Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ο Άδωνις αγαπάει Σαμαρά και το δείχνει....


Αναρτήθηκε από........   energoipoliteskv.blogspot.com

Ο Άδωνις στάζει μέλι για τον Σαμαρά..













Νύχτα θα φύγουν !

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Από ώρα σε ώρα θα ανακοινωθεί και επίσημα η προσχώρηση των Βορίδη και Γεωργιάδη στη ΝΔ.

Η Συγγρού ενισχύεται στις πτέρυγες με δύο εξτρέμ, για να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιρική ορολογία. Μιας και αποφάσισε να αποκοπεί από το Καραμανλικό παρελθόν της, η ΝΔ με την προσχώρηση του Ελληνικού Μετώπου και ενός πρώην ΠΟΛΑΝίτη μετατρέπεται σε ένα γνήσιο Ρεπουμπλικανικό κόμμα.

Μόνο που στο ποδόσφαιρο όταν ο προπονητής κόβει τα τσικό της ομάδας – εκείνους που προέρχονται δηλαδή από την ίδια την ομάδα – “πουλώντας” τους σε μικρότερες ομάδες, δημιουργεί τριγμούς στον ιστό της ομάδας και στον τρόπο παιχνιδιού. Επιπλέον, παίρνωντας δύο “βεντέτες” στη θέση των αποχωρούντων τότε σίγουρα προσπαθεί να φέρει κόσμο στο γήπεδο !

Αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις όταν συνήθως αποτυγχάνει η ομάδα οι δημοσιογράφοι λένε την χαρακτηριστική φράση “νύχτα θα φύγουν” !!!
Και στην περίπτωση της ΝΔ δεν θα φύγουν οι ακριβοπληρωμένες βεντέτες, αλλά ο αποτυχημένος προπονητής…

Από .........  kontra News

Σε trenty ταβέρνα τσίκνισαν χθες μαζί Παπανδρέου και Τσίπρας

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Η κρίση θέλει καλοπέραση. Τσικνοπέμπτη χθες και οι ταβέρνες σε όλη την Επικράτεια ήταν γεμάτες. Από τις πιο μικρές και ταπεινές έως τις trenty και διάσημες.

Στη διάσημη ταβέρνα Τηλέμαχος στην Κάτω Κηφισιά συνέφαγαν χθες ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο αδελφός του τέως πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην επικαιρότητα με διάφορες αφορμές.
Βεβαίως κάθισαν σε παραπλήσια τραπέζια και δεν έδωσε ο ένας ιδιαίτερη σημασία στον άλλο.

Αυτό πάντως που θα είχε μεγαλύτερη αξία θα ήταν η ενδεχόμενη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος ακύρωσε την τελευταία στιγμή την κράτησή του.

Από ......  iefimerida

ΟΤΑΝ O ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ BLOGGERS


Αναρτήθηκε από........  energoipoliteskv.blogspot.com

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ


Aπό ...... fimotro

Β. Μαρκεζίνης: Άρθρο-Μανιφέστο για ένα νέο «Κοινωνικό Συμβόλαιο»

Αναρτήθηκε από....... energoipoliteskv.blogspot.com


Ο γνωστός ακαδημαϊκός Βασίλειος Μαρκεζίνης παρεμβαίνει στα ελληνικά πολιτικά πράγματα με ένα άρθρο-μανιφέστο, που...... περιγράφει την ένδεια του ελληνικού πολιτικού προσωπικού και προτείνει λύσεις για την έξοδο από το πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο.

 Ο κ. Μαρκεζίνης θεωρεί ως πρώτο μέλημα την προκήρυξη εκλογών αναφέροντας: «Το πρώτο πράγμα που οφείλουμε να πράξουμε είναι να προκηρύξουμε εκλογές και να ζητήσουμε από τον λαό να αναδείξει μια νέα, πλήρως νομιμοποιημένη Βουλή. Όπως είναι φυσικό, όλοι εκείνοι οι πολιτικοί που δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα επανεκλογής αντιτίθενται σφόδρα σε αυτή την προοπτική. Επειδή όμως είναι έξυπνοι, ή μάλλον πονηροί, φροντίζουν να συγκαλύπτουν τους πραγματικούς λόγους της αντίθεσής τους και να επικαλούνται διάφορες υψηλές αρχές συνδεόμενες με τοσυμφέρον του κράτους».

