Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ 4 γαλάζιοι φθιώτες....καμπαλέρος στο ίδιο το μέρος!

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com


  Μπορεί καθώς είναι κοινή διαπίστωση των συμπατριωτών μας ότι οι 4 βουλευτές νεοδημοκράτες βουλευτές της Φθιώτιδας ή οι τρεις αν εξαιρέσουμε προς στιγμή τον κ.Μπριάννη,να μην θέλει ο ένας να ...βλέπει  τον άλλον αλλά ο κοινός κίνδυνος της μη επανεκλογής, τους φέρνει κοντά και τους οδηγεί στο να συντάξουν κοινό αντιΣΥΡΙΖΑ κείμενο!

Και  οι 4 παίρνουν θέση απέναντι στην αρχικη ανακοίνωση της Ν.Ε.Φθιώτδας του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Λαμίας και τον εορτασμό του Αγίου Λουκά.

Είθισται σε κομματικό κείμενο  μιας Νομαρχιακής Επιτροπής να απαντά η αντίστοιχη Νομαρχιακή Επιτροπή του άλλου κόμματος, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ή οι  4 βουλευτές γράφουν στα παλαιότερα των....υποδημάτων τους την Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος τους (ΝΟΔΕ) και αναλαμβάνουν οι ίδιοι την πρωτοβουλία να απαντήσουν στην Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΕ ΝΟΔΕ ΝΔ πιο πολιτικά σκεπτόμενη άφησε  να εκτεθούν οι 4...καμπαλέρος!
Τέτοια μεγαλεία η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ούτε στα πιό βαθιά ονειρά της!

Τώρα γιατί ανέθεσαν στο γραφείο της κας Μακρή -Θεοδώρου να διεκπεραιώσει την υποχρέωση αυτή και με καθυστέρηση ημερών είναι ένα ερώτημα....
 
ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.κ. ΧΡ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ, ΚΩΝ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛ. ΜΑΚΡΗ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Δ. ΜΠΡΙΑΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ
Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Οι βουλευτές Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, Δημήτρης Μπριάνης, για την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μη συμμετάσχει στον επίσημο εορτασμό για την απελευθέρωση της Λαμίας, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:
 
«Προκαλούν αδίστακτα τον κόσμο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας εξέδωσε απαγορευτικό στον επίσημο εορτασμό για την απελευθέρωση της Λαμίας, με τον ισχυρισμό ότι “η έμφαση στο θρησκευτικό περιεχόμενο της επετείου …συσκοτίζει την αλήθεια”!!!
Τη μια παριστάνουν τους προσκυνητές στο Άγιο Όρος και το Βατικανό και την άλλη απορρίπτουν τον καθιερωμένο εθνικό και θρησκευτικό συμβολισμό της επετείου.
Ένα είναι βέβαιο: Ότι στο κόμμα του κ. Τσίπρα λείπει η συνέπεια και περισσεύουν ο φαρισαϊσμός και η υποκρισία».
 
Από .......  lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: