Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Hill & Knowlton: Η εταιρεία που προωθεί τα συμφέροντα της Τουρκίας, έριξε πρόσφατα μεγάλα ποσά στην περιοχή. Που πήγαν;

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

(τσάμπα υποστηρικτής του ψεύδους, δεν υπάρχει. Τα Ερζερούμ χρυσοπληρώνονται)


Η Hill & Knowlton, είναι πασίγνωστη εταιρεία “δημοσίων σχέσεων” με πολυδιάστατη δράση. Ο Johan Carlisle είχε αποκαλύψει μάλιστα συγκεκριμένα νούμερα που έπαιρνε ως αμοιβή για να καλύψει τις θηριωδίες της Τουρκίας, ώστε η τελευταία να συνεχίσει να απολαμβάνει τις κολοσσιαίες ενισχύσεις των ΗΠΑ. (Σχετικό άρθρο)

Ο απόστρατος πράκτορας της CIA Robert T. Crowley μάλιστα ομολόγησε την αγαστή συνεργασία της H&K με την “υπηρεσία”, αφού τα γραφεία της διεθνώς ήταν η τέλεια κάλυψη για την δράση της CIA, ιδιαίτερα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Εκτός βέβαια από τους φιλάνθρωπους κεμαλοναζί, η εταιρεία ανέλαβε και...

την προστασία άλλων καθαρμάτων παγκοσμίως ώστε να κάνει την γενοκτονία αθώων πιο εύκολη υπόθεση. Καθ’ ομολογίαν τους, ένα από τα δυσκολότερα Projects που έφεραν εις πέρας ήταν η απόκρυψη του ναζιστικού παρελθόντος των Βοσνίων και των Κροατών, ώστε η σφαγή των Σέρβων να γίνει με “προοδευτική” διάθεση (θα αναφερθούμε εκτενώς σε επόμενο άρθρο). Το κοσσυφοπέδιο μετά (πελάτες τους KAI οι σφαγείς νηπίων του UCK), ήταν παιχνιδάκι.

Τι δουλειά έχει η H&K με το …Ερζερούμ; Δείτε τώρα ένα φοβερό παρασκήνιο που δεν θα το διαβάσετε στις εφημερίδες:

23/12 λοιπόν, ανακοινώνεται από την Τουρκική εταιρεία δημοσίων σχέσεων “Global Tanitim” ότι η Hill & Knowlton αποκτά την πλειοψηφία των μετοχών της. H πρόεδρος της Global Tanitim, Ceyda Aydede, λεει με καμάρι ότι η εταιρεία της “ταιριάζει απόλυτα με το Ήθος και την Μεθοδολογία της H&K!!”. Έχει απόλυτο δίκιο.

Που την είχαμε δει την Global Tanitim; ....η συνέχεια στο Ολυμπία

Τα Θεοφάνια

Ανατήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com


Τα Θεοφάνια (ή Θεοφάνεια) είναι μεγάλη ετήσια χριστιανική εορτή της ανάμνησης της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή(¹). Εορτάζεται στις 6 Ιανουαρίου και είναι η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου (εορτών των Χριστουγέννων).
Το όνομα προκύπτει από την φανέρωση των τριών προσώπων της Αγίας Τριάδας που συνέβη σύμφωνα με τρεις σχετικές ευαγγελικές περικοπές.
 Η εορτή των Θεοφανίων λέγεται επίσης και Επιφάνια και Φώτα (ή Εορτή των Φώτων).


Ανάκληση πολεοδομικής μελέτης οικοδομικού Συνεταιρισμού στο Δήμο Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com



Στην ανάκληση της Πολεοδομικής Μελέτης του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού «Υπαξιωματικών και Αστυφυλάκων τέως Αστυνομίας Πόλεων Συν ΠΕ», στο δήμο Μώλου στη Φθιώτιδα, προέβη το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, καθώς η έκταση βρίσκεται σε περιοχή που έχει ενταχθεί από το 2006 στο δίκτυο Natura.


Συγκεκριμένα, πρόκειται για Πολεοδομική Μελέτη η οποία εγκρίθηκε το 2007 (Υπουργική Απόφαση υπ' αρ. 37620/5.9.2007, ΦΕΚ438 ΑΑΠΘ/14.9.2007) και αφορά σε έκταση 299 στρεμμάτων στη θέση «Κάμπος» του δήμου Μώλου στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου η μελέτη ανακλήθηκε επειδή:

- Η συγκεκριμένη έκταση βρίσκεται εντός των ορίων της περιοχής που έχει ενταχθεί από το 2006 στο δίκτυο

Natura 2000. Ειδικότερα βρίσκεται εντός του Τόπου Κοινοτικής Σημασίας GR2440002 "Κοιλάδα και εκβολές Σπερχειού - Μαλιακός Κόλπος" ο οποίος περιλαμβάνεται στον ομώνυμο κατάλογο που εγκρίθηκε στις 19/7/2006 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Μάλιστα ένα τμήμα, των 299 στρεμμάτων που αφορά η μελέτη, εντάσσεται στη ζώνη απόλυτης προστασίας του προγράμματος σύμφωνα με την Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη (ΕΜΠ).

- Επιπλέον το τμήμα αυτό, η Πολεοδομική Μελέτη το εντάσσει με τον όρο "κοινόχρηστος χώρος - χώρος πρασίνου", αφήνοντας ουσιαστικά "ανοιχτό" το ενδεχόμενο αλλοίωσης του χαρακτήρα της περιοχής καθώς βάση της νομοθεσίας θα επιτρεπόταν η δημιουργία ορισμένων κατασκευών.

- Ακόμη και στην περίπτωση που εξαιρεθεί από την Πολεοδομική Μελέτη το τμήμα που βρίσκεται εντός της ζώνης απόλυτης προστασίας του δικτύου Natura 2000, δεν περιλαμβάνεται ζώνη προστασίας ανάμεσα στον οικισμό και την προστατευμένη περιοχή. Σύμφωνα με την πάγια νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας (3955-6/1995 και 4220/2005) κατά τις οριοθετήσεις οικισμών θα πρέπει τα όρια τους να τοποθετούνται σε απόσταση ικανή από οποιοδήποτε βιότοπο ώστε να διασφαλίζεται το απρόσβλητο των οικοσυστημάτων από τις επιπτώσεις λειτουργίας των οικισμών.

- Τέλος, στην συγκεκριμένη περίπτωση του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού "Υπαξιωματικών και Αστυφυλάκων τέως Αστυνομίας Πόλεων Συν ΠΕ", στην Πολεοδομική Μελέτη προβλέπονταν αποστραγγιστικά έργα που ενδεχομένως θα επηρέαζαν αρνητικά την προστατευμένη περιοχή.

Από.......naftemporiki.gr

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com