Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Πουλούσε ...ξένο πετρέλαιο στα Καμ. Βούρλα , αλλά συνελήφθη!

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Oδηγός φορτηγού που εφοδίαζε αλυσίδα SUPER - MARKET, δεν αρκούνταν στο μεροκάματο που έβγαζε και έστησε μια νέα επιχείρηση που του εξασφάλιζε άκοπα και πρόσθετους πόρους. Μόνο που όπως όλα τα παράνομα και ωραία κάποια στιγμή παίρνουν τέλος .

Έτσι όπως ενημερωνόμαστε από την Α/Δ Φθιώτιδας το πρωί της Παρασκευής συνελήφθησαν στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 42 και 41 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή.

Ειδικότερα , ο 41χρονος, ως οδηγός Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου ιδιοκτησίας εταιρείας τροφοδοσίας γνωστής αλυσίδας SUPER-MARKET, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας του 42χρονου, στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας , και από κοινού αφαίρεσαν από το ρεζερβουάρ του φορτηγού, ποσότητα πετρελαίου κίνησης την οποία μετάγγισαν σε δεξαμενή αποθήκευσης Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του πρατηριούχου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 41χρονος για την ποσότητα πετρελαίου που αφαίρεσαν από το ρεζερβουάρ του οχήματος, θα λάμβανε από τον 42χρονο ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων ανάλογο χρηματικό αντίτιμο.

Επίσης μετά από έρευνα των αστυνομικών, βρέθηκε στην κατοχή του 41χρονου και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (370) ευρώ, το οποίο όπως προέκυψε προερχόταν από την πώληση ποσότητας πετρελαίου στον 42χρονο, που είχε γίνει κατά το παρελθόν, με την ίδια διαδικασία.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 42χρονου με την ποσότητα πετρελαίου που έφερε στην δεξαμενή του καθώς επίσης ένα λάστιχο άντλησης πετρελαίου και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Από ....... lamiafm1