Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Παραίτηση Παπανδρέου ζήτησε ο Σαμαράς – Αποχώρησε η ΝΔ από την Βουλή

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com



Δριμεία επίθεση κατά του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς, καλώντας τον κ. Γιώργο Παπανδρέου να παραιτηθεί, τονίζοντας πως η κυβέρνησή του έχει αποτύχει.
Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι με την επιμονή του στο δημοψήφισμα κινδύνευσε να θέσει η Ελλάδα σε αμφισβήτηση την ένταξή της στο ευρώ .
Ο κ. Σαμαράς είπε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ισχυρίστηκε ότι αν υπήρχε η συναίνεση δε θα είχαμε την ανάγκη για δημοψήφισμα. «Έξω του τράβηξαν το αυτί για αυτό κάνει την τούμπα σήμερα» και τον κατηγόρησε ότι κόντεψε να διαλύσει την Ελλάδα και την Ευρώπη για να εκβιάσει τον λαό και τον αρχηγό της ΝΔ αν και είχε πει εδώ και μέρες ότι αποδέχεται τη νέα δανειακή σύμβαση ως αναπόφευκτο.
«Κατάφερε να πετύχει να συμφωνήσω σε κάτι που είχα ήδη πει ότι είναι αναπόφευκτο» είπε και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι λέει ψέματα, όπως ότι είχε ενημερώσει για το δημοψήφισμα την Ευρώπη και ότι είχε τη σύμφωνη γνώμη του υπουργικού.
«Ο κ. Παπανδρέου κάνει πως δεν καταλαβαίνει… Ζήτησα την παραίτησή του, όχι να συγκυβερνήσουμε» σημείωσε, υποστηρίζοντας πως «λέει ψέματα, εκβιάζει για να κρατηθεί στη θέση του».
Είχα πει ξεκάθαρα πως άλλο πράγμα είναι η δανειακή σύμβαση από τα μέτρα που θα τη συνοδεύουν, πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς, επαναλαμβάνοντας πως οι αντιρρήσεις της ΝΔ με το μίγμα πολιτικής παραμένουν ακέραιες.
Επαναλαμβάνοντας την πρότασή του για συγκρότηση μεταβατικής κυβέρνησης με σκοπό να περάσει η νέα δανειακή σύμβαση από του Βουλή και στη συνέχεια να γίνουν εκλογές, τόνισε πως δεν δέχθηκε και δεν ζήτησε οικουμενική κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση. Ξεκαθάρισε επίσης ότι ζήτησε προσωρινή κυβέρνησης χωρίς στελέχη της ΝΔ, που θα οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές και δε ζήτησε ούτε συγκυβέρνηση, ούτε οικουμενική κυβέρνηση.
«Του είπα να παραιτηθεί και να πάμε σε εκλογές. Δεν απάντησε» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «πολιτική για εκείνον είναι τα παπαγαλάκια και οι ψεύτικες διαρροές. Θέλει να παραμείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του».
Μετά την ομιλία του κ. Σαμαρά η ΝΔ αποχώρησε από την Βουλή, ενώ απευθυνόμενος ο Σαμαράς στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τους έθεσε προ των ευθυνών τους λέγοντας: “αναλάβετε εσείς πλέον την ευθύνη της χώρας”.
Α. Σαμαράς: «Και κάτι ακόμα, αφού αρέσει στον κ. Παπανδρέου η αναφορά σε «δημοκρατικές εκτροπές» και στα  χρόνια της «Αποστασίας». Τότε, το 1965, η «εκτροπή» ήταν γιατί δεν γίνονταν εκλογές! Τώρα είναι ο ίδιος που προσπαθεί να αποφύγει τις εκλογές, και φτάνει να αποκαλείτε «εκτροπή» την πρόταση για άμεσες εκλογές! Έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι, αλλά και το νόημα το λέξεων. Και να σκεφτεί κανείς, ότι εκείνος που ζητούσε τότε, πεισματικά, να γίνουν εκλογές λεγόταν Γεώργιος Παπανδρέου. Τώρα εκείνος που τις αρνείται φέρει το ίδιο όνομα. Καλά λένε ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα…!”

 Όλη η ομιλία εδώ

CNN: “Ο Παπανδρέου να έχει έτοιμο ένα ελικόπτερο!”

