Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Καταγγελία βόμβα: Έδωσαν τον χρυσό της Ελλάδας για υποθήκη έναντι των Swaps;

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


Εδώ οφείλει να επέμβει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη και να διερευνήσει την επώνυμη καταγγελία από διευθυντή τράπεζας σχετικά με την κατάσταση του Ελληνικού χρυσού. Η καταγγελία είναι βαρύτατη, αναφέροντας ξεκάθαρα ότι μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται στην Αμερική και την τράπεζα Merill Lynch, ως υποθήκη για τα περιβόητα swaps των Σημίτη – Παπακωνσταντίνου!
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε μόνο ότι στην Goldman Sachs είχαν δοθεί ως collaterals τα έσοδα των αεροδρομίων, για να εξασφαλίσουν την είσπραξη της μίζας τους. Τώρα όμως βγαίνει στην επιφάνεια ένα θέμα που αν επαληθευτεί, οφείλει όλο το πολιτικό σύστημα να αντιδράσει.
Γνωρίζαμε επίσης ότι ο Κώστας Σημίτης είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός στην ιστορία που πούλησε χρυσό σε περίοδο ειρήνης: Η “Ισχυρή Ελλάδα” και το μεγάλο πλιάτσικο
Δεν φανταζόμασταν όμως ποτέ ότι θα υπήρχε μαζικότερη εκποίηση χρυσού έστω και ως υπόνοια!
Γιατί ο κύριος Παπακωνσταντίνου επιμένει να μην δίνει στην ΕΕ τα στοιχεία των Swaps παρότι ο ίδιος τα γνωρίζει κάλλιστα; Γιατί διασύρεται η χώρα ακόμα και με εισαγγελικές διώξεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο γι’ αυτή την υπόθεση;
Όλα ξεκίνησαν με την ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Αϊβαλιώτη, με την οποία ζητούσε να μάθει τα αποθεματικά του Ελληνικού κράτους σε χρυσό αλλά και το που βρίσκονται…
Η απάντηση που πήρε, όχι από τον αρμόδιο υπουργό αλλά από την τράπεζα της Ελλάδας και τον κύριο Προβόπουλο (!!) είναι ότι “μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται σε τράπεζες του εξωτερικού για ιστορικούς λόγους”!! Έτσι, “χύμα”. Ποιοί ακριβώς είναι αυτοί οι “ιστορικοί λόγοι”;
Σύμφωνα λοιπόν με επώνυμη καταγγελία διευθυντή τράπεζας που έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό “kontra” και το βραδυνό δελτίο ειδήσεων, ο χρυσός βρίσκεται στην Αμερικάνικη τράπεζα, υποθηκευμένος!
Αν μη τι άλλο, εδώ μπορεί να επέμβει αυτεπάγγελτα και ο εισαγγελέας αφού αυτό είναι κάτι που δεν είχε βρεθεί καν στην απογραφή. Τι στοιχεία είχε δώσει ΤΟΤΕ η τράπεζα της Ελλάδος;
…και ο κύριος Παπακωνσταντίνου παίρνει τα εύσημα από την Τρόικα…

Από.....olympia.gr

Με εντολή του Πρωθυπουργού, ο Πεταλωτής ...'χτυπάει' τον Βαγγέλη Βενιζέλο!

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


 Φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου η ενωτική και συναινετική χθεσινή ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κ.Καραμανλή και φρόντισε να του στείλει βαρυσήμαντο μήνυμα!Διαβάστε το:

Η Θεσσαλονίκη έχει δήμαρχο και πάνω απ’ όλα δεν χρειάζεται Θεσσαλονικάρχη!!!

 

 
Οι Θεσσαλονικείς δώσαμε μάχη στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης για να αποβάλλουμε σύνδρομα και
νοοτροπίες του παρελθόντος! Και τελικά τα καταφέραμε.
Δυστυχώς όμως κάποιοι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ μας θυμίζουν ότι οι διαφορές στην πολιτική είναι μικρές! Στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κώστα (θείου) Καραμανλή, ο υπουργός Βαγγέλης Βενιζέλος «ξεκαθάρισε» ότι το άγαλμα θα παραμείνει στην θέση στην οποία στήθηκε, εκφράζοντας έτσι ανοιχτά την διαφωνία του προς τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και ένα μεγάλο μέρος του λαού της Θεσσαλονίκης!
Ως τι μιλάει ο Βενιζέλος; Τέλος ο πολιτικός πολιτισμός στις μέρες μας…

Γράφει ο Μιχάλης «είμαι με τον Άκη» Κωνσταντίνου
mixakosta@gmail.com

Δεν το γράφει όποιο κι όποιο μπλόγκ, αλλά το πιάτσα ντελ πόπολο, η γνωστή ναυαρχίδα του Παπανδρεισμού στην Μπλογκόσφαιρα!


