Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο ΜΠΕΝΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΝΤ!

Αναρτήθηκε από.........  energoipoliteskv.blogspot.com


Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο και την φοβερή δουλειά του blogger exomatiakaivlepo με την κρυφή του κάμερα στα μυστικά άδυτα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου:

Δύο μέλη των "Bon Jovi" επισκέφθηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης - Έγινε το αδιαχώρητο

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Δυο από τα μέλη του διάσημου συγκροτήματος «Μπον Τζόβι», ο κιθαρίστας Ρίτσι Σαμπόρα και ο ντράμερ Τίκο Τόρες επισκέφτηκαν αργά το απόγευμα της Τρίτης, το Νέο μουσείο της Ακρόπολης...

σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.
Όπως είναι γνωστό, το συγκρότημα απόψε το βράδυ θα εμφανιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός και τραγουδιστής Μπόν Τζόβι, αναμένεται αύριο στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση.
Η «χωρίς κάμερες και δημοσιογράφους» ιδιωτική επίσκεψη των δυο μελών του συγκροτήματος προκάλεσε το μπλοκάρισμα των γύρω δρόμων και δυσκόλεψε την είσοδο όσων περίμεναν να επισκεφτούν το μουσείο.

Η ιστορία του συγκροτήματος ξεκινά το 1983 με ιδιαίτερη επιτυχία στην χαρντ-ροκ μουσική σκηνή.
Θεωρούνται από τα πλέον εμπορικά και πετυχημένα συγκροτήματα καθώς έχουν πουλήσει περισσότερους από 130 εκατομμύρια δίσκους, ενώ οι παγκόσμιες περιοδείες τους σημειώνουν τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

nikolakas

Στους δρόμους και σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Για τρίτη συνεχή ημέρα, οι ιδιοκτήτες ταξί προχωρούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, μετά και τη χθεσινή τους απόφαση να παρατείνουν επ’ αόριστον την απεργία τους, κλιμακώνοντας την αντιπαράθεσή τους με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
Αυτή την ώρα, ταξί παρατάσσονται επί της λεωφόρου Μεσογείων, ενώ για τις 10:00 το πρωί έχει προγραμματιστεί πορεία προς το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στο Χολαργό και αποκλεισμός του.
Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί να παρατάξουν τα οχήματά τους κατά μήκος των εθνικών οδών Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών και της Ελευσίνας αντίστοιχα, να σηκώσουν τις μπάρες και να αφήσουν τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα.
Αργότερα σήμερα, συνεδριάζει εκ νέου το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου.
Σε χθεσινή τους ανακοίνωση, οι ιδιοκτήτες ταξί έκαναν λόγο για επ’ αόριστον συνέχιση της απεργίας, τονίζοντας πως «η 48ωρη προειδοποιητική απεργία συνεχίζεται επ’ αόριστον, αφού δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και καμία συνάντηση με το αρμόδιο υπουργείο» αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται, «Η απεργία συνεχίζεται και προς το παρόν δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Για έκτακτες ανάγκες υγείας θα υπάρχουν οχήματα ασφαλείας στα Ραδιοταξί όλης της χώρας».
Την Τρίτη, οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές πραγματοποίησαν πορεία, χωρίς τα οχήματά τους, από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Οδό Μάρνης και κατέληξε στο Σύνταγμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί για άλλη μια φορά το κέντρο της Αθήνας, το οποίο έγινε απρόσιτο για οχήματα και οδηγούς.
Στην περιφέρεια, τα πράγματα ήταν πιο δυναμικά απ' ότι στην Αθήνα, καθώς ιδιοκτήτες ταξί απέκλεισαν συμβολικά τα αεροδρόμια Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης και του Αράξου, καθώς και τα λιμάνια της Πάτρας και του Κατάκολου. Στα διόδια Πυργετού, οι οδηγοί ταξί από όλη την Θεσσαλία σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων προκειμένου να διέρχονται ελεύθερα τα οχήματα, ενώ στην Αλεξανδρούπολη προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης.

Από .... tvxs.gr

Επιστρέφει το Atlantis

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Τελευταίο ταξίδι προς τη Γη

Σήμερα αναμένεται να προσγειωθεί για τελευταία φορά το διαστημικό σκάφος Atlantis που άρχισε χθες το ταξίδι του από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό με προορισμό τον πλανήτη μας.

Η προσγείωση του διαστημικού σκάφους σηματοδοτεί και το τέλος του 12ετούς προγράμματος της NASA.

Ο κυβερνήτης Chris Ferguson και ο πιλότος Doug Hurley έβαλαν μπρος τις μηχανές του Atlantis, αποχαιρέτησαν τον Διαστημικό Σταθμό και σήμερα αναμένεται να πατήσουν και πάλι γήινο έδαφος.

Από .....Newsbeast

Βάζει φωτιά στη σύνοδο η Μέρκελ

Αναρτήθηκε από.....  energoipoliteskv.blogspot.com

Δηλώνει ανυποχώρητη και επιμένει στην πολιτική λιτότητας, απορρίπτει ευρωομόλογα και αναδιάρθρωση χρέους

Την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει κάποιο θεαματικό αποτέλεσμα από την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης, το οποίο θα επιλύσει όλα τα προβλήματα της Ελλάδας εξέφρασε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ. Υποστήριξε ότι η μείωση του χρέους και η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μπορεί να γίνει «μόνο σε πολλά στάδια».
"Αγύριστο κεφάλι" η Μέρκελ, δύο 24ωρα πριν την έκτακτη σύνοδο κορυφής (πηγή:EPA/DAI KUROKAWA)Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον Ρώσο πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, η Άνγκελα Μέρκελ τόνισε ότι η συνάντηση των ηγετών των κρατών-μελών της ευρωζώνης της Πέμπτης δεν θα αποτελέσει το τελικό βήμα για την επίλυση της κρίσης χρέους της Ελλάδας.
"Υπάρχουν και άλλα απαραίτητα βήματα που πρέπει να γίνουν και δεν θα υπάρξει κάποιο θεαματικό αποτέλεσμα το οποίο θα επιλύσει όλα τα προβλήματα", σημείωσε. "Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες", πρόσθεσε.
Δήλωσε ανυποχώρητη όσον αφορά στις θέσεις με τις οποίες θα πάει στη σύνοδο, παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει -ακόμη και εντός της γερμανικής επικράτειας.
Ανέφερε ότι υπάρχει έντονη επιθυμία στην Ευρώπη να γίνει ένα οριστικό -και κατά προτίμηση θεαματικό- βήμα για την αντιμετώπιση της κερδοσκοπίας. Η επιθυμία είναι "ανθρώπινη", αλλά «δεν προτίθεμαι να υποχωρήσω, η γερμανική κυβέρνηση δεν θα υποχωρήσει», τόνισε.
"Θα μπορούσα να πω λέξεις όπως αναδιάρθρωση του χρέους, ευρωομόλογα, ένωση μεταφοράς κεφαλαίων [...] αυτό θα έδινε την εντύπωση ότι το θέμα ‘Ελλάδα’, το θέμα ‘ευρώ’ θα μπορούσαν στη συνέχεια να πάνε στην άκρη», είπε.
Επέμεινε ότι χρειάζονται "πρόσθετα μέτρα, όχι κάποιο μεγάλο βήμα που θα επέλυνε όλα τα προβλήματα".
Επί της ουσίας, η Μέρκελ κινείται στη σκληρή γραμμή του διοικητή της Μπούντεσμπανκ, ο οποίος έχει απορρίψει κατηγορηματικά το αίτημα για την έκδοση ευρωομολόγου, ισχυριζόμενος ότι θα είχε καταστροφικά αποτελέσματα για τη διατήρηση της δημοσιονομικής πειθαρχίας στην ευρωζώνη
http://www.enet.gr/

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Ημέρα "

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " Καθημερινή ΦΘΙΩΤΙΔΑ"

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com