Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Απάντηση του Δημήτρη Παπαναγιώτου στην διάψευση του Γιάννη Συκιώτη....

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com



Το Δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε , συναποφασίστηκε από κοινού με τους συγκεκριμένους όρους συνεργασίας από τους δύο υποψηφίους κ. Γιάννη Συκιώτη και κ. Δημήτρη Παπαναγιώτου και είναι απολύτως αληθές .

Το κίνητρο της συνεργασίας είχε ως βασικό και αποκλειστικό στόχο το καλό του τόπου μας .
Σεβόμενος τις Άγιες Μέρες του Πάσχα δεν απάντησα αμέσως ως όφειλα και απαντώ σήμερα .

Η Διάψευση – Καταγγελία από πλευράς του κ. Γιάννη Συκιώτη προσβάλει τόσο την αξιοπρέπειά μου όσο και την αξιοπρέπεια των συνεργατών μου .

Στο συνδυασμό μου εγώ και οι συνεργάτες μου σεβόμενοι τις αρχές της δημοκρατίας συναποφασίσαμε με πρακτικά , παρουσία τους , καθορίζοντας τους όρους συνεργασίας μας με το συνδιασμό του κ. Γιάννη Συκιώτη .

Στόχος της συνεργασίας ήταν η συνένωση και η ενότητα των τοπικών μας κοινωνιών.
Μπροστά λοιπόν σε αυτό , έθεσα τον εαυτό μου μακριά από εγωισμούς προς όφελος αυτού του σκοπού , γνωρίζοντας και την πιθανότητα προσωπικού και πολιτικού ‘’ατυχήματός’’ μου .

Δυστυχώς ο κ. Γιάννης Συκιώτης δεν σεβάστηκε την συμφωνία , δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και υπαναχώρησε κατόπιν εσωτερικών πιέσεων του συνδυασμού του .

Εν κατακλείδι :
Καταγγέλω την εν θερμώ ενέργειά τους περί διάψευσης της συνεργασίας των δύο συνδυασμών ως αποτέλεσμα μικροπολιτικών συμφερόντων .

Μετά τιμής

Δημήτρης Παπαναγιώτου