Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΚΗΡΙΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΚΑ " ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Αναρτήθηκε από ....energoipoliteskv.blogspot.com



Ελλιπής και άδικη η απόφαση για τα τέλη ύδρευσης στο Δήμο Μώλου Αγ. Κωνσταντίνου.

Αναρτήθηκε από....... energoipoliteskv.blogspot.com













Σήμερα δημοσιεύουμε την απόφαση για την αναπροσαρμογή των τελών ύδρευσης που έφεραν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μώλου Αγ. Κωνσταντίνου οι εισηγητές Αντιδήμαρχοι κ. Φακίρης Τ, Παντράς Χ, Μακρυνίτσας Δ, Φλωράκης Α. και ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δίχως οικονομοτεχνική μελέτη έφεραν οι πιο πάνω κύριοι αυτή την πρόταση για αναπροσαρμογή των τελών ύδρευσης.

Εδώ βέβαια φέρει ευθύνη και   ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που έφερε το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να έχει μια στοιχειώδη οικονομοτεχνική μελέτη ο φάκελος.

Αυτό δείχνει την απειρία τους και την ανεπάρκεια τους για το πως χειρίστηκαν οι κύριοι αυτοί ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά όλους τους Δημότες του Δήμου.

Είναι λειψή η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου διότι δεν προβλέπει τι τέλη θα πληρώνουν τα Ξενοδοχεία και οι αποθήκες που βρίσκονται μέσα στο όρια του Δήμου Μώλου – Άγ. Κωνσταντίνου.

Ο κ. Παπαναγιώτου που είναι και Πρόεδρος της επιτροπής Τουρισμού του Δήμου δεν άνοιξε το στόμα του για να κάνει κάποια πρόταση για τα Ξενοδοχεία που ειδικά στα Καμένα Βούρλα είναι πάρα πολλά. Προφανώς ή αγνοούσε ή δεν γνώριζε το θέμα παντελώς. Για αυτό την άλλη φορά που θα ξαναέλθει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο να πάει διαβασμένος μήπως και περάσει το Σεπτέμβριο διότι τώρα κόπηκε μετεξεταστέος μαζί με τους Αντιδημάρχους.

Άδικη είναι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου διότι οι Δημότες των Καμένων Βούρλων θα πληρώνουν 50 Ευρώ πάγιο ενώ οι Δημότες του Μώλου και του Άγ. Κωνσταντίνου θα πληρώνουν 30 Ευρώ πάγιο.( Με ποια κριτήρια και ποιο σκεπτικό βάλανε μεγαλύτερο πάγιο στα Καμένα Βούρλα οι κύριοι αυτοί).

Άδικη είναι η απόφαση να πληρώνουν όλα τα χωριά του Δήμου Μώλου – Άγ. Κωνσταντίνου 30 Ευρώ πάγιο. Έπρεπε να μπουν και άλλα κριτήρια π.χ πληθυσμιακά έτσι ώστε τα μικρότερα χωριά να πληρώνουν λιγότερο πάγιο.
Ακόμη βέβαια τα χωριά δεν γνωρίζουν την απόφαση που πήραν οι κύριοι αυτοί.
Όταν τους πάει ο λογαριασμός τότε καμαρώστε τους κυρίους αυτούς τι μούντζα έχουν να φάνε που θα είναι όλη δική τους.

Την λειψή και άδικη απόφαση καταψήφισε όλη η αντιπολίτευση πλην ενός του κ. Τσιτίνη Σταμάτη ο οποίος συνέπλευσε με την συμπολίτευση και ψήφισε την απόφαση. Δικαιώνοντας με αυτό τον τρόπο για άλλη μια φορά τους Δημότες των Καμένων Βούρλων που τον καταψήφισαν και τον έκριναν παλαιότερα ανεπαρκή για Δήμαρχο.

Ξέφυγαν οι τιμές από ....λάθος λένε τώρα οι Γιαπωνέζοι

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com










Σε «λάθος» αποδίδουν τώρα οι υπεύθυνοι του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα τις μετρήσεις, σύμφωνα με τις οποίες η ραδιενέργεια στο νερό που διέρρευσε από τον αντιδραστήρα νο. 2 έφτασε σε επίπεδα δέκα εκατομμύρια φορές υψηλότερα από το κανονικό!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, η ραδιενέργεια στο νερό που βρίσκεται στην αίθουσα της τουρμπίνας του αντιδραστήρα είχε φτάσει στα 1.000 μιλισίβερτ (mSv) ανά ώρα. Σύμφωνα με ιατρικές μελέτες, η έκθεση σε ραδιενέργεια άνω των 100 mSV μπορεί να προκαλέσει καρκίνο.