 Όσον αφορά την παρακμή της ελληνικής πολιτικής ζωής και τον πολιτικό κόσμο ο Βασίλειος Μαρκεζίνης μιλάει για την αλλαγή που πρέπει να συντελεστεί σε επίπεδο πολιτικού προσωπικού: «Πρέπει να αλλάξουμε οπωσδήποτε τους Έλληνες πολιτικούς δρώντες, ακριβώς επειδή πρέπει να αλλάξουμε τις ισχύουσες πολιτικές: χρειαζόμαστε νέες πολιτικές σε εσωτερικό, ήτοι κοινωνικό, επίπεδο· νέες πολιτικές στις εξωτερικές μας σχέσεις και στην εθνική μας άμυνα· νέες πολιτικές στους τομείς των δημόσιων οικονομικών και, εν γένει, της οικονομίας. Αυτή η καινοτομία όμως μπορεί να προέλθει μόνον από νέα πρόσωπα, που δεν θα ελέγχονται από ξένους παράγοντες αλλά απλώς θα ξέρουν να συνεργάζονται μαζί τους· δεν θα σαστίζουν από φοβερό αίσθημα τιμής (και κατωτερότητας) αν ο Σαρκοζί, η Μέρκελ ή ο Μπαρόσο τούς τηλεφωνούν για να τους πουν τι πρέπει να κάνουν· δεν θα είναι εξαρτημένα από τα οικονομικά μας κατεστημένα και άρα δεν θα νιώθουν υποχρεωμένα να υποκύπτουν στα αιτήματά τους για κάθε λογής «διευκολύνσεις». Υπάρχουν τέτοια πρόσωπα;»

 Και προθέτει, «ο νέος ηγέτης μας, όμως, πρέπει να μπορεί να ονειρευτεί και, όπως ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, να έχει το θάρρος, τη φαντασία και τη ρητορική δεινότητα να μεταδώσει αυτό το όνειρο και στον λαό του.

 Να κάνει τους συμπατριώτες του περήφανους που είναι Έλληνες.

 Να αναζωπυρώσει την πίστη τους στον Θεό τους, αλλά, συγχρόνως, νατους διδάξει και εκείνο το είδος ανεκτικότητας που δίνει δύναμη σε έναενωμένο έθνος και συνάδει με τη νομική μας αντίληψη περί ανθρωπίνωνδικαιωμάτων, όπως αυτή εκφράζεται και εφαρμόζεται από το δίκαιό μας.

 Η ισοκατανομή θυσιών θα σηματοδοτήσει σύμφωνα με τον κ. Μαρκεζίνη της αλλαγής πλεύσης για τη αποκατάσταση της κοινωνική αδικίας που έχει συντελεστεί λόγω των μέτρων που έχει επιβάλει η τρόικα.

 «Η συντριπτική αδικία των μέτρων που ελήφθησαν κατά τα τελευταία δύο χρόνια επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι τα μέτρα αυτά εφαρμόστηκαν οριζόντια, δηλαδή τυφλά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να γίνει άμεση αποκατάσταση των μεγαλύτερων αδικιών που διαπράχθηκαν με αυτόν τοντρόπο
Τέλος, αναφέρεται στα θεμέλια που θα χτιστεί το νέο κοινωνικό συμβόλαιο σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Εν ολίγοις, απαιτείται ισορροπία· ισορροπία μέσω της κοινής προσπάθειας. Ισορροπία που θα στηρίζεται στο κοινωνικό συμβόλαιο, το οποίο όλα τα μέλη της κοινωνίας θα αναλάβουν να τηρήσουν μέχρις ότου, έπειτα από μια περίοδο κακουχίας δύο ή και τριών ετών, ξαναβγούμε από το σκοτάδι".

Διαβάστε όλο το κείμενο εδώ.

Από  ........  epikaira 

Αποστολή εξετελέσθη..Υπογράψανε την δανειακή και τώρα μας πάνε σε χρεοκοπία..

Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com
ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ..

Σήμερα ο κ. Χατζημαρκάκης στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη, έκανε αποκάλυψη βόμβα...

"Η Γερμανία μας ανέχεται μέχρι τον Ιούνιο..Μετά όλα είναι ανοιχτά"
Το λέγαμε και το τονίζαμε από αυτό εδώ το μπλογκ και δυστυχώς επαληθευτήκαμε..

Το είχε πει ο κ. Κουκουλόπουλος ένα χρόνο πριν ότι έχει κανονίσει ο Παπακωνσταντίνου με την Ε.Ε να μεταφέρουν για δυο-τρια χρόνια την χρεοκοπία.



Το είχαμε αποκαλύψει και Εδώ
Οι οίκοι αξιολόγησης είχαν σταματήσει να ασχολούνται με την Ελλάδα γιατί προς το παρόν είχαν καταφέρει αυτό που ήθελαν: να απειλούν την Ευρώπη μέσω ..Αθήνας!
Μετά την αποκάλυψη (εδώ), που αναφέραμε τους λόγους που οι οίκοι έχουν σταματήσει να ασχολούνται με την Ελλάδα, ο οίκος Fitch ξεκαθάριζε ότι όταν υπογραφεί η νέα δανειακή τότε θα μας υποβαθμίσει σε “selective default”, την ίδια βόμβα έρχεται να ρίξει και η S&P!


Από ........ exomatiakaivlepo

Φίμωσαν τη φύλακα και έκλεψαν αρχαιολογικούς θησαυρούς του μουσείου της αρχαίας Ολυμπίας - Παραιτήθηκε ο υπουργός Πολιτισμού, Π.Γερουλάνος!

Αναρτήθηκε από........ energoipoliteskv.blogspot.com



Οι δύο κουκουλοφόροι έκλεψαν χρυσά κοσμήματα, νομίσματα και αγαλματίδια του μουσείου

- Ακινητοποίησαν τη φύλακα, την έδεσαν, την φίμωσαν και προχώρησαν στα ενδότερα
- ''Τους έβλεπα να σπάνε προθήκες και να κλέβουν θησαυρούς'' είπε η φύλακας
- Η είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου, προκάλεσε την παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού

Όλα έγιναν στο μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαίας Ολυμπίας, στις 07.30. Οι δράστες, που όπως φαίνεται είχαν στήσει καρτέρι, περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσουν. Έτσι άφησαν τη φύλακα να απενεργοποιήσει τον συναγερμό και μόλις αυτό έγινε, έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Την πλησίασαν έβγαλαν όπλα και την ακινητοποίησαν. Την έδεσαν, την φίμωσαν και προχώρησαν στο εσωτερικό του μουσείου. Οι δύο δράστες άρχισαν να σπάνε με σφυρί προθήκες και να αφαιρούν αγαλματίδια και άλλους αρχαιολογικούς θησαυρούς, ανεκτίμητης αξίας.

Οι δράστες πήραν ακόμη αρχαία χρυσά κοσμήματα, νομίσματα και άλλα αντικείμενα, η καταγραφή και αποτύπωση των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα, καθώς οι αρχές συγκεντρώνουν στοιχεία για να εντοπίσουν τους ληστές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φορούσαν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κατάφεραν να απομακρυνθούν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία. Βούτηξαν 65 από τα 460 εκθέματα του μουσείου.


Όλα αυτά σχεδόν ένα μήνα μετά τη μεγάλη κλοπή στην εθνική πινακοθήκη. Η είδηση προκάλεσε την παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού Π.Γερουλάνου και πλέον αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα γίνει αποδεκτή, από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.


