Διάχυτη είναι η ανησυχία της διαπλοκής για τον ΕΝΦΙΑ αλλά και την ανυπαρξία του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης. 

Απηυδισμένος ο Ψυχάρης απευθύνει την πρωτελευταία του επιστολή στο πρωθυπουργό Σαμαρά υποδυόμενος τον Μεσσήνιο αναγνώστη του ΒΗΜΑτος.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να καλπάζει με ένα 42-44% ενώ η ΝΔ πνέει τα λοίσθια στο 12-13%.

Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 14-15%. Ενισχύονται οι ΑΝΕΛ στο 6-7%. Η ΕΛΙΑ στο 8%, το ΚΚΕ στο 7% κι από κει και πέρα το χάος.

Οπως προαναφέραμε ο Ψυχάρης γράφει την πρωτελευταία επιστολή στον πρωθυπουργό στην οποία κάνει λόγο για την λεηλασία των φορολογουμένων χάρη στο πελατειακό κράτος.
Με την επόμενη επιστολή ο Ψυχάρης θα ζητά απ΄τον Σαμαρά να παραιτηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ ευλογεί τώρα την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ!
Διαβάστε πίσω από τις γραμμές την επιστολή Ψυχάρη>
«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Ακουσέ με, Αντώνη!
Σας γράφω την επιστολή αυτή για την περίπτωση που είστε ανεπαρκώς πληροφορημένος για το τι συμβαίνει στο βασίλειο του Φρανκενστάιν με θύματα τους φορολογουμένους.
Βεβαίως το ελληνικό κράτος ανέκαθεν "έπινε το αίμα" του λαού προκειμένου να έχει χρήματα πρωτίστως για να εξυπηρετεί τα στίφη των αργόμισθων που λυμαίνονται το Δημόσιο Ταμείο. Είναι περιττό να σημειωθεί ότι το αδηφάγο Δημόσιο, άπληστο και ανεξέλεγκτο, φρόντιζε για την αύξηση των εισοδημάτων του διά της φορολογίας.
Ομολογουμένως, ο "πρωταθλητισμός" της φορολογίας ήταν προσεκτικός ως την ημέρα που ξέσπασε η κρίση. Μόλις η οικονομία πήρε τον κατήφορο, οι φοροεισπράκτορες ξεσάλωσαν. Θα μπορούσε κανείς να πανηγυρίζει για την αύξηση κατά μισό δισεκατομμύριο ευρώ και πλέον των φόρων. Αλλά στη χώρα μας, όπως επανειλημμένως έχει γράψει "Το Βήμα", προτού προλάβεις να πεις "Δόξα σοι ο Θεός" αναγκάζεσαι να αναφωνήσεις "Βοήθα, Παναγιά".   
Διότι, κύριε Πρόεδρε, ο απλός πολίτης, ο ψηφοφόρος σας, δεν αντιλαμβάνεται πού το πάνε οι συνεργάτες σας.
Πώς είναι δυνατόν, π.χ., να φορολογούνται τα ακίνητα με φόρο προσόδου, με φόρο μεταβιβάσεως, με φόρο υπεραξίας, με φόρο κατοχής, με φόρο για τα δάνεια;
Είναι πολλά αυτά που δεν καταλαβαίνουν οι πολιτικοί φίλοι σας. Ορισμένοι προσδοκούν, τώρα που απήλθε η τρόικα και ταυτοχρόνως εξέλιπαν οι έριδες στο υπουργείο Οικονομικών (όλοι γνωρίζουμε τι εννοώ), να δώσετε εντολή να ξεκινήσει μια μεγάλη αλλαγή στο φορολογικό σύστημα.
Δεν μπορεί να πηγαίνουμε από την Αθήνα στην Καλαμάτα σε δύο ώρες με το φορολογικό σύστημα να έχει κολλήσει στο εξάωρο μέσω Αχλαδόκαμπου.
Ενας ψηφοφόρος σας
(εκ πατρός τε και μητρός Μεσσήνιος)»

Από ..........   kourdistoportocali