Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Να τσακιστούν οι ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων, αρκεί να διασωθούν οι διεφθαρμένοι!

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com

Γράφει ο Μαγια

Τώρα καταλαβαίνουμε τι εννοούσε ο Γιούνκερ, όταν έλεγε ότι όσα θα συμβούν στην Ελλάδα "ξεπερνούν τη φαντασία ακόμη και των Ελλήνων".
Υποστηρίζεται ότι, υιοθετήθηκε το μοντέλο που είχε επιλεγεί για την Ανατολική Γερμανία. Αποτέλεσμα; Στην τετραετία 1990-1994 έφτασαν τα 2,5 εκατομμύρια οι άνεργοι και, αντί για έσοδα, δημιουργήθηκαν χρέη 270 δισ. μάρκων.
Οι Βρυξέλλες ζητούν συναίνεση με το ζόρι, με τον ολίγιστο και πολιτικά ανίκανο να κουμαντάρει την Οικονομία υπουργό να τρομοκρατεί την κοινωνία ότι, τα διαθέσιμα χρήματα του ελληνικού κράτους τελειώνουν τον Ιούλιο.
Τι έγιναν οι δεσμεύσεις του, πέρυσι που...............
υπέγραφε το Μνημόνιο, ότι εξασφαλίζει τη ρευστότητα του κράτους μέχρι το 2012; Ή πως αν ληφθούν νέα μέτρα, αυτό θα ισοδυναμούσε με προσωπική του αποτυχία;
Αλλά γιατί να παραιτηθεί το πολιτικό γιουσουφάκι της αλήστου μνήμης «εκσυγχρονιστικής» καμαρίλας, που εφαρμόζει πιστά την πολιτική φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας, τοις κείνων (των δανειστών και συνάμα δυναστών) ρήμασι πειθόμενος; Επειδή ψεύδεται ασύστολα, όπως επισημαίνει η ομιλούσα σα να προέρχεται από …παρθενογένεση ΝΔ;
Μα, συμφέροντα των Τροικανών εξυπηρετεί ο άνθρωπος. Γιαυτό και δεν απομακρύνεται…                         
Θα επαναλάβουμε για πολλοστή φορά. Η χώρα πληρώνει ακριβά -εκτός των άλλων- τη χαοτική μέθοδο διακυβέρνησης, που έχει επιλεγεί και την αδυναμία να υιοθετηθεί ένα συγκροτημένο και αποτελεσματικό μοντέλο εξουσίας.
Είναι προφανές ότι, τα …παλικάρια δεν μπορούν. Δείχνουν σαν να περιµένουν µοιρολατρικά τον από µηχανής θεό να τα λυτρώσει, αλλά η ακινησία είναι το χειρότερο αυτή τη στιγμή. Τρώγονται μεταξύ τους, απολαμβάνοντας, ωστόσο, τα προνόμιά τους και συχνά πυκνά συμπεριφέρονται σαν μαθητευόμανοι μάγοι μπροστά στα τεράστια προβλήματα που καλούνται να διαχειριστούν.
Δεν είναι δυνατόν, σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα συγκυρία, να είναι μέλη του υπουργικού συμβουλίου …«φρούτα» του τηλεοπτικού σωλήνα και άτομα πολιτικά ανεκπαίδευτα, που διακατέχονται από αριστοκρατική αντίληψη, χωρίς ιδεολογία, αλεξιπτωτιστές της πολιτικής. Ούτε φυσικά κουρασμένοι …μονιμάδες του βαθύ και Σημιτικού ΠΑΣΟΚ.
Μοιραίοι και άβουλοι, αντί να καθαρίσουν την κόπρον του Αυγείου, να αναζητήσουν τους ληστές με τα λευκά κολάρα για να φέρουν πίσω τα κλεμμένα και να επανιδρύσουν με αρχές και αυστηρούς κανόνες το κράτος, προτίμησαν να υποδουλώσει τη χώρα στη διεθνή των τοκογλύφων.
Να τσακιστούν οι ζωές εκατομμυρίων ελλήνων, αρκεί να διασωθούν οι διεφθαρμένοι! Εύγε…   

«Αγανακτισμένοι» Έλληνες οργανώνουν διαδηλώσεις μέσω Facebook

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Στο δρόμο που χάραξαν οι Ισπανοί διαδηλωτές βαδίζει μία ελληνική ακτιβιστική ομάδα με την επωνυμία “Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα” η οποία καλεί τον κόσμο για ειρηνική διαδήλωση μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης facebook.

«Η λέξη ‘Αγανακτισμένοι’ δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο, απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα, χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας» αναφέρει η ομάδα.

Στη διαδήλωση μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν δηλώσει ότι θα παραστούν 3.900 άτομα, 1570 άτομα μπορεί να παραστούν ενώ δεν έχουν απαντήσει ακόμα 90.000 άτομα.

Η διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη από τις 18.00 μέχρι 23.30.
Παρόμοιες διαδηλώσεις όμως έχουν προγραμματιστεί για τη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα.

