Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Υπό κατάληψη όλα τα δημαρχεία της χώρας

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Σε κατάληψη αυτή την ώρα το δημαρχείο Αθηνών - Κρίσιμη συνεδρίαση στις 10:00 για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους - Άγνωστο τι θα γίνει με την αποκομιδή των σκουπιδιών

 Από νωρίς το πρωί εργαζόμενοι της Δημοτικής Αστυνομίας προχώρησαν σε κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου της Αθήνας αντιδρώντας στην κατάργηση της υπηρεσίας που προβλέπεται με το πολυνομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση.

Όπως έχει προαναγγείλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες καταλήψεις δημοτικών κτιρίων μέσα στην ημέρα.
Την κατάληψη όλων των δημοτικών κτιρίων της χώρας αποφάσισε χθες ομόφωνα η εκτελεστική γραμματεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ ως μια πρώτη ενέργεια διαμαρτυρίας για τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Τρόικα αναφορικά με την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων. Σήμερα στις 10 το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί κρίσιμη συνεδρίαση της ΠΟΕ - ΟΤΑ προκειμένου να καθοριστεί η στάση τους.

Σήμερα αλλά και την Πέμπτη οι εργαζόμενοι από νωρίς θα βρεθούν στα δημαρχεία τα οποία και θα καταλάβουν, ενώ τα προεδρεία θα προβούν σε δυναμικές παρεμβάσεις στα δημοτικά συμβούλια προκειμένου να συντονίσουν τη δράση τους με τις αυτοδιοικητικές αρχές.
Την Τετάρτη το βράδυ θα συνεδριάσουν αντιπρόσωποι εργαζομένων στους δήμους όλης της χώρας που από το απόγευμα θα αρχίσουν να καταφτάνουν στην Αθήνα προκειμένου να συντονίσουν πανελλαδικά τη δράση τους.

Το Σάββατο και την Κυριακή οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα απέχουν από τα καθήκοντά τους ενώ τη Δευτέρα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο Σύνταγμα.
Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Τέλος η ΠΟΕ-ΟΤΑ πρόκειται να προσφύγει στο ΣτΕ ζητώντας να κριθεί αντισυνταγματικό το πολυνομοσχέδιο ενώ το ίδιο καλεί να κάνει η ΚΕΔΕ αλλά και οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Δημοσίου, τις οποίες καλεί να συμμαχήσουν όλες μαζί σε ένα κοινό μέτωπο.

Από ...... parapolitika

H αδύναμη κυβέρνηση των Αθηνών Άρθρο καταπέλτης του Αντώνη Καρακούση στο BHMA

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


 Από τον Αντώνη Καρακούση

Ορισμένοι στη χώρα μας καλλιεργούσαν την εντύπωση ότι μετά τις γερμανικές εκλογές - όποια κι αν είναι η νέα γερμανική  κυβέρνηση - θα υπάρξουν βελτιώσεις στην ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική και πως θα μετακινηθούμε από τη σκληρή γραμμή της λιτότητας προς πιο αναπτυξιακή κατεύθυνση.

Μεταξύ αυτών ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών. Κάπως έτσι είχε οικοδομηθεί και η εκτίμηση πως  «αν αντέξουμε μέχρι τον Ιούνιο, δεν θα έχουμε πρόβλημα'».

Υπέθεταν και οι δύο ότι ενόψει των γερμανικών εκλογών οι πιέσεις θα αμβλυνθούν και ότι μετά απ'αυτές θα βελτιωθεί η οικονομική πολιτική και θα μας απαλλάξει από βαριές υποχρεώσεις.

Εκείνες οι εκτιμήσεις όπως αποδεικνύεται ήταν στην καλύτερη περίπτωση υπεραισιόδοξες ,για να μην πούμε λανθασμένες.

Ο Ιούνιος πέρασε αλλά τα βάσανα της χώρας δεν λένε να τελειώσουν.

