Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Γ. Μπαμπινιώτης: Η εφαρμογή του νόμου απέτυχε... κ. Διαμαντοπούλου

Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com


Σαφείς αιχμές κατά της προκατόχου του Άννας Διαμαντοπούλου άφησε ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης, σε νέα παρέμβασή του σχετικά με την εφαρμογή του νόμου – πλαισίου για τα πανεπιστήμια. «Η τακτική της εφαρμογής του νόμου για τα ΑΕΙ απέτυχες παταγωδώς. Αν ο νόμος εφαρμοζόταν, ίσως εγώ να μην ήμουν σε αυτή τη θέση», τόνισε ο υπουργός, ο οποίος άφησε και πάλι ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησής του.


Μιλώντας στη ΝΕΤ και απαντώντας σε ερώτηση για το αν η διαφωνία του αυτή με τη μέχρι πρότινος πολιτική του υπουργείου συνιστά μομφή κατά Άννας Διαμαντοπούλου, ο κ. Μπαμπινιώτης υποστήριξε πως δεν πρόκειται παρά για την «περιγραφή της πραγματικότητας», προσθέτοντας πως «όσο κρύβουμε τις πραγματικότητες αφήνουμε ανοιχτά τα προβλήματα».

Παράλληλα, ο κ. Μπαμπινιώτης υπερασπίστηκε την απόφασή του να αποσυνδέσει τη χρηματοδότηση των πανεπιστημίων - τουλάχιστον για φέτος - με την εφαρμογή του νόμου και επανέλαβε την πρόθεσή του να παραιτηθεί, αν θεωρηθεί ότι δεν καλύπτει επαρκώς τη θέση του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το μείζον θέμα είναι» ότι δεν έχει εφαρμοστεί από την πλειοψηφία των ΑΕΙ και των ΤΕΙ. «Η Πολιτεία δεν μπορεί να εκβιάζει τα πανεπιστήμια και να τα απειλεί, για να εφαρμοστεί ένας νόμος», τόνισε.

Όσον αφορά την απόφασή του για χρηματοδότηση των πανεπιστημίων, που υπέστησαν απώλειες με το «κούρεμα» στα αποθεματικά τους, τόνισε ότι πρόκειται για την υπόλοιπη επιδότηση ώστε να βγάλουν τη χρονιά και να κλείσουν τους προϋπολογισμούς.

Πρόσθεσε ότι «δεν είναι χωρίς πρόθεση που το όλο θέμα εστιάζεται στο χρηματικό», αντί να συζητούμε γιατί τόσοι πανεπιστημιακοί δεν έχουν εφαρμόσει το νόμο. Για την «αποτυχία» στην εφαρμογή του νόμου, τόνισε, δεν φταίνε οι πρυτάνεις γιατί δεν εξουσιοδοτήθηκαν εκείνοι γι’ αυτό, αλλά κάποιοι εκτός πανεπιστημίων.

Ο κ. Μπαμπινιώτης υπογράμμισε ότι η θέση από την οποία ξεκινά είναι ότι «ο νόμος θα εφαρμοστεί», αλλά με μία διαφορετική τακτική, αυτή του διαλόγου. Για το λόγο αυτό, όπως είπε, θα δημιουργηθεί ομάδα εργασίας που θα εξετάσει όλα τα ζητήματα.

Εμφανίστηκε επίσης βέβαιος ότι την τροπολογία για τη χρηματοδότηση των πανεπιστημίων ως τον Ιούνιο θα στηρίξουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, «γιατί βοηθά στην εφαρμογή του νόμου».

Τέλος, επισήμανε ότι η παραίτησή του είναι ανοιχτό ζήτημα, αν κριθεί ότι θα βοηθήσει την κατάσταση. «Ούτε για δουλειά ψάχνω, ούτε για αξιώματα, ούτε πρόκειται να πολιτευθώ», τόνισε.

Σημειώενται πως σε χθεσινές της δηλώσεις, η Άννα Διαμαντοπούλου εξέφρασε εμφανώς την ενόχλησή της για την υπαναχώρηση του διαδόχου της ως προς την εφαρμογή του νόμου. Όπως ανέφερε, «ο νόμος για την Ανώτατη Εκπαίδευση, που ψηφίστηκε από πρωτοφανή πλειοψηφία της Βουλής, εφαρμόζεται ήδη σε επτά ΑΕΙ και εμποδίζεται συστηματικά από εκείνες τις δυνάμεις οι οποίες από την αρχή τον πολέμησαν».

Από...... tvxs




Δημοσκόπηση ALCO: Ανέφικτη η αυτοδυναμία- Επτά κόμματα στη Βουλή

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Στα όρια του ανέφικτου κινείται η πιθανότητα για αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές, με τη ΝΔ να προηγείται επτά μονάδες από το ΠΑΣΟΚ (στο οποίο η αλλαγή ηγεσίας φαίνεται να επανασυσπειρώνει τον κόσμο του), με επτά κόμματα στη Βουλή, μεταξύ των οποίων οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αλλά χωρίς τους Οικολόγους Πράσινους.

Τα στοιχεία αυτά καταγράφει έρευνα της ALCO για το Newsit.gr. Ανεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο 50%-50% κινούνται τα ποσοστά των κριτηρίων ψήφου, που είναι η παραμονή στο ευρώ και η διαμαρτυρία για το μνημόνιο

Σημειώνεται ότι πέφτει εντυπωσιακά το ποσοστό αποχής καθώς σε αυτή τη δημοσκόπηση, δεν ξεπερνά το 10%.( Για να δείτε όλη τη δημοσκόπηση πατήστε εδώ)

Ως προς την πρόθεση ψήφου, τα κόμματα λαμβάνουν:

ΠΑΣΟΚ 13,6%

ΝΔ 20,9%

ΚΚΕ 7,9%

ΛΑΟΣ 3%

ΣΥΡΙΖΑ 6,7%

ΔΗΣΥ 2,2%

ΔΗΜΑΡ 7,2%

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2,6%

ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ 7,2%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2,7%

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 1,2%

ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 0,9%

Στο ερώτημα με ποιό κριτήριο θα ψηφίσουν στις εκλογές, οι ερωτώμενοι απαντούν σε ποσοστό σχεδόν 50%- 50%, ότι το κριτήριο είναι να παραμείνουμε στην Ευρώπη και το ευρώ ή να διαμαρτυρηθούμε για το Μνημόνιο και τα κόμματα που το ψήφισαν.

Από ......  eklogika.gr



Πανεπιστημιούπολη: Άγριο ξύλο μεταξύ μελών των ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής!

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Άγριο ξύλο έπεσε στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι… Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με μέλη του ΛΑΟΣ!



Στη διάρκεια των επεισοδίων κατέφθασαν ομάδες αναρχικών και «έπαιξαν» ξύλο με νεαρούς και από δύο πλευρές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εν λόγω ομάδα προερχόταν από τους «Νέους Ορίζοντες»! Αρκετοί ήταν οι τραυματίες. Δύο εξ αυτών κατέληξαν με ράμματα στο νοσοκομείο ενώ ένας άλλος λιποθύμησε.


Αξίζει να αναφερθεί πως η ομάδα έκανε ντου με τσεκούρια και άρχισε να επιτίθεται στα τραπεζάκια της ΠΑΣΠ, της ΕΑΑΚ και της ΑΡΕΝ!

Από .......  Now24

Γιούχαραν τον Τόμσεν Έλληνες φοιτητές στο LSE (vid)

Αναρτήθηκε από ......  energoipoliteskv.blogspot.com


Παρά τα αυστηρά μέτρα τα οποία έλαβαν οι υπέυθυνοι του βρετανικού Πανεπιστημίου, London School of Economics, ενόψει της ακαδημαϊκής εκδήλωσης για τη συνταγή της τρόικας στο ελληνικό πρόβλημα και κυρίως στο κατά πόσον αυτή μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, έλληνες φοιτητές κατάφεραν να εισέλθουν στην αίθουσα και να γιουχάρουν τον επικεφαλής της Τρόικας.