Όπως δήλωσε στο NewsIt ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Ευθύμιος Κοτζιάς ''είμαστε συγκλονισμένοι από την είδηση, αυτή τη στιγμή οι υπάλληλοι της Ζ'εφορείας προϊστορικών και κλασσικών αρχαιοτήτητων κάνουν καταμέτρηση. Δεν μας τιμά αυτό που έγινε. Οι κάτοικοι όχι μόνο της Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά και όλου του νομού Ηλείας, είναι πιο φτωχοί''.

Το Μουσείο της Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας φιλοξενεί 463 αρχαία έργα, που προέρχονται από το Ιερό του Διός της Ολυμπίας, αλλά και από άλλα Μουσεία της ελληνικής επικράτειας. Τα εκθέματα καλύπτουν μεγάλο χρονολογικό φάσμα, από τη δεύτερη χιλιετία π.Χ. έως και τον 5ο αι. μ.Χ.

Τα αρχαία έχουν εκτεθεί κατά θεματικές ενότητες και μέσα από αυτά παρουσιάζεται η υπερχιλιετής ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων, του μακροβιότερου θεσμού της αρχαιότητας. Εκτός από τα αρχαία έργα τέχνης ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα λεπτομερειακής πληροφόρησης μέσα από το πλούσιο εποπτικό υλικό.


Ο εκθεσιακός χώρος αποτελείται από τη μεγάλη κεντρική αίθουσα, τον προθάλαμο και έντεκα μικρές αίθουσες. Τα σημαντικότερα από τα εκθέματα που φιλοξενούνται στο Μουσείο είναι τα χρυσά δακτυλίδια-σφραγίδες με τις πρώτες απεικονίσεις αγωνισμάτων, αντιπροσωπευτικά δείγματα της μινωϊκής και μυκηναϊκής τέχνης, τα χάλκινα και πήλινα γεωμετρικά ειδώλια πολεμιστών και αρμάτων που προέρχονται από την Ολυμπία.
Από ......  newsit

Πανευρωπαϊκό κίνημα υπέρ της Ελλάδας

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


«Είμαστε όλοι Έλληνες». Με αυτό το σύνθημα οι Ευρωπαίοι θα βγουν στους δρόμους το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, διαδηλώνοντας υπέρ της Ελλάδας και των αιτημάτων των Ελλήνων. Την ίδια ώρα, μία φιλελληνική «εκστρατεία» έχει κάνει την εμφάνισή της, με δημόσια πρόσωπα να εκφράζονται υπέρ της Ελλάδας, αλλά και διαφημιστικές καμπάνιες να προβάλλουν θετικά μηνύματα για τη χώρα μας.

«Όταν ένας λαός δέχεται επίθεση, όλοι οι λαοί δέχονται επίθεση», είναι η φράση με την οποία ξεκινά η ανακοίνωση του γαλλικού συνδικάτου «Solidaire», από όπου φαίνεται να ξεκίνησε το πανευρωπαϊκό κίνημα υπέρ της Ελλάδας. Παραθέτοντας το νέο πακέτο μέτρων λιτότητας που θα κατεβάσει κάτω από το όριο της φτώχειας χιλιάδες Ελληνες, τα βέλη στρέφονται στο μέρος της ελληνικής κυβέρνησης. «Ο ελληνικός λαός ξεσηκώνεται με κουράγιο ενάντια στις πολιτικές της κοινωνικής τρομοκρατίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Οι Ελληνες έχουν ανάγκη την παγκόσμια αλληλεγγύη και ζητά τη στήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Ελληνες!», επισημαίνεται.

Για «ευρωπαϊκή και διεθνή δικτατορία» γίνεται λόγος στην ανακοίνωση, καταδεικνύοντας την Ευρωπαϊκή Ενωση, την Τρόικα και τις χρηματιστηριακές αγορές ως υπεύθυνους για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. «Η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως ένα εργαστήριο προτού αυτά τα μέτρα γενικευτούν. Η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη».

