Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ιδρύει κόμμα!

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Πριν ανοίξει τα «φτερά» της για να κατακτήσει τη βιομηχανία του πορνό στο Λος Άντζελες η Τζούλια Αλεξανδράτου εκμυστηρεύεται πως αποφάσισε να ιδρύσει κόμμα και να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων.

Δεν μένει παρά να.. δούμε τη Τζούλια και στη Βουλή…!
Η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε στην Κύπρο, όπου ήταν καλεσμένη σε πάρτι τοπικού πολιτικού, και παραχώρησε συνέντευξη σε δημοσιογράφο της ιστοσελίδας Onlycy.com.
Αποκάλυψε πως στα μελλοντικά της σχέδια σκοπεύει πέρα από τη βιομηχανία πορνό, να κατακτήσει και το ελληνικό κοινοβούλιο.

«Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες… Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει… και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει.

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και, αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της η Ελληνίδα πορνοστάρ.

Δεν μένει να αναμένουμε λοιπόν να δούμε την Τζούλια Αλεξανδράτου και στη Βουλή!

Από ..... tsantiri

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com



Συνέντευξη- καταπέλτης Τσίπρα... με ονοματεπώνυμα

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com



 Για πρώτη ίσως φορά, αρχηγός κόμματος τολμά να μιλήσει με αποδείξεις και ονόματα για τα κακώς... κείμενα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.


 

«Δεν μπορείς να καταγγέλλεις αόριστα το «Κεφάλαιο», όπως κάνει η Παπαρήγα που λέει αόριστα «φταίει το Κεφάλαιο»» λέει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο newsbomb, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Το Κεφάλαιο μπορεί να είναι από τον Μπόμπολα, τον Βαρδινογιάννη και τον Λάτση, μέχρι τον μικρομεσαίο που έχει ένα μαγαζί. Και αυτόν «κεφάλαιο» τον θεωρούν! Δεν μπορεί να λες «το κεφάλαιο» χωρίς να λες ονόματα και διευθύνσεις. Και να αναλαμβάνεις βέβαια και το πολιτικό κόστος» σημειώνει.


Στην ερώτηση πόσο συμπτωματικό είναι κάποιοι όμιλοι, όπως π.χ. αυτός του κυρίου Μυτιληναίου, που είδαμε πρόσφατα να καταγγέλλεται σε δημοσιεύματα για την ευκολία με την οποία παίρνει δουλειές, να είναι συγχρόνως χορηγός στα συνέδρια που κάνει ο αδελφός του πρωθυπουργού για την «πράσινη ανάπτυξη», ο κ. Τσίπρας απαντά:

«Ο κύριος Μυτιληναίος, διαθέτει μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Ξέρετε πως το παράγει; Με... πετρέλαιο! Και ως γνωστόν, το πετρέλαιο είναι μαύρο. Δεν είναι «πράσινο». Κατά τ' άλλα, μία από τις πρώτες ενέργειες του κυρίου Παπακωνσταντίνου, του «για αποτυχημένος μια χαρά σε βλέπω στην θέση σου», ξέρετε ποια ήταν; Ήταν να κατατάξει την μονάδα αυτή στις «πράσινες» πηγές ενέργειας και ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώνει ...Μυτιληνόσημο! Να πληρώνει δηλαδή την μονάδα αυτή ως ανανεώσιμη πηγή παραγωγής ρεύματος.

Επίσης γνωρίζω ότι ο κύριος Παπακωνσταντίνου, με το που ανέλαβε το «πράσινο» υπουργείο, υπέγραψε μία περιβαλλοντική μελέτη, την οποία η προκάτοχος του ηρνείτο επίμονα να εγκρίνει. Βεβαίως αυτή η επιμονή δεν της βγήκε σε κακό αφού σήμερα βρίσκεται ως πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ, διαμένοντας σε μία πολυτελή κατοικία και με μισθό που υπερβαίνει τα 300 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Προχώρησε λοιπόν μία μελέτη για τον χρυσό στην Χαλκιδική. Την στιγμή που το τεχνικό επιμελητήριο, το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το δασαρχείο Χαλκιδικής, θεωρούσαν ότι έχει πάρα πολλά προβλήματα και δεν μπορούσε να εγκριθεί. Πίσω από αυτή την υπόθεση λοιπόν, πέραν από το θέμα του περιβάλλοντος, που εάν δεν χρησιμοποιηθούν οι σωστές μέθοδοι μπορεί να προκληθεί απίστευτη καταστροφή στο περιβάλλον, να μολυνθεί ο υδροφόρος ορίζοντας και εντέλει η Χαλκιδική από θέρετρο να γίνει φέρετρο- διότι εμείς δεν λέμε γενικά «αφήστε τα μεταλλεύματα εκεί που είναι», λέμε να τα βγάλετε με τις ορθές μεθόδους εξόρυξης και όχι να επιτρέψετε την καταστροφή του περιβάλλοντος για να κερδοσκοπήσει ο κάθε ανεύθυνος- Πέρα από όλα αυτά λοιπόν, εδώ υπάρχει ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο. Πίσω από το οποίο κρύβονται πάλι συγκεκριμένα συμφέροντα».

