Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Με μετατροπές πλατειών σε οικοδομικά τετράγωνα εντός του σχεδίου των Καμένων Βούρλων προσπαθεί ο κ. Αντωνίου να χειραγωγήσει τις Δημοτικές Εκλογές.

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Εστάλη  από  αναγνώστη  του  Blog

Χωρίς καμιά απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου προχώρησε με το άλλο αρχιλαμόγιο τον παράνομο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Πλατανιά σε αλλαγή χρήσης της Πλατείας Ρ 55 σε Οικοδομικό Τετράγωνο.

Μιλάμε για εγκληματική ενέργεια εις βάρος της εξυπηρέτησης της λειτουργικότητας της ανάπτυξης της γύρω περιοχής και της διασφάλισης των καλύτερων δυνατών όρων διαβίωσης των Δημοτών.

Πρόκειται για την πλατεία που βρίσκεται το δεύτερο αντλιοστάσιο του Βιολογικού των Καμένων Βούρλων. Είναι η μόνη πλατεία που προβλέπεται στο Σχέδιο για την ευρύτερη περιοχή.


Η πλατεία ανήκει στον κ. Καρανάσιο που έχει δεσμευθεί από το Σχέδιο αλλά δεν του είχε γίνει μέχρι τώρα η νόμιμη διαδικασία απαλλοτρίωσης. Ο κ. Αντωνίου με τον κ. Πλατανιά και τον κ. Ξάνθη προχώρησαν στην αλλαγή χρήσης από Πλατεία σε Οικοδομικό Τετράγωνο. Με το αζημίωτο βέβαια ως συνήθως τα κονόμησε ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου με τον κ. Πλατανιά. Δεσμεύτηκε δε ακόμη ο κ. Καρανάσιος να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του κ. Αντωνίου.


Οι άνθρωποι είναι εγκληματίες δεν έλαβαν καν υπ` όψιν ότι , για το διπλανό Οικοδομικό Τετράγωνο Ο.Τ 67 , με προσφυγή που έγινε από συγκεκριμένο Δημότη στο Συμβούλιο Επικρατείας βγήκε απόφαση το 2003 που επί της ουσίας ακυρώνει το Σχέδιο του 1994.


Καλά ο κ. Αντωνίου μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια εις βάρος της Πόλεως των Καμένων Βούρλων νομίζοντας ότι έτσι μπορεί να πάρει τις εκλογές. Το αρχιλαμόγιο ο κ. Πλατανιάς πόσα πήρε πάλι για να προχωρήσει σε αυτή την εγκληματική ενέργεια εις βάρος της Λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων ;


Οι δημότες και οι φορείς της Λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων πρέπει να προχωρήσουν στις απαραίτητες εκείνες ενέργειες ώστε να παραμείνει η Πλατεία όπως προβλέπεται στο σχέδιο για να μην δούμε αύριο να σηκώνεται άλλη μια πολυκατοικία εκεί από τον κ. Ξάνθη.


Όσο για τον κ. Αντωνίου και την παρέα του ( Πλατανιά, Βαργιανίτη, Τρίγκα Γ., Καρανάσιο ) θα πάρουν από τους Δημότες των Καμένων στις επικείμενες εκλογές αυτό που τους αρμόζει Μαύρο …. Μαυρο γιαλούρος …Μαύρο !!!!!!

Επισυνάπτεται  το  σχέδιο Πόλεως   με  την  πλατεία


Βολές Ντ. Μπακογιάννη κατά κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο θέμα των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών φορτηγών-βυτιοφόρων ΔΧ

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Βολές κατά της κυβέρνησης, η οποία «συνεχίζει να διαβουλεύεται, σε μια στιγμή που χρειάζονται ουσιαστικές αποφάσεις», εξαπέλυσε σήμερα η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τις επιπτώσεις των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης στις επιχειρήσεις και τις εξαγωγές


Στη διάρκεια συνάντησης με την ηγεσία του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), στη Θεσσαλονίκη, η ανεξάρτητη βουλευτής επεσήμανε ότι «οφείλουμε όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε μέρα που η εξαγωγική δραστηριότητα πλήττεται είναι μια μέρα, που η ελληνική οικονομία χάνει ένα ακόμη στοίχημα».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «με τους φορείς διαλέγεσαι», αλλά αυτό που παρουσιάστηκε το τελευταίο εξάμηνο «σε όλο το του το μεγαλείο» είναι μια κυβέρνηση, που κορόιδευε συνεχώς και τους συγκεκριμένους μεταφορείς, με αποτέλεσμα να φτάσουμε «με τους χειρότερους δυνατούς όρους» σε κάτι που ήταν αναγκαίο και επιβεβλημένο από την ΕΕ. Η κα Μπακογκάννη χαρακτήρισε τις εξαγωγές ως βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη της οικονομίας, ενώ συμπλήρωσε ότι οι εξαγωγείς απειλούνται σήμερα παντοιοτρόπως.

Κληθείσα να σχολιάσει τις αποφάσεις των παραγωγικών φορέων να ζητήσουν προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού για την επίλυση του θέματος, αλλά και να προσφύγουν τη δικαιοσύνη κατά των απεργών, είπε: "Εχουν απολύτως δίκαιο", ενώ πρόσθεσε ότι το αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής είναι να στρέφεται η μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης.

«Δεν είναι δυνατόν να δέχεται τέτοιο πλήγμα η ελληνική οικονομία [...] σε μια στιγμή που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Ε, φτάνει, δεν γίνεται πια», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε ότι «η ζημία που έχει γίνει είναι τόσο πολύ μεγάλη, που δεν διορθώνεται εύκολα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, Δημήτρης Λακασάς, σημείωσε ότι η υπομονή των εξαγωγέων έχει εξαντληθεί κι ότι η αγορά του εξωτερικού έχει χάσει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης απέναντι σε ό,τι ελληνικό. Ερωτηθείς αν ο ΣΕΒΕ εξετάζει το ενδεχόμενο κατάθεσης μηνύσεων είπε ότι ως συλλογικός φορέας δεν έχει το νομικό δικαίωμα για κάτι τέτοιο, το οποίο μπορούν να κάνουν μεμονωμένες επιχειρήσεις.

Ωστόσο, πρόσθεσε, «ζούμε σε μια ευνομούμενη δημοκρατία, όπου το Σύνταγμα  δεν λέει κάπου ότι για εφαρμοστούν νόμοι πρέπει κάