Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Η στάση του δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου, τιμά την αυτοδιοίκηση και δείχνει το δρόμο

Αναρτήθηκε από.......  energoipoliteskv.blogspot.com


 Η έμπρακτη αντίσταση του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου απέναντι στην αυθαιρεσία των ιδιωτικών διοδίων, εκφράζει την λαική αγανάκτηση και ενισχύει τους αγώνες των κατοίκων.
Η ολοένα και αυξανόμενη οργή των πολιτών της Στερεάς αλλά και όλης της Ελλάδας για τις διαρκείς αυξήσεις και τους δεκάδες νέους σταθμούς διοδίων στο εθνικό οδικό δίκτυο, έχει επιπτώσεις στις εισπράξεις των εταιρειών. Για τον λόγο αυτό επιχειρείται ο εκφοβισμός και η καταστολή των αντιδράσεων, επιχείρηση στην οποία εντάσσεται η σύλληψη και κράτησή του δημάρχου που έπραξε το αυτονόητο: άνοιξε - όπως είχε καθήκον- την πρόσβαση σε δημόσιο δρόμο πληρωμένο από δημόσια χρηματοδότηση.
 Η στάση του Α. Γκλέτσου τιμά την αυτοδιοίκηση και δείχνει το δρόμο σε όσους θεωρούν ότι οφείλουν να εκπροσωπούν το κοινό όφελος και όχι κομματικά ή οικονομικά συμφέροντα. Ελπίζουμε να βρεί σύντομα πολλούς μιμητές. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να σηκώνουμε τις μπάρες μαζί με όλους όσους αγωνίζονται για ελεύθερους και ασφαλείς δρόμους για όλους τους πολίτες.
 

Δέσποινα Σπανούδη
Περιφερειακή Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας

Για την επικοινωνία:
6973607585, 6972850659     

Αριστερή πρωτοβουλία...Γιώργο μάζεψε τον Πάγκαλο

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com

Η «Αριστερή Πρωτοβουλία» του ΠΑΣΟΚ, καλεί τον πρωθυπουργό «να λάβει τα απαραίτητα μέτρα γιατί οι προκλήσεις έχουν και τα όριά τους και στο τέλος συμπαρασύρουν όσους τις ανέχονται».


Στην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων: ....

«Την ώρα που ο φόβος, η ανασφάλεια και ο τρόμος αποτελούν την καθημερινή συνθήκη του ελληνικού λαού, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με ανοίκειους χαρακτηρισμούς δοκιμάζει την αντοχή όλων των πολιτών.

» Η έξοδος από την παρούσα πολιτικοοικονομική κατάσταση απαιτεί δημοκρατικό φρόνημα και ήθος που ο κ. Πάγκαλος από τα λεγόμενά του και την ιστορία του δεν φαίνεται να διαθέτει. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από υπεύθυνους πολιτικούς και όχι υβριστές και συκοφάντες».

Και συνεχίζει: «Ο υπουργός του φιάσκου των Ιμίων αναγορεύει αυτοβούλως τον εαυτό του σε τιμητή των πάντων και προφανώς τον εκλαμβάνει ως παράδειγμα για να κρίνει τους άλλους.

» Ο κ. Πάγκαλος οφείλει μια απάντηση για να κατανοήσουμε καλύτερα τον ορισμό της διαφθοράς: Αυτός δίδαξε τη διαφθορά στην κόρη του για να τον διαφθείρει ή γονιδιακά εκείνη ενήργησε για να μπορέσει να διορισθεί;».

Από...... citypress.gr

Καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες για τους Αντιδημάρχους του Δήμου Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com











Ο Θανάσης Γιαννόπουλος τομεάρχης Υγείας με απόφαση Σαμαρά

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Στη νέα ηγετική ομάδα της ΝΔ εντάσσονται πλέον οι πρώην υπουργοί Θανάσης Γιαννόπουλος και Μάκης Γιακουμάτος, καθώς με απόφαση του Σαμαρά αναλαμβάνουν τομεάρχης Υγείας ο πρώτος και αναπληρωτής τομεάρχης ο δεύτερος


Σημαντικό ρόλο για την αναβάθμιση του κ. Γιαννόπουλου στα ηγετικά κλιμάκια της Ρηγίλλης, είχε παίξει εδώ και εβδομάδες, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνάντηση που είχε πριν μερικές εβδομάδες με τον πρόεδρο της ΝΔ.

parapolitika.gr

Ο Απόστολος Γκλέτσος άνοιξε παράπλευρο στα διόδια Πελασγίας

 Ένταση στα διόδια Πελασγίας, όταν ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, με μηχανήματα του Δήμου άνοιξε έναν παράπλευρο δρόμο, έτσι ώστε να διέρχονται χωρίς να πληρώνουν οι κάτοικοι της Πελασγίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Γκλέτσος βρέθηκε και ο ίδιος πάνω στο χωματουργικό μηχάνημα του Δήμου Στυλίδας για να γκρεμίσει τις παράπλευρες μπάρες. Μάλιστα κάποια στιγμή προκλήθηκε ένταση όταν αστυνομικοί προσπάθησαν μάταια να τον εμποδίσουν.
Στην περιοχή όπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από την Φθιώτιδα και τη Μαγνησία, οι διαβουλεύσεις είναι σε εξέλιξη. Παράλληλα συνεργεία της εταιρίας που εκμεταλλεύεται τα διόδια βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές μόλις απομακρυνθούν τα μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας δεν έχουν άλλο δρόμο για να μετακινηθούν εσωτερικά στο δήμο και είναι υποχρεωμένοι να περνούν από τα διόδια.
Στους κατοίκους της περιοχής έχουν δοθεί κάρτες ελεύθερης διέλευσης μόνο από τα διόδια της Πελασγίας, αλλά για ένα μικρό διάστημα είχαν ακυρωθεί. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά από διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις ισχύουν εκ νέου οι συγκεκριμένες άδειες.
Πάντως ο δήμαρχος της Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει σε όλους του τόνους ότι στόχος του είναι «να αποκαταστήσει την απρόσκοπτη και χωρίς κόστος επικοινωνία μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου του…» και μάλιστα όπως δήλωσε, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επανέλθει εκ νέου στην περιοχή των διοδίων.

Γιατί χτύπησε "κόκκινο" ο Γκλέτσος!!!
Ξέρετε γιατί ο Γκλέτσος χτυπάει κόκκινο με το σπάσιμο της μπάρας; Απλά γιατί οι πολίτες θέλουν κάποιον να μη λέει τίποτα αλλά να κάνει κάτι.
Οι άλλοι; Ορίστε; Τι κάνουν οι ντόπιοι αυτοδιοικητικοί για τα διόδια;
Ο Κοτρωνιάς το μελετάει το θέμα (για τρία χρόνια), η Τζένη δεν το σκέφτεται!
Ο Κλέαρχος είναι από την Βοιωτία, συνεπώς περιμένει να τον ενημερώσει ο Χειμάρας!
Ούτως ώστε να στηρίξει τις συμβάσεις παραχώρησης του Σουφλιά, που τις εκθειάζει κι ο Ρέππας!


με πληροφ. από ΑΠΕ, sterea.gr
φωτ. από pelasgia.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com