Για τη Συμπρωτεύουσα έχει δημιουργηθεί ομάδα με τίτλο «Αγανακτισμένοι στον Λευκό Πύργο» και μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν περίπου 8.500 άτομα, ενώ για την Πάτρα στην ομάδα «Patras Greek Revolution» έχουν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν περίπου 2.500 διαδηλωτές.
Τα link για τις ομάδες είναι:

http://www.facebook.com/event.php?eid=218838154801328
«Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα»
«Αγανακτισμένοι στον Λευκό Πύργο»
«Patras Greek Revolution»
http://www.skai.gr/news/greece/article/170337/aganaktismenoi-sto-sudagma/

Συστάθηκε κοινή επιτροπή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το μνημόνιο ΙΙ;

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com

Eίδηση σοκ πριν από λίγο στο δελτίο ειδήσεων του Kontra channel στην εκπομπή του Τέρενς Κουίκ ,όπου ούτε λιγο ούτε πολύ ενημερωθήκαμε ότι έχει ...ήδη συσταθεί επιτροπή στελεχών από το ΠΑΣΟΚ και από την Ν.Δ για να βρουν τα κοινά σημεία των δύο κομμάτων ώστε να περάσει το μνημόνιο ΙΙ.
Έτσι λοιπόν αν είναι αληθινή η είδηση που έδωσε στον αέρα η δημοσιογράφος του καναλιού 'Αννα Δόλλαρη τότε μιλάμε για την απόλυτη προδοσία σε βαρος του Ελληνικού λαού.
Κύκλοι πάντως του κόμματος της Ν.Δ διαψεύδουν την είδηση και μιλάνε για προβοκάτσια.

Πωλείται και...παραπωλείται η ΛΑΡΚΟ!

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Ο κύβος ερρίφθη,η κυβέρνηση αποφάσισε και οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δεν πιστεύουν πια τίποτα,δεν ελπίζουν τίποτα ίσως σύντομα να είναι και ...ελεύθεροι (δηλαδή άνεργοι)!
Οπως ανακοίνωσε χτες το απογευμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά την μαραθώνια συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου άμεσα δρομολογούνται διαδικασίες για την πώληση ΔΕΚΟ και εταιριών που βρίσκονται υπο κρατικό έλεγχο,μεταξύ αυτών και η ΛΑΡΚΟ.
Ολόκληρη η σχετική παράγραφος των δηλώσεων του κ.Πεταλωτή:
• Την επιτάχυνση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου ύψους 50 δις ως το 2015 που θα στηρίξει την ανάπτυξη και θα μειώσει έως και 20 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος ενώ θα μειώσει σημαντικά και τις ετήσιες δαπάνες για τόκους. Στο πλαίσιο αυτό, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε να κινηθεί άμεσα η διαδικασία για την πώληση συμμετοχών του δημοσίου στον ΟΤΕ, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά, τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και την ΕΥΑΘ.
Ήδη προχωρούν οι αποκρατικοποιήσεις και τα σχέδια αξιοποίησης για τις εταιρίες για τις οποίες έχουν επιλεγεί σύμβουλοι : ΔΕΠΑ, ΕΑΣ, ΔΑΑ, ΤΠΔ, , Ελληνικό, Φάσμα Συχνοτήτων, ανανέωση αδειών κινητής τηλεφωνίας, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, Κρατικά Λαχεία, ΕΛΒΟ, Κοίτασμα Αερίου «Νότια Καβάλα», Ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι, Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων Δημοσίου, ενώ έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την επιλογή συμβούλων για τη ΔΕΗ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΛΑΡΚΟ, Καζίνα, τους Περιφερειακούς Αερολιμένες, τα Περιφερειακά Λιμάνια.
Μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής συμβούλων αποκρατικοποιήσεων.
Παράλληλα το ΥΣ ενέκρινε τη δημιουργία ειδικού φορέα («Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας») στον οποίο θα δημιουργηθούν ειδικά χαρτοφυλάκια αξιοποίησης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του δημοσίου. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της περιουσίας του δημοσίου θα επεκταθεί και θα ανακοινωθεί με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής.
Από ....... lamiafm1

Ο κόσμος εξοντώνεται αλλά η αυλή γλεντάει!

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….(για τους ημετέρους)


20 σύμβουλοι, 642.751 ευρω αμοιβή.

20 σύμβουλοι με μ.ο.ετήσιες αποδοχές 32.000 ευρώ. Προστίθονται στους δεκάδες συμβούλους του πρωθυπουργού.

Οι πληροφορίες μας μιλάνε για 88 συμβούλους.
Οι περισσότεροι ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ.

