Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Παπαδημούλης: Παναγούλης, Χαϊκάλης και Άδωνις ήταν στέλεχη της ΠΟΛ.ΑΝ. του Σαμαρά

Αναρτήθηκε από......  energoipoliteskv.blogspot.com


Νέο άδειασμα από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Στάθη Παναγούλη για όσα είπε περί λιντσαρίσματος όσων ψήφισαν το Μνημόνιο, αυτή τη φορά από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Δημήτρη Παπαδημούλη.
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρεται εναντίων όσων φαιδρών συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στην αίθουσα της Βουλής, με τα ρολόγια Rolex, τα κασετόφωνα και τις απειλές για λιντσαρίσματα στους βουλευτές, λέγοντας ότι αυτά ευτελίζουν την ώρα που η κοινωνία θέλει λύσεις. Ο κ. Παπαδημούλης επιτίθεται στους πρωταγωνιστές των επεισοδίων σημειώνοντας ότι οι κύριοι Άδωνις Γεωργιάδης, Παύλος Χαϊκάλης και Στάθης Παναγούλης ήταν όλοι στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης του Αντώνη Σαμαρά...

Δείτε το σχόλιο του:

Βουλή: Τα ρολόγια πολυτελείας, τα λυντσαρίσματα, τα κασετόφωνα, ευτελίζουν. Η κοινωνία "βουλιάζει" και απαιτεί αντιπαράθεση ουσίας και λύσεων! Αδ. Γεωργιάδης, Στ.Παναγούλης, Π. Χαικάλης: Και οι 3 πολυσυζητημένοι για τις ομιλίες τους στη Βουλή, υπήρξαν στελέχη της ΠΟΛ.ΑΝ του Αντ.Σαμαρά.

Από .....   iefimerida 

ΣΥΡΙΖΑ: Τι απαντα τώρα η κυβέρνηση που εκβίαζε ότι αν δεν γινόταν άμεση εκταμίευση της δόσης θα χρεοκοπούσαμε;

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com



Μια ημέρα μετά την ψήφιση του πιο ακραίου, αντικοινωνικού πακέτου μέτρων, η κυβέρνηση έχει περιέλθει σε κατάσταση πλήρους απαξίωσης τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό”, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις.
“Ο συνεχιζόμενος εκβιασμός των τροικανών σχετικά με την καταβολή της δόσης, δείχνει ότι η τακτική του καλού μαθητή της Μέρκελ, που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν απέδωσε, αλλά ανοίγει περαιτέρω τις ορέξεις των δανειστών για υποταγή της Ελλάδας στα συγκρουόμενα σχέδιά τους.

Αλήθεια τι λένε τώρα οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης που εκβίαζαν τον ελληνικό λαό με το επιχείρημα ότι αν δεν εκταμιευτεί άμεσα η δόση η χώρα θα οδηγηθεί στην άτακτη χρεοκοπία;”, ρωτά η Κουμουνδούρου.

“Το σίγουρο είναι ότι οι άνευ όρων υποχωρήσεις και η μη διαπραγμάτευση στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με την υλοποίηση στο ακέραιο των μνημονιακών δεσμεύσεων σε βάρος του ελληνικού λαού συνιστά μια στρατηγική ήττας, όπου σε κάθε βήμα που κάνει πίσω η ελληνική κυβέρνηση, η τρόικα αυξάνει τις απαιτήσεις της.

Μια κυβέρνηση που καταρρέει υπό το βάρος της αποτυχίας του μνημονιακού προγράμματος και των κοινωνικών αντιστάσεων δεν έχει κανένα δικαίωμα να δεσμεύσει τη χώρα με νέους δυσβάσταχτους όρους για τις επόμενες γενιές, που θα προέλθουν ως απάντηση στους νέους εκβιασμούς της τρόικας.
Είναι ο λαός εκείνος που θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα επιβάλει τις εξελίξεις,
ανατρέποντας τη μνημονιακή πολιτική και τους εκφραστές της, στηρίζοντας μια νέα στρατηγική για την Ελλάδα και την Ευρώπη, βασισμένη στους άξονες της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης, της προστασίας των δημόσιων αγαθών και του κοινωνικού κράτους, του δημόσιου ελέγχου του τραπεζικού συστήματος, της αναδιανομής του πλούτου και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Πηγή:kostasxan.blogspot.com

Τα καλύτερα των δελτίων


Αναρτήθηκε από.......   energoipoliteskv.blogspot.com