Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Παμπούκης: «Ύστατη λύση οι εκλογές»

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Οι εκλογές αποτελούν ύστατη λύση, «όταν ο πρωθυπουργός κρίνει ότι δεν υπάρχουν οι πολιτικές και κοινωνικές προϋποθέσεις για να επιτελέσει το εθνικό του καθήκον», τονίζει σε συνέντευξή του στη «Real News» ο υπουργός Επικρατείας κ. Χάρης Παμπούκης, ενώ τάσσεται υπέρ ενός προσκλητηρίου από τον πρωθυπουργό σε δυνάμεις και πρόσωπα εκτός ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση.

«Το προσκλητήριο στους αρίστους είναι διαρκές… Η κρίση θέλει λύσεις και δεν ανέχεται στερεότυπα. Έχουμε πρωθυπουργό ο οποίος έχει αποδείξει ότι τολμά και δεν εγκλωβίζεται σε στερεότυπα», σημειώνει ο κ. Παμπούκης και υπογραμμίζει ότι θα χρειαστούν γενναίες αποφάσεις και πως η νέα φάση θέλει εθνική συνεννόηση για μια εθνική προσπάθεια.

Σε ερώτηση αν θα συσταθεί προανακριτική επιτροπή για τη SIEMENS απαντά ότι «η συζήτηση για σύσταση προανακριτικής δεν αποφεύγεται και θα γίνει».

Για το οικονομικό επιτελείο τονίζει ότι χρειάζεται σταθερότητα και βελτίωση της αποτελεσματικότητας και σημειώνει ότι «πρέπει να κοιτάξουμε τα έσοδα, να παράσχουμε κίνητρα όπου πρέπει να είμαστε διεθνώς ανταγωνιστικοί. Θέλει μίγμα πολιτικών και γνώση της αγοράς, η οποία συνήθως αντιδρά καλύτερα στα κίνητρα».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όχι αναδιάρθρωση του χρέους χωρίς αναδόμηση της εξουσίας

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com

Πιθανόν αυτές τις μέρες να κυοφορείται και να μεθοδεύεται η τελική μορφή της αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους. Να συζητείται ποιά συμφέροντα θα θιγούν και πώς θα διασφαλισθούν οι δικλείδες ασφαλείας της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας, έτσι ώστε να βγεί όχι μόνον αλώβητη αλλά κερδισμένη κι ενισχυμένη. Να σχεδιάζονται και να κλειδώνουν το «πώς» και το «μετά» - με το «αν» απλώς να διαψεύδεται στο πλαίσιο της γνωστής, πια, προπαγάνδας.

Ωστόσο το ζητούμενο για την υποψιασμένη, πλέον, κοινωνία είναι η όποια αναδιάρθρωση να συμπαρασύρει και όλους τους εκπροσώπους του αναξιόπιστου πολιτικού λόγου όπως και τους υπέρμαχους απολογητές και προπαγανδιστές που όλον τον τελευταίο χρόνο διαστρέβλωναν την πραγματικότητα βαφτίζοντας το εξαρχής αδιέξοδο - και για την απλή κοινή λογική - σε μοναδικό δρόμο και προοπτική.

Η διαφαινόμενη αναδιάρθρωση του χρέους θα αναδείξει τη μεγάλη αλλά και γνωστή τοις πάσι αλήθεια. Ότι δηλ. το.......... πρόβλημα ήταν και θα παραμείνει πολιτικό. Ότι δηλ. η προσπάθεια της χώρας να μαζέψει τα κομμάτια της και να ανασυνταχθεί θα εξαρτηθεί και πάλι από το ποιός θα αναλάβει να φέρει σε πέρας την αποστολή...
Και αυτός ο κάποιος αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να είναι η σημερινή κυβέρνηση. Ούτε βέβαια και ο αντιπολιτευτικός της κλώνος που απλώς περιμένει για μια από τα ίδια τα γνωστά. Και ούτε βέβαια μια αριστερά που διασπασμένη ψάχνεται και βρίσκεται στην απλή διαμαρτυρία. Ούτε η ανυπακοή που μπορεί να γκρεμίσει τα πάντα αλλά δεν μπορεί να κτίσει τίποτε.