«Το 2003, το Ελληνικό δημόσιο πήρε πίσω από την εταιρεία TVX Gold την επίμαχη έκταση που είχε παραχωρήσει προς εκμετάλλευση αντί του ποσού των 11 εκ. ευρώ. Αμέσως μετά, παραχώρησε αυτή την έκταση αντί του ιδίου ποσού, που είχε δώσει στην TVX, στην Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, στην οποία μεγαλομέτοχοι είναι ο κύριος Μπόμπολας, ο κύριος Κούτρας κλπ. Εγώ βλέπετε, δεν μπορώ να αποφύγω να λέω ονόματα. Όπως κάνει η Παπαρήγα που λέει αόριστα «φταίει το Κεφάλαιο»! Το Κεφάλαιο μπορεί να είναι από τον Μπόμπολα, τον Βαρδινογιάννη και τον Λάτση, μέχρι τον μικρομεσαίο που έχει ένα μαγαζί. Και αυτόν «κεφάλαιο» τον θεωρούν! Δεν μπορεί να λες «το κεφάλαιο» χωρίς να λες ονόματα και διευθύνσεις. Βέβαια εγώ έχω πολιτικό κόστος γι' αυτό. Όπως βλέπετε, δεν λένε «τι καλός που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»!

Από το 2003 λοιπόν, έχουν μία έκταση 300,000 στρεμμάτων με μόλις 11 εκ. ευρώ! Η οποία έκταση, σύμφωνα με τις μελέτες του ΙΓΜΕ (τυχαίο που το κατήργησαν;;) έχει ορυκτό πλούτο αξίας 20 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ! Πέρασαν τα χρόνια, όταν έγινε αυτή η αγοραπωλησία ο χρυσός είχε περίπου 280 Ευρώ η Ουγγιά και σήμερα έχει φτάσει στα 1700!! Τώρα λοιπόν που η επένδυση είναι κυριολεκτικά «χρυσορυχείο», αποφασίζουν να προχωρήσουν στην επένδυση. Και επειδή αυτοί δεν έχουν μάθει να βάζουν το χέρι στην τσέπη, έτσι λειτουργούν οι νταβατζήδες, φέρνουν λεφτά από το Κατάρ! Και έρχεται ο Παπανδρέου να κάνει τον μεσάζοντα! Για μία επένδυση με μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα που δεν θα φέρει ούτε ένα Ευρώ στην χώρα μας, παρά μόνο μετά από πολλά χρόνια μέσω της φορολογίας των κερδών. Και όλοι ξέρουμε πως φορολογούνται τα κέρδη στην Ελλάδα.

Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό! Το 2003, οι κάτοικοι προσέφυγαν στην Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη θεωρώντας ότι η αγοραπωλησία είναι επιζήμια για το Ελληνικό δημόσιο... και δικαιώθηκαν! Γιατί πράγματι, δεν μπορεί μία τόσο μεγάλη περιουσία να αποτιμάται μόνο... 11 εκ. Ευρώ! Και πράγματι, η Ευρωπαϊκή επιτροπή δικαίωσε τους κατοίκους και επιδίκασε το ποσό των 15.5 εκ. Ευρώ (+ τόκους) εις βάρος της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», υπέρ του δημοσίου! Και τι νομίζετε ότι κάνει τότε το Ελληνικό κράτος που κόβει τα φάρμακα και τις συντάξεις των 300 Ευρώ; Κάνει προσφυγή στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, για να μην εισπράξει από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός! Για να ακυρώσει το πρόστιμο!!! Δεν μιλάμε πλέον για πολιτικούς αλλά για υπαλλήλους συμφερόντων!

Και το κερασάκι; Βάσει των 75εκ. ευρώ που έδωσε το Κατάρ για το ποσοστό της European Goldfields, σημαίνει ότι η τρέχουσα αξία της εταιρείας είναι 2 δισ. ευρώ! Τι σημαίνει αυτό; Ότι έδωσαν μόλις 11 εκ. ευρώ για να αποκτήσουν κάτι που σήμερα αποτιμάται 2 δισ. ευρώ και εκμεταλλεύεται έναν πλούτο της τάξεως των 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!

Όταν λοιπόν κατήγγειλα την υπόθεση στην βουλή, άρχισαν τα ειρωνικά σχόλια στις εφημερίδες τύπου «πολύ ανήσυχος τον τελευταίο καιρό ο Τσίπρας, πετάγονται οι φλέβες στο λαιμό του κλπ». Εάν αυτά δεν είναι σκάνδαλα, τότε ποια είναι; Είναι ο ορισμός του σκανδάλου και πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να λογοδοτήσουν.

Και επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν είμαι αντίθετος στις επενδύσεις. Και βέβαια πρέπει να γίνουν επενδύσεις, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον. Αλλά να γίνουν επενδύσεις προς όφελος της χώρας και όχι των συγκεκριμένων συμφερόντων που την λυμαίνονται! Πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε. Ή αυτοί, ή εμείς. Ή θα φύγουν αυτοί από την χώρα ή τα παιδιά μας θα πάνε μετανάστες. Και θέλει σύγκρουση μετωπική.

Και ο Κώστας ο Καραμανλής είχε αποφασίσει να έρθει σε ρήξη, προσπάθησε με το βασικό μέτοχο αλλά στο τέλος τους ανέχτηκε. Εδώ δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής. Ή αυτοί, ή η χώρα».

Από .....  Epikaira

Τα έσοδα μειωθήκαν αλλά και οι δαπάνες του δαπάνες του προϋπολογισμού αυξήθηκαν !! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΪΝΙΑ ΜΑΣ

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com

ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 23.144 εκατ. ευρώ 
Καθαρές δανειακές ανάγκες της κεντρικής διοίκησης σε ταμειακή βάση: Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2011.
Την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2011 το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης μειώθηκε σε 23.144 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 23.396 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2010. Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 51.539 εκατ. ευρώ, από 52.306 εκατ. ευρώ πέρυσι.
Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυξήθηκαν σε 71.417 εκατ. ευρώ, έναντι 68.671 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2010.


(Τράπεζα της Ελλάδας)


Από ....  exomatiakaivlepo

Η αρχή του τέλους για την Ελλάδα θα σημάνει στις 21 Μαρτίου;

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com


Είμαστε περήφανοι που εδώ στο antinews σχολιάζουν πολίτες με μυαλό που αντιλαμβάνονται τις παγίδες που έστησαν στην Ελλάδα με τη δανειακή σύμβαση την οποία θα κουβαλάμε πάνω μας για χρόνια.  Όσα δημοσιεύουμε στη συνέχεια θέτουν ένα μεγάλο θέμα:  συζητάμε για τις νέες συμβάσεις που έρχονται , για το αγγλικό δίκαιο και τα υπόλοιπα, αλλά λίγοι σκέφτονται τι μας περιμένει σε περίπτωση που συμβούν μια σειρά από γεγονότα τα οποία δεν είναι καθόλου απίθανα. Όπως π.χ. οι δανειστές μας να μας καταγγείλουν για αθέτηση υποχρεώσεων σε περίπτωση που το εθελοντικό κούρεμα γίνει υποχρεωτικό.
Διαβάστε λοιπόν πώς η Ελλάδα βρίσκεται ήδη εδώ και δύο χρόνια σε ζυγό και πως η 21η Μαρτίου μπορεί να μετατραπεί σε νέα… Άλωση της χώρας ή στην αρχή του τέλους για την Ελλάδα όπως την ξέραμε.
(Το κείμενο που ακολουθεί είναι σχόλιο του “LambrosG” στην ανάρτηση ”Σπρώχνουν την Ελλάδα στον όλεθρο με την δανειακή“)
Σύμφωνα με την “ΣYΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ” σημείο “8. ΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ” προβλέπονται τα εξής:
“(1) Οι Δανειστές μπορούν με γραπτή ειδοποίηση (που επιδίδεται από την Επιτροπή ενεργώντας εκ μέρους τους) (και ενεργώντας σύμφωνα με τους όρους της Συμφωνίας μεταξύ των Πιστωτών) προς τον Δανειολήπτη, να ακυρώσουν τη Δανειακή Διευκόλυνση και/ή να απαιτήσουν το ανεξόφλητο κεφάλαιο των Δανείων ως άμεσα απαιτητό και πληρωτέο, μαζί με τους δεδουλευμένους τόκους, σε περίπτωση που:

(ε) Σχετικό Χρέος του Δανειολήπτη του οποίου το συνολικό ποσό κεφαλαίου υπερβαίνει τα 250 εκατομμύρια ευρώ, είναι υποκείμενο σε δήλωση αθέτησης υποχρεώσεων όπως ορίζεται σε κάθε όργανο διοίκησης ή τεκμηρίωσης του συγκεκριμένου χρέους και ως αποτέλεσμα μίας τέτοιας δήλωσης προκύπτει επίσπευση του εν λόγω χρέους ή μια εν τοις πράγμασιν αναστολή πληρωμών…”.
Και λίγο πιο κάτω εξειδικεύεται ο όρος “Σχετικό Χρέος”:
Για τους σκοπούς της παρούσας Σύμβασης, ως «Σχετικό Χρέος» νοείται το Εξωτερικό Χρέος και το Δημόσιο Εσωτερικό Χρέος. «Εξωτερικό Χρέος» νοείται το συνολικό χρέος του Δανειολήπτη ή του Αντιπροσώπου του Δανειολήπτη που είναι (i) εκφρασμένο ή πληρωτέο σε νόμισμα διαφορετικό από το επίσημο νόμισμα του Δανειολήπτη και (ii) το οποίο δεν είχε προκύψει αρχικά ή αναληφθεί στο πλαίσιο Σύμβασης ή Οργάνου ή εκδόθηκε κατ’ ουσίαν σε πιστωτές που είναι όλοι κάτοικοι της Ελλάδας ή σε οντότητες που έχουν την έδρα τους ή τον βασικό τόπο των συναλλαγών τους εντός της επικράτειας της Ελλάδας.
«Δημόσιο Εσωτερικό Χρέος» νοείται κάθε χρέος του Δανειολήπτη το οποίο (i) εκφράζεται στο επίσημο νόμισμα του Δανειολήπτη, (ii) έχει τη μορφή ή αντιπροσωπεύεται από ομόλογα, τίτλους ή άλλα χρεόγραφα ή οποιαδήποτε εγγύηση για αυτά και (iii) διαπραγματεύεται ή δύναται να διαπραγματεύεται ή εισάγεται ή επαναγοράζεται και πωλείται με συνήθη τρόπο σε οποιοδήποτε χρηματιστήριο, αυτοματοποιημένο σύστημα συναλλαγών, εξωχρηματιστηριακή ή άλλη αγορά χρεογράφων.
Άρα λοιπόν, μένει να δούμε εάν ενεργοποιηθεί η παρούσα πρόβλεψη της ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ και ΕΝ ΙΣΧΥ σύμβασης στις εξής περιπτώσεις:
1] εάν καθυστερήσει η καταβολή της δόσης του παλαιού (πρώτου) δανείου των 110 δις και ως αποτέλεσμα αυτού ΔΕΝ πληρωθεί το ομόλογο του Μαρτίου (ή, σε κάθε περίπτωση ΜΗ πληρωμής αυτού ή οποιουδήποτε άλλου ομολόγου), και
2] εάν η διαδικασία απομείωσης του χρέους (PSI+ της 26/27-10-2011) πάψει να έχει εθελοντικό χαρακτήρα και μετατραπεί σε υποχρεωτική μέσα από “Ρήτρες Συλλογικής Δράσης – CACs” καθιστώντας έτσι αυτό το χρέος ως “αθέτηση υποχρέωσης”, κάτι που θα είναι η φυσιολογική εξέλιξη
Σε αυτήν την περίπτωση οι δανειστές θα πρέπει – σύμφωνα με τις επιταγές της σύμβασης – να “…ακυρώσουν τη Δανειακή Διευκόλυνση και/ή να απαιτήσουν το ανεξόφλητο κεφάλαιο των Δανείων ως άμεσα απαιτητό και πληρωτέο, μαζί με τους δεδουλευμένους τόκους…”.
Και επειδή εμείς ΔΕΝ θα μπορούμε να το αποπληρώσουμε αυτό το “άμεσα απαιτητό και πληρωτέο” χρέος, αυτοί τι θα κάνουν; Θα ενεργοποιήσουν τις “κατασχέσεις”; Θα προσφύγουν στα Δικαστήρια; Τι θα κάνουν; Κάθε απάντηση δεκτή.
Διότι εάν δεν ενεργοποιηθεί η σύμβαση (όπως αναπτύχθηκε παραπάνω), δεν δημιουργείται τότε προηγούμενο και για τις άλλες Χώρες που είναι σε αντίστοιχο μηχανισμό (Πορτογαλία, Ιρλανδία); Και, ανάποδα, εάν ενεργοποιηθούν οι “κατασχέσεις” κλπ επί της Δημόσιας / Κρατικής περιουσίας τότε πως θα αντιδράσουν οι κάτοικοι των άλλων Χωρών Ιρλανδίας και Πορτογαλίας βλέποντας τι τους περιμένει; Μήπως γι’ αυτό κάποιος μεγαλοσχήμονας Ευρωπαίος – δεν θυμάμαι ποιός ακριβώς – πρόσφατα έλεγε ότι η διάλυση του ΕΥΡΩ μπορεί να προκαλέσει ακόμα και πολέμους στην Ευρώπη;
Μήπως κατάλαβαν – λίγο αργά είναι η αλήθεια – και οι εταίροι / δανειστές μας και το ΔΝΤ ότι πρέπει να ολοκληρωθεί το (PSI+) όπως αυτό συμφωνήθηκε (δηλαδή σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ βάση) δεδομένου ότι σε κάθε άλλη περίπτωση τα πράγματα μπερδεύουν πάρα, μα πάρα πολύ για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΤΟΥΣ) και μπαίνουμε ΟΛΟΙ σε επικίνδυνα μονοπάτια; Μήπως γι’ αυτό διαρρέουν διάφορα σενάρια περί μεγαλύτερου “κουρέματος”, αδιεξόδων κλπ; Μήπως γι’ αυτό προσπαθεί να ανασκευάσει η Λαγκάρντ για το ύψος του “κουρέματος”; Μήπως γι’ αυτό ο Mr BNP Paribas και ο Mr IIF δηλώνουν τελευταίως ότι οι διαδικασίες του PSI+ προχωρούν ικανοποιητικά και θα ολοκληρωθούν οσονούπω σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΕΕ; Μήπως σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και το τι θα πληρώσουν οι μεγάλες Ευρωπαϊκές τράπεζες σε περίπτωση που ενεργοποιηθούν τα CDSs (για τις Αμερικάνικες δεν λέω γιατί είναι έντονη η πίεση που προσπαθούν να ασκήσουν οι Αμερικανοί);
Συνυπολογίστε όλα αυτά και κάντε προβλέψεις για το πρωινό της 21/3/2012, σε περίπτωση που ΔΕΝ αποπληρωθεί το ομόλογο λήξης 20/3/2012 (κουρεμένο ή ακούρευτο ανάλογα εάν έχει κλείσει η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ανταλλαγή – PSI+), ή εάν για τους σκοπούς του PSI+ ενεργοποιηθούν οι περίφημες “Ρήτρες Συλλογικής Δράσης – CACs”…
Άρα λοιπόν θα ήταν χρήσιμο να απαντήσουμε επί της ΕΝ ΙΣΧΥ σύμβασης που έχει υπογράψει ο Γιωργάκος και η παρέα του, πριν ασχοληθούμε με τα υποθετικά μελλούμενα των επερχόμενων συμβάσεων και δεσμέυσεων. Γιατί οι δεσμεύσεις είναι ήδη υπογεγραμμένες και εν ισχύ… Αν κάποιος έχει απάντηση επί των ανωτέρω, ευχαρίστως θα τις ακούσω (διαβάσω). Οι άνθρωποι της Συγγρού έχουν γνώση / άποψη / απάντηση ή απλά… μετέχουν της “Παπαδήμειου” κυβέρνησης…;
Όπως και να έχει, οι εξελίξεις από εδώ και πέρα θα έχουν απ’ όλα: καταστροφολογία, συνομωσίες, συμμαχίες, κακούς, καλούς, ινδιάνους, cowboys…