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com





«Ο Παπανδρέου πρέπει να βεβαιωθεί πως θα υπάρχει ένα ελικόπτερο που θα τον περιμένει στην ταράτσα του Προεδρικού Μεγάρου για να διαφύγει από τους οργισμένους διαδηλωτές, όπως ο Αργεντινός Πρόεδρος  Fernando De La Rue το Δεκέμβριο του 2001» αναφέρει στην κατακλείδα του δημοσίευμα του αμερικανικού δικτύου CNN, σχετικά με τις ομοιότητες της «ελληνικής τραγωδίας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά με την Αργεντινή του 2001.

Με τίτλο «Η ελληνική τραγωδία φέρνει μνήμες Αργεντινής» το CNN αναφέρεται στην αλληλουχία των γεγονότων από την ένταξη της χώρας μας στο μηχανισμό στήριξης και παραλληλίζει την πορεία της ελληνικής οικονομίας με αυτή της Αργεντινής, που οδήγησε στην ανεξέλικτη χρεοκοπία της χώρας.
«Είναι η Ελλάδα του 2011, αυτό που βλέπουμε. Όχι. Είναι η Αργεντινή του 2001» αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου συνεχίζοντας «ακόμα και αν δεν είναι ακριβώς ίδια τα κομμάτια του παζλ της Αργεντινής με αυτό της Ελλάδας, η εικόνα που σχηματίζεται είναι σχεδόν η ίδια»
«Όπως και στην Αργεντινή, η σύνδεση του νομίσματος με το δολάριο παρουσιάστηκε σαν ένα όνειρο, έτσι και στην Ελλάδα με το ευρώ. Μετά φυσικά το όνειρο τελείωσε και είδαμε όλοι την σκληρή πραγματικότητα. Την πτώχευση».

Οι μαζικές διαδηλώσεις, η αύξηση της ανεργίας και τα συνεχή μέτρα λιτότητας, είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα κοινά στοιχεία ανάμεσα στην οικονομία της Ελλάδας του 2011 και της Αργεντινής της περασμένης δεκαετίας που δείχνουν την κατάληξη των γεγονότων….
Reuters : Δύσκολα ανέβηκε, εύκολα πέφτει
ια την απότομη πτώση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου έπειτα από την κίνηση-σοκ για δημοψήφισμα μιλάει σε ανταπόκρισή του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Όπως τονίζεται, μόλις δύο χρόνια μετά την εκλογή του, ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται προ της αποχώρησής του από την πολιτική σκηνή της χώρας καθώς οι μόνες του επιλογές είναι είτε να παραιτηθεί, είτε να ζητήσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Το Reuters στέκεται ιδιαίτερα στην πορεία του κ. Παπανδρέου προς την εξουσία. Όπως τονίζει, αυτή η πορεία δεν ήταν εύκολη, καθώς έπρεπε να αποδείξει πολλά πράγματα για να καταφέρει να κερδίσει την ηγεσία σε ένα κόμμα «που πάντα νοσταλγούσε τον χαρισματικό πατέρα του Ανδρέα». Τονίζεται δε ότι του πήρε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις για να καταφέρει να κερδίσει τον Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου πάσχισε πολύ για να ξεφύγει από τη σκιά του πατέρα του, αναφέρεται και τονίζονται οι διαφορές των δύο αντρών. Ο πατέρας τολμηρός ακόμα και σε θέματα προσωπικής ζωής, ο γιος «ήρεμος, διακριτικός και βολικός για τις Βρυξέλλες». Το άρθρο αναφέρεται ακόμα και στη δυσκολία που αντιμετωπίζει ο κ. Παπανδρέου στη χρήση της ελληνικής γλώσσας αλλά και στην αγάπη που τρέφει για το ποδήλατο, την άθληση και τις νέες τεχνολογίες.

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=156632

Λιντζέρης: Ο Παπανδρέου αποτελεί παρελθόν

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com


Με δηλωσή του έξω από την Βουλή, ο κυβερνητικός βουλευτής, Δημήτρης Λιντζέρης, ζήτησε από τον πρωθυπουργο να δρομολογήσει τις εξελίξεις που απορρέουν από το Σύνταγμα. 

Ο ίδιος, υποστήριξε ότι ο κ. Παπανδρέου, αποτελεί παρελθόν.

Ένας - ένας δείχνουν τον δρόμο στον επικίνδυνο πρωθυπουργό. 

Από ........  parapolitika

Μπακογιάννη: Άτακτη χρεοκοπία αν δεν γίνει σήμερα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


«Εάν σήμερα δεν γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας να διαχειριστεί την εφαρμογή της απόφασης της... 

27ης Οκτωβρίου, τότε η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε άτακτη χρεοκοπία», δήλωσε σε έντονο ύφος στο περιστύλιο της βουλής η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

 Η κ. Μπακογιάννη είπε ότι «αν αποφασιστούν εκλογές αντί για κυβέρνηση εθνικής ενότητας τότε επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι της για την χρεοκοπία της χώρας».

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης όσον αφορά τσην πολιτική που ακολούθησε για τη δημοψήφισμα, εγκαλώντας τον για καθεστωτική λογική.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση ενδέχεται να μην πάρει καν ψήφο εμπιστοσύνης από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. «Αύριο το βράδυ ο κ. Παπανδρέου δεν θα είναι πρωθυπουργός» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η στάση του θυμίζει καθεστωτικές λογικές Βορείου Αφρικής, ο κ. Παπανδρέου θέλει να παραμείνει πάση θυσία στην πρωθυπουργική καρέκλα» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ ο πρωθυπουργός διακινδύνευσε το μέλλον της χώρας για την πολιτική του επιβίωση.


«Το καλό είναι ότι το δημοψήφισμα δεν πρόκειται να γίνει. Έχω και πολύ σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα πάρει και ψήφο εμπιστοσύνης» επισήμανε.


«Ο κ. Παπανδρέου είπε ψέματα ότι είχε ενημερώσει τους ηγέτες» πρόσθεσε. 

Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε και στον υπουργό Οικονομικών για την αλλαγή στάσης του σε ό,τι αφορά στο δημοψήφισμα: «δύο μέρες πριν ο κ. Βενιζέλος άλλα έλεγε, και στο υπουργικό κανένας δεν είχε τα κότσια να πει ‘διαφωνώ παραιτούμαι’. Ποιον Βενιζέλο να πιστέψω;» διερωτήθηκε δηκτικά.

Από ..... Epikaira

“Τα ψέμματα τελείωσαν, πρέπει να φύγει ο Παπανδρέου” - Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο στις 12:00

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

 Θα ακολουθήσει σύγκληση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ με αίτημα του Πρωθυπουργού
- Ε. Καϊλή και Ε. Παναρίτη δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης
- Ζητούν κάλπες εκλογών και όχι δημοψηφίσματος στις 4 Δεκεμβρίου
- Κορυφαίοι υπουργοί “τραβούν το χαλί” στον Πρωθυπουργό
- ΤΩΡΑ στο υπουργείο Οικονομικών Χρυσοχοϊδης

Οι εξελίξεις έχουν πάρει τη μορφή καταιγίδας. Από το δημοψήφισμα την 4η Δεκεμβρίου έχουμε ήδη περάσει στο “δεν θα γίνει δημοψήφισμα” και πλέον τίθεται και θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ με κορυφαίους υπουργούς να ζητούν έμμεσα η άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες μέσω των οργάνων για αλλαγή ηγεσίας.

Ταυτόχρονα από το πρωί κυκλοφορεί η φήμη ότι περιφέρεται επιστολή μεταξύ των βουλευτών με αίτημα για σύγκληση της Κ.Ο. όπου θα τεθεί θέμα ηγεσίας.

Οι εξελίξεις δεν θα επιτρέψουν λένε πολλοί στην Κυβέρνηση να φτάσει ως την αυριανή ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης.

Ήδη η Εύα Καϊλή και η Ε. Παναρίτη δήλωσαν ξεκάθαρα ότι δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση που πλέον μετά την εξέλιξη αυτή δεν διαθέστει την πλειοψηφία στη Βουλή.

Η Βάσω Παπανδρέου μπαίνοντας στη Βουλή επανέλαβε το αίτημά της για πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας για κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές

Στο κάδρο, όχι τυχαία η κ. Παπανδρέου δεν τοποθέτησε τον Πρωθυπουργό.

Ο Μίμης Ανδρουλάκης κάλεσε με νόημα τον κ. Παπανδρέου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και του ονόματός.
Οι ζυμώσεις σε πηγαδάκια και συσκέψεις πίσω από κλειστές πόρτες είναι διαρκείς.


Λίγο μετά τις 10 ο Μ. Χρυσοχοϊδης πέρασε την πόρτα του Υπουργείου Οικονομικών.
Λίγο μετά τις 10 ο Μ. Χρυσοχοϊδης πέρασε την πόρτα του Υπουργείου Οικονομικών.

Μισή ώρα μετά την πόρτα του υπουργείου πέρασε και ο Ε. Βενιζέλος.Φανερά καταβεβλημένος ο κ. Βενιζέλος δεν απάντησε σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο εκλογών.

Πληροφορίες που ήθελαν και τον κ. Όθωνα να βρίσκεται στο υπουργείο διαψεύδονται από το περιβάλλον τουπου μεταφέρει πως βρίσκεται στον Πειραιά για την ορκωμοσία των νέων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος.


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

Ο κύβος ερρίφθη. Ο πρωθυπουργός πριν προλάβει να πατήσει το πόδι του πίσω στην Ελλάδα και με πρώτο τον Ε. Βενιζέλο ο ένας μετά τον άλλο κορυφαίοι υπουργοί στέλνουν το μήνυμα πως το δημοψήφισμα δεν θα γίνει ανοίγοντας το δρόμο και για τις εσωκομματικές εξελίξεις, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κ. Σκανδαλίδης λέει πως “πρέπει να συγκληθεί εντός της ημέρας και πάντως πριν την αυριανή ψηφοφορία η Κ.Ο. για να καθορίσουμε συλλογικά τις εξελίξεις. Αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα η ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Εννοείται ότι στερείται οποιουδήποτε νοήματος δημοψήφισμα με το ερώτημα παραμονής ή όχι της χώρας στην ευρωζώνη, η Ευρωπαϊκή Πορεία της χώρας είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη”


Μετά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, την αντίθεσή του σε δημοψήφισμα με θέμα την παραμονή στην ευρωζώνη εξέφρασε και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, μιλώντας στη ΝΕΤ.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης σχολίασε με ανακοίνωσή του πως “η επιστροφή στη δραχμή και στο παρελθόν δεν επιτρέπεται ούτε μπορεί να υπάρξει.”

Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Φ. Γεννηματά δήλωσε ανοιχτά : Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην φτάσουμε στο δημοψήφισμα

Ο Ανδρέας Λοβέρδος απέφυγε να κάνει δήλωση υπέρ ή κατά του δημοψηφίσματος ωστόσο είπε ξεκάθαρα ότι πρέπει να παρθούν αποφάσεις άμεσα από τα όργανα. Ζήτησε ουσιαστικά σύγκληση του υπουργικού Συμβουλίου, της

Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά και των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι και οι κομματικές εξελίξεις πρέπει να είναι άμεσες.

"Όχι στο δημοψήφισμα" είπε και η κ. Χρυστοφυλλοπούλου ζητώντας και εκείνη τη σύγκληση των οργάνων.

"Ψυχραιμία" συνέστησε στους συναδέλφους του ως προς τις εσωκομματικές εξελίξεις ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ωστόσο και αυτός ζήτησε τη σύγκληση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.



Από ...... Newsit


Βάσω Παπανδρέου: «Τα ψέματα τελείωσαν»

 Αναρτήθηκε από.....  energoipoliteskv.blogspot.com

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για να μην καταρρεύσει η χώρα με πρωτοβουλία Παπούλια ζήτησε η Βάσω Παπανδρέου


Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για να μην καταρρεύσει η χώρα με πρωτοβουλία Παπούλια ζήτησε η Βάσω Παπανδρέου σχολιάζοντας τις δραματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και στην Κυβέρνηση

«Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας. Και για την κυβέρνηση και για την αντιπολίτευση» δήλωσε πριν από λίγο η Βάσω Παπανδρέου.
Και συνέχισε «Η μόνη ρεαλιστική πρόταση για να μην καταρρεύσει η χώρα είναι να συγκροτηθεί άμεσα με πρωτοβουλία Παπούλια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με στόχο τη διασφάλιση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου και άμεσα προκήρυξη εκλογών, ώστε όλοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων».

Από .......  parapolitika

Εδώ Κάννες, εκεί τι;

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com

Ειδήσεις δίχως σχόλια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Τα έμαθα από πρόσωπο εμπιστοσύνης και σας τα μεταφέρω όπως ειπώθηκαν από άνθρωπο της γερμανικής αποστολής στις Κάννες.

«Τον κ. Παπανδρέου τον προσκάλεσαν στις Κάννες Μέρκελ και Σαρκοζί για να υποστεί σκληρή ανάκριση. Ήρθε η στιγμή να βγει η μάσκα της ηγεσίας της Αθήνας και να μιλήσουμε έξω από τα δόντια με τους ανθρώπους που κυβερνούν την Ελλάδα. Ο κ. Παπανδρέου καλείται να απαντήσει σε τρία ερωτήματα: Ποιο θα είναι το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος που ανήγγειλε, πότε σκοπεύει να το διεξάγει και εάν τελικά ενδιαφέρεται ο ίδιος και το κυβερνόν κόμμα (του) να παραμείνει η χώρα στο ευρώ.»


Ο κ. Παπανδρέου δεν πρόκειται να φύγει από τις Κάννες χωρίς προηγουμένως να έχει δεσμευτεί σε ένα πλαίσιο ενεργειών που δεν θα προκαλέσουν περαιτέρω αναστάτωση στις κυβερνήσεις της ΕΕ και στα χρηματιστήρια. Εάν δεν καταστεί δυνατό να εκπονηθεί αυτό το χρονοδιάγραμμα απόσβεσης των νέων ισχυρών ταλαντώσεων που προκάλεσε με δική της αυτή την φορά πρωτοβουλία η κυβέρνηση, Μέρκελ και Σαρκοζί έχουν αποφασίσει να καλέσουν τις επόμενες μέρες νέα Σύνοδο Κορυφής όπου θα τεθεί εμμέσως πλην σαφώς ζήτημα παραμονής της χώρας στην ΕΕ.


Σύμβουλοι της γερμανικής κυβέρνησης έχουν καταλήξει και προτείνει στην κ. Μέρκελ να υποδείξει στον κ. Παπανδρέου ότι υπό τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί η παραίτησή του ίσως να αποτελούσε την καλύτερη λύση, που θα μπορούσε να συνοδευτεί από τον σχηματισμό μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγούσε σε εκλογές, αφού πρώτα ξεκαθαριστεί ολόκληρο το πλαίσιο της συντεταγμένης χρεοκοπίας, επί του σχεδίου του οποίου έχει συμφωνήσει και προσυπογράψει η ελληνική κυβέρνηση.

Με δυο κουβέντες απόψε στις Κάννες έχουμε άρση της εμπιστοσύνης της ηγεσίας της ΕΕ προς το πρόσωπο του κ. Παπανδρέου, ο οποίος καλείται να αναλάβει πρωτοβουλίες εκτόνωσης της νέας κρίσης με την «οικιοθελή» μάλιστα απομάκρυνσή του από τα πράγματα.

Δήλωσα ότι θα σας παρουσιάσω ειδήσεις και όχι τα δικά μου σχόλια επ’ αυτών. Αυτό έπραξα έχοντας την αίσθηση ότι τούτη την ώρα η ηγεσία της ΕΕ κάνει στον κ. Παπανδρέου μία προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί. Υπήρχε τέτοια ένταση τις προηγούμενες ώρες στις Κάννες που σε αρκετά μέλη των αποστολών είχε διαμορφωθεί η εντύπωση ότι το πιστόλι με το οποίο κάποτε ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε απειλήσει τις αγορές, τώρα ακουμπά τον κρόταφό του. Έτσι όπως τα κατάφερε δεν έχει πλέον κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης για τίποτα. Έχασε, όχι μόνον κάθε ίχνος αξιοπιστίας, αλλά και την δυνατότητα να ισχυρίζεται ότι διατηρεί υπό τον έλεγχό του την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Μέρκελ και Σαρκοζί απόψε κουρελιάζουν το προφίλ του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος προηγουμένως με τον πλέον ηλίθιο τρόπο που θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος, υπονόμευσε ο ίδιος την ισχύ του μέσω μιας στρατηγικής νομιμοποίησης στο εσωτερικό αποφάσεων που λαμβάνονταν στο εξωτερικό. Δυστυχώς μέσα σε ένα διεθνές παιχνίδι στο οποίο ο κ. Παπανδρέου επέλεξε τον ρόλο του ντίλερ και όχι του πολιτικού ηγέτη ανεξάρτητης χώρας, ήταν επόμενο να συμβούν όλα αυτά τα τραγικά για τον τόπο και απολύτως εξευτελιστικά για τον ίδιο πλέον. Το ερώτημα που απομένει γι’ απόψε είναι: εδώ Κάννες, εκεί τι; 


Από .....  activistis

Ο Α.Ο. Καμένων Βούρλων αγωνίζεται στην Ελασσόνα την Κυριακή 6-11-2011

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com



Πρεμιέρα  στο  πρωτάθλημα  της  Δ`   Εθνικής  κατηγορίας 
κάνει  την  Κυριακή  6  Νοεμβρίου  2011  
η  ομάδα  των  Καμένων  Βούρλων.

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Ημέρα "

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Καθημερινή ΦΘΙΩΤΙΔΑ "

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com