Υπό αυτές τις συνθήκες οδηγούμαστε σ’ έναν κίνδυνο, σ’ ένα αναγκαίο και πιθανά καλό, και σ’ ένα καλό και πιθανά σωτήριο. Ο κίνδυνος είναι η μετά-την-αναδιάρθρωση χώρα να μετατραπεί σ’ ένα απέραντο πολιτικό δικαστήριο. Ο κίνδυνος αυτός μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την έγκαιρη λήξη της ατιμωρησίας - που όσο κρατιέται στο ψυγείο θα εμπλουτίζεται κι από νέες πολιτικές αμαρτίες. Το αναγκαίο είναι η διακομματική συγκυβέρνηση που ενδεχομένως να εξελιχθεί θετικά αν ενισχυθεί, με ισότιμες και ανεξάρτητες συμμετοχές, από διακεκριμένες προσωπικότητες σε τομείς που έχει ανάγκη η χώρα για να αναπτυχθεί.

Το καλό είναι η γνώση και η αυτογνωσία που απόκτησε η κοινωνία μας αυτούς τους τελευταίους δώδεκα μήνες και τις οποίες αναμένεται να «εξαργυρώσει» σε αυτές τις πιθανές νέες συνθήκες ενός πιο ξεκάθαρου αλλά και απαιτητικού πολιτικού τοπίου.

Γνώση για τα πεπραγμένα και τη συμπεριφορά των πολιτικών. Για τα μέσα ενημέρωσης και το παιγνίδι τους. Αυτογνωσία για την εικονική σιγουριά του δημοσίου. Για το που οδηγεί η ανεκτικότητα στη διαφθορά. Για το που οδηγεί ένας τρόπος ζωής που εξαρτιέται από τα δανεικά και θεοποιεί την υπερκατανάλωση. Και το κυριότερο. Γνώση ότι η δημοκρατία και η κοινωνική πρόοδος απαιτούν προσωπικό κόστος και σκληρή ατομική και συλλογική προσπάθεια.

Γνωστές και απλές αλήθειες που όμως άλλο είναι, σαν κοινωνία, να τις γνώριζες και να μην χρειαζόταν να τις εφαρμόζεις και τελείως άλλο να τις βιώνεις και να εξαρτιέται από αυτές η επιβίωση και η συνέχεια σου. Όχι στην αναδιάρθρωση, λοιπόν, χωρίς την παράλληλη αναδόμηση της εξουσίας. Όχι μόνο της κεντρικής αλλά και της δικής μας.

Δ. Τρικεριώτης

DEBTOCRACY // ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ Μια εκπληκτική δουλειά

Αναρτήθηκε από ......  energoipoliteskv.blogspot.com

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές αυτού του υπέροχου βίντεο - εργαλείου.

Όλοι οφείλουμε σ' αυτά τα τρομερά παιδιά. Και πάλι συγχαρητήρια!!!!



Untitled from ThePressProject on Vimeo.

Από DEBTOCRACY και The Press Project

Νέες αποδοκιμασίες κατά Πάγκαλου – Καστανίδη

Αναρτήθηκε  από ........ energoipoliteskv.blogspot.com

«Γιαούρτια να φας, όπου και να πας!»







Νέες αποδοκιμασίες κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, αυτήν τη φορά από την «ομάδα» του Δημήτρη Κολλάτου.
Το κίνημα του γνωστού σκηνοθέτη, εκπροσωπούμενο από ομάδα περίπου 30-40 ατόμων, βρισκόταν την Τετάρτη το μεσημέρι έξω από το πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου, στο Κολωνάκι, φωνάζοντας συνθήματα, όπως «γιαούρτια να φας, όπου και να πας». Άντρες της αστυνομίας παρακολουθούσαν διακριτικά τη διαμαρτυρία αυτή.

«Η κίνηση των πολιτών είναι ειρηνική και το μόνο που ζητάμε είναι να μας πουν την αλήθεια για το πού πήγαν τα λεφτά μας και να αποδοθεί δικαιοσύνη» είχε τονίσει ο σκηνοθέτης, «συστήνοντας» στον κόσμο το κίνημά του, μετά την πρώτη «επίσκεψη» στο σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου, ενώ έχει «υποσχεθεί» να περάσουν για μια… ιδιαίτερη κατ’ οίκον επίσκεψη και από άλλα σπίτια ή γραφεία πολιτικών.

http://www.protothema.gr/

Ούτε ο Χάρης Καστανίδης ξέφυγε από το γενικό κανόνα της γιούχας για… τα κυβερνητικά στελέχη.
Τού έλαχε στο Μεσολόγγι να υποστεί άγριες αποδοκιμασίες από ομάδα συγκεντρωμένων, εξαιτίας της ίδρυσης εφετείου στο Αγρίνιο.
Οι Μεσολογγίτες τον αποδοκίμασαν ενώ λίγο αργότερα προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει για την απόφαση αυτή της κυβέρνησης. «Έξω», «Αίσχος», «Ντροπή» ήταν μερικά από αυτά που ακούστηκαν.
Ο κος Καστανίδης όπως αναφέρει το messolonghinews, απέφυγε να τοποθετηθεί στα επιχειρήματα που του προέβαλε ο δήμαρχος Μεσολογγίου ενώ υποστήριξε πως η απόφαση ίδρυσης Εφετείου στο Αγρίνιο, δεν είναι πολιτική απόφαση αλλά «μια απόφαση που λήφθηκε κατόπιν σειράς προτάσεων και γνωμοδοτήσεων από επιτροπές του Υπουργείου…»

http://www.zoomnews.gr/?p=81930

Την Κυριακή το Μονοπάτι Παρνασσού 2011

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Τον 4ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου «Μονοπάτι Παρνασσού 2011» διοργανώνει την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 ο «Αθλητικός Σύλλογος Διόνυσος Αμφίκλειας», με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία 25ης Μαρτίου (κάτω Πλατεία) Αμφίκλειας. Ο αγώνας είναι ορεινός δρόμος απόστασης 25 περίπου χιλιομέτρων σε μονοπάτια, δασικούς δρόμους και άσφαλτο με συνολική υψομετρική ανάβαση 1500 περίπου μέτρα. Είναι δρόμος με σημαντικές απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο και σε ορισμένα σημεία απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή των αθλητών. Χρήσιμη θα ήταν η προηγούμενη εμπειρία σε ορεινούς αγώνες.
Ο αγώνας κινείται σε περιβάλλον ευαίσθητο στην ανθρώπινη παρέμβαση και πρέπει οι αθλούμενοι να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία του. Οργανωτές και αθλητές πρέπει να λειτουργήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η επίδραση του αγώνα στο φυσικό περιβάλλον. Η διοργάνωση θα φροντίσει να υπάρχουν στους σταθμούς υποστήριξης και μετά από αυτούς, στην πορεία των αθλητών χώροι απόθεσης σκουπιδιών και θα φροντίσει για τον καθαρισμό της διαδρομής μετά τον αγώνα. Οι αθλητές έχουν την υποχρέωση να μην ρυπαίνουν και να αποφύγουν ενέργειες που υποβαθμίζουν με οποιοδήποτε τρόπο το περιβάλλον. Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από τον αγώνα αθλητή που επιβάρυνε το περιβάλλον.
Τεχνική περιγραφή διαδρομής
Συνολικό μήκος 25.400 μέτρα
Συνολικό υψόμετρο ανάβασης 1640 μέτρα
Διαδρομή σε μονοπάτι: 16
Διαδρομή σε χωματόδρομο: 5
Διαδρομή σε άσφαλτο: 4
Σταθμοί ανεφοδιασμού: 7
Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών:
- Γενικά στην διαδρομή θα υπάρχουν κατά τόπους νερά από μικρά ρυάκια και λάσπες
- Μεταξύ των χιλιομέτρων 7 – 9 και 11 – 13 υπάρχει πιθανότητα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών να έχει χιόνι στην διαδρομή
- Στο χιλιόμετρο 23 αν έχει βρέξει υπάρχουν πέτρινες πλάκες που γλιστρούν επικίνδυνα.

Υπόμνημα με τα αιτήματα για τον Μαλιακό κατέθεσε η Κίνηση "Μαλιακός SOS" στον αντιπεριφερειάρχη κ. Μπέτσιο

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com


Μέλη της Γραμματείας της Κίνησης Πολιτών "ΜΑΛΙΑΚΟΣ SOS" επισκέφθηκαν τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη και πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος, κ. Μπέτσιο. Τα μέλη της Κίνησης ανέλυσαν στον αντιπεριφερειάρχη τα αιτήματα για την προστασία του Μαλιακού, όπως διαμορφώθηκαν και από τις συζητήσεις με τους δημάρχους, καταθέτοντας τα και γραπτά με το συνημμένο υπόμνημα(Βιολογικοί - ΧΥΤΑ - Ελαιοτριβεία κλπ)

Ο κ. Μπέτσιος εξέφρασε την άποψη ότι η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας συγκροτήθηκε γιατί αναγνωρίζουν τα προβλήματα και δίνουν βαρύτητα στην δρομολόγηση λύσεων. Δεσμεύτηκε δε για την καλύτερη στελέχωση των αρμοδίων υπηρεσιών προληπτικού ελέγχου, την άμεση ενεργοποίηση του ΚΕΠΠΕ και την πρόσβαση κάθε πολίτη σε περιβαλλοντικές πληροφορίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Αναλυτικά το Υπόμνημα που κατατέθηκε

“ΜΑΛΙΑΚΟΣ SOS”
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
http://maliakos-sos.blogspot.com
maliakos-sos@gmail.com

Προς
1) το Γενικό Γραμματέα της Περιφ. Στερ. Ελλάδας
2) τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπέτσιο

Υπόμνημα

Κύριε Γενικέ,
Ως Κίνηση Πολιτών ΜΑΛΙΑΚΟΣ SOS θεωρούμε ότι η κατάσταση του Μαλιακού κόλπου χειροτερεύει χρόνο με το χρόνο. Βρισκόμαστε δύο ακριβώς χρόνια μετά την κρίση του κόλπου και τον θάνατο των ψαριών. Τότε λέγαμε ότι ο “Μαλιακός αργοπεθαίνει”, κάτι που δυστυχώς συνεχίζουμε να λέμε ακόμη και σήμερα. Δεν έχει γίνει τίποτα για να πούμε ότι κάτι άλλαξε

Για τη σωτηρία λοιπόν του κόλπου θεωρούμε ότι πρέπει να ληφθούν τα παρακάτω μέτρα:
Άμεσα
Αποκατάσταση όλων των πρώην ΧΑΔΑ κατά μήκος της κοίτης του Σπερχειού
Ολοκλήρωση της επέκτασης του Βιολογικού Καθαρισμού της Λαμίας
Σωστή λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Καμένων Βούρλων (άδεια λειτουργίας κλπ), κατασκευή νέου ΒΙΟΚΑ στο Μώλο, μεταφορά των λυμάτων του Αγίου Κωνσταντίνου στον ΒΙΟΚΑ Καμένων Βούρλων
Λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Σπερχειάδας - Μακρακώμης με την αποπεράτωση των έργων αποχέτευσης των δύο κωμοπόλεων και κατασκευή ΒΙΟΚΑ τύπου COMPACT στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού
Μεταφορά των λυμάτων της Στυλίδας και των παραποτάμιων οικισμών του Σπερχειού (Υπάτης, Λ Υπάτης, Μοσχοχωρίου, Γοργοποτάμου κλπ) στον ΒΙΟΚΑ Λαμίας.
Κατασκευή ΒΙΟΚΑ στο υπόλοιπο τμήμα της Ανατολικής Φθιώτιδας για τους οικισμούς των Ραχών, Πελασγίας κλπ
Αναθεώρηση και αλλαγή του Περιφερειακού Σχεδιασμού σε ό,τι αφορά στους ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ με αναβάθμιση και αξιοποίηση των υπαρχόντων ΧΥΤΑ στην Περιφέρεια, δημιουργώντας παράλληλα σταθμούς μεταφόρτωσης των απορριμμάτων σε κάθε επαρχία, έτσι ώστε να επιτευχθεί οικονομική και τεχνική βιωσιμότητα, αλλά και να ξεπεραστεί το πρόβλημα της χωροθέτησης των δύο προβλεπόμενων ΧΥΤΑ.
Αντιμετώπιση του προβλήματος διαχείρισης των λυμάτων των ελαιοτριβείων σε περιφερειακό επίπεδο ή σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας με συντονισμό των ελαιοτριβέων και των υπηρεσιών
Μόνιμη εγκατάσταση αξιόπιστου δικτύου σταθμών μέτρησης της ποιότητας των νερών του κόλπου και των νερών του Σπερχειού.
Βελτίωση της λειτουργίας των αρμοδίων Υπηρεσιών προληπτικού ελέγχου της Περιφέρειας και στελέχωσή τους με ανάλογο επιστημονικό προσωπικό.
Καταγραφή και ανάλογη παρακολούθηση όλων των “εν δυνάμει” εστιών ρύπανσης, ιδιαίτερα των βιομηχανικών μονάδων και των ελαιοτριβείων, αυστηρός έλεγχος και εφαρμογή της νομοθεσίας στη λειτουργία τους.
Αυστηρός έλεγχος στην εφαρμογή των Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων σε όλες τις παλιές και νέες επιχειρήσεις και στα μεγάλα οδικά έργα της περιοχής.

Επίσης ζητούμε:
Πλήρη εφαρμογή της οδηγίας πλαίσιο 60/2000 για τα νερά.
Ολοκλήρωση της διαδικασίας καθορισμού των όρων και των ορίων λειτουργίας της προστατευόμενης περιοχής NATURA 2000
Σύσταση Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού της Οίτης και της προστατευόμενης περιοχής NATURA 2000 Σπερχειού - Μαλιακού.
Χαρακτηρισμός του Σπερχειού και των παραποτάμων του ως “ευαίσθητου αποδέκτη”
Μελέτη εφαρμογής προγράμματος απονιτροποίησης των καλλιεργήσιμων εκτάσεων στην κοιλάδα του Σπερχειού και ενίσχυση των προγραμμάτων βιολογικής γεωργίας με στόχο την ανάδειξη της κοιλάδας σε “Ζώνη Βιολογικής Γεωργίας”.
Προστασία της ιχθυοπανίδας με την καθιέρωση ζωνών απαγόρευσης, την ενίσχυση, για την καλύτερη λειτουργία, της Λιμενικής Αρχής Στυλίδας και Αγίου Κωνσταντίνου, τη λειτουργία της αλιειοφυλακής και την απαγόρευση των μεγάλων αλιευτικών σκαφών.
Επανεξέταση της λειτουργίας της Νέας Κοίτης του Σπερχειού, στην οποία έχει γίνει παράνομη εκτροπή, χωρίς Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, του συνόλου σχεδόν των νερών του ποταμού, και αναφερόμαστε στην ευθυγραμμισμένη κοίτη του Υπερχειλιστή ή Μεσαία Ανακουφιστική Τάφρο, όπως λέγεται
Χωροθέτηση των ιχθυοτροφικών μονάδων εκτός των ορίων του εσωτερικού Μαλιακού κόλπου.

Κύριε Γενικέ
Για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής του Μαλιακού απαιτείται Ολοκληρωμένη Μελέτη Διαχείρισης της παράκτιας ζώνης του Κόλπου, που να περιλαμβάνει όλες εκείνες τις οικονομικές δραστηριότητες, οι οποίες είναι συμβατές με την προστασία του θαλάσσιου και του παράκτιου περιβάλλοντος, όπως: ο οικοτουρισμός, η βιώσιμη αλιεία, η βιολογική γεωργία -με κύριο άξονα την ελιά- και η ενίσχυση των τοπικών ποικιλιών και των τοπικών προϊόντων. Ένα μοντέλο ανάπτυξης που θα σέβεται τους φυσικούς πόρους, με βάση την αρχή της βιωσιμότητας.

Αυτά μπορούν να γίνουν πράξη μέσα από έναν ειλικρινή συνεχή διάλογο και με την συμμετοχή των φορέων και των κατοίκων της περιοχής. Οι πολίτες που συγκροτήσαμε την κίνηση ΜΑΛΙΑΚΟΣ SOS θα είμαστε παρόντες σ’ αυτή την προσπάθεια, όπως ήμασταν παρόντες όλο αυτό το διάστημα με τις επισημάνσεις και τις προτάσεις μας.

Τονίζουμε επίσης πως η εμπειρία δυστυχώς απέδειξε και αποδεικνύει καθημερινά ότι οι ιδιώτες επιχειρηματίες δεν πρόκειται να λειτουργήσουν σύμφωνα με τις υποχρεώσεις τους για την προστασία της θάλασσας. Αλλά και οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα δείχνουν ότι δεν μπορούν να εφαρμόσουν αξιόπιστους προληπτικούς μηχανισμούς ελέγχου. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Οι δύο αυτοί παράγοντες μαζί οδήγησαν τον Μαλιακό στη σημερινή του κατάσταση. Οδήγησαν σ’ αυτό που όλοι λέμε: “ο Μαλιακός αργοπεθαίνει”!

Είναι καιρός να αλλάξουν οι πολιτικές, να σταματήσουν οι υποχωρήσεις απέναντι στα συμφέροντα και τις πρόχειρες αναπτυξιακές λογικές. Λέξεις όπως αειφορία, βιωσιμότητα, χωροταξία, νομιμότητα, σεβασμός στο περιβάλλον πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζονται για να αποκτήσουν την πραγματική τους έννοια. Εμείς, ως Κίνηση Πολιτών ΜΑΛΙΑΚΟΣ SOS είμαστε εδώ κυρίως για τον σκοπό αυτό.

Ληστεία τα ξημερώματα στο Καινούργιο.

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com


Στο Καινούριο Λοκρίδας χτύπησαν τα ξημερώματα άγνωστοι.
Οπλισμένοι μπήκαν σε σπίτι όπου κοιμόταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, τους απείλησαν , τους τρομοκράτησαν και ζήτησαν επίμονα να τους δοθούν όσα χρήματα είχαν.
Ταραγμένοι και αγουροξυπνημένοι οι ηλικιωμένοι έδωσαν όλες τις οικονομίες τους , 330 περίπου ευρώ και έμειναν με την απορία γιατί να μην μπορούν ούτε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι να νοιώθουν ασφαλείς.

Από ... lamiafm1

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ"

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com