Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Υπάρχει το ενδεχόμενο επανάληψης των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου αν υποβληθεί ένσταση από κάποιον ψηφοφόρο του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Αναρτήθηκε από........energoipoliteskv.blogspot.com



Εστάλη στο Blog από αναγνώστη.


Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην Δήμαρχος κ. Αντωνίου , σε συνεδρίαση που έγινε σε γνωστό καφέ που επιτελούσε και στο παρελθόν χρέη αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου ,  προσανατολίζεται σε αίτηση κατάθεσης ένστασης ακυρότητας των εκλογών με βάση το Άρθρο 14 του Καλλικράτη που αφορά τα Κωλύματα και το Ασυμβίβαστο,(με εισήγηση του συμβούλου του κ. Τσίκα) .


Συγκεκριμένα υπάρχουν άτομα στο συνδυασμό του κ. Τετριμίδα που έχουν κωλύματα και δεν μπορούσαν με βάση το άρθρο 14 του Καλλικράτη να είναι υποψήφια .


Το θέμα είναι ότι και ο συνδυασμός του κ. Αντωνίου είχε τουλάχιστον δυο άτομα που είχαν υπαλληλική σχέση με το Δήμο Καμένων Βούρλων και με βάση το άρθρο 14 δεν μπορούσαν και αυτά να είναι υποψήφια.


Αν πάρει απόφαση τελικά η παρέα του πρωινού καφέ να υποβάλει ένσταση κατά συγκεκριμένων υπαλλήλων υπάρχει το ενδεχόμενο να ακυρωθεί ολόκληρη η εκλογή ή να εκπέσουν οι συγκεκριμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί.


Ο χρόνος βέβαια είναι αμείλικτος και δεν περιμένει . Με βάσει το άρθρο 48 του Καλλικράτη η προθεσμία για την άσκηση των ενστάσεων ασκείται μέσα σε επτά (7) ημέρες από την ημέρα της ανακήρυξης των εκλεγέντων .


Η ανακήρυξη έγινε την Παρασκευή άρα υπάρχει περιθώριο αν είναι να υποβληθεί ένσταση από κάποιον μέχρι την προσεχή Παρασκευή.


Το ζητούμενο είναι αν θα πάρει το ρίσκο ο κ. Αντωνίου να υποβάλει ένσταση κατά της ακυρότητας των εκλογών ; Η διαφορά βλέπεται είναι μεγάλη 555 ψήφοι ή αλλιώς 3 μούτζες (5+5+5 = 3 Χ 5 ) !!!!


Πέστε ότι επαναληφθούν οι εκλογές υπάρχει περίπτωση να καλυφθεί αυτή η διαφορά απ` τον κ. Αντωνίου ή θα αυξηθεί και άλλο γιατί ως συνήθως όλοι πάνε με αυτόν που έχει τον αέρα του Νικητή ; 


Περιμένουμε τις εξελίξεις καθώς ο χρόνος τρέχει ……

Εμφύλιος σε ΝΔ - Ευθύνες σε Σταϊκουρα και Τσούρτο για την ΗΤΤΑ στο Δήμο Λοκρών

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com
 
 
 
 Με την ανακοίνωση των πρώτων και μη αναστρέψιμων εκλογικών αποτελεσμάτων για το δήμο Λοκρών πολλοί στο εκλογικό κέντρο του κ. Αγγελούση έβαλαν κατά του κ. Σταϊκούρα τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για την ήττα της ΝΔ.

Οι οργισμένοι "κομματάρχες" της ΝΔ κατηγορούν ανοιχτά το Σταϊκούρα πως είχε δώσει "γραμμή" στους ψηφοφόρους του να καταψηφίσουν τον κ. Αγγελούση και τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ συνδυασμό του. "Πούλησε την παράταξη για τα δικά του μικροπολιτικά συμφέροντα" φώναζαν.

Από την άλλη δεν είναι λίγοι εκείνοι που ρίχνουν ευθύνες στον κ. Τσούρτο αφού τον κατηγορούν πως υποκίνησε και στήριξε την δημιουργία του ανεξάρτητου συνδυασμού αντιδρώντας στην υποψηφιότητα Ανέστη και στην συνέχεια την τελευταία στιγμή τους "πούλησε" κατεβαίνοντας με τον συνδυασμό του κ. Αγγελούση.

Τις φήμες και τους ισχυρισμούς αυτούς ενισχύει και το γεγονός πως ομάδα εκ των ανεξάρτητων προσπάθησε να "γιαουρτώσει" τον κ. Τσούρτο στην κεντρική ομιλία του στην Αταλάντη (την τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι ψυχραιμότεροι να τους σταματήσουν),
ενώ κατά την ομιλία του γιουχαρίστηκε έντονα και ακούστηκαν αποδοκιμασίες εναντίον του.
 