I D κάρτες......

  Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com


 Πολλοί συνάνθρωποί μας, εγείρουν την εξής ερώτηση: «Μα και σήμερα εάν θέλουν με παρακολουθούν, με διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιώ στην ζωή μου (βλ κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονικά διόδια, κάρτα εισόδου σε κτίρια, πιστωτική, χρεωστική κάρτα, ηλεκτρονικές αγορές μέσω internet κοκ), δεν καταλαβαίνω γιατί ειδικά στην Κάρτα του Πολίτη πρέπει να πω όχι, ενόσω χρησιμοποιώ όλες τις άλλες συσκευές. Εγώ έχω καθαρή και διάφανη ζωή, δεν με ενδιαφέρει εάν και ποιοι με παρακολουθούν.»


Η απάντηση είναι απλή: ....

- Μπορεί κάποιος να κυκλοφορήσει χωρίς την ταυτότητά του;
- ΟΧΙ.
- Θα μπορεί να κυκλοφορήσει χωρίς την Κάρτα του Πολίτη;
- ΟΧΙ.


- Μπορεί όμως να κυκλοφορήσει χωρίς το κινητό του;
- ΝΑΙ.
- Μπορεί εάν θέλει να κάνει αγορές με μετρητά;
- ΝΑΙ.
- Μπορεί εάν θέλει να πληρώνει διόδια αντί να έχει την ηλεκτρονική συσκευή πληρωμής διοδίων; ΝΑΙ.


Η δεσμευτικότητα, η υποχρεωτικότητα, η ταύτιση της Κάρτας του Πολίτη με τον άνθρωπο, η αναγωγή του ανθρώπου σε αριθμό που θα τον υποχρεώνει να αφήνει τα ηλεκτρονικά του ίχνη θελημένα ή αθέλητα σε δεκάδες διασυνδεδεμένες βάσεις δεδομένων καθημερινά, οπότε όλη η ζωή του ανθρώπου θα είναι «διάφανη» σε εξευτελιστικό βαθμό, είναι το πρόβλημα.


Το κινητό εάν θέλω το πετάω και απελευθερώνομαι, την Κάρτα του Πολίτη μπορώ να την πετάξω; ΟΧΙ.


Επειδή μουσκέψαμε από την ηλεκτρονική βροχή και καταιγίδα, πρέπει να πέσουμε στην θάλασσα και να πνιγούμε, είναι δηλαδή μάταιη κάθε περαιτέρω αντίσταση;


Καιρός είναι να ξυπνήσουν οι ονειροπόλοι της ψηφιακής εποχής για να μην κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας μια εφιαλτική ψηφιακή εποχή....δείτε το video

http://www.youtube.com/watch?v=3XuOaxeOQGw

Θεατρικές παραστάσεις με θέμα το Περιβάλλον Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου και Αντιρρίου.

       Με επιτυχία συνεχιζονται  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου,
       οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου και Αντιρρίου
.

 Στις 16 Ιανουαρίου υλοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις  των  δύο τμημάτων της ΣΤ' τάξης του 2ου ΔΣ Ναυπάκτου    
  με τα έργα « Η Μεσόγειος είμαι και δεν είμαι πιά εδώ »  και « Ο Ωραίος Δαρείος »  αντίστοιχα.
 Γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί μαθητές από αρκετά Δημοτικά σχολεία και όχι μόνο παρακολούθησαν τις δύο παραστάσεις και χειροκρότησαν την προσπάθεια των μικρών μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.
   Οι μικροί μαθητές  έστειλαν μηνύματα για την μόλυνση των θαλασσών αλλά και την σωστή διατροφή   μέσα απο τα  θεατρικά έργα που ήταν  εμπνευσμένα από παραμύθια γνωστών συγγραφέων.   
Στο τέλος των παραστάσεων μοιράστικαν σε ολους τους θεατές σακκούλες με προϊόντα, συνταγές, κουπόνια κ.α του χορηγού των παραστάσεων, προϊόντος LURPAK της εταιρίας ARLA.

            Καλούμε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, από όλα τα σχολεία,
       όλων των βαθμίδων και όλες τις τάξεις της Ναυπάκτου και του Αντιρρίου και όχι μόνο,
  να παρακολουθήσουν την επόμενη  παραστάση των μικρών μαθητών του 3ου ΔΣ Ναυπάκτου
           την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 στις 5μμ στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα. 


                     
Δείτε  τη σελίδα   των 2  παραστάσεων κάνοντας κλικ... εδώ

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας " ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ"

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή ΦΘΙΩΤΙΔΑ"

Αναρτήθηκε από.... energoipoliteskv.blogspot.com