν σε ομηρία οι οφειλέτες και πως θα εισπραχθούν έσοδα.

Φωτογραφίες Eurokinissi


Από ........  iefimerida

Μεγάλη δημοσκόπηση Alco - Newsit: ΣΥΡΙΖΑ 27,9% - ΝΔ 23,5% - Τρίτο κόμμα αλλά "κουτσουρεμένη" η Χρυσή Αυγή - Τέταρτο κόμμα Το Ποτάμι!

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com


- Εξαφανισμένη από τον πολιτικό χάρτη η ΔΗΜΑΡ
- Στήθος με στήθος Σαμαράς και Τσίπρας στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός
- Οι πολίτες ρίχνουν την ευθύνη στην κυβέρνηση για την αναταραχή στις αγορές
- Δεν θέλουν εκλογές με αφορμή την μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
- Διαβάστε και κατεβάστε όλη την Δημοσκόπηση της Alco για το Newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Αποκαλυπτική για τις προθέσεις των πολιτών σε σχέση με μεγάλα πολιτικά γεγονότα όπως η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, οι εκλογές αλλά και οικονομκά όπως η ρύθμιση του χρέους είναι η μεγάλη δημοσκόπηση της Alco για το Newsit.

Στην πρόθεση ψήφου η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι 4,4 μονάδες, ενώ τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με το ποσοστό της όμως πολύ μειωμένο, τέταρτο κόμμα το Ποτάμι με ποσοστό 4,5%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με ποσοστό 4,3%, το ΠΑΣΟΚ με 4% και οι ΑΝΕΛ με 2,9%. Εντυπωσιακό είναι ότι στον πολιτικό χάρτη δεν υπάρχει η ΔΗΜΑΡ.
Από το αποτέλεσμα της πρόθεσης ψήφου μπορεί κανείς εύκολα να συμπεράνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ελαφριά κάμψη σε σχέση με προηγούμενες μετρήσεις με αυτό να συμπίπτει χρονικά μετά την κρίση στις αγορές.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ
 



Κόμμα Ποσοστό
Νέα Δημοκρατία 23,5%
ΣΥΡΙΖΑ 27,9%
ΠΑΣΟΚ 4%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,9%
Χρυσή Αυγή 5,4%
ΚΚΕ 4,3%
Το Ποτάμι 4,5%
Αναποφάσιστοι 12,7%
Άλλο 6,3%
Λευκό 3,6%
Αποχή 4,9%


Η δημοσκόπηση θέτει πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα για μεγάλα πολιτικά και οικονομικά θέματα.

Στο ερώτημα «Ποιος ευθύνεται περισσότερο για την αναταραχή στις αγορές» οι ερωτώμενοι σε μεγάλο ποσοστό λένε ότι φταίει η κυβέρνηση, ενώ μεγάλο είναι και το ποσοστό που ρίχνει την ευθύνη και στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ.



Στο ερώτημα αν είναι σαφής η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος, οι απαντήσεις δείχνουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό ότι δεν έχει καταφέρει να πείσει.
Εκεί που φαίνεται να ισοβαθμούν Σαμαράς και Τσίπρας είναι στο θέμα της πολιτικής ατζέντας. Στο ερώτημα ποια είναι η καλύτερη πολιτική η διαφορά τους είναι μια μονάδα.
Η δημοσκόπηση έγινε από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου σε δείγμα 1.000 ατόμων από την Alco

Σχεδόν παρόμοιες είναι οι απαντήσεις στο ερώτημα ποιος είναι πιο ικανός να πετύχει καλύτερη συμφωνία για το χρέος.

Στο πολύ σημαντικό ερώτημα το οποίο έχει ήδη προκαλέσει μεγάλες κόντρες μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπάρχει και παρέμβαση της δικαιοσύνης, για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, ένα εντυπωσιακό ποσοστό που φτάνει το 47% θεωρεί ότι έχουν βάση.

Ο κόσμος φαίνεται επίσης ότι δεν επιθυμεί εκλογές αφού στο δίλημμα εκλογές ή Πρόεδρος Δημοκρατίας απαντά, εκλογή Προέδρου.

Αν τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συναινέσει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, οι ψηφοφόροι εκτιμούν ότι θα τον ωφελήσει και πάρα πολύ.

Εντυπωσιακό είναι και το αποτέλεσμα της αξιοπιστίας μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα. Μια μονάδα χωρίζει τους δυο με τα ποσοστά να είναι Σαμαράς 32% και Τσιπρας 31%.

Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com