Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Νέος Πρόεδρος στο ΤΕΙ Στερεάς ο Ντίνος Αναστασίου...

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com




  Με ποσοστό που  ξεπερνάει το 60% εκλέχτηκε νέος πρόεδρος στο ΤΕΙ Στερεάς ο Ντίνος Αναστασίου.Οι διαδικασίες ξεκίνησαν στις 11 το  πρωί με την καθιερωμένη  ανοιχτή συνέντευξη των δύο υποψηφίων για το αξίωμα του προέδρου κ.Αναστασίου και Παπαδόπουλου.
Στις 13.30  περίπου η τριμελής εφορευτική επιτροπή ξεκίνησε την ψηφοφορία στην οποία μετείχαν  περίπου 130 εκλέκτορες.

Γύρω στις 7 το απόγευμα είχε ολοκληρωθεί η καταμέτρηση που ανέδειξε ως τον πρώτο αιρετό πρόεδρο του περιφερειακού πλεόν ΤΕΙ Στερεάς τον καθηγητη  κ.Ντίνο Αναστασίου αφού έλαβε 65 σταυρούς ενώ ο κ.Κώστας Παπαδόπουλος 48.Επίσης η εφορευτική επιτροπή καταμέτρησε και 14 λευκά ψηφοδσέλτια.

Στην εισαγωγκή τοποθέτηση του ο κ.Παπαδόπουλος ανέφερε ότι αν δεν εκλεγεί ίσως αποφύγει  ένα πρόσθετο  άγχος λόγω των πολλών προβλημάτων που θα πρέπει να διαχειριστεί ο νέος πρόεδρος.
"Είμαι ήδη αγχωμένος εδώ και  5 μήνες αφότου υπέβαλα την υποψηφιότητα μου και το δυσκολότερο  για μένα δεν  θα είναι η πιθανή μη εκλογή μου αλλά αντίθετα εάν εκλεγώ και  αποτύχω στο  έργο μου".

"Αντί  να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του ιδρύματος ασχολούμαστε καθημερινά με τις επισκέψεις των δικαστικών κλητήρων γιατί πιστεύω ότι  κάποιοι άνθρωποι που ίσως και να τρώνε ψωμί εδώ στο ΤΕΙ ,ασχολούνται  μονίμως με ανώνυμες καταγγελίες " είπε στην δική του τοποθέτηση ο κ.Αναστασίου.

Από ........ lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: