Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ο τυχερός αντιδήμαρχος στα Καμένα Βούρλα!

 Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com


Σε στενό κύκλο συνεργατών του ο Δήμαρχος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου έκοψε το πρωί την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Εκεί οι αντιδήμαρχοι και λοιποί συνεργάτες του Δήμου και ο κ.Τετριμίδας ως καλός και προστατευτικός Δήμαρχος κάλεσε τους ανθρώπους του να ανταλλάξουν ευχές να δουν ποιός θα είναι ο τυχερός μια και οι μέρες είναι «γκαστρωμένες», ουδείς γνωρίζει τι τέξεται η επιούσα στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές.

Οι σημειολογικές ερμηνείες έχουν την αξία τους και ο καθένας εύχεται να είναι αυτός ο τυχερός που ίσως κληρώσει για εκείνον να ηγηθεί συνδυασμού και να εγκατασταθεί στο τέλος του προσεχούς Μαΐου στην καρέκλα του Δημάρχου.

Ο κ. Τετριμίδας άρπαξε την... μάχαιρα και κι άρχισε να κόβει τα κομμάτια, «αυτό για τον Χριστούλη ,αυτό για την Παναγιά μας ,τούτο για το δημαρχείο μας ,εκείνο για τον Άγιο Κωνσταντίνο ,το άλλο για το Μώλο και τούτο εδώ για τα Καμένα…
Και μετά άρχισε να λέει ονόματα συνεργατών , στο τέλος έμεινε και ένα μικρότερο κομμάτι που έλαχε να το δώσει ο κ.Δήμαρχος, στον αντιδήμαρχο Δ. Παπαναγιώτου.
Αφού τέλειωσε το τελετουργικό, άρχισαν το…φαϊ.

Ταξιάρχη τι έγινε βρήκες το φλουρί;
Τίποτα κ. Δήμαρχε


Εσύ Γιάννη;
Τίποτα κύριε Δήμαρχε


Και ήρθε η σειρά του ντόπιου αντιδημάρχου που του έλαχε το μικρό κομμάτι.
Σιγά τώρα σε τόσο μικρό κομμάτι μην υπάρχει το φλουρί.

Αλλά…
Δεν πρόλαβε ο αντιδήμαρχος να δαγκώσει δεύτερη φορά και παραλίγο να σπάσει το δόντι κι αναφώνησε, το φλουρί , το φλουρί!!!
Άντε γούρικο φώναξε ένας δημοτικός σύμβουλος.

Ευχαριστώ πολύ είπε με νόημα ο τυχερός αντιδήμαρχος που άρχισε να κάνει συνειρμούς και σκέψεις.
(Λες ο Δήμαρχος να μου έδωσε το δαχτυλίδι; Αναρωτήθηκε)
Ποιός ξέρει , γιατί ακούγεται πιθανή υποψηφιότητα Παπαναγιώτου, αν τώρα είναι και με την… ευλογία στρατηγού ο συμβολισμός παίρνει άλλη διάσταση.
Άντε και του χρόνου να κόψεις εσύ την πίτα ως Δημαρχος Δημήτρη, είπε άλλος δημοτικός σύμβουλος που φαίνεται κατι ήξερε περισσότερο….

Καλόν αγώνα που λένε!

   Από......  lamiafm1.gr