Μετά την έκταση που πήρε η είδηση, εκπρόσωποι της εταιρεία ηλεκτρισμού Tepco ανακοίνωσαν ότι η μέτρηση δεν ήταν αξιόπιστη και ...
εξέφρασαν τη λύπη τους για το λάθος.

Σε κάθε περίπτωση, οι αρχές διαβεβαίωσαν τους πολίτες ότι το ραδιενεργό νερό δεν μπορεί να φτάσει στη θάλασσα.

Την ανησυχία του για την κατάσταση εξέφρασε, πάντως, ο Ιάπωνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος εμφανίστηκε λιγότερο καθησυχαστικός από ότι στο παρελθόν.

"Θα θέλαμε να δώσουμε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα. Όσοι εργάζονται στο εργοστάσιο το ίδιο σκέφτονται. Ωστόσο δεν μπορώ να είμαι περισσότερο αισιόδοξος από την πραγματικότητα", δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό NHK.

Προβλήματα εκδηλώθηκαν και στις εργασίες για την αποκατάσταση του αντιδραστήρα νο. 1. Νερό διέρρευσε στην αίθουσα που βρίσκεται η τουρμπίνα, κατά πάσα πιθανότητα από βαλβίδα ή ελαττωματική σωλήνωση. Στο χώρο θα εγκατασταθούν τρεις αντλίες για την απομάκρυνση του νερού.

πηγή

Νίκη της αριστεράς στη Γαλλία και Γερμανία

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


Μέρκελ και Σαρκοζί ηττήθηκαν σε τοπικές εκλογές του Σαββατοκύριακου.

Στη Γαλλία με καταμετρημένο το 80% των ψήφων, οι Σοσιαλιστές έλαβαν ποσοστό διπλάσιο από το συντηρητικό UMP, ενώ ιδιαίτερα ενισχυμένο εμφανίστηκε το Εθνικό Μέτωπο της Μαρί Λε Πεν. Το Σοσιαλιστικό Κόμμα έλαβε 36% με ...
το κυβερνών UMP να συγκεντρώνει 18,6% και το Εθνικό Μέτωπο να φθάνει το 11%, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών.

Στη Γερμανία, στο πιο πλούσιο κρατίδιό της, αυτό της Βάδης - Βυρτεμβέργης, οι Πράσινοι και Σοσιαλδημοκράτες σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα (αργά το βράδυ της Κυριακής) κερδίζουν μαζί, περίπου το 46,6% των ψήφων, με τους Χριστανοδημοκράτες να περιορίζονται για πρώτη φορά στο 39% περίπου και να χάνουν την εξουσία στο κρατίδιο μετά από 58 χρόνια.
Και να δεχτούμε ότι οι Ευρωπαίοι αναζητούν μια διέξοδο αφού βιώσανε την κεντροδεξιά λαίλαπα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και έτσι φαίνεται να δίνουν τη στήριξή του στα σοσιαλδημοκρατικά κόματα. Ε και; Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι θα εφαρμόσουν διαφορετική πολιτική τα αριστερά υποκατάσταστα των δεξιών;

Από ....activistis

Η ΝΔ δεν θέλει να κυβερνήσει;;;

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Από τα πλέον αρμόδια χείλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, μετά από αυτά του Πρόεδρου του κόμματος, δηλαδή από τα χείλη του Γ.Γ. του κόμματος κ. Α. Λυκουρέντζου, ακούσαμε σε συνέντευξη που έδωσε στην Real News, ότι τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών.
Ως αιτιολογία έφερε το ότι δήθεν θα δημιουργηθεί αβεβαιότητα. Δηλαδή (λέμε εμείς) στην Ιρλανδία που έγιναν εκλογές τι συνέβη; Ή στην Πορτογαλία που...
παραιτήθηκε η κυβέρνηση και πάλι τι συνέβη;
 Μήπως νομίζει ο κ. Λυκουρέντζος ότι μετά το ΠΑΣΟΚ θα έρθει το χάος;
Μήπως νομίζει ότιη Δημοκρατία έχει αδιέξοδα και ότι η ενσάρκωση της δημοκρατίας στη χώρα μας είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ;
Τότε λυπούμαστε πολύ για την νευραλγική θέση που κατέχει.

