Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Θρασύτατη ληστεία στα Καμένα Βούρλα.(video)

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Το τεράστιο πρόβλημα της έλλειψης αστυνόμευσης στην λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων έφερε και πάλι στην δημοσιότητα η θρασύτατη ληστεία τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κατάστημα με είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα στον Κεντρικό δρόμο σε μικρή απόσταση από το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δράστες ήταν τρείς και φορούσαν κουκούλες. Προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα του καταστήματος στις 4 περίπου τα ξημερώματα και ο συναγερμός αρχίζει να χτυπά. Αδιαφορώντας για την σειρήνα συνεχίζουν το έργο τους , κόβουν τα προστατευτικά κάγκελα, σπάνε την βιτρίνα και αρπάζουν χρυσά κοσμήματα αξίας 40 χιλιάδων ευρώ χωρίς να προκαλέσουν καμία αναστάτωση στο υπόλοιπο μαγαζί.

Οι ίδιες μαρτυρίες θέλουν την αστυνομία να έχει ειδοποιηθεί από την εταιρεία φύλαξης αλλά και από εργαζόμενο διπλανού καταστήματος που διανυκτερεύει πριν οι δράστες καταφέρουν να μπουν στο εσωτερικό του καταστήματος. Ο ένας και μοναδικός αστυνομικός όμως που είχε βάρδια δεν κατάφερε να επέμβει εγκαίρως.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικοί εντόπισαν το μαύρο αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν οι κουκουλοφόροι, 500 περίπου μέτρα πιο μακριά από το κατάστημα κοντά στο λούνα παρκ. Πρόκειται για ένα μαύρο Honda Accord, το οποίο κλάπηκε την Τρίτη από Αθήνα.

Η νέα ληστεία έχει προκαλέσει αναστάτωση στους επιχειρηματίες της λουτρόπολης που ζητούν επείγοντος μέτρα. Αφηγούνται στην κάμερα του Star τις δικές τους δραματικές στιγμές μπροστά στους ληστές και δηλώνουν απογοητευμένοι για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.

Αγανακτισμένοι και ανασφαλείς δηλώνουν στο σύνολό τους οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων. Ορισμένοι δεν διστάζουν να δηλώσουν πως η οργή τους θα αποτυπωθεί και στην κάλπη της 17ης Ιουνίου ενώ κατανοούν απόλυτα και την αδυναμία των αστυνομικών να τους προστατεύσουν.




Από ........  lamiastar (video)

Κασιδιάρης σε Καψή: Ο Μπόμπολας σε πληρώνει να τρομοκρατείς τον κόσμο[βίντεο]

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com




Θερμό επεισόδιο εκτυλίχτηκε στην εκπομπή του Μανώλη Καψή «Η ώρα της κάλπης» πριν από λίγο μεταξύ του παρουσιαστή και του καλεσμένου εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρη.
Μόλις έλαβε τον λόγο ο υποψήφιος Βουλευτής τόνισε ότι το κόμμα του έχει αποκλειστεί από τα κανάλια εδώ και 4 χρόνια. «Τώρα είστε αναγκασμένοι να μας καλείτε», είπε και ο Μανώλης Καψής παραδέχτηκε το γεγονός λέγοντας «έχετε δίκιο».
Αμέσως μετά ο Η. Κασιδιάρης χαρακτήρισε τον παρουσιαστή «μαθητευόμενο μάγο» ανάβοντας τα αίματα και είπε ότι ο «Μανώλης Καψής δεν είναι δημοσιογράφος αλλά εκπρόσωπος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» και εκείνος του απάντησε πως «δεν θα επιτρέψει προσβολές». Το μικρόφωνο του υποψήφιου έκλεισε και εκείνος αποχώρησε

Από .......  parapolitika