Με το μ.ο. των 32.000 ευρώ αυτό σημαίνει περίπου 3.000.000 ευρώ.
Απορία πρώτη …πότε προλαβαίνει και τους βλέπει όλους αυτούς;.
Απορία δεύτερη
Θα μειωθούν οι μισθοί τους και οι παροχές τους. Και πόσες ακριβώς είναι αυτές; Γιατί οι πληροφορίες λένε ότι υ πάρχουν σύμβούλοι με τεράστιους μισθούς που εκτοξεύουν τον Μ.Ο.
Απορία τρίτη
Θα απολυθούν απο τις διπλές δουλειές τους;. ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ, μήπως κάποιοι έχουν δουλεύουν ταυτόχρονα και για τις “αγορές”;.
Απορία τέταρτη.
Συνολικά πόσους συμβούλους έχουν τα στελέχη της κυβέρνησης – γιατί κυκλοφορούν απίστευτα νούμερα και πολλά εκατομμύρια αμοιβών -.
Απορία πέμπτη
Αυτοί σας συμβούλευσαν αμέσως μετά απο αυτά τα μέτρα, να δώσετε το στίγμα σας απο το βήμα του ΣΕΒ; – όπου και εκεί φάγατε ένα εξευτελιστικό φτύσιμο-.
Σε τελική ανάλυση, γιατί δεν τους διώχνετε να πάρετε δίπλα σας τον Χάρρυ Κλύν. Και το χαμόγελο θα επανέλθει στα χείλη μας και σίγουρα απο όλο αυτό ασκέρι καλύτερες προτάσεις θα ακούσετε.
Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι ο Χ.Κ. δεν θα σας ζητήσει μισθό, αντίθετα σαν πηγή εμπνευσης που είστε μπορεί να σας πληρώσει και απο πάνω.

http://kepparou.blogspot.com/2011/05/blog-post_25.html

Διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό του "Αρματος" από τις συναντήσεις...

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Σε μια συμβολική, όπως οι ίδιοι την χαρακτήρισαν, ενέργεια με την ανάρτηση πανό μπροστά στο Κοινοβούλιο με το σύνθημα «Ναι στην ομοψυχία, όχι στη συνενοχή, η Ελλάδα δεν πωλείται», προσπάθησαν να προχωρήσουν οι βουλευτές Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου, σε...
ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό του κόμματος τους «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Από ......press-gr

Ο Γιώργος αποφασίζει αύριο για τις κάλπες

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ       

Το πρωί ξεκίνησε η διεξαγωγή δημοσκόπησης που παρήγγειλε το Μέγαρο Μαξίμου για να διαπιστώσει πως διαμορφώνεται (μετά και τις τελευταίες εξελίξεις) οι τάσεις της κοινής γνώμης. Η σχετική εντολή δόθηκε χθες το μεσημέρι από τον ίδιο τον πρωθυπουργό προς τον γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος Μιχάλη Καρχιμάκη. Ο Παπανδρέου θέλει να έχει όλα τα δεδομένα πριν πάρει τις αποφάσεις του. Ήδη, αποκόμισε μια πρώτη εικόνα για τις προθέσεις των πολιτικών αρχηγών. Με δεδομένο ότι δεν βγήκαν και πολλά από τις σημερινές συναντήσεις, στις κατ’ ιδίαν κουβέντες τους, ακόμη και κυβερνητικά στελέχη, δεν αποκλείουν (πλέον) το σενάριο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Μάλιστα, εκτιμούσαν ότι η αυριανή ημέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη…

ΑΞΙΖΕΙ: Η αυριανή επίσκεψη του Παπανδρέου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια (στις 10 το πρωί) αναμένεται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Στη δημοσκόπηση υπάρχουν και δύο ερωτήματα που σχετίζονται με τις πρόωρες εκλογές.

Από .....parapolitika

«Μυστικός Δείπνος» Γιώργου, χθες βράδυ στο Καστρί

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


«Μυστικό Δείπνο» με στενούς συνεργάτες του είχε χθες το βράδυ στο Καστρί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Στη συνάντηση, πέραν των τεσσάρων κυβερνητικών αξιωματούχων, συμμετείχαν και δύο επιχειρηματίες που διατηρούν στενές ΣΧΕΣΕΙΣ με την οικογένεια Παπανδρέου.

Επί τάπητος τέθησαν δύο θέματα. Το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών και η απομάκρυνση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Οικονομίας.

Το συμπέρασμα; Ένα.

Ο Γιώργος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση...

Από ....parapolitika

Σαμαρά πρόσεξε μη σκίσεις το καλσόν σου

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Κοπιαστική προσπάθεια κατέβαλλε ο Πρόεδρος της ΝΔ (άλτερ έγκο του Τζώρτζ) να πείσει τους Έλληνες ότι δεν συναίνεσε, αλλά και τους τροϊκανούς ότι δεν ήταν ιδιαίτερα αντίθετος με τις προτάσεις του ΓΑΠ.
Είναι αλήθεια κουραστικό να σχοινοβατείς και να φοβάσαι μη σου φύγει και κανένας πόντος από το καλσόν.


Από ........ activistis

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ"

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή ΦΘΙΩΤΙΔΑ"

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com