Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ψηφίζοντας ΚΚΕ στη Φθιώτιδα ψηφίζω Τάσο Χρονά

Αναρτήθηκε από....  energoipoliteskv.blogspot.com

Εστάλη  στο  Blog  από  αναγνώστη


Κύριε αρχισυντάκτη

Στις μέρες που μας μένουν μέχρι τις εκλογές, για ανθρώπους σαν και εμένα που ψηφίζουμε την Αριστερά, αν και έχουμε τις αντιρρήσεις μας και τις προσωπικές μας θέσεις, υπάρχει ένα δίλλημα. Ποια Αριστερά χρειάζεται ο τόπος μας; Ιδιαίτερα μετά τις επόμενες εκλογές, με την κρίση στη χώρα και σε όλη την Ευρώπη και με τα προαποφασισμένα μέτρα που είναι ήδη έτοιμα.

Στις τελευταίες εκλογές στα Καμένα Βούρλα είδαμε μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων να μετακινούνται συντεταγμένα από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μεγάλο ποσοστό δημοτικών συμβούλων μετακινούνται προς τους νέους σωτήρες. Όλοι αυτοί που αποφάσισαν να συνεργαστούν με όλους, παρά να συγκρουστούν για τα λαϊκά και δημοτικά συμφέροντα, όλοι αυτοί που ήταν απόντες από τα προβλήματα του τόπου μας, ξέχασαν τα της κατάργησης του μνημονίου και βολεύονται με τη «διαπραγμάτευση», απλά δημιουργούν ένα καινούργιο δίπολο σύγχυσης και εξαπάτησης. Αυτό της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς.

Όλοι οι παραπάνω οφείλουν να πάρουν απάντηση από μία Αριστερά που παλεύει για κυβέρνηση του λαού και για μία άλλη πολιτική. Με διαφορετικό μοίρασμα του πλούτου που θα στηρίζει τους εργαζόμενους τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς επιχειρηματίες. Που δεν ανατρέχει στην επιβολή φόρων για τους δημότες, που δεν διακατέχεται από τοπικιστική λογική και που αν αναγκαστεί να αντιδράσει δυναμικά θα είναι μπροστά για τα προβλήματα των πολιτών και του Δήμου μας.

Αυτή την Αριστερά χρειαζόμαστε. Γι αυτό καλώ όλους τους αριστερούς να ψηφίσουν το ΚΚΕ για να εκλεγεί βουλευτής του ΚΚΕ από την Περιφέρειά μας, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Τάσος Χρονάς.

Γιάννης Φραγκούλης
Καμένα Βούρλα

Σε ιδιώτες η καθαριότητα στα Καμένα Βούρλα!

Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com


Συνεδρίασε χτες το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μώλου –Αγίου Κωνσταντίνου όπου κυριάρχησαν τρέχοντα θέματα όπως οι λαϊκές αγορές κατά τους θερινούς μήνες , η καθαριότητα των ακτών και η αποκομιδή των σκουπιδιών το Σαββατοκύριακο και η μείωση τελών για τους επαγγελματίες κυρίως της λεωφόρου Βασιλειάδη.


Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο Δήμαρχος Βαγγέλης Τετριμμίδας τόνισε ότι παρότι τα οικονομικά του Δήμου που έτσι και αλλιώς ήταν άσχημα ,τώρα με την κύρτωση της ΣΑΤΑ οι Δήμοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα συνέχισης της λειτουργίας τους.

"Παρόλα αυτά προσπαθούμε κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε ,γιαυτό καλούμε τους συμπολίτες μας επαγγελματίες μετά την μείωση από 27 ευρώ το τ.μ.σε 16 ευρώ οφείλουν οι επαγγελματίες μας να πληρώσουν τα τέλη τους για να μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε πέντε πράγματα που αυτούς κυρίως θα βοηθήσουν».Παράλληλα ο κ. Τετριμμίδας κάλεσε τους επαγγελματίες να μειώσουν και εκείνοι τις τιμές τους γιατί εξ αιτίας ορισμένων ,ελάχιστων δίνεται λανθασμένα η εντύπωση ότι τα Καμένα Βούρλα είναι ακριβά.

Όσον αφορά στις λεκές αγορές δεν αλλάζει ουσιαστικά τίποτα ,παραμένουν οι 4 λεκές αγορές την εβδομάδα.

Στην περιοχή του υδροθεραπευτηρίου , στο νεκροταφείο και στην οδό δίπλα από την ΔΕΗ.

Τέλος ο κ. Τετριμμίδας ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες ,ενδεχομένως και εντός της εβδομάδας αρχίζει ιδιωτική εταιρία τον καθαρισμό των ακτών και από το επόμενο Σαββατοκύριακο η αποκομιδή και Σάββατο και Κυριακή πρωί των σκουπιδιών στην λουτρόπολη.

Από  ......  lamiafm1



Τα καλύτερα των δελτίων


Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com