Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Αλλάζει όνομα ο Δήμος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου!

 Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com


 Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο  νέος Δήμαρχος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου Γιάννης Συκιώτης αναφορικά με την μετονομασία του Δήμου σε "Δήμο Καμένων Βούρλων"!

"Ας μην ανησυχούν οι δημότες μας από τις άλλες δημοτικές ενότητες γιατι δεν θα χαθούν οι νομασίες ούτε του Αγίου Κωνσταντίνου  ούτε του Μώλου, όμως έπρεπε να δούμε το συμφέρον μας ,την προοπτική ανάπτυξης του Δήμου και την τόνωση του κορυφαίου προιόντος μας  του τουρισμού.

Το όνομα Καμένα Βούρλα είναι ένα παραδοσιακά γνωστό τουριστικό όνομα και πρέπει να το αξιοποιήσουμε..."
Ηδη  το θέμα αυτό ο  κ. Συκιώτης το συζήτησε στο προχτεσινό άτυπο δημοτικό συμβούλιο και  θα το  φέρει  για συζήτηση στις 29 Δεκεμβρίου στην τακτική συνεδρίαση.


Τίποτοτα δεν  θα γίνει εν  κρυπτώ , θα προηγηθεί σχετική διαβούλευση και  ενημέρωση με τους δημότες και στο τέλος θα προχωρήσουμε ενωμένοι  σε μια κίνηση που  έπρεπε να είχε γίνει από καιρό. 

Η διπλή και τριπλή ονομασία ήταν  ένα ακόμη σφάλμα της εφαρμογής του Καλλικράτη και οφείλουμε να το εξαλείψουμε, θελουμε να απαλλαγούμε από τις εν αγνοία μας πολιτικές ισοροπίες και  συμφωνίες που μας οδήγησαν σε μια στείρα αντιπαράθεση μεταξύ μας..." πρόσθεσε ο κ.Συκιώτης. 


Από .......  lamiafm1







Δεν υπάρχουν σχόλια: