Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Μήνυση Αναστασιάδη κατά του υπουργού Οικονομικών

Αναρτήθηκε από .... energoipoliteskv.blogspot.com


Μήνυση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντινου κατέθεσε τη Δευτέρα στην εισαγγελία της Αθηνάς ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης, για συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση.

Στη μήνυσή του διατείνεται ότι ο υπουργός δεν λεει την αλήθεια για την υπόθεση χειρισμού φορολογικών και άλλων εκκρεμοτήτων γνωστού επιχειρηματία, βαπτίζοντας τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις εκφοβισμό και προσπάθεια παρακώλυσης των ερευνών που διενεργεί το ΣΔΟΕ για τα οικονομικά του κ. Αναστασιάδη.
Από...... skai.gr

Το όνομα “Ομπεϊντί” και η τρομοκρατία του Καντάφι στην Αθήνα του 80

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Γράφουμε προηγουμένως για το παρασκήνιο της συνάντησης του απεσταλμένου του Καντάφι Αμπντελαντί Ομπεϊντί με τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου

Δείτε όμως τι μπερδέματα μπορεί να προκύψουν από το όνομα “Ομπεϊντί” στην Ελλάδα των Παπανδρέου, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας υπήρξε η λατρεία προς κάθε είδους δικτατορίσκο της περιοχής, αρκεί να κότσαρε στον τίτλο του την λέξη “σοσιαλιστής”, ή “κομμουνιστής”.

Αντιγράφω από τα τεύχη 433 & 434 του “Αντί”, του Απριλίου 1990:
Γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 80 ο Μουαμάρ Καντάφι ήταν ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος της Βόρειας Αφρικής, αλλά δεν του έφταναν τα μεγαλεία του, ήθελε να προσαρτήσει και το Μαρόκο. Έτσι, ο βασιλιάς του Μαρόκου Χασάν φοβόταν ότι ο Μουαμάρ θα τον έστελνε να συναντήσει τον Αλλάχ και συνετός άνθρωπος όπως ήταν έστειλε διάφορους πράκτορες της μαροκινής ΚΥΠ ανά την Μεσόγειο , προκειμένου να περιηγηθούν τις πιάτσες των Λίβυων τρομοκρατών και να πληροφορηθούν τυχόν σχέδια δολοφονίας του.
Ένας από αυτούς , ονόματι Μπασίρ Μπαγί πήγε στην Αθήνα, η οποία σε ό,τι αφορά την αραβική τρομοκρατία ήταν εκείνη την εποχή μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε (βλ. μεταξύ άλλων τις υπόγειες συμφωνίες του ΠΑΣΟΚ με τον Αμπού Νιντάλ, τους εναγκαλισμούς Ανδρέα – Καντάφι κλπ). Ύστερα από επίμονες προσπάθειες ο Μπασίρ κατάφερε να διεισδύσει στους κύκλους του Λίβυων τρομοκρατών που δρούσαν στην Αθήνα. Όπου διαπίστωσε ότι αρχηγός τους ήταν ένας προσωπικός απεσταλμένος του Καντάφι στην Αθήνα που δρούσε με την κάλυψη του εκδότη, ο Αμπντουλχαμίντ Ομπεϊντί
Σε μια αναφορά του προς την ΚΥΠ του Μαρόκου με ημερομηνία 6/5/1987 την οποία δημοσίευσε τότε το “Αντί” διαβάζουμε τα εξής: «Τη Δευτέρα 4 Μαΐου ο Αμπντουλχαμίντ Ομπεϊντί επικοινώνησε μαζί μου τρεις φορές. Ήθελε να μου μιλήσει για μια πολύ επείγουσα υπόθεση, χωρίς όμως να μου πει ακριβώς ποια ήταν η φύση της. Ο τρόπος που επέμενε να με δει επειγόντως με έκανε να προβληματιστώ τοσο πολύ που δεν πήγα να τον συναντήσω εκείνη τη Δευτέρα.…”
Το έπαιξε δηλαδή “δύσκολος” προσποιούμενος τον διστακτικό και τον απασχολημένο και τελικά συνάντησε τον Ομπεϊντί την Τετάρτη 6 Μαΐου 1987 στις 11 το πρωί, στο γραφείο του τελευταίου.
Γράφει στη σχετική αναφορά ο Μπαγί: «Δεν ήταν κανένας άλλος στο γραφείο του, ούτε η γραμματέας του. Μιλήσαμε για το περιοδικό και μου εξήγησε ότι όλα αυτά δεν μου αποφέρουν τίποτα και μου πρότεινε μια πιο ενδιαφέρουσα δουλειά που θα μου έδινε 2.500 το μήνα συν τα πριμ για να δουλεύω για την Επανάσταση Φατάχ». Συν τα «πριμ» φυσικά. Ο μισθός του θα έφτανε στα 3.000 δολάρια το μήνα αν πήγαινε στην Τρίπολη της Λιβύης και υπέγραφε συμβόλαιο.

Ο Αμπντουλχαμίντ Ομπεϊντί παρίστανε στην Αθήνα τον εκδότη του ελληνοαραβικού περιοδικού «Πολιτισμός – Αλ Χαντάρα» που κυκλοφορούσε στα ελληνικά και τα αραβικά ταυτόχρονα, με δυο εξώφυλλα. Όπως μια φορά που στο ένα είχε τον Καντάφι και στο άλλο τον Ανδρέα Παπανδρέου, σε χρώμα καταπράσινο. Το όνομα του είχε ακουστεί σε τρεις περιπτώσεις εκτελέσεων στην Αθηνά και είχε κληθεί για ανάκριση τουλάχιστον δυο φορές στην ελληνική Ασφάλεια. Η πρώτη ήταν για την ανεξιχνίαστη, μέχρι σήμερα αν δεν κάνω λάθος, εκτέλεση δυο Λιβύων, των El Fartia και El Zawi στις 31/7/1984 στην οδό Φυλής. Η δεύτερη ήταν μετά τη δολοφονία του στενού φίλου του Γιάσερ Αραφάτ του Μισέλ Νουμάρι, έξω από τα γραφεία του περιοδικού Annashra , Μιχαλακοπούλου 38, στις 18/9/85.
Ο Νουμαρι πήγε να συναντήσει τον Δημιουργό του επειδή αρθογραφούσε εναντίον του Καντάφι, ο οποίος εκείνη την εποχή ήθελε άλλον στην ηγεσία των Παλαιστινίων – γι αυτό και ο Ομπεϊντι στρατολογούσε για λογαριασμό της «Φαταχ». Όλες οι περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων ταίριαζαν με εκείνη του Ομπεϊντί: άνδρας αναστήματος 1.70-1.75, μελαχροινός με κατσαρά μαλλιά , με κοιλίτσα , 30 περίπου χρονών και κίτρινα γυαλιά. «Φτυστός» ο Ομπεϊντι δηλαδή…
Αλλά προφανώς εκείνος ο Ομπεϊντί δεν έχει καμία σχέση με τον τωρινό. Άλλωστε το όνομα αυτό είναι πολύ κοινό στην Λιβύη. Τι θυμίζουν όμως ο συνωνυμίες.

τευχ 433 του 'Αντί", Μάρτιος 1990 (κλικ για μεγένθυση)
This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.

Από.......  antinews.gr





    Αυτός είναι ο υπουργός με τα 175 εκ.ευρώ; Και οι υπόλοιποι;

    Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


    Καρατζαφέρης: Μου είπαν από το ΣΔΟΕ ότι ο Λιάπης έχει τον λογαριασμό αλλά δεν είναι στην Ελβετία, είναι στην Alpha και ο ίδιος είναι απλώς διαχειριστής.
    Ο κύριος Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι είδε τα έγγραφα με τα μάτια του από το ΣΔΟΕ.
    Όταν όμως πήγε στην Άλφα, βρήκε μόνο 17,000 Ευρώ στον λογαριασμό.
    Ο αντιπρόεδρος της βουλής σύμφωνα πάντα με τον κύριο Καρατζαφέρη έδωσε εντολή...
    να μην συνεχιστει η έρευνα διότι τα χρήματα που βρίσκονται σε κωδικό, είναι κληρονομιά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή και ο ίδιος είναι διαχειριστής.
    Αυτά είπε ο κύριος Σπύρος Καρατζαφέρης στην εκπομπή του. Είπε όμως και κάτι άλλο, απείρως χειρότερο:
    Ότι οι ίδιες πηγές στον ΣΔΟΕ, του έδειξαν άλλους δύο λογαριασμούς ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ του ΠΑΣΟΚ με 110 και 70 εκατομμύρια αντίστοιχα. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!
    Του έδειξαν λοιπόν το όνομα του Λιάπη, αλλά δεν του έδειξαν τα ονόματα των πράσινων υφυπουργών που σωρευτικά είχαν μεγαλύτερα ποσά στην κατοχή τους και όχι ως “διαχειριστές”!
    Βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Αναμένουμε την αντίδραση του Μιχάλη Λιάπη αλλά και επίσημα της Νέας Δημοκρατίας που πρέπει να απαιτήσει τα ονόματα των πράσινων υφυπουργών.

    Ολυμπία


    Το είδαμε ΕΔΩ

    Ανοιξαν τη λεωφόρο Λαυρίου...

    Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


    Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και εισαγγελέα απομακρύνθηκαν σήμερα τα μπάζα που από την περασμένη εβδομάδα κρατούσαν κλειστή τη λεωφόρο Λαυρίου. Μηχανήματα...
    απομάκρυναν από το οδόστρωμα χώματα, πέτρες και άλλα υλικά που είχαν τοποθετήσει οι κάτοικοι της Κερατέας, αντιδρώντας στην κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή.

    Από ...press-gr

    Το γεύμα Ντόρας - Παπαχελά στου "Δουράμπεη", και ο καφές με τον Ρουσόπουλο

    Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


    ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΕΧΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ"       


    Αλλεπάλληλες επαφές με πρώην υπουργούς έχει τις τελευταίες δύο μέρες ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς.
    Χθες, τα έλεγε επί δύο ώρες με τον εκπρόσωπο των κυβερνήσεων Καραμανλή, Θόδωρο Ρουσόπουλο, στην «Παλιά Αγορά» του Ψυχικού.
    Μάλιστα, σε κάποια φάση πέρασε από την παρέα και ο πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος είχε θερμή χειραψία και με τους δύο.
    Σήμερα, το μεσημέρι, ο Παπαχελάς, έφαγε με την πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη. Που; Στην ψαροταβέρνα του «Δουράμπεη» στον Πειραιά.
    Το γεγονός ότι το γεύμα των δύο πραγματοποιείται μια βδομάδα μετά το δημοσίευμα της «Καθημερινής» για τα αρχεία των WikiLeaks, και μια μέρα μετά την συνέντευξη Σαμαρά, στην εφημερίδα των Αλαφούζων, είναι λογικό να προκαλεί διάφορους συνειρμούς. Σε κάθε περίπτωση, ενισχύει την επιχειρηματολογία που αναπτύσσει η Ν.Δ., που θέλει το Συγκρότημα του Νέου Φαλήρου, να καλοβλέπει τον κατακερματισμό της δεξιάς, ενισχύοντας το σενάριο των συμμαχικών κυβερνήσεων.

    ΑΞΙΖΕΙ: Την προηγούμενη Δευτέρα ο Παπαχελάς έβγαλε στους «Φακέλους» τον πρώην υπουργό Αλέκο Παπαδόπουλο, ο οποίος κατά καιρούς έχει προταθεί από τον Μητσοτάκη, για «οικουμενικός» υπουργός Οικονομίας.

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ο Παπαχελάς διατηρούσε διαχρονικά καλές σχέσεις με το σύστημα της προέδρου της "Δημοκρατικής Συμμαχίας".

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ όσοι συνομιλούν με την Ντόρα, αποκομίζουν την εντύπωση ότι πιστεύει ότι αργά ή γρήγορα θα δρομολογηθούν εξελίξεις που θα καταλήξουν στον σχηματισμό κυβέρνησης - συνεργασίας...

    Από ....parapolitika

    Οι εντιμότατοι φίλοι του κου Παπανδρέου...

    Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

    Τι συζήτησαν Παπανδρέου Σόρος κατά την συνάντηση που είχαν;

    Τον "επενδυτή" Τζορτζ Σόρος δέχτηκε στο γραφείο του στη Βουλή ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, παρουσία του υπουργού Οικονομικών. Δεν έγιναν επίσημες δηλώσεις ή ανακοινώσεις. Ωστόσο, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η συζήτηση αφορούσε...στην κατάσταση στη διεθνή οικονομία και ειδικότερα στην ευρωζώνη, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία, αλλά και στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, και ιδιαίτερα στη Βόρεια Αφρική.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σόρος είχε σημειώσει στην ομιλία του την αισιοδοξία του για τη διάσωση της Ελλάδος, τονίζοντας ότι πρέπει πάση θυσία να σωθεί.
    Κατά τον Σόρος, η σωτηρία αυτή θα έλθει από την Ευρώπη, αρκεί να επιδειχθεί συνέπεια στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια.
    Επίσης, ο κ. Σόρος ανέφερε ότι και στις ΗΠΑ αυτήν την περίοδο επικρατεί ιδιαιτέρως θετικό κλίμα για την Ελλάδα.

    Και πως είναι δυνατόν να μην επικρατεί αφού στο πρόσωπο του Γιώργου οι Αμερικανοί έχουν βρει τον άνθρωπο για όλες τις δουλείες χωρίς να φέρνει καμία αντίσταση.

    Από ....citypress

    ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

    Αναρτήθηκε από....  Ενεργοί Πολίτες Καμένων Βούρλων

    Ο  Πρόεδρος  της  επιτροπής  Τουριστικής  Ανάπτυξης  του  Δήμου  Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου  κ. Παπαναγιώτου  Δ.  μαθαίνοντας   την   απόφαση  που  πήρε  εν  κλειστό    η  εκτελεστική  επιτροπή  του  Δήμου (κ. Τετριμίδας, κ. Παντράς, κ. Μακρυνίτσας , κ. Φακίρης και κ. Φλωράκης) για  την  αλλαγή   του  ονόματος           << άντε  να  τελειώνουμε  με  το  όνομα  προσθέτοντας  στο  τέλος  του  σιδηρόδρομου  και  τα  Καμένα Βούρλα>>,  και    αφουγκράζοντας      τα υπόγεια  ρεύματα  που  τείνουν  να  πάρουν  τη  μορφή  τσουνάμι,   και  βλέποντας   δημότες  που  τον  ψήφισαν  και   φορείς  να  μαζεύουν  υπογραφές   για  την αλλαγή  του  ονόματος,  και  συζητώντας   με   τους  Δημότες  των  Καμένων  Βούρλων  αποφάσισε  μέσω  της  επιτροπής  Τουρισμού  που  είναι  Πρόεδρος   να  αυτονομηθεί  και  να  πάρει  την  πρωτοβουλία   να  προτείνει  το  νέο  όνομα  του  Δήμου.

    Αφήνοντας   πίσω  του  τους   Πίκολο-δελφίνους  κ.  Παντρά, κ Μακρυνίτσα  και  κ.  Φακίρη  οι  οποίοι λειτουργούν  μικροπολιτικά  και  συμφεροντολογικά  στρουθοκαμηλίζοντας  και  χώνοντας  το  κεφάλι  τους  μέσα  στην  άμμο  χάνοντας  πολύ  σύντομα  την  επαφή  με  τους  Δημότες. Δηλώνοντας   γες  μεν  σε όλα  

    Ο κ. Παπαναγιώτου  δηλώνει  δε  προς  κάθε  κατεύθυνση  ότι  δεν  ασχολήθηκα  με  τα  Δημοτικά  για  να  κάνω  καριέρα  όπως  κάποιοι  άλλοι.
    Ασχολούμαι  με  τα  δημοτικά  για  να  προσφέρω  στους  δημότες  ότι  μπορώ  ανιδιοτελώς  για  τα  3,5  χρόνια  που  θα  είμαι  Δημοτικός  Σύμβουλος και  μετά  θα  πάω  σπίτι μου.




    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ –ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 
    ΕΔΡΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

    ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30,

    ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΘΕΜΑΤΑ:

    1..ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ SITE ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Ελήφθη ομοφώνως η απόφαση, για την επιλογή του τεχνικού συνεργάτη να οριστεί ο Αθανάσιος Τρίγκας.

    2..ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
    Ελήφθη ομοφώνως η απόφαση ότι
    Η Επιτροπή Τουρισμού θεωρεί ότι είναι επιτακτική ανάγκη η
    αλλαγή ονόματος του Δήμου μας.

    Προτείνει ένα όνομα το οποίο να είναι ενωτικό, αναγνωρίσιμο, εύηχο και ή δυνατόν μονοσύλλαβο, να παραπέμπει στην ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.

    Είναι όμως επιτακτική ανάγκη να συνδέσουμε τον Τουρισμό με τον Πολιτισμό.

    Είναι πολύ σημαντικό το όνομα αυτό να καθορίζει την ταυτότητα του Δήμου μας αλλά και τον ρόλο του στα τουριστικά δρώμενα.

    Το νέο όνομα του Δήμου μας πρέπει να είναι σημειολογικό και ικανό να δίνει το ¨στίγμα¨ της τουριστικής μας ανάπτυξης.

    Η Επιτροπή Τουρισμού ζητά άμεσα από το Δ.Σ. να θέσει θέμα μετονομασίας του Δήμου μας σε επόμενη συνεδρίασή του.
    3..ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

    Ελήφθη ομοφώνως η απόφαση να μην αλλάξουμε τίποτα από τον Κανονισμό Λειτουργίας, παρά μόνο εάν στο μέλλον παραστεί ανάγκη τροποποίησης για συγκεκριμένο θέμα.

    4..ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΦΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΙΣ 14-15 ΜΑΪΟΥ 2011

    Έγινε επαναφορά του θέματος για την έκθεση της Λαμίας λόγω της γρήγορης και αποτελεσματικής παρουσίας μας στην έκθεση. Ο Δήμος μας έλαβε την απόφαση να συμμετάσχει στην έκθεση. Συζητήθηκε η δημιουργία ειδικής αφίσας, που να αναδεικνύει τα τουριστικά θέρετρα του τόπου μας, την ιστορία τους, τις τοπικές παραδόσεις, να προβάλει τα προϊόντα μας. καθώς και την ανάγκη προβολής όλων των παραγόντων-επιχειρηματιών του διευρυμένου δήμου μας.

    Πήραμε λοιπόν ομοφώνως την απόφαση, να αυξήσουμε τα μέλη της ομάδας για την άμεση έκδοση του διαφημιστικού υλικού, και να οριστεί από τετραμελής υποεπιτροπή εξαμελής υποεπιτροπή που να φέρει εις πέρας την αποστολή μας στην έκθεση της Λαμίας.

    Έτσι η επιτροπή διαμορφώθηκε ως εξής:

    1. ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΥ
    2. ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΥΡΟΠΑΝΗΣ
    3. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
    4. ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
    5. AΚΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
    6. ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

    Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος κήρυξε περαιωθείσα την τρίτη κατά σειρά συνεδρίαση και όρισε με την συμφωνία της γραμματέως και των υπολοίπων μελών την νέα συνεδρίαση για την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011 και ώρα 8μμ στον ίδιο τόπο.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
    ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΡΟΝΤΗΡΗ

    ΤΑ ΜΕΛΗ




    Από  εφημερίδα "σέντρα"

    Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "σέντρα"

    Αναρτήθηκε από ..... Ενεργοί Πολίτες Καμένων Βούρλων