Οι εταίροι εντείνουν τις πιέσεις τους, ζητούν πιστή εφαρμογή των προαπαιτούμενων δράσεων και δεν πρόκειται να εκταμιεύσουν χρήματα της τεμαχισμένης δόσης αν μέχρι τις 19 Ιουλίου δεν έχουν ψηφισθεί από τη Βουλή τα συμφωνηθέντα. Αδιαφορούν για το πολιτικό κόστος και τις κοινωνικές εντάσεις που προκαλούνται στο εσωτερικό της χώρας και επιμένουν να θέτουν σε διαρκή δοκιμασία την κλονισμένη κυβέρνηση Σαμαρά.

Και κατά τα φαινόμενα δεν πρόκειται να υποχωρήσουν ακόμη και μετά το νέο θερινό ορόσημο. Θα επιμείνουν όλο το καλοκαίρι και θα δοκιμάσουν τις αντοχές των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου και μετά τις γερμανικές εκλογές.

Τα μηνύματα που στέλνονται στην Αθήνα  από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο δεν είναι τα καλύτερα. Η ευρωπαϊκή οικονομική  πολιτική δεν θα αλλάξει μετά τις γερμανικές εκλογές απέναντι στις χώρες του Νότου και ιδιαιτέρως απέναντι στη δική μας ,η οποία κουβαλάει πλήθος υποχρεώσεων έναντι του χρηματοδοτικού προγράμματος που της έχει δοθεί.

Κακά τα ψέματα ,η πίεση στην Ελλάδα θα είναι διαρκής μέχρι να επιτύχει τους στόχους και να δημιουργήσει μόνη τις προϋποθέσεις εξόδου στις αγορές. Πράγμα που σημαίνει ότι και μετά τον Οκτώβριο η κυβέρνηση θα παρακολουθείται εξαντλητικά για τις επιδόσεις της και θα πιέζεται συνεχώς για την εφαρμογή όλων των προϋποθέσεων που υποτίθεται οδηγούν στον επιθυμητό στόχο της απόλυτης εξυγίανσης των δημοσίων οικονομικών της.

Είναι φανερό ότι η καχυποψία περισσεύει και πάλι στις Βρυξέλλες για την ελληνική πολιτική. Ο υπουργός Οικονομικών τ' άκουσε αυτή τη φορά. Κατά τις εκτιμήσεις των ευρωπαίων η ελληνική πολιτική δεν κάνει όσα πρέπει και δεν κινητοποιείται σύμφωνα με την ένταση και το βάρος του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα.Με άλλα δεν μας πιστεύουν και επιβάλλουν πλήρη έλεγχο.

Οι δικοί μας εν τω μεταξύ γεμάτοι ενοχικά σύνδρομα δεν μπορούν να αντιδράσουν, δεν έχουν τις δυνάμεις να ορθώσουν αντίλογο πραγματικό και αποδέχονται κάθε τόσο υποχρεώσεις ,τις οποίες δεν δύνανται να εκπληρώσουν. Δένονται με αυτό τον τρόπο σε ένα κύκλο αδυναμίας ,μη δυνάμενοι ούτε καν τα ιδεοληπτικά λάθη  των ευρωπαίων να εκμεταλλευθούν.

Ούτε μια κουβέντα για αντίμετρα, ούτε μια απαίτηση για κινητοποίηση έστω των κοινοτικών πόρων που λιμνάζουν, ούτε μια αναφορά για τα έργα που έχουν παγώσει εδώ και τρία χρόνια.

Η πολιτική αδυναμία των Αθηνών είναι δεδομένη, όπως και εγκλωβισμός σε υποχρεώσεις ανεκπλήρωτες. Και όσο βυθίζεται σε αυτό τον κύκλο των ανεκπλήρωτων υποχρεώσεων τόσο η κυβέρνηση θα βυθίζεται σε φαύλο κύκλο, έχοντας από τη μια τους ξένους να τη μαστιγώνουν και από την άλλη το λαό να την οικτίρει. 
BHMA