«Μέσα σε δύο χρόνια το ελληνικό χρέος έχει εκτοξευθεί στο 160%», τόνισε ένας αγανακτισμένος φοιτητής, όταν ο κ. Τόμσεν ολοκλήρωσε την ομιλία του. Εκείνη τη στιγμή κι άλλοι φοιτητές οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση άρχισαν να γιουχάρουν και φωνάζουν συνθήματα κατά του επικεφαλής της τρόικας. Ο κ. Τόμσεν ατάραχος λίγη ώρα μετά ανάχωρησε. Την ίδια στιγμή έξω από την αίθουσα συγκένυρωση διαμαρτρυρίας πραγαματοποιούσαν φοιτήτες οι οποίοι ανήρτησαν πανό διαμαρτυρίας και εξέφραζαν την αγάνακτησή τους για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τα μέτρα λιτότητας τα οποία έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα.

Π. Τόμσεν: Σε δέκα χρόνια η Ελλάδα θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα





Το LSE υπό τον φόβο ότι μπορούν να επαναληφθούν επεισόδια αντίστοιχα με εκείνα κατά την ομιλία του Γιώργου Αλογοσκούφη όπου φοιτητές πέταξαν αυγά δεν είχαν ανακοινώσει την αίθουσα όπου θα πραγματοποιούνταν η εκδήλωση ενώ δεν επέτρεπαν σε φοιτητές με μεγάλα σακίδια να εισέλθουν στο χώρο. Την ίδια στιγμή η είσοδος επιτρεπόταν μονάχα για όσους είχαν πληρώσει εισιτήριο αφότου είχαν κάνει έλεγχο στς μικρές τσάντες που κουβαλούσαν.


Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν επίσης ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, η οικονομολόγος Vicky Pryce και το στελέχους της Standard & Poor's, Moritz Kraemer.

Από .....  newpost

Ούτε ο Χατζηγάκης θα είναι υποψήφιος – «Δεν επιστρέφω στη ΝΔ αν δε φύγει ο Σαμαράς»


Αναρτήθηκε από......  energoipoliteskv.blogspot.com

 Μετά τον Δημήτρη Σιούφα, ακόμη ένας πρώην υπουργός της ΝΔ ανακοίνωσε την απόφαση του να μην «κατέβει» στις προσέχεις εκλογές. Μόνο που ο Σωτήρης Χατζηγάκης το έκανε με σκληρά λόγια.

Ο πρώην υπουργός, στη δήλωση του με την οποία ανακοίνωσε την απόφασή του να μην πολιτευτεί ξανά, εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως θα επιστρέψει στο κόμμα «αμέσως μετά την απομάκρυνση του κ. Σαμαρά και της ηγετικής του φράξιας από την ηγεσία του κόμματος, που δεν θ' αργήσει».

Ο Σωτήρης Χατζηγάκης μιλά για τη σύγκρουσή του «με το σύστημα Σαμαρά, ένα σύστημα αποτελούμενο από περίεργες "σέχτες'' και φατρίες, που η μόνη σχέση με την ιστορική παράταξη, είναι η "φιλία'' με τον αρχηγό».

«Παγίως, υποστηρίζω πως το κύριο διακύβευμα της χώρας μας δεν είναι "μνημόνιο- αντιμνημόνιο", αλλά "Ευρώπη και ευρώ, ή έξω από την Ευρώπη και δραχμή". Επί δύο χρόνια, μιλούσα για την ανάγκη, η ΝΔ να καλύπτει με την πολιτική της τον "μεσαίο χώρο". Αντ΄ αυτού, η ηγεσία της σημερινής ΝΔ, προτιμούσε τον δρόμο μιας δήθεν "δεξιάς" καθαρότητας, υιοθετώντας ακραίες θέσεις στην πολιτική της, που τελικά την αποξένωσαν από τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους.

Η ιστορία, όμως, εκδικείται. Γιατί "πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις", ο κ. Σαμαράς άλλαξε ρότα, έκανε στροφή 180 μοιρών και υιοθέτησε τις θέσεις μου, για τις οποίες με υπερβολική εμπάθεια και εκδικητικότητα με διέγραψε!!» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Από  .......  Newsit

Ο... ΑΠΟΡΟΣ N. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ!

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο ΝΕΟΣ "ΤΣΑΡΟΣ" (ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΟΥ ) ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011 ΣΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ 9.000 ΕΥΡΩ!


Το Fimotro δημοσιεύει σήμερα το Εκκαθαριστικό σημείωμα (κλικ) του πολιτευτή της Ν.Δ. Νότη Μηταράκη για το οικονομικό έτος 2011. Ρωτάμε λοιπόν : η παράταξη...

της Νέας Δημοκρατίας που έχει πληγεί από το νόμιμο αλλά όχι ηθικό, μπορεί να ανεχθεί έναν πολιτευτή, όπως ο Ν. Μηταράκης, ο οποίος δηλώνει εισοδήματα, περίπου 9.000 ευρώ(!), εισπράττει επιστροφή φόρου 4.500 ευρώ(!), ενώ τα έξοδα που δηλώνει ο ίδιος είναι περισσότερα από τις αποδοχές του κατά το 2010; Είναι δυνατόν ο Α. Σαμαράς, ο οποίος λέει ότι δεν θα δεχθεί μύγα στο σπαθί του για θέματα διαφάνειας και μέχρι τώρα έχει αποδείξει με την στάση του ότι το τηρεί, να καταπιεί μια τόσο κραυγαλέα περίπτωση ενδεχόμενης φοροδιαφυγής; Διότι είναι προφανές ότι οποιοσδήποτε Έλληνας δεν μπορεί να ζήσει με 9.000 ευρώ τον χρόνο, πόσο μάλλον να χρηματοδοτήσει και μια προεκλογική εκστρατεία στην Αθήνα. Εάν ο Α.Σαμαράς καταπιεί και αυτό το πολιτικό ολίσθημα ας κάνει έρανο στη Ν.Δ. γιατί δεν μπορέσε να πληρώσει ούτε τον "Καραβίτη" στον οποίο τραπέζωσε χθες τους πολιτικούς συντάκτες ο πολιευτής!

Fimotro

Υ.Γ. H απορία μας : Είναι δυνατόν ένας Έλληνας που δηλώνει 9.000 εισόδημα τον χρόνο και 800 ευρώ από ενοίκια τον χρόνο (αλήθεια... κοτέτσι νοίκιαζε;) να έχει κατά δήλωσή του ιδιόκτητο σπίτι 180 τετραγωνικών μέτρων στην Αθήνα και πολυτελή κατοικία στο Λονδίνο;

Θα επανέλθουμε με νεότερα για τη δήλωση που έχει κάνει στην Αγγλία!...

ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΣΟΚ: "Εξαφανίστηκαν" τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων!

Αναρτήθηκε από.....  energoipoliteskv.blogspot.com


Εξαφανίστηκε κάθε στοιχείο από το υπουργείο Οικονομικών και από την Τράπεζα της Ελλάδας που να τεκμηριώνει τις καταστροφές που προκάλεσε η γερμανική κατοχή στη χώρα, το αναγκαστικό δάνειο και η κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών!


Αυτό ομολόγησε ο υπουργός Οικονομικών -και ευρισκόμενος σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς για τα Μνημόνια κλπ.- Φ.Σαχινίδης σήμερα στη Βουλή, όπου συζητήθηκε το θέμα στην ειδική κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Εξωτερικών, 'Αμυνας και Οικονομικών!

«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις. Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία.

Ρώτησα να με ενημερώσουν οι υπηρεσίες αν υπάρχουν κάποια στοιχεία για τις απαιτήσεις της Ελλάδας, αλλά δεν προέκυψε κάτι.

