Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Antinews Δεν πήγαν βόλτα στην Οξειά με θαλαμηγό του Εμίρη του Κατάρ οι Στουρνάρας-Μηταράκης!

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Στην κυβέρνηση έπρεπε να το ξέρουν, έπρεπε να το περιμένουν. Όταν κάνουν καλά τη δουλειά τους, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να τους πολεμήσουν κάποιοι που έχουν δόλια συμφέροντα.
Και ο Σαμαράς και οι περισσότεροι υπουργοί του είναι έμπειροι και γνωρίζουν ότι από εδώ και πέρα, μία επιτυχία θα κάνουν και χίλια σκάνδαλα και σκανδαλάκια θα τους χρεώνουν. Και θα πέσουν όλα τα μεγάλα μέσα (ενημέρωσης) που υπάρχουν. Ειδικά οι λαθρόβιοι των media που χρόνια τώρα ζουν με εκβιασμούς, ψεύτικα δημοσιεύματα με συγκεκριμένο σκοπό και απειλές.

Μεγάλη Πέμπτη και κάποιοι αποφάσισαν να κατασκευάσουν θέμα με τον Γ. Στουρνάρα και τον Ν. Μηταράκη. Ότι δηλαδή συγκεκριμένη ημέρα και ώρα μπήκαν σε θαλαμηγό και έκαναν βόλτα συζητώντας πως θα διευκολύνουν τον Εμίρη του Κατάρ να φτιάξει τη βίλα του στο νησάκι Οξειά που πρόσφατα αγόρασε.
Με τον τρόπο αυτό, φυσικά, και με τα υπονοούμενα που αφήνουν θέλουν να πλήξουν την αξιοπιστία και την εντιμότητα της κυβέρνησης. Δεν έχουν σημασία καμιά τα πρόσωπα που επελέγησαν. Σημασία έχει ότι έστειλαν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Διότι δεν είχαν τίποτε παραπάνω να κάνουν, αφού αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται και «Δημοσιογράφοι», παρά να πάρουν το πρόγραμμα των δύο υπουργών, τα ραντεβού που είχαν εκείνη την ημέρα και να κάνουν διασταύρωση. Π.χ. με ποιον συναντήθηκε στις 8 Μαρτίου το απόγευμα ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Μηταράκης; Με τον τάδε. Παίρνουν τηλέφωνο τον τάδε, επιβεβαιώνουν το ραντεβού και το θέμα έχει κλείσει. Εκτός κι αν οι δύο υπουργοί έχουν σωσίες ή δίδυμους υπουργούς που τους αντικαθιστούν στις δύσκολες αποστολές.

Λέτε ο Σαμαράς να τους «κλωνοποίησε»; Πάντως, σε δύο διαφορετικά μέρη να βρίσκονταν είναι αδύνατο. Και στην Αθήνα και στη Τζιά δε μπορεί να είναι ένας άνθρωπος την ίδια στιγμή, εκτός κι αν έχει μαγικές ικανότητες. Απλά πράγματα.

Από την άλλη, ποιος θα ήταν τόσο ανόητος αυτή την εποχή να μπαίνει σε κότερα και να κάνει βόλτες; Αν ήθελε να κάνει «δουλειές» τις έκανε στο γραφείο του. Πάνε οι εποχές που ο Πάγκαλος ή ο Τσουκάτος έμπαιναν στα κότερα και κανείς δεν τολμούσε να τους πειράξει.
Θα πρέπει, λοιπόν, κορυφαίοι υπουργοί αλλά και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς να περιμένουν πόλεμο και πληρωμένα συμβόλαια. Κάποιοι ενοχλούνται γιατί η κυβέρνηση δεν τους κάνει τις χάρες που είχαν συνηθίσει στο παρελθόν και θα χτυπήσουν με το γνωστό και δοκιμασμένο όπλο της σκανδαλολογίας.

Υπερασπιστές κανενός δε θα γίνουμε, όμως, οι Γκεμπελικές μέθοδοι και η λάσπη στον ανεμιστήρα κατά πάντων δεν πρέπει να περάσει. Γιατί απλά η χώρα δεν έχει περιθώρια για τέτοιες «βρόμικες» δουλειές από τιμητές της ενημέρωσης που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.