Έδωσαν ραντεβού

Ο ένας πίσω από τον άλλο κλείνουν το ραντεβού τους για το Σάββατο, επιλέγοντας την ημέρα και το μέρος όπου θα συναντηθούν, μέσα από τις σελίδες των Αγανακτισμένων στην ιστοσελίδα του facebook. Ηδη οι Γάλλοι έδωσαν ραντεβού για το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Παρίσι, αφού πρώτα διαδηλώσουν έξω από την ελληνική Πρεσβεία της πόλης, ενώ αναμένονται και οι υπόλοιποι.

Διάσημοι φιλέλληνες

Στο φιλελληνικό κλίμα που επικρατεί τον τελευταίο καιρό, αρκετοί είναι οι επώνυμοι που κάνουν δηλώσεις υπέρ της Ελλάδας, ανάμεσά τους ο μεγάλος Ιταλός μουσικός και ηθοποιός, Αντριάνο Τσελεντάνο, ο ελληνικής καταγωγής Γάλλος παρουσιαστής, Νίκος Αλιάγας, αλλά και η Αμερικανίδα ηθοποιός του Χόλιγουντ, Αντι Μακ Ντάουελ. Ο Ιταλός μουσικός αναφέρθηκε στη χώρα μας στην ομιλία του στο Φεστιβάλ του Σανρέμο. «Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί επιβάλλουν στην ελληνική κυβέρνηση την αγορά των όπλων τους. “Εάν θέλετε να παραμείνετε στην Ευρώπη”, είπαν, “πρέπει να αγοράσετε τα τανκς και τα πολεμικά μας πλοία”, επιβάλλοντας θυσίες και περικοπές στους ήδη αγανακτισμένους και ταλαιπωρημένους Ελληνες», επισήμανε. «Αυτή είναι η Ευρώπη που θέλουμε; Κυνική και οπλισμένη μέχρι τα δόντια;», κατέληξε ο καταξιωμένος καλλιτέχνης.

Ο κ. Αλιάγας έδωσε συνέντευξη σε γαλλικό περιοδικό, μιλώντας για την κατάσταση στην Ελλάδα και για τις θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός. «Το να χτυπάμε τους Ελληνες είναι σαν να χτυπάμε την Ευρώπη. Μην ταπεινώνουμε τους Ελληνες», δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής, συμπληρώνοντας πως η πολιτική τάξη πλέον δεν εκφράζει την κοινωνία και επέρριψε ευθύνες στους Ελληνες πολιτικούς. «Το να μας ζητούν να πουλήσουμε τα νησιά μας για να πληρώσουμε τα χρέη μας είναι απαράδεκτο για τη χώρα, όπως και το να μας στείλετε έναν Γερμανό επίτροπο, ενώ η Γερμανία ποτέ δεν μας αποζημίωσε για τα δεινά του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου», σημείωσε ο κ. Αλιάγας.

Με θαυμασμό εκφράστηκε και η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, Αντι Μακ Ντάουελ, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ελληνικό κανάλι του MTV, μιλώντας για τους Ελληνες και τη χώρα μας. «Θαυμάζω τον ελληνικό λαό με όσα περνάει. Είστε ήρωες!», δήλωσε η γοητευτική ηθοποιός.

«Keep walking Greece»


Με τη φράση «στείλε το δικό σου μήνυμα για την Ελλάδα», η νέα διαφήμιση της εταιρίας ουίσκι Johnnie Walker επικεντρώνεται στη χώρα μας, σε ένα κλίμα στήριξης για τις δύσκολες ώρες που περνά λόγω οικονομικής κρίσης. Με εικόνες από τους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, η διαφήμιση περνά το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνη της. «Οταν περπατάς στην καταιγίδα, κράτα το κεφάλι σου ψηλά και μη φοβάσαι το σκοτάδι», λέει το τραγούδι που «ντύνει» το διαφημιστικό σποτ. «Περπάτησε με ελπίδα στην καρδιά και δεν θα περπατάς ποτέ μόνος», καταλήγει το βίντεο, με το μήνυμα «Keep walking Greece».

E.T.

