Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Θύελλα στην Συγγρού από Ν. Σταυρογιάννη!

Αναρτήθηκε από .... energoipoliteskv.blogspot.com

Με πηχυαίους τίτλους όπως  «επιτέλους ένας γενναίος γαλάζιος βουλευτής» υποδέχτηκαν πανελλαδικά τα ενημερωτικά sites και τα blogs την συνέντευξη  του βουλευτή Φθιώτιδας Νίκου Σταυρογιάννη στην Realnews του Χατζηνικολάου ότι  δεν θα ψηφίσει τα μέτρα της τρόϊκας.
Σήμερα Κυριακή ο κ. Σταυρογιάννης αναζητείται από  όλες τις ενημερωτικές εκπομπές των αθηναϊκών καναλιών ενώ στην Συγγρού σήμανε συναγερμός και ο κ. Σταύρος Δήμας ανέλαβε ρόλο  μεσολαβητή να νουθετήσει τους… απείθαρχους.
Ο κ. Σταυρογιάννης χαρακτηρίζει τα μέτρα άδικα και αναποτελεσματικά και όπως επισημαίνει τα μέτρα αυτά  εξαντλούν ακόμη περισσότερο τα πιο αδύναμα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.
«Δεν μου επιτρέπει η συνείδησή μου να ψηφίσω μέτρα που εξαθλιώνουν τους πλέον αδύναμους νοικοκυραίους της χώρας»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα τα μέτρα θα καταψηφίσει και ο Δημήτρης Κυριαζίδης ενώ προβληματισμός υπάρχει στη Συγγρού για τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές  Γ. Βλάχος, Γ. Κασαπίδης και Γ. Κοντογιάννης.
Από  .....  lamiafm1