Μάλιστα ο κ. Λυκουρέντζος (αν είναι δυνατόν!!!), κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να εφαρμόσει την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας!!! Αυτό ομολογουμένως αποτελεί διεθνή πατέντα. Δηλαδή η αξιωματική αντιπολίτευση, δεν επιδιώκει, όπως π.χ. στην Ιρλανδία ή στην Πορτογαλία να ρίξει την κυβέρνηση και να εφαρμόσει το δικό της πρόγραμμα, αλλά θέλει να κυβερνά το ΠΑΣΟΚ, πλήν όμως να εφαρμόσει τη δική της πολιτική!!!

Εύλογα οι πολίτες που προσεγγίζουν τα όριά τους, (μερικοί μάλιστα τα έχουν φτάσει και άλλοι τα έχουν ξεπεράσει αυτοκτονώντας) αναρωτιούνται, τι επιτέλους συμβαίνει με τη Νέα Δημοκρατία;

Α) Ασκεί υπεύθυνη (sic) αντιπολίτευση;

Β) Φοβάται μήπως χάσει τις εκλογές;

Γ) Φοβάται να κυβερνήσει; Δηλαδή φοβάται μήπως γίνει καμία στραβή και κληθεί να εφαρμόσει το μνημόνιο;

Δ) Συναινεί απόλυτα με το ΠΑΣΟΚ και απλά παίζει θεατρικό αντιπολιτευτικό ρόλο για να κρατήσουν από κοινού το λαό σε καταστολή, ή

Ε) Αφήνει ανεύθυνα το ΠΑΣΟΚ να διαλύσει την κοινωνία και στη συνέχεια να έρθει η ίδια στην κυβέρνηση με τη λογική του «ώριμου φρούτου»;

Όμως:

Α) Υπεύθυνη αντιπολίτευση είναι εκείνη που είτε συναινείς απόλυτα με την κυβέρνηση και την συνδράμεις να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, καλώντας το λαό να συσπειρωθεί γύρω από την κυβέρνηση, είτε ζητάς να παραιτηθεί προκειμένου να εφαρμόσεις εσύ το δικό σου πρόγραμμα που θεωρείς σωστό.

Β) Αν φοβάται τις εκλογές, αυτό σημαίνει ότι οι δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια της δεν την ευνοούν.

Γ) Αν φοβάται την εξουσία, αυτό σημαίνει ότι δεν διαθέτει πραγματική εναλλακτική πρόταση εξουσίας, δηλαδή εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.

Δ) Αν συναινεί απόλυτα με την εφαρμοζόμενη από το ΠΑΣΟΚ πολιτική, τότε να έχει το θάρρος να το πει στο λαό, ώστε να πάρει και ο λαός τις αποφάσεις του και όχι να τον κρατάει σε καταστολή και να του πουλάει ελπίδα.

Ε) Αν τέλος, αφήνει ανεύθυνα το ΠΑΣΟΚ να διαλύει την κοινωνία και να παραδίδει την Εθνική Κυριαρχία, τότε είναι πιο επικίνδυνη από το ΠΑΣΟΚ.

Εσείς τι πιστεύετε ότι συμβαίνει από τα πέντε;

Πάντως, αν η Νέα Δημοκρατία συνεχίσει με τέτοια μυαλά και με αυτή την light πολιτική, τότε σε λίγο καιρό, το 20% που εμφανίζει σήμερα στις δημοσκοπήσεις θα φαντάζει άπιαστο όνειρο.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/03/blog-post_5255.html

Η ευθύνη του Παπανδρέου

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com

Του Μιχάλη Ιγνάτιου

Η πρόκληση των Τούρκων στο Καστελόριζο είναι μία ενέργεια που πραγματοποιήθηκε κατόπιν άδειας-εντολής στο ανώτατο επίπεδο. Την υπέγραψαν ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν και ο αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ πριν την εκτέλεσή της ενημερώθηκε, ως είθισται, ο πρόεδρος Αμντουλάχ Γκιουλ. Οι πληροφορίες προέρχονται από σοβαρό συνάδελφο με έδρα την Άγκυρα, ο οποίος θεωρείται αξιόπιστος και ο οποίος στο παρελθόν έδωσε σοβαρές και αξιόπιστες πληροφορίες που αφορούσαν το φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν και την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ.