Από ..... antinews

Προσχωρούν στη Ν.Δ., παραδίδοντας τις έδρες στον Καρατζαφέρη

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Σε λίγη ώρα ανακοινώνεται και επισήμως η προσχώρηση στη Ν.Δ. των ανεξάρτητων βουλευτών Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr, μαζί με την ανακοίνωση προσχώρησης, είναι πολύ πιθανόν να ανακοινωθούν και οι παραιτήσεις από το βουλευτικό αξίωμα των δύο ανδρών. Άλλωστε, όπως, είναι γνωστό η Ν.Δ., μετέχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου, χωρίς εν ενεργεία βουλευτή. 

Με δεδομένο ότι ο Βορίδης, παραμένει στο υπουργείο Μεταφορών, μάλλον θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα. 

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του parapolitika.gr, τότε, εισέρχονται στην Βουλή, ο Γιώργος Καλαμποθαράκος (Υπόλοιπο Αττικής) και ο φοροτεχνικός Μανούσος Ντουκάκης (Β’ Αθήνας).

Από ......  parapolitika

Η χρεοκοπία της χώρας θα ανακοινωθεί στις 23 Μαρτίου;;;

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Σάλο έχει προκαλέσει μυστικό έγγραφο που βρίσκεται στα χέρια Αμερικανών τραπεζιτών και φωτογραφίζει την Παρασκευή 23 Μαρτίου ως την ημέρα χρεοκοπίας της Ελλάδας. Σύμφωνα με ανάρτηση του bankingnews που βασίζεται σε πληροφορίες του αμερικανικού blog "The Slog" κορυφαίοι Αμερικανοί τραπεζίτες έχουν στα χέρια  τους το ακριβές χρονοδιάγραμμα για τις επικείμενες εξελίξεις στην Ελλάδα.


Τίτλος του εν λόγω δημοσιεύματος "Greek default exclusive: Senior US bankers given explicit timetable for Athens default".
Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο έχει ήδη αποφασιστεί πως την Παρασκευή 23 Μαρτίου και οι τρεις μεγάλοι οίκοι αξιολόγησης, S&P,  Moody's και Fitch, θα ανακοινώσουν την υποβάθμιση της Ελλάδας σε καθεστώς χρεοκοπίας (default).
"H Eλλάδα επίσημα θα υποβαθμιστεί σε καθεστώς χρεοκοπίας και από τους τρεις οίκους αξιολόγησης στις 23 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει, οι λογαριασμοί σε όλες τις ελληνικές τράπεζες θα παγώσουν, ενώ θα ακολουθήσει ανακοίνωση - λεπτομερής - λήψης έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης της κατάστασης, προκειμένου να αποτραπεί η μαζική φυγή των καταθέσεων", τονίζεται στο εν λόγω έγγραφο...
Από ........  activistika

Ένα εκατομμύριο τα φέσια από νερό στον δήμο Μώλου- Αγ. Κων/νου!

Αναρτήθηκε από....... energoipoliteskv.blogspot.com


Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ οι οφειλές στο Δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου από δημοτικά τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι καιροί είναι δύσκολοι αλά και ο Δήμος χρειάζεται αυτά τα ποσά για να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες στους δημότες του σχολίασε στον FM-1 ο δήμαρχος Βαγγέλης Τετριμμίδας εξηγώντας πως θα σταλούν ατομικές επιστολές σε όλους τους οφειλέτες με τις οποίες θα καλούνται να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους και λόγω κρίσης με ευνοϊκό διακανονισμό.

Τέλος ο κ. Τετριμμίδας ανέφερε ότι ο Δήμος θα προχωρήσει σε εξωραϊσμό των ιαματικών πηγών στη θέση Κουνιαβίτη των ονομαζόμενων και «καλλυντικών».

Αυτό θα προχωρήσει ανεξάρτητα από την τύχη του αιτήματος παραχώρησης τους στο Δήμο από την Εταιρία Τουριστικών Ακινήτων.

Τα καλύτερα των δελτίων


Αναρτήθηκε από......  energoipoliteskv.blogspot.com