Antinews

Το βίντεο με τον Καμμένο να βγαίνει από τον offshore «Ηλιάτωρα» και να φτιάχνει σούσι με αστακό και μαγιάτικο

Αναρτήθηκε από ........ energoipoliteskv.blogspot.com


Ενα βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο να φτάνει με το σκάφος του σε ένα λιμανάκι με το σκάφος «Iliatoras» και στη συνέχεια να φτιάχνει σούσι κάνει το γύρο του Διαδικτύου.
Όπως υποστηρίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης με τον οποίο ο κ. Καμμένος είχε έντονη αντιπαράθεση την προηγούμενη Κυριακή στο κοινοβούλιο, το βίντεο χρονολογείται από το 2010 και αποτελεί μέρος από ένα dvd ντοκιμαντέρ που δόθηκε με το περιοδικό Thalassa.
Σ' αυτό φαίνεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να δένει το σκάφος, που όπως υποστηρίζει ο κ. Γεωργιάδης είναι δηλωμένο σε offshore εταιρεία των Παρθένων Νήσων, σε λιμανάκι της Κύθνου.
Στη συνέχεια του ντοκιμαντέρ -απόσπασμα του οποίου έχει ανέβει στο YouTube- και σύμφωνα με το dete.gr είχε δοθεί με το φαίνεται ο Πάνος Καμμένος να φτιάχνει σούσι με αστακό και μαγιάτικο στην κουζίνα του δημιουργού του ντοκιμαντέρ.




Από .........  iefimerida

Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα από τον Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρήστο Σταϊκούρα

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com



Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό οικονομικών κ. Σταϊκούρα απόφαση για την αναστολή καταβολής χρεολυτικής δόσης δανείων με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου που είχαν χορηγηθεί σε αιγοπροβατοτρόφους, βοοτρόφους, χοιροτρόφους και πτηνοτρόφους

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com






ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Νίκης 5-7

                        10180 Αθήνα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                             Tηλ.: 210-3332553/4
Fax: 210-3332559
e-mail: press@minfin.gr

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013
Δελτίο Τύπου

Υπογραφή Υπουργικής Απόφασης για την αναστολή καταβολής χρεολυτικής δόσης δανείων με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου που είχαν χορηγηθεί σε αιγοπροβατοτρόφους, βοοτρόφους, χοιροτρόφους και πτηνοτρόφους
Από το Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, ανακοινώνεται το εξής:
Υπογράφηκε σήμερα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, Υπουργική Απόφαση που τροποποιεί την υπ’ αριθ. πρωτ. 2/3203/0025/28.03.2011 (ΦΕΚ Β’ 820) Απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών για τη «Ρύθμιση εγγυημένων από το Ελληνικό Δημόσιο οφειλών δυνάμει της αριθ. 2/73821/0025/14.12.2007 απόφασης του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, που απορρέουν από δάνεια που έχουν χορηγηθεί σε αιγοπροβατοτρόφους, βοοτρόφους, χοιροτρόφους και πτηνοτρόφους φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ομάδες φυσικών ή νομικών προσώπων, των οποίων η εκμετάλλευση ή η επιχείρηση βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια».
Με την υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, προβλέπεται ότι η οφειλόμενη χρεολυτική δόση της 31.12.2012 δύναται να καταβληθεί μέχρι και την 31.12.2013.
Οι τόκοι που αφορούν στην ως άνω δόση και θα παραχθούν για το χρονικό διάστημα από 01.01.2013 έως και την εξόφληση αυτής βαρύνουν αποκλειστικά τους δανειολήπτες και δεν καλύπτονται από την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.
Οι αιγοπροβατοτρόφοι, βοοτρόφοι, χοιροτρόφοι και πτηνοτρόφοι, φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ομάδες φυσικών ή νομικών προσώπων, οι οποίοι έχουν υπαχθεί στις διατάξεις της αριθ. 2/3203/0025/28.03.2011 Υπουργικής Απόφασης και επιθυμούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα αναστολής καταβολής της δόσης που ήταν καταβλητέα στις 31.12.2012, οφείλουν να υποβάλουν σχετική αίτηση προς τα πιστωτικά ιδρύματα μέχρι 30.06.2013.
Προϋπόθεση για την επίτευξη της αναστολής καταβολής της δόσης αποτελεί η ρητή συναίνεση της πιστώτριας τράπεζας.
Έτσι αντιμετωπίζεται ένα ζήτημα στο πλαίσιο των εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου, με ιδιαίτερες δημοσιονομικές, νομικές, αλλά και διοικητικές προεκτάσεις, διασφαλίζοντας το δημόσιο συμφέρον και στηρίζοντας επί της ουσίας, στο πλαίσιο των τρεχουσών δημοσιονομικών δυνατοτήτων, την πρωτογενή παραγωγή.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Από MyLamia.com

Αναρτήθηκε από ......  energoipoliteskv.blogspot.com


MyLamia.com - Η Πύλη της Λαμίας
Πλ. Λαού 6, 4ος όροφος
Λαμια 35100
Τηλ.: 22310 22228
E-mail: info@mylamia.com
Website: www.mylamia.com