Από......LIBERAL LOKRIS

20/11/2010 Ποδηλασία στο Δέλτα του ποταμού Σπερχειού και επίσκεψη στο νέο μουσείο Θερμοπυλών

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com

Σάββατο: Συνάντηση στο Μουσείο Θερμοπυλών στις 9:00π.μ.


 Αρχικά θα επισκεφτούμε το νέο Μουσείο Θερμοπυλών. Θα γίνει ξενάγηση στους χώρους και ενημέρωση για την Ιστορική μάχη. Στη συνέχεια με τα ποδήλατα θα κινηθούμε στη περιοχή του Δέλτα ανάμεσα σε ριζοχώραφα, καλαμιώνες και κανάλια. Θα καταλήξουμε στις ακτές του Μαλιακού κόλπου. Θα παρατηρήσουμε υδρόβια και αρπακτικά πουλιά. Θα επιστρέψουμε στις Θερμοπύλες  για να απολαύσουμε το μπάνιο μας στις Ιαματικές Πηγές.
 Εύκολη διαδρομή κατάλληλη για αρχαρίους.  Β.Δ.1-Ω.Π.4 -Υ.Δ.50μ.- Μήκος 25χλμ
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 10:00μ.μ. στις 19/11/2010.
Συντονιστές της Δράσης αυτής είναι :
1). Νίκος Αναστασίου                 τηλ. 6974964428
2). Δημήτρης Παντελόπουλος    τηλ. 6974906005
Για περισσότερες πληροφορίες :
Κωστής Πετρόπουλος τηλ.6974507311 email kostaspetro2003@yahoo.gr
 
21/11/2010 Ορεινή Πεζοπορία στη Κνημίδα με τον ΕΟΣ Ελευσίνας

 Κυριακή: Συνάντηση στη Κεντρική πλατεία Αγίου Κων/νου στις 9:00π.μ.

Θα προωθηθούμε με αυτοκίνητα έως το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε σε μονοπάτι, μέσω του φαραγγιού Μέγα Ρέματος έως τη κορυφή Κοτρώνα 650μ. Στη συνέχεια θα κινηθούμε στη καρδιά του ορεινού όγκου έως τη κορυφή Αγία Παρασκευή 945μ. Από εκεί μπορούμε να έχουμε θέα σε όλη σχεδόν τη Ρούμελη, τη Βόρεια Εύβοια και τις Βόρειες Σποράδες. Κατηφορίζουμε από εντυπωσιακή κόψη σε μονοπάτι που ελίσσεται σε δάσος δρυός και φτάνουμε στη Κλεφτόβρυση σημείο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Συνεχίζουμε σε μονοπάτι ως το εξωκλήσι του Αγίου Νέστορα 650μ. Συνεχίζουμε μέσα στο δάσος έως τη κορυφή Αέρας 860μ. με φανταστική θέα στο Β. Ευβοϊκό. Από δρόμο στην αρχή και από μονοπάτι στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στον Άγιο Κων/νο μέσω του φαραγγιού Μέγα Ρέματος. Στη διαδρομή θα θαυμάσουμε τους εκπληκτικούς καταρράκτες. Προαιρετικά θα μεταφερθούμε με τα αυτοκίνητα, για χαλαρό μπάνιο στις Ιαματικές πηγές Κουνιαβίτη και θα καταλήξουμε σε ταβέρνα της περιοχής για γεύμα .
Αρκετά δύσκολη διαδρομή, ενδείκνυται για πεζοπόρους με καλή φυσική κατάσταση.
Β.Δ.2-Ω.Π.7-Υ.Δ.1.050μ.
Εναλλακτικά μπορεί κάποιος να συμμετέχει στο τμήμα της διαδρομής έως τη κορυφή Αγία Παρασκευή 945μ. και να επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης Β.Δ.1-Ω.Π.5-Υ.Δ.800μ.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 10:00μ.μ. στις 20/11/2010.
Συντονιστές της Δράσης αυτής είναι :
1). Κωστής  Πετρόπουλος      τηλ. 6974507311
2). Μίμης Συκιώτης                τηλ. 6977238328
3). Ηλίας Ακρίβος                   τηλ. 6983488594
Για περισσότερες πληροφορίες :
Κωστής Πετρόπουλος τηλ.6974507311 email kostaspetro2003@yahoo.gr

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com