Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Μώλου - Αγ.Κων/νου για τα διόδια

Αναρτήθηκε από ..........  energoipoliteskv.blogspot.com


Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή στον δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου.(φώτο και video)

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com



Το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το κλειστό γυμναστήριο των Καμένων Βούρλων πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέου δημοτικού συμβουλίου στο δήμο Μώλου Αγ.Κων/νου.

 Παρουσία επισήμων και δημοτών ο νέος δήμαρχος Γιαννης Συκιώτης υποσχέθηκε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν σκληρά και με διαφάνεια για το καλό του δήμου.




Ορκωμοσία στο δήμο Μώλου Αγ.Κωνσταντίνου  από LAMIASTARGR

Σε εξέλιξη η Εθνική Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από ..........  energoipoliteskv.blogspot.com



Στο πλαίσιο των πολιτικών διεργασιών της Οργάνωσής μας, συγκαλείται η Εθνική Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ. Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη, 21 Αυγούστου έως την Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 στο ξενοδοχείο «Galini», στα Καμένα Βούρλα του Ν. Φθιώτιδος.

Αντικείμενο της Εθνικής Συνδιάσκεψης, θα είναι η απάντηση σε ερωτήματα γύρω από την πολιτική, την οικονομία και την επικαιρότητα που αφορούν τους νέους και την κοινωνία, μέσα από ανοιχτή πολιτική συζήτηση πάνω σε αυτά. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες εργασίας ανά θεματική ενότητα, ώστε να καταλήξουν σε συμπεράσματα.

Στην Εθνική Συνδιάσκεψη συμμετέχουν ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, το Ε.Γ. της ΟΝΝΕΔ, το Πολιτικό Συμβούλιο, ο Γραμματέας της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, η Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ στην Π.Ε. του Κόμματος, οι Πρόεδροι των Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ και οι Κεντρικές Γραμματείες ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Φοιτητικού και Σπουδαστικού. Επίσης, δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε εγγεγραμμένο μέλος της Οργάνωσης που επιθυμεί να λάβει μέρος στις εργασίες της Συνδιάσκεψης.

Σκοπός είναι η διαμόρφωση των θέσεων και του πολιτικού πλαισίου της Οργάνωσης, για την οικοδόμηση της Ελλάδας που θα ζήσει, θα δουλέψει και θα αναπτυχθεί η δική μας γενιά. Στη συνέχεια, τους επόμενους μήνες, θα ακολουθήσουν θεματικές διασκέψεις σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Από .......... σχετικό site