Άλλωστε, δεν χρειάζεται καν αυτή η πληροφόρηση για να γνωρίζει κανείς ότι τέτοιες πράξεις λαμβάνονται μόνο με απόφαση της τουρκικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας. Οι αρμόδιοι στην Αθήνα γνώριζαν για την απαράδεκτη τουρκική πρόκληση, απάντησαν με διάβημα, αλλά δεν ένιωσαν την ανάγκη να πληροφορήσουν τον ελληνικό λαό. Και εάν δεν ενημέρωνε την... κοινή γνώμη η εφημερίδα “Αυγή” δεν θα γνωρίζαμε ότι τουρκική κορβέτα παρενόχλησε ιταλικό σκάφος που έπλεε -εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας- στην περιοχή του Καστελόριζου με άδεια της ελληνικής κυβέρνησης. Οι Τούρκοι είπαν στον Ιταλό πλοίαρχο ότι πρέπει να αποχωρήσει πάραυτα διότι βρισκόταν σε ...τουρκική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ)!


Ουδείς πρέπει να έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι οι Τούρκοι θα προστατεύσουν αυτά που θεωρούν συμφέροντά τους στη Μεσόγειο. Ουδείς πρέπει να έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι θα προχωρήσουν και στη δημιουργία κρίσης στο Αιγαίο εάν θεωρήσουν ότι παρόμοιες ενέργειες, όπως η περίπτωση του ιταλικού πλοίου, ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τις ελληνικές θέσεις. Το ζήτημα δεν είναι αυτό, διότι στην πράξη απέδειξαν ότι όχι μόνο παλεύουν για τα συμφέροντά τους, αλλά μάχονται και για θέματα στα οποία δεν έχουν ίχνος δικαίου. Το ερώτημα που τίθεται είναι τι πράττει η Ελλάδα για να προστατεύσει τα δικά της συμφέροντα.

Δυστυχώς η Αθήνα αδρανεί και η ευθύνη δεν ανήκει στον υπουργό των Εξωτερικών της Ελλάδας, αλλά στον πρωθυπουργό. Αυτός έλαβε την απόφαση να “θάψει” το θέμα της ελληνικής ΑΟΖ, και δικό του δόγμα είναι η πορεία προσέγγισης με την Τουρκία ανεξάρτητα από προκλήσεις και παραβιάσεις των ελληνικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο.


Πρέπει να είμαστε σαφείς και απόλυτοι: Και να ήθελε ο κ. Δρούτσας να οριστεί η ελληνική ΑΟΖ, ο κ.Παπανδρέου δεν θα το επέτρεπε. Η πολυπολιτισμική θεωρία από την οποία κυριαρχείται απαγορεύει ακόμα και τις πολιτικές συγκρούσεις, εκτός αν πρόκειται για αδύνατα χαμηλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ που διαγράφονται στο δευτερόλεπτο επειδή αμφισβητούν την οικονομική πολιτική. Η θεωρία απαγορεύει ειδικά τις συγκρούσεις με τους γείτονες. Και αποτελεί μία μεγάλη αλήθεια αυτό που υποστηρίζουμε πολλοί ότι εάν δεν τον καθήλωνε η οικονομική κρίση, θα έκανε προσπάθεια να κλείσει όλα τα θέματα που έχει η Ελλάδα στην ταραγμένη γειτονιά των Βαλκανίων και της ανατολικής Μεσογείου.


Το μέγα ερωτηματικό, που διακινεί ως εκφοβιστικό εργαλείο ο πρωθυπουργός, αποτελεί πάντα η αντίδραση της Τουρκίας. Πώς θα αντιδράσει στην πράξη σε εκείνη την περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση ορίσει τις οικονομικές της ζώνες. Και το ερώτημα είναι ένα και μοναδικό: Θα κηρύξει πόλεμο; Ο,τι και να πράξει -και ο πόλεμος πρώτα και πάνω απ’ όλα δεν συμφέρει στην ίδια την Τουρκία- η Ελλάδα έχει δικαιώματα και πρέπει να τα ασκήσει και να τα προστατεύσει. Ο τρόπος άσκησης της κυβερνητικής πολιτικής στο συγκεκριμένο θέμα της ΑΟΖείναι μη παραδεκτός και η ευθύνη ανήκει μόνο στον πρωθυπουργό της Ελλάδας...


