Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Όλοι έγκυροι οι υποψήφιοι,αποφάσισε το πρωτοδικείο Λαμίας!

Αναρτήθηκε από ...........  energoipoliteskv.blogspot.com


  Με εξαίρεση τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Μωραΐτη Αντώνη του συνδυασμού Απόφαση Ανάγκης που δεν είχε κανέναν υποψήφιο σύμβουλο παρά μόνο υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και ακυρώθηκε η υποψηφιότητα του, το Πρωτοδικείο Λαμίας ανακήρυξε όλους τους υπόλοιπους και τους συνδυασμούς τους ως υποψηφίους για τις εκλογές τις 18ης Μαΐου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 αρκετή συζήτηση έγινε για τον υποψήφιο Δήμαρχο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου Κώστα Παταργιά που οι πληροφορίες έφεραν ότι δεν είχε εγκαίρως προσέλθει στο Πρωτοδικείο το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής,το συμβούλιο αποφάνθηκε ότι μπορεί να κατέθεσε τον φάκελο του μετά τα μεσάνυχτα αλλά από μαρτυρίες ο κ.Παταργιάς ή εκπρόσωπος του ήταν εκεί πριν την 12η νυχτερινή.

Όμως η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση εκπροσώπων του συνδυασμού του συνυποψήφιου του Γιάννη Συκιώτη που μάλιστα ο νομικός του εκπρόσωπος φέρεται να έχει εντολή διερεύνησης της πιθανότητας κατάθεσης ένστασης κατά της ανακήρυξης του κ.Παταργιά.

Ένσταση είναι πιθανόν να καταθέσει και ο συνδυασμός του σημερινού και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Λοκρών Νίκου Λιόλιου κατά της ανακήρυξης του υποψηφίου Κώστα Αγγελλούση γιατί διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τηρήσει τις προβλεπόμενες ποσοστώσεις γυναικών σε ορισμένα δημοτικά διαμερίσματα.

Ανάλογη επισήμανση στον συνδυασμό του κ. Παταργιά καλύφθηκε με την παραίτηση ανδρών υποψηφίων και την κάλυψη της θέσης τους από γυναίκες υποψήφιες κάτι που προβλέπεται από την κείμενη Νομοθεσία.

Από .........  lamiafm1