Ολο το νομοσχέδιο για τον «ξαφνικό θάνατο» χιλιάδων υπαλλήλων

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Μέχρις τις 19 Ιουλίου θα έχει ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και βάσει του οποίου θα ξεκινήσουν οι αποχωρήσεις υπαλλήλων από το Δημόσιο. Το πολυνομοσχέδιο δίνει τη δυνατότητα κατάργησης θέσεων, κλάδων ή ειδικοτήτων σε υπουργεία, αυτοτελείς δημόσιες υπηρεσίες, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, Ο.Τ.Α. α' και β' βαθμού, Ν.Π.Δ.Δ..
Η κατάργηση ή σύσταση θέσεων θα γίνεται με απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του οικείου υπουργού, σε εκτέλεση σχετικών αποφάσεων του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης, μετά από τεκμηρίωση που στηρίζεται σε εκθέσεις αξιολόγησης δομών και σχέδια στελέχωσης.
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί, για να επιλεγούν οι 4.200 σε πρώτη και 8.300 σε δεύτερη φάση -συνολικά 12.500- δημόσιοι υπάλληλοι που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα, ενώ μέχρι το Σεπτέμβριο ο αριθμός των αποχωρήσεων θα φτάσει τις 25.000 όπως περιγράφει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ της Τρίτης.

Ποιοι υπάλληλοι θα μπουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας
Η επιλογή των υπαλλήλων που τίθενται σε διαθεσιμότητα, μετά την κατάργηση της οργανικής τους θέσης, διενεργείται μετά από αποτίμηση και μοριοδότηση των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων τους. Θα συνεκτιμηθεί η εργασιακή και διοικητική εμπειρία τους, η άσκηση ειδικών καθηκόντων και η εργασιακή φυσιογνωμία του υπαλλήλου. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στον τρόπο εισαγωγής του υπαλλήλου. Αυξημένη μοριοδότηση λαμβάνουν όσοι έχουν εισαχθεί μετά από διαγωνισμό.
Η αποτίμηση των προσόντων αποτυπώνεται σε βαθμολογικό πίνακα από τα Τριμελή Υπηρεσιακά Συμβούλια. Η διάρκεια της διαθεσιμότητας δεν μπορεί να ξεπερνά τους 8 μήνες.
Από τη διαθεσιμότητα εξαιρούνται οι υπάλληλοι που είναι ανάπηροι σε ποσοστό τουλάχιστον 67% ή έχουν εξαρτώμενο μέλος με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67%, οι πολύτεκνοι, οι προστάτες μονογονεϊκής οικογένειας, υπάλληλος του οποίου ο/η σύζυγος τίθεται σε διαθεσιμότητα.

Τι θα ισχύσει για όσους μπουν σε καθεστώς κινητικότητας
Στο πλαίσιο της κινητικότητας επιτρέπεται η μετάταξη μονίμων υπαλλήλων, η μεταφορά υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, η μεταφορά υπαλλήλων που διατηρούν τη δημοσιοϋπαλληλική τους ιδιότητα των Ν.Π.Δ.Δ..
Προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου μπορεί να μεταφέρεται σε Ν.Π.Ι.Δ. του δημόσιου τομέα. Η μετάταξη ή μεταφορά αυτών των υπαλλήλων είναι υποχρεωτική.
Η κινητικότητα των υπαλλήλων διασφαλίζεται ότι αντιστοιχεί στην εργασιακή τους φυσιογνωμία και λαμβάνει υπόψη τα περιγράμματα θέσης και καθηκόντων τους, εφόσον αυτά υπάρχουν και τις δηλώσεις προτίμησής τους. Η διαδικασία της μετάταξης ή μεταφοράς υπαλλήλων γίνεται από τα αρμόδια Τριμελή Συμβούλια των φορέων υποδοχής τους.
Ειδικά, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης καταργούνται οι αρμοδιότητες των Τμημάτων Κίνησης και Επισκευών της Δ/νσης Κρατικών Αυτοκινήτων και Επικοινωνιών. Η αρμοδιότητα εξυπηρέτησης των αναγκών μετακίνησης κυβερνητικών προσώπων, επισήμων, επικεφαλής οργανισμών και λοιπών προσώπων μεταφέρεται στις οικείες υπηρεσίες των υπουργείων ή φορέων.
Η αρμοδιότητα διάθεσης αυτοκινήτων και οδηγών για την εξυπηρέτηση ξένων επισήμων μεταφέρεται στο υπ. Εξωτερικών και στη Δ/νση Εθιμοτυπίας.
Η αρμοδιότητα της κίνησης, συντήρησης και επισκευής οχημάτων μεταφέρεται στο υπουργείου Δημόσιας Τάξης, στις Υπηρεσίες Συνοδείας Ασφαλείας και Προστασίας επισήμων.
Από το κείμενο του νομοσχεδίου καθίσταται σαφές ότι οι επόμενες απολύσεις θα γίνουν με υπουργικές αποφάσεις καθώς εξουσιοδοτούνται πλέον οι αρμόδιοι Υπουργοί για να προβαίνουν στις κατά περίπτωση ενέργειες.