ΕΡΩΤΗΣΗ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Είναι δυνατόν να εμπιστεύεστε τις σκέψεις σας στην πολυτάλαντη σύμβουλο του Ελληνα πρωθυπουργού; Δεν γνωρίζατε ότι δεν κρατά το στόμα της κλειστό; Δεν είχατε πληροφορηθεί τα προβλήματα που δημιουργούσε πυκνά-συχνά στον μακαρίτη τον Τάσσο; Εχω και μία άλλη απορία κύριε Πρόεδρε: Ποια είναι η κυρία για να χάνετε τόσο πολύτιμο χρόνο για να ακούτε τις αμπελοφιλοσοφίες της; Σύμβουλος του πρωθυπουργού της Ελλάδος, θα πείτε. Και επειδή συμβουλεύει τον κ. Παπανδρέου εσείς πρέπει να της αποκαλύπτετε σκέψεις που φαντάζομαι δεν μοιράζεστε ούτε με τους συνεργάτες σας; Με την ευκαιρία, μπορεί να μας πει ο αγαπητός Στέφανος ποιοι άλλοι παραβρέθηκαν στη συνάντηση του Προέδρου Χριστόφια με την εν λόγω κυρία;

Επιτροπή με επικεφαλής τον Γ. Κασιμάτη για νέο Σύνταγμα...

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com

Ο Μίκης Θεοδωράκης, μιλώντας στην Κρήτη, όπου παρουσίασε τις θέσεις της κίνησης πολιτών «Σπίθα», ανακοίνωσε ότι δημιουργείται επιστημονική επιτροπή με επικεφαλής τον Συνταγματολόγο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργο Κασιμάτη επιφορτισμένη να επεξεργαστεί ένα νέο Σύνταγμα, καθώς και νέους θεσμούς, που θα επιχειρήσουν να προσαρμόσουν....
όσο γίνεται περισσότερο πιστά την αρχή της άμεσης Δημοκρατίας μέσα σε ένα σύγχρονο κράτος.

Τελικά έτσι όπως κινούνται οι πολιτικοί αυτόνομα και μακριά από το κοινωνικό σώμα, αδιαφορώντας για την δυστυχία που προκαλούν, δεν θα αντιληφθούν για πότε η κοινωνία θα τους παραγκωνίσει αθόρυβα και αναίμακτα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και σκοτωμούς.

Όσο πιο πολύ θα προχωρά η εξαθλίωση, τόσο πιο πολύ θα απαξιώνονται και οι πολιτικοί μέχρι την πλήρη κατάργησή τους.

Αν μάλιστα αυτομολήσουν κάποια ΜΜΕ και έρθουν με την πλευρά του λαού, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/03/blog-post_590.html


Δημιουργεία κίνησης με όνομα "Λοκροί στο Δάσος"

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com


Αγαπητοί φίλοι.

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τη δημιουργία μιας κίνησης βάσης με όνομα "Λοκροί στο Δάσος".

Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να βοηθήσει στην κινητοποίηση του δυναμικού που έχουμε ως άνθρωποι και στην αξιοποίηση των ευκαιριών που μας προσφέρει το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Η προσπάθεια αυτή είναι ανοιχτή σε ιδέες, προτάσεις και απόψεις. Προσκαλούμε ανοιχτά οποιονδήποτε θέλει να συμβάλει στις δράσεις, να καταθέσει τις προτάσεις του, να συνεργαστεί με άλλους συνανθρώπους του, να διδάξει και να διδαχτεί, για το καλό του τόπου αλλά και για τη χαρά της δημιουργίας και της επικοινωνίας.

Η ηλεκτρονική έδρα της κίνησης είναι το blog μας: http://lokroi-dasos.blogspot.com

Περιπλανηθείτε μέσα στο ιστολόγιο και, αν το θέλετε, βοηθήστε μας να το κάνουμε πιο ενεργό και ενδιαφέρον.

Ευχόμαστε καλή συνεργασία με όλους!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com


“FOOD, INC. – ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε.”
Ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που μπαίνει στα άδυτα της αμερικανικής βιομηχανίας τροφίμων και μας δίνει μια γεύση του πως λειτουργεί το όλο σύστημα.
Θα καταλάβετε πως καταλήγουν τα τρόφιμα στο τραπέζι μας σε τόσο χαμηλές τιμές και θα σας δώσει κίνητρο να γίνεται πιο επιλεκτικοί στην επιλογή του φαγητού.
Απίστευτες σκηνές από τα εργοστάσια παρασκευής τροφίμων με σκληρές εικόνες από την μεταχείριση των ζώων.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα γίνει
την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011, στις 9:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο “ACROPOL”.
Οι συντονιστές
Αριστείδης Νίκας , Βάσω Καραγκιόζογλου

                                                                                                      

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "σέντρα"

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com