Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ο Σταυρίδης σε συνέντευξη αποκαλεί τους Ελληνες ηλίθιους -Fuck you, είπε για όσους αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις [βίντεο]

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Αίσθηση προκάλεσαν τα λεγόμενα του πρώην προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιου Σταυρίδη σε συνέντευξή του σε νορβηγική εφημερίδα. Στις δηλώσεις του φέρεται να χαρακτήρισε ηλίθιους τους Ελληνες, ενώ σε μία εκφορά του λόγου του είπε «Fuck you» για όσους αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις.

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Bergens Tidente» (δείτε εδώ το βίντεο), ενώ ήταν ακόμη στη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, ο κ. Σταυρίδης ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις των πολιτών στα σχέδια για το πάρκο του Ελληνικού. «Κάνουν μόνο κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Fuck you. Μην μου λες όχι. Πες μου ναι, πες μου πώς θα γίνει. Συγγνώμη έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα όμως αίσθηση προκάλεσε και το σχόλιο που έκανε για τη νοημοσύνη των Ελλήνων. «Αν οι Έλληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι απ' το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα», είπε στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε με τίτλο «Πωλείται: ηλιόλουστη χώρα με 11 εκατ. κατοίκους».

Οταν η δημοσιογράφος του επεσήμανε πως και η Νορβηγία έχει μεγάλο δημόσιο τομέα, της απάντησε «Ναι, αλλά δεν έχετε αρκετό ήλιο» δείχνοντας μάλιστα διαφημιστικά φυλλάδια για τα δωμάτια που νοικιάζει στην Κεφαλλονιά, σύμφωνα με το the press project, που αποκάλυψε το θέμα. «Εδώ θα έπρεπε να βρίσκεστε τώρα. Νοικιάζουμε και βίλες», όπως αναφέρει κείμενο-λεζάντα της έντυπης νορβηγικής εφημερίδας.

Ακόμη ο κ. Σταυρίδης χαρακτήρισε ευλογία Θεού τις ιδιωτικοποιήσεις, που θα φέρουν «επενδύσεις, θέσεις εργασίας και πλούτο», ενώ τις χαρακτήρισε ως την τελευταία ελπίδα της Ελλάδας για ανάπτυξη. «Αν πετύχει, θα δούμε όλο και περισσότερους Ελληνες να δουλεύουν στη χώρα τους με αξιοπρέπεια», κατέληξε.

Από.......  iefimerida

Κ.Μητσοτάκης για μόνιμη κινητικότητα

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com

Έτσι θα χτυπήσουν τη Συρία οι δυτικοί! Όλα έτοιμα για τον νέο πόλεμο στη Μέση Ανατολή – ΗΠΑ: Μπορεί να «χτυπήσουμε» ακόμη και την Πέμπτη

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


- Με πυραύλους Tomahawk ετοιμάζονται να επιτεθούν οι ΗΠΑ στη Συρία
- Ο αμερικανικός στόλος στον Περσικό κόλπο και βρετανικά μεταγωγικά στην Κύπρο
- Είμαστε έτοιμοι για πυραυλικές επιθέσεις ακόμη και από την Πέμπτη λένε οι Αμερικάνοι
- Μόσχα: Δε θα παιχνιδάκι η Συρία!
- Ρώσος αντιπρόεδρος: Η Δύση συμπεριφέρεται στους μουσουλμάνος σαν πίθηκος με χειροβομβίδα
- Ρώσικο αεροσκάφος απομάκρυνε Ρώσους πολίτες από τη Λαττάκεια

Το σκηνικό πολέμου στην ανατολική Μεσόγειο έχει στηθεί. Όλα μοιάζουν έτοιμα για να ξεκινήσει ακόμη ένας πόλεμος. Ένας πόλεμος στην πολύπαθη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Αυτή τη φορά, στόχος είναι η Συρία. Η Συρία του Μπασάρ αλ Άσαντ, μια χώρα που βυθίζεται εδώ και σχεδόν δυο χρόνια τον εμφύλιο και για την οποία η διεθνής κοινότητα δεν είχε ευαισθητοποιηθεί μέχρι τώρα.
Το έκανε με αφορμή την επίθεση με νευροπαραλητικό αέριο, την περασμένη εβδομάδα, με θύματα αμάχους. Η επίθεση με χημικά ήταν απλά η αφορμή.
Στελέχη κυβέρνησης Ομπάμα: Τρεις μέρες το πολύ θα διαρκέσει η επίθεση
Γιατί η αιτία είναι άλλη. Είτε λέγεται Ιράν είτε λέγεται αποτυχία της αραβικής άνοιξης και ευκαιρία να ξαναμοιραστεί η τράπουλα στην περιοχή, την ώρα που και η Αίγυπτος βιώνει τον εμφύλιο. Μπορεί επίσης να λέγεται Ρωσία – Κίνα, ένας διπλός γίγαντας που υψώνει ανάστημα στη Δύση. Μόσχα και Πεκίνο, άλλωστε, δεν έκρυψαν την συμπαράστασή τους στο καθεστώς Άσαντ.

Ένα κουμπί και ξεκινάει ο πόλεμος

Ο Αμερικανικός στόλος παραμένει στον Περσικό Κόλπο ενώ βρετανικά μεταγωγικά έχουν σταλεί στη βάση στο Ακρωτήρι στην Κύπρο.

Όλα δείχνουν πως η επίθεση θα γίνει με πυραύλους Tomahawk. Οι Αμερικάνοι δεν το κρύβουν πως περιμένουν ένα νεύμα του Μπαράκ Ομπάμα. Ένα νεύμα για να πατήσουν το «κόκκινο» κουμπί και να εκτοξευτούν οι πύραυλοι για να βρουν τους στόχους τους.

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ θα μπορούσαν να εξαπολύσουν πυραυλικές επιθέσεις εναντίον της Συρίας ήδη από την Πέμπτη, μετέδωσε άλλωστε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης Ομπάμα που δεν κατονομάστηκαν είπαν στο τηλεοπτικό δίκτυο ότι η επιχείρηση δεν θα διαρκούσε πάνω από τρεις ημέρες και θα είχε στόχο μια συγκεκριμένη περιοχή.
Αυτά τα πλήγματα θα αποτελούσαν μια προειδοποίηση προς τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ και όχι μια απόπειρα να αποδεκατιστούν οι συριακές ένοπλες δυνάμεις, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Το ότι η επίθεση κατά της Συρίας είναι θέμα ημερών επιβεβαιώνει και η συριακή αντιπολίτευση. «Δεν απομένει παρά να αποσαφηνιστεί ο χρόνος (. . .) όσον αφορά την διεθνή στρατιωτική επέμβαση εναντίον του (συριακού καθεστώτος) είναι θέμα ημερών μάλλον παρά εβδομάδων», είπε ο Άχμαντ Ραμαντάν, μέλος της πολιτικής επιτροπής του Συνασπισμού.

Από .......  newsit

Οι δηλώσεις Σαμαρά

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com

Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com