Στο Πολυνομοσχέδιο προβλέπονται μεταξύ άλλων τα εξής
  • Κατάργηση ειδικότητας σχολικών φυλάκων
  • Κατάργηση θέσεων κλάδου δημοτικής αστυνομίας
Οι ειδικότητες των αντίστοιχων κλάδων και κατηγοριών του προσωπικού της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως και το σύνολο των κατεχόμενων από το προσωπικό αυτό οργανικών θέσεων καταργούνται:
1. ΠΕ12.12 - ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ
2. ΠΕ14.01 – ΙΑΤΡΟΙ
3. ΠΕ14.02 – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ
4. ΠΕ14.03 – ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ
5. ΠΕ14.06 – ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ
6. ΠΕ17.09 - ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
7. ΠΕ17.13 - ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
8. ΠΕ18.01 - ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
9. ΠΕ18.04 – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
10. ΠΕ18.05- ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
11. ΠΕ18.07 - ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
12. ΠΕ18.08 – ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ
13. ΠΕ18.09 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
14. ΠΕ18.10 – ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
15. ΠΕ18.11 – ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ
16. ΠΕ18.20 – ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ
17. ΠΕ18.21 - ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
18. ΠΕ18.24 – ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
19. ΠΕ18.25 – ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
20. ΠΕ18.26 – ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ
21. ΠΕ18.27 – ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ
22. ΠΕ18.29 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
23. ΠΕ18.33 – ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ
24. ΠΕ18.37 - ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
25. ΠΕ18.39 - ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
26. ΠΕ34 – ΙΤΑΛΙΚΗΣ
27. ΠΕ40 – ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ
28. ΤΕ01.08 - ΧΗΜΙΚΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
29. ΤΕ01.10 - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
30. ΤΕ01.11 - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
31. ΤΕ01.12 – ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ
32. ΤΕ01.14 - ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
33. ΤΕ01.19 – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
34. ΤΕ01.20 – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
35. ΤΕ01.25 – ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ
36. ΤΕ01.26 – ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ
37. ΤΕ01.29 - ΒΟΗΘ.ΙΑΤΡ. ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓ. ΕΡΓΑΣΤHΡΙΩΝ
38. ΤΕ01.30 - ΒΟΗΘΟΙ ΠΑΙΔΟΚΟΜΟΙ – ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΙ
39. ΤΕ01.31 - ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
40. ΔΕ01.01 – ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
41. ΔΕ01.02 – ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
42. ΔΕ01.04 – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ
43. ΔΕ01.05 – ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ
44. ΔΕ01.08 – ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΕΣ
45. ΔΕ01.10 - ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
46. ΔΕ01.11 - ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΨΥΞΕΩΝ (ΨΥΚΤΙΚΟΙ)
47. ΔΕ01.12 – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
48. ΔΕ01.13 – ΞΥΛΟΥΡΓΟΙ
49. ΔΕ01.14 - ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ
50. ΔΕ01.15 – ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΙΑΣ
51. ΔΕ01.16 - ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ
52. ΔΕ01.17 – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
Το προσωπικό των καταργούμενων ειδικοτήτων τίθεται σε διαθεσιμότητα, από την 22η Ιουλίου 2013
Ποιοι γλιτώνουν την απόλυση και παραμένουν στη θέση τους
Κατ' εξαίρεση της προηγούμενης παραγράφου, δεν τίθενται σε διαθεσιμότητα
  • υπάλληλος που είναι ανάπηρος σε ποσοστό τουλάχιστον 67% ή πολύτεκνος εφόσον τα τέκνα συνοικούν με αυτόν και ανήκουν στην κατηγορία των εξαρτώμενων μελών σύμφωνα
  • υπάλληλος του οποίου ο σύζυγος ή η σύζυγος ή τέκνο που ανήκει στην κατηγορία των εξαρτώμενων μελών και συνοικεί με αυτόν, έχει αναπηρία σε ποσοστό τουλάχιστον 67%,
  • υπάλληλος ο οποίος, δυνάμει νόμου ή δικαστικής αποφάσεως ασκεί κατ' αποκλειστικότητα τη γονική μέριμνα τέκνου, που συνοικεί με αυτόν και ανήκει στην κατηγορία των εξαρτώμενων μελών σύμφωνα με τον Κ.Φ.Ε., όπως ισχύει,
  • υπάλληλος του οποίου ο σύζυγος ή η σύζυγος τίθεται σε διαθεσιμότητα δυνάμει του παρόντος νόμου.
Οι εκπαιδευτικοί του προηγούμενου εδαφίου καθώς και οι κάτοχοι μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος εκ των εκπαιδευτικών που τίθενται σε διαθεσιμότητα μετατάσσονται υποχρεωτικά, έως την 22η Ιουλίου 2013, στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγονται ή στην εγγύτερη αυτής, εντός της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, σε συνιστώμενες με την πράξη μετάταξης προσωποπαγείς θέσεις διοικητικού προσωπικού, της ίδιας κατηγορίας, με ταυτόχρονη κατάργηση ισάριθμων κενών οργανικών θέσεων της αυτής ή ανώτερης κατηγορίας.
Οι εκπαιδευτικοί που τίθενται σε διαθεσιμότητα, μετά το πέρας της περιόδου διαθεσιμότητας και εφόσον λυθεί η υπηρεσιακή τους σχέση κατ' εξαίρεση της κείμενης νομοθεσίας μπορούν να προσλαμβάνονται κατά προτεραιότητα έναντι των άλλων εκπαιδευτικών ως ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό, για την κάλυψη αναγκών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστε εδώ όλη την εισηγητική έκθεση του νομοσχεδίου