Κάποτε υπήρχε ένα τμήμα και ένα αρχείο που αφορούσε πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω πρόσβαση και το αναζητώ. Θα θέσω υπ’ όψιν σας κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο», είπε στους βουλευτές.

Και σα να μη φτάνει η κοροϊδία αυτή ήρθε εις επίρρωσιν η Τράπεζα της Ελλάδας για να κάνει αβάντα στον προϊστάμενο υπουργό Οικονομικών: Ο υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γ. Παπαδάκης είχε δηλώσει προσφάτως στην Βουλή ότι η ΤτΕ «δεν διαθέτει τα πρωτότυπα στοιχεία για το δάνειο, τα οποία προφανώς βρίσκονται στο υπουργείο Οικονομικών». Τα οποία στοιχεία όμως από το Οικονομικών έχουν... εξαφανιστεί!

Το θέμα είναι ποιος δουλεύει ποιον... Και καλά κάνουν και μας συμπεριφέρονται οι ξένοι όπως μας συμπεριφέρονται, αφού βρίσκουν προδότες που εξαφανίζουν ολόκληρα αρχεία τέτοιων κολοσσιαίων θεμάτων.

Εν προκειμένω πρόκειται για τεράστιο εθνικό σκάνδαλο και κατ' ελάχιστον θα πρέπει να απαιτηθούν ποινικές ευθύνες.

Τι θα πει: «Κάποτε υπήρχε ένα τμήμα και ένα αρχείο που αφορούσε πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω πρόσβαση και το αναζητώ. Θα θέσω υπ’ όψιν σας κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο» κύριε υπουργέ των Οικονομικών; Τι είναι τα πολεμικά αρχεία και τα αρχεία της καταστροφής μιας ολόκληρης χώρας που χάνονται και δεν βρίσκονται; Λογαριασμοί της ΔΕΗ ή αναμνηστικές φωτογραφίες;

Δεν ντρέπονται καθόλου να τα λένε αυτά στη Βουλή; Υπάρχει και ένα όριο στην ξεφτίλα.

Καλύτερα να μας πουν ευθέως ότι εκλάπησαν από πράκτορες των Γερμανών που φόρτωσαν σε μια νύχτα σε ένα φορτηγό τα στοιχεία ή ότι ζητήθηκαν από τη Γερμανία εκβιαστικά και παραδόθηκαν. Αλλά όχι ότι "Κάποτε υπήρχε ένα αρχείο, αλλά και αυτό έχει χαθεί"!

Δεν αισθάνονται ντροπή για το πάνω από 1 εκατομμύριο νεκρούς που είχε η χώρα στο Β' ΠΠ;

Πώς μπορούν να κοιμούνται τα βράδια; Πώς μπορεί να ξεστομίσει κάτι τέτοιο κάποιος που έχει ονομαστεί "υπουργός Οικονομικών" από το ελληνικό κράτος και έχει εκλεγεί βουλευτής από τους Έλληνες πολίτες;

Και κατόπιν αυτών τι σημασία έχει που ο υπουργός Εξωτερικών Σ.Δήμας υποστήριξε ότι "Η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε των αξιώσεών της και δεν πρόκειται να το κάνει";

Πώς θα διεκδικήσει αφού έχει εξαφανιστεί το αρχείο τόσο των γερμανικών καταστροφών, όσο και της επιστροφής του αναγκαστικού κατοχικού δανείου καθώς και των αρχαιολογικών θησαυρών που εκλάπησαν; Γιατί δεν ρώτησε τον Φ.Σαχινίδη, πού είναι το αρχείο; Μήπως το φόρτωσαν σε τρένο και το έστειλαν στη Γερμανία πριν υπογράψουν το Μνημόνιο όπως έκαναν με τους Έλληνες Εβραίους οι Γερμανοί;

Όλα αυτά τα απίστευτα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Εξωτερικών & Άμυνας της Βουλής. Το αστείο είναι ότι ο Σ.Δήμας υποστήριξε ότι «για την διαμόρφωση ολοκληρωμένης εικόνας χρειάζεται περαιτέρω μελέτη όλων των στοιχείων και αξιολόγηση».

