Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

700 ευρώ σύνταξη για όλους τους Έλληνες από τη Δράση του Στέφανου Μάνου


Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com


O Παπαδήμος αποχωρεί (αηδιασμένος), ο Αβραμόπουλος ορκίζεται πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης!



Αναρτήθηκε  από .....  energoipoliteskv.blogspot.com



"Ο Λουκάς Παπαδήμος κλήθηκε υπό έκτακτες συνθήκες για ένα δύσκολο έργο που το έφερε σε πέρας. Η αποστολή του έχει ολοκληρωθεί. Εχει ακαδημαϊκά καθήκοντα και σε αυτά προτίθεται να επιστρέψει..."


Aυτό δήλωσε στο "Πρώτο Θέμα" ο καθηγητής και σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου, κ. Γιάννης Παγουλάτος.

Ακούστε τώρα και τη "μετάφραση" του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού">

Ο Λουκάς Παπαδήμος έχοντας αηδιάσει από τις παρεμβάσεις τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ στη δουλειά του αποφάσισε να-βλέποντας ότι και το μαγαζί βουλιάζει-να τους παρατήσει ώστε να το αποτελειώσουν από μόνοι τους.

Ποιος ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον Παπαδήμο;

Ο Μητσάρας ο Αβραμόπουλος, ως πρωθυπουργός κοινής αποδοχής. Ήδη η γραφική-πλην επικίνδυνη- Πυθία, ο Καρατζαφέρης, το εκστόμισε χθες ως ιδέα του.

Ο φον Δημητράκης ετοιμάζεται να ηγηθεί της νέας συγκυβέρνησης με τις πλάτες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, της Ντόρας, πιθανόν του Καμμένου και βλέπουμε.

Μάλιστα μιλώντας σήμερα στην ΝΕΤ είπε ότι δεν πρέπει να μείνει στην ιστορία η γενιά του, ως άχρηστη γενιά.

Γι αυτό και ο Δημήτρης θα αναλάβει να μας διασώσει.

Όλα αυτά τη στιγμή που δάχυτη είναι η αίσθηση πως η ΝΔ με το στανιό θα φτάσει το 23% και το ΠΑΣΟΚ χαροπαλεύει στο 16%, με τον Αλέξη Τσίπρα να ακολουθεί σε (ανοδική ιλιγγιώδη τροχιά) απόσταση μισής ποσοστιαίας (15,5%) μονάδας και τον Καμμένο να είναι κοντά στο 10%.

Το ξαναλέμε.

Είναι στο χέρι μας στις 6 Μαίου ν' απαλλαγούμε πό τη σκοτεινή μεταπολίτευση του δικομματισμού.

Οφείλεις να διαλέξεις αν θα αυτοκτονήσεις, όπως εκατοντάδες συμπολίτες μας που δεν άντεξαν, η θα τους στείλεις στο διάβολο.

Μετά την απομάκρυνση από το Ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...

Από  ........ kourdistoportocal

Αγ.Κωνσταντίνος: Δικός μας άνθρωπος η Τόνια!

Αναρτήθηκε από.....  energoipoliteskv.blogspot.com


Στον ΄Αγιο Κωνσταντίνο βρέθηκε σήμερα η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου.


"Δεν επρόκειτο για μια τυπική προεκλογική παρουσία αλλά για μια εγκάρδια συνάντηση της Τόνιας Αντωνίου με φίλους που την γνωρίζουν καλά , έχει πρωτοστατήσει στην επίλυση των αιτημάτων τους , έχει ταυτισθεί μαζί τους κι όχι μόνο σήμερα ή συγκυριακά , γιαυτό και όσοι την συνάντησαν ειχαν μόνο έναν καλό λόγο να πουν για μας" σχολίασε στενός συνεργάτης της κ.Αντωνίου.

Η Τόνια Αντωνίου στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών της επισκέφθηκε ακόμη την Υπάτη και τον Μώλο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Υπάτη και το Μώλο το Σάββατο και στον Άγιο Κωνσταντίνο την Κυριακή βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής κ. Τόνια Αντωνίου.