Διαβάστε εδώ όλο το κείμενο του νομοσχεδίου

Από ..... . iefimerida

Και το όνομα αυτής ΕΔΤ: Στον "αέρα" η Ελληνική Δημόσια Τηλόραση

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com

- ΕΔΤ δηλαδή Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση γράφει η κάρτα που εμφανίστηκε στη συχνότητα της ΝΕΤ
- Μια υδρόγειος, σε φόντο γαλάζιο με μια γραμμή πράσινη, μια πορτοκαλί, μια κίτρινη και μια μπλε το σήμα της
- Δεν υπάρχει πουθενά η λέξη Ραδιοφωνία
- Μέσα σε ένα τρίμηνο θα έχει αρχίσει να εκπέμπει ο νέος φορέας, δήλωσε ο Σίμος Κεδίκλογλου

Το είχε πει ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής: την Τετάρτη θα εκπέμψει η νέα ΕΡΤ.

Φυσικά, δε λέγεται ΕΡΤ. Λέγεται ΕΔΤ. Δηλαδή Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ


Ιδού η νέα... ΕΡΤ
Ιδού η νέα... ΕΡΤ

Η κάρτα με το νέο λογότυπο και το σήμερα της ΕΔΤ "ανέβηκε" το πρωί της Τετάρτης από τη συχνότητα της ΝΕΤ.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως πουθενά δεν υπάρχει το Ρ για τη Ραδιοφωνία...


Από .......  newsit

Tα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com