Ποιων στοιχείων; Αυτών που εξαφάνισαν οι Γερμανοί και οι συνεργάτες τους (εκτός και αν πιστεύουν ότι τα πήραν κάποιοι άλλοι);

Αλλά από την έρευνα που έκανε το defencenet.gr, προέκυψε ότι τα αρχεία δεν ήταν ένα, αλλά τρία: Ένα στο υπουργείο Εξωτερικών, ένα στο υπουργείο Οικονομικών και ένα στην Τράπεζα της Ελλάδας. Εξαφανίστηκαν και τα τρία;

Πώς λέει ο Παπαδάκης ότι το αρχείο είναι στο υπουργείο Οικονομικών; Επί διοικήσεως Λουκά Παπαδήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος, όταν του είχε ζητήσει αντίγραφο από το αρχείο ο Μ.Γλέζος, ο Λ.Παπαδήμος δεν αρνήθηκε την ύπαρξή του, αλλά απάντησε ότι "Χρειάζομαι την έγκριση της κυβέρνησης για να σας το δώσω"!

Το πιο φοβερό είναι ότι σήμερα βρισκόντουσαν στην κοινή συνεδρίαση και οι τρεις κάτοχοι των αρχείων: Υπουργείο Εξωτερικών, Οικονομικών και η Τράπεζα της Ελλάδος. Και οι δύο είπαν ότι δεν το έχουν και το Εξωτερικών διά του Σ.Δήμα δεν είπε το αντίθετο. Άρα;

Και βέβαια ο Σ.Δήμας μιλώντας για λογαριασμό των Γερμανών είπε ότι "Είναι προσβλητικό να συγκρίνεται η σημερινή Γερμανία με την ναζιστική Γερμανία. Όσο προσβλητικό είναι και να ακούγονται φωνές που λένε να πουληθούν τα νησιά και η Ακρόπολη".

Μα οι ίδιοι οι Γερμανοί βουλευτές τα λένε αυτά για τα νησιά και την Ακρόπολη, δεν τα λέμε εμείς...

Ωραίος τρόπος για να κλείσει η υπόθεση των γερμανικών αποζημιώσεων. Καταστρέφουμε τα στοιχεία, άρα έγκλημα, "kaput" που λένε και στην πατρίδα (τους)...

Εκεί στην Εισαγγελία Αθηνών θα το αφήσουν έτσι το ζήτημα;

(Η φωτογραφία της α' σελίδας, είναι από το Δίστομο. Δυο Ελληνόπουλα μπροστά στο φτωχικό τάφο των γονιών τους που κάηκαν από τους Γερμανούς. Ζωντανοί...) .

Από.......  defencenet.gr

Τα καλύτερα των δελτίων

Αναρτήθηκε από .....  energoipoliteskv.blogspot.com


Με Μέγα...γκολ κυπελλούχος ο Άρης Αγ. Κων/νου.

Αναρτήθηκε από.....  energoipoliteskv.blogspot.com


Χρειάστηκε η παράταση στον σημερινό θεαματικό τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας για να αναδειχθεί ο κυπελλούχος.
Και ενώ όλα ήταν αμφίρροπα ήρθε στο 102΄του αγώνα ( στην παράταση) το γκολ του Μέγα για να στείλει στα ουράνια τους φίλους του Άρη που είχαν φτάσει στο ΔΑΚ της Λαμίας και να χαρήσουν στην ομάδα του Τσίκα το φετινό τρόπαιο.


Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησαν πανηγυρισμοί και όλα όσα θέλει μια πραγματική γιορτή του αθλήματος.

Όσο  για τον Αχιλλέα περιμένι το παιχνίδι του Σαββάτου για να πάρει ρεβανς από τους Λοκρούς και να σιγουρέψει το προβάδισμά του στο πρωτάθλημα.
 
Από......   lamiafm1

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Ημέρα ''

Αναρτήθηκε από ........ energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ''

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com