Στην Υπάτη και το Μώλο η κ. Αντωνίου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μετά τις εκλογές και τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στο τραπέζι για την επόμενη μέρα. Η κ. Αντωνίου τόνισε ότι η χώρα πρέπει να βαδίσει με πολιτική σταθερότητα και με ευρωπαϊκό προσανατολισμό στην εφαρμογή ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης που θα οδηγήσει σε ασφαλή έξοδο από το μνημόνιο, υπενθυμίζοντας την πρόταση του Βαγγέλη Βενιζέλου να ζητηθεί παράταση ενός χρόνου ώστε η προσαρμογή να γίνει πιο ήπια. Μια πρόταση εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας για την οποία τηρούν σιγή ιχθύος οι άλλες πολιτικές δυνάμεις. Στην Υπάτη συζητήθηκαν επιπλέον θέματα που έχουν να κάνουν με την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, τον ιαματικό και εναλλακτικό τουρισμό, με δεδομένο ότι η στροφή στην περιφέρεια και τις δυνατότητές της πρέπει να είναι το επίκεντρο, από εδώ και στο εξής, της προσπάθειας για την ανάπτυξη της χώρας και το στόχο της αυτοδύναμης Ελλάδας.

Στον Άγιο Κωνσταντίνο, σε μια διαλογική συζήτηση που κράτησε πάνω από 2,5 ώρες και στην οποία συμμετείχε ο δήμαρχος και μεγάλο τμήμα του δημοτικού συμβουλίου, τέθηκαν στην κ. Αντωνίου ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως π.χ. το θέμα της ανάπλασης της εθνικής παραλιακής οδού, για την οποία η κ. Αντωνίου κάλεσε τους τοπικούς παράγοντες και τους πολίτες να διεκδικήσουν μαζί τη χρηματοδότηση του έργου. Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης περιστράφηκε σε κεντρικά ζητήματα. Έγινε αναλυτική αναφορά στην ανάγκη εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος της χώρας, στις ευθύνες της προηγούμενης ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στο χειρισμό της κρίσης και στην ικανότητα της νέας ηγεσίας να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος. Η κ. Αντωνίου τόνισε ότι η δημοκρατική παράταξη, έχοντας την εμπειρία του παρελθόντος και ιδιαίτερα των 2,5 τελευταίων χρόνων, έχει κάνει την αυτοκριτική της, έχει αναγνωρίσει τα λάθη και ο λόγος της είναι ώριμος και υπεύθυνος, επειδή έχει και γνώση και συνείδηση για το πού βρίσκεται η χώρα και πώς θα μπορέσει να οδηγηθεί στην έξοδο από την κρίση και τα δεκανίκια του δανεισμού. Υπενθύμισε τις προτάσεις του Β. Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ σήμερα, που δεν είναι οι συνηθισμένες προεκλογικές εξαγγελίες παλαιοκομματικού τύπου, αλλά πατάνε στην πραγματικότητα, είναι ρεαλιστικές, συγκεκριμένες και κοστολογημένες. Χαρακτήρισε το Β. Βενιζέλο πολιτικό με τεράστια εμπειρία από την εξαιρετικά δύσκολη, αλλά επιτυχημένη, διεθνή διαπραγμάτευση των προηγούμενων μηνών και ικανό να συντονίσει την προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας και να εγγυηθεί την αναγέννηση της παράταξης. Τέλος, εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ σήμερα μπορεί, εάν είναι πρώτο κόμμα, να διαμορφώσει μια ευρύτατη συμμαχία δυνάμεων σε κυβερνητικό επίπεδο, που θα διασφαλίσει τη σταθερή πορεία της χώρας προς την ανόρθωση, την σταδιακή αποκατάσταση των αδικιών και απωλειών που υπήρξαν προκειμένου να επιβιώσει η πατρίδα, αλλά και την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος με μεταρρυθμίσεις και ρήξεις. Οι άλλες δύο προτάσεις για κυβέρνηση είναι, πρώτον, του κυρίου Σαμαρά για αυτοδυναμία, που όμως είναι εξωπραγματική και του κ. Τσίπρα για κυβέρνηση αριστεράς, που είναι επίσης εκτός πραγματικότητας, αφού έχει απορριφθεί από τα άλλα κόμματα.

Από ......  lamiafm1

Συνέντευξη Νίκου Μιχαλολιάκου στην ΕΤ1

Αναρτήθηκε  από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Τα καλύτερα των πρωινών


Αναρτήθηκε από......  energoipoliteskv.blogspot.com


Πρωτόσέλιδο εφημερίδας '' σέντρα ''


Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com