LambrosG


Από .... Antinews

ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ!

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com

4 ΕΚ. ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ! 1,5 ΕΚ. ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ! ΓΙΑ 250.000 ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Η 80ΜΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ! 
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ 20.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ! ΑΛΛΕΣ 30.000 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑΣ!
Κυβέρνηση και διοίκηση της ΔΕΗ επιχειρούν από σήμερα (Δευτέρα 16/01) να κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα σε 20.000 νοικοκυριά που δεν έχουν πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων. Η ΔΕΗ αποστέλλει τις εντολές αποκοπής στους τεχνικούς της αλλά και στους ιδιώτες εργολάβους.

Όλα δείχνουν ότι έχουμε ενώπιον μας ένα ακραία βρώμικο και αδίστακτο έργο που επιχειρεί, κατά πλήρη παραβίαση κάθε έννοιας λογικής και ανθρωπισμού και με απόλυτη καταπάτηση κάθε ίχνους δημοκρατικής νομιμότητας, να κόψει βάρβαρα το ρεύμα σε νοικοκυριά τα οποία δεν έχουν και δεν μπορούν να πληρώσουν ένα άδικο φορολογικό χαράτσι!
Αυτή την ώρα χρειάζεται να αναπτυχθεί ένα γιγάντιο κίνημα αλληλεγγύης που θα σταματήσει και θα ακυρώσει αυτά τη βρώμικη και απάνθρωπη επιχείρηση συγκυβέρνησης και Διοίκησης της ΔΕΗ, προασπίζοντας το δικαίωμα κάθε νοικοκυριού να διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα, του οποίου, μάλιστα, τα τιμολόγια, με τις συνεχείς αυξήσεις, έχουν ανέλθει σε δυσθεώρητα ύψη!
Σύμφωνα με στελέχη της διοίκησης της ΔΕΗ  αλλά και της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί για τους οποίους έχει παρέλθει και η προθεσμία των 80 ημερών ανέρχονται σε 250.000. Από αυτούς το σύστημα «ΕΡΜΗΣ» της ΔΕΗ έχει στείλει 50.000 εντολές διακοπής στη Γενική Διεύθυνση Εμπορίας. Οι 20.000 έχουν πάει ήδη στη Γενική Διεύθυνση Διανομής και βρίσκονται στην τελική ευθεία πριν από την αποστολή τους στους τεχνικούς και τους ιδιώτες εργολάβους της ΔΕΗ, οι οποίοι θα προχωρήσουν στη διακοπή της παροχής στις κατοικίες.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι εντολές διακοπής ηλεκτοδότησης θα αρχίσουν να εκτελούνται από σήμερα, Δευτέρα, κατά προτεραιότητα στις περιοχές όπου η τιμή ζώνης των ακινήτων υπερβαίνει τις 2.500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με στοιχεία από τη ΓΕΝΟΠ:
• Από το σύνολο των 7.500.000 λογαριασμών της ΔΕΗ που εκδίδονται κάθε δίμηνο, τέλος ακινήτων περιλαμβάνουν οι περίπου 6.300.000.
• Μέχρι σήμερα, από τις 10 Οκτωβρίου που βγήκε ο πρώτος λογαριασμός με το ειδικό τέλος έχουν εκδοθεί 9.500.000 λογαριασμοί και το συνολικό ύψος των τελών φθάνει στο 1.950.000.000 ευρώ.
• Από τους 9.500.000 λογαριασμούς με το ειδικό τέλος μέχρι σήμερα έχουν πληρωθεί οι 5.500.000 με συνολικό ύψος τελών 1.100.000.000 ευρώ.
• Από τους υπόλοιπους 4.000.000 λογαριασμούς με το ειδικό τέλος που δεν έχουν ακόμα πληρωθεί, οι 1.500.000 (με ύψος ειδικού τέλους 350.000.000) έχουν λήξει και για 250.000 λογαριασμούς έχει παρέλθει και η προθεσμία των 80 ημερών για τη διακοπή ρεύματος.
Με ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ καλεί τους τεχνικούς της ΔΕΗ που θα λάβουν τις σχετικές εντολές να τις αγνοήσουν και να εμποδίσουν και τους εργολάβους που συνεργάζονται με τη ΔΕΗ να προχωρήσουν σε διακοπές.
Η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι η ηλεκτρική ενέργεια είναι αγαθό και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός εκβιασμού της κοινωνίας και επικαλείται μεταξύ άλλων δηλώσεις του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ Γκίντερ Έτινγκερ, ότι δεν είναι σύννομη με την ευρωπαϊκή νομοθεσία η διακοπή του ρεύματος επειδή δεν πληρώνονται φόροι.
«Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της ΔΕΗ δεν πρόκειται να εκτελέσουν τις εντολές διακοπής ρεύματος για όσους δεν έχουν πληρώσει το τέλος ακινήτων με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ», διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος.
ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ
Με κινητοποιήσεις απαντά στις εντολές διακοπής ρεύματος και το ΠΑΜΕ, με συγκεντρώσεις από τις 7.30 το πρωί σε επτά σημεία γραφείων της ΔΕΗ και συγκεκριμένα: στην Αθήνα Αγησιλάου 56-58, στον Πειραιά Αγ. Ελευθερίου 114 Καμίνια, στη Ν. Σμύρνη Αμφιθέας 84, Καποδιστρίου και Ρούμελης1 Αλσούπολη Ν. Ιωνία, Δάσος Χαϊδαρίου Θερμοπυλών 7, Κορωπί Β. Κωνσταντίνου 33 και Ελευσίνα Ηρώων Πολυτεχνείου 108 Ελευσίνα
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις απειλές διακοπής ρεύματος λόγω του χαρατσιού στα ακίνητα: 
Το πρωτοφανές σε μαζικότητα, οργάνωση και αποφασιστικότητα κίνημα ενάντια στο παράνομο, άδικο και βάρβαρο χαράτσι για τα ακίνητα, θα απαγορεύσει και θα ακυρώσει κάθε απόπειρα διακοπής ρεύματος σε σπίτια πολιτών που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το πληρώσουν.
Θα είναι η πρώτη μεγάλη ήττα που θα υποστούν τα σχέδια της απονομιμοποιημένης, αδύναμης και φοβισμένης κυβέρνησης των μνημονιακών συνεταίρων. Θα είναι η πρώτη μεγάλη νίκη της αυτοοργάνωσης, της ανυπακοής και της αλληλεγγύης του κόσμου της εργασίας.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
Στο Ηράκλειο, στην περιοχή Τσαλικάκι, ομάδα πολιτών προχώρησε σε αποκλεισμό των γραφείων της ΔΕΗ, καλώντας τους εργαζόμενους της Επιχείρησης να μην εκτελούν τις εντολές διακοπής ρεύματος, ενώ παράλληλα στη δημοσιότητα δόθηκε ο τηλεφωνικός αριθμός             6978393868 begin_of_the_skype_highlighting            6978393868      end_of_the_skype_highlighting      , στον οποίο μπορούν να καλούν όσοι καταναλωτές διαπιστώσουν ότι τους έχουν κόψει το ρεύμα. Στη διαμαρτυρία, συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, οι Πολίτες κατά του Χρέους, εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου και άλλοι φορείς της πόλης.
Ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης μίλησε για «ομπρέλα» που πρέπει να δημιουργηθεί ώστε να προστατευτούν οι πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων, ενώ από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, χαρακτήρισε το μέτρο της διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος καταχρηστικό και επαίσχυντο.
Τέλος, σε γειτονιές του Ηρακλείου υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης που περιπολούν για να εμποδίσουν τα συνεργεία να διακόψουν οποιαδήποτε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
*** Για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών μας παραθέτουμε ''διευκρινιστική'' ανακοίνωση του Υπ. Οικονομικών σχετικά με τις εντολές διακοπής ρεύματος, η οποία προήλθε ύστερα από το κύμα αντιδράσεων ενάντια στις άθλιες πρακτικές κυβέρνησης και διοίκησης της ΔΕΗ:
YΠΟΙΚ: Διακοπή ρεύματος μόνο για παλαιότερες οφειλές
Διακοπή ηλεκτροδότησης γίνεται μόνο για όσους δεν έχουν υποβάλει αίτηση εξαίρεσης ή ρύθμισης του ειδικού τέλους ακινήτων και έχουν παράλληλα παλαιότερες οφειλές προς τη ΔΕΗ,διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του για το θέμα των εντολών διακοπής ρεύματος και τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «επειδή η πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ επανέρχεται στην επικαιρότητα λόγω της δήθεν επικείμενης διακοπής της ηλεκτροδότησης σε χιλιάδες υπόχρεους, ακόμα και ανάπηρους», το υπουργείο ξεκαθαρίζει τα εξής:
1) Ο ρυθμός εξόφλησης των λογαριασμών της ΔΕΗ που συμπεριλαμβάνουν το Ειδικό Τέλος είναι ίδιος με τον συνήθη ρυθμό εξόφλησης των λογαριασμών πριν την επιβολή του τέλους (85%).
2) Η ΔΕΗ δεν δίνει εντολές διακοπής της ηλεκτροδότησης για όσους υπέβαλαν είτε ηλεκτρονικά στην ΓΓΠΣ, είτε στην οικεία ΔΟΥ αίτημα εξαίρεσης, μείωσης ή ρύθμισης της οφειλής τους από το Εδικό Τέλος.
3) «Αρα», σημειώνεται, «πιθανότητα να έχει δοθεί εντολή διακοπής ηλεκτροδότησης υπάρχει μόνον αν κάποιος υπόχρεος δεν έχει υποβάλει αίτηση εξαίρεσης, μείωσης ή ρύθμισης και επιπλέον έχει σωρευτικές οφειλές προς την ΔΕΗ από παλαιότερους λογαριασμούς».

Πόρτα από Νικητιάδη οι δήμαρχοι για τα ιαματικά!

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com

Όχι μονο δεν  πήραν κατι χειροπιαστό αλλα στην ουσία τους έστειλε «allerretour»
Ο υφυπουργός τουρισμού Γιωργος Νικητιάδης τον οποιο επισκέφθηκαν μαζι με τον αντιπεριφερειάρχη Θωμά Στάϊκο.
Ο τελευταίος μάλιστα είχε σχεδόν προφητικά αναφέρει μέσα απο το κεντρικό δελτιο του ΛΑΜΙΑ FM-1  ότι πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι αλλιώς θα κάψουμε το χαρτί μας.
Και κάηκε ,αποτεφρώθηκε.
Αν η διεκδίκηση εστιάζονταν μονο στο να μας δώσει το Υπουργείο τα Ψωρονέρια η να επιτρέψει στο Δήμο Μώλου να ασφαλτοστρώσει το δρόμο προς τον Κουνιαβίτη και να κάνει πέντε εργασίες  στοιχειώδους ευπρεπισμού του χώρου η να δώσει στο Δήμο Μακρακωμης τα εγκαταλειμμένα σχεδόν  ιαματικά του Αρχανίου τότε πολύς  λόγος για το…τίποτα!
Δυστυχώς όταν δεν εχεις μαζι σου  αφενός μεν επαρκή στοιχεία διεκδίκησης του αιτήματος σου και αφετέρου κάποιο ισχυρό πρόσωπο να σε συνοδεύει (ορα Λουτράκι και Μπεγλίτη) τότε ματαιοπονείς και  χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου.
Τα ιαματικά όπως Υπάτης και Θερμοπυλών προτιμά τα γραφειοκρατικό κατεστημένο να τα κρατά σε…ομηρία παρά να τα παραχωρήσει στην αυτοδιοίκηση ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή (αυτόν η τον επόμενο αιώνα) θα βρεθούν οι χρυσοί επενδυτές.
Μέχρι τότε θα ανοίγουν τα μεν της Υπάτης  κατά τον Αύγουστο ενίοτε χωρις  γιατρό τα δε των Θερμοπυλών θα έχουν γίνει αντί για λουτήρες…ουρητήρες διερχόμενων ευκαιριακά λουομένων αλλοδαπών φορτηγατζήδων.
Από ....... lamiafm1

Χρήστος Σταϊκούρας - Το ποσοστό ανεργίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ
Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας – ΝΔ
 

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά τη δημοσιοποίηση των ποσοστών ανεργίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας:

