Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Το 2/Θ Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Σεραφείμ συγχωνεύεται με το 6/Θ του Καινουρίου. Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου παραμένουν ως έχουν.

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Αλλάζει δραματικά ο σχολικός χάρτης της χώρας, καθώς μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας για τις συγχωνεύσεις «εξαφανίζονται» 1.056 σχολικές μονάδες. Σύμφωνα με το υπουργείο, από τα 16.000 σχολεία σε όλη τη χώρα, συνενώνονται 1.933 σε 877, εκ των οποίων τα 1.523 αφορούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και τα 410 τη Δευτεροβάθμια.

ΔΕΙΤΕ ποια σχολεία επηρεάζονται από τις αλλαγές:

 ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Πυρηνικός εφιάλτης

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com

Παγκόσμια ανησυχία έχουν προκαλέσει οι εξελίξεις στο πυρηνικό εργοστάσιο Φουκουσίμα 1, στο οποίο τα ξημερώματα σημειώθηκαν δύο εκρήξης σε έναν ακόμη αντιδραστήρα.
Εξι τραυματίες είναι ο απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε στο κτίριο του Αντιδραστήρα 3, μετέδωσε το πρακτορείο Jiji.
Νωρίτερα η εταιρία Tepco που διαχειρίζεται το εργοστάσιο είχε ανακοινώσει πως έξι στρατιώτες και ένας πολίτης αγνοούνταν μετά τις εκρήξεις στο υψηλότερο τμήμα του κτιρίου, το οποίο....
είχε υποστεί ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό της Παρασκευής.
Εκπρόσωπος της ιαπωνικής κυβέρνησης, ο Γιούκιο Εντάνο επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τις εκρήξεις, επισημαίνοντας πως η πιθανότητα διαρροής ραδιενέργειας είναι πολύ μικρή.
Η Υπηρεσία Πυρηνικής Ασφάλειας της Ιαπωνίας εκτιμά πως η έκρηξη προκλήθηκε από συγκέντρωση υδρογόνου.
Στη Βιέννη, η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενεργείας ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από τον ιάπωνα πρωθυπουργό, το κέλυφος του αντιδραστήρα Νο 3 δεν έχει υποστεί ζημίες από τη σημερινή έκρηξη.
 Οπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, το σύστημα ψύξης σταμάτησε να λειτουργεί και το επίπεδο του ύδατος μειώνεται στον αντιδραστήρα 2 του πυρηνικού σταθμού.

Από... citypress

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "σέντρα"

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com