«Η κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας έχει επιδεινωθεί τα τελευταία δύο χρόνια.
Με ολέθριες συνέπειες για την κοινωνία και οικονομία. Τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.
Η δυσμενής αυτή κατάσταση αποτυπώνεται, μεταξύ άλλων, στην έκταση της ύφεσης καθώς και στην εκτόξευση της ανεργίας σε πρωτόγνωρα επίπεδα.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βιώνει αυτή την κατάσταση με ιδιαίτερη ένταση, τόσο ως προς το ύψος της ανεργίας όσο και ως προς τη διόγκωσή της.
Ως προς το ύψος, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιευμένα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, το ποσοστό ανεργίας ανήλθε στο 23,3% τον περυσινό Οκτώβριο, το υψηλότερο ποσοστό μεταξύ όλων των Περιφερειών της χώρας (ακολουθεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με 19,7%), ενώ το ποσοστό ανεργίας για το σύνολο της χώρας είναι 18,2% (από πρόβλεψη στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για ανεργία 14,5% το 2011), πλήττοντας, κυρίως, τους νέους όπου το ποσοστό ανεργίας στις ηλικίες 15-24 ετών έφτασε τον Οκτώβριο του 2011 στο 45,5%.
Ως προς τη διόγκωση, η ανεργία στην περιφέρεια αυξήθηκε κατά 135% τη διετία Οκτώβριος 2009-2011.
Είναι σαφές πως συγκεκριμένες πολιτικές έχουν αποτύχει, είτε λόγω έμπνευσης είτε λόγω ανεπάρκειας της προηγούμενης Κυβέρνησης Παπανδρέου.
Και πρέπει να τροποποιηθούν ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της δημοσιονομικής προσαρμογής.
Αλλά και να εμπλουτισθούν με πολιτικές που θα αντιστρέψουν την πτωτική πορεία της Οικονομίας, θα τονώσουν την απασχόληση, θα βελτιώσουν τη λειτουργία της πραγματικής Οικονομίας και θα της προσδώσουν δυναμική μεγέθυνσης.
Με πολιτικές, όπως είναι ενδεικτικά:
    Το «ξεπάγωμα» της χρηματοδότησης και κατασκευής των μεγάλων έργων υποδομής, όπως είναι οι οδικοί (ΠΑΘΕ και Ε65) και σιδηροδρομικοί άξονες (νέα διπλή σιδηροδρομική γραμμή Τιθορέα – Λιανοκλάδι – Δομοκός). Αξιοποιώντας τόσο κοινοτικούς πόρους όσο και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Πρόγραμμα το οποίο διαρκώς συρρικνώνεται για να καλύψει κάποιες από τις «μαύρες τρύπες» του Προϋπολογισμού.
    Την επιτάχυνση της κατασκευής έργων παραχώρησης με αυτοχρηματοδότηση, συγχρηματοδοτούμενων έργων και έργων μέσα από τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).
    Την αποπληρωμή των οφειλών του Κράτους προς τον ιδιωτικό τομέα, οφειλές που έχουν συσσωρευθεί στο σύνολό τους την περίοδο 2010-2011, ύψους περίπου 7 δισ. ευρώ στο τέλος του 2011.
    Τη διασφάλιση, προστασία και βέλτιστη αξιοποίηση των φυσικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας, όπως είναι οι ιαματικοί φυσικοί πόροι για το Νομό Φθιώτιδας. Κάτι που μπορεί να προκύψει με την προσέλκυση επενδύσεων σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, κατά σειρά, από ιδιωτικούς φορείς (ιδιωτικές επενδύσεις), μικτά σχήματα (ιδιωτικοί φορείς και φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης), φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
    Τη λήψη μέτρων, βραχυπρόθεσμα, για τη στήριξη του πρωτογενούς κλάδου και το «ξεπάγωμα» αγροτικών έργων υποδομής, και την προώθηση συγκροτημένων πρωτοβουλιών, μακροπρόθεσμα, για την ποιοτική ενίσχυση και αναβάθμιση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής, στοχεύοντας, μεταξύ άλλων, στη διαμόρφωση του «καλαθιού αγροτικών προϊόντων» του Νομού και στη δημιουργία προοπτικών εξωστρέφειας της τοπικής γεωργικής, κτηνοτροφικής και αλιευτικής παραγωγής.
    Τη δημιουργία Εμπορευματικού - Εφοδιαστικού Κέντρου για την εξυπηρέτηση συνδυασμένων μεταφορών εμπορευματοκιβωτίων και συναφών υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες εφοδιαστικής – δηλαδή logistics και ελαφράς μεταποίησης, μιας και που λόγω της γεωγραφικής θέσης του Νομού, αυτός δύναται να αποτελέσει «αναπτυξιακό σταυροδρόμι», να καταστεί σημαντικός συγκοινωνιακός και εμπορικός κόμβος.

Και αυτές οι πολιτικές πρέπει να αναληφθούν και να προωθηθούν το ταχύτερο δυνατό».

Γραφείο Λαμίας - Ορλάνδου και Ταϋγέτου, 35100, Τηλ.: 22310 34250, Φαξ: 22310 30250
Γραφείο Αθήνας – Μητροπόλεως 1, 10557, Τηλ.: 210 3709546, Φαξ: 210 3709549
cstaik@parliament.gr / www.cstaikouras.gr

Συναυλία στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΒΟΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ                      
 ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ           
 Τ.Κ 34500 ΑΛΙΒΕΡΙ                                 

 ΤΗΛ – FAX: 22230 23244                                      





  SOCIETY  OF  EYBOEAN  STUDIES

  LOCAL BRANCH  OF  ALIVERI
  TEL : 2230 23244
                                                                                                                                                            
                                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                                            

                                                               ΑΛΙΒΕΡΙ   14./1./2012.   
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1935                                                                                                                                                                                   
ΑΡ. ΠΡΩΤ…                                       
                                                                ΠΡΟΣ: MME



                                               ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

           Το  τοπικό τμήμα  Αλιβερίου της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών και ο Δήμος Κύμης- Αλιβερίου, συνδιοργανώνουν το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 19:00  στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου  συναυλία με τον τίτλο:
                      «ΑΥΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΗ»
Λαμβάνει μέρος ορχήστρα αποτελούμενη από τους μουσικούς του υπό ίδρυσιν Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου, η δημιουργία του οποίου ήταν πάγια επιδίωξή μας.
Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Πέτρος Ν. Πρόκος και τραγουδούν ο Γιώργος Δρακούλης και η Νατάσα Ιωαννίδου.
Κόντρα στη δίνη των καιρών, παρ’ όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια, εμείς αισιοδοξούμε• καλούμε τους συμπολίτες μας να τραγουδήσουν μαζί μας…έτσι για να αλλάξουμε διάθεση.

  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                                                                                                            
  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΤΖΑΝΗΣ      

 Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΘΕΟΔ.  ΓΚΕΚΑΣ                                                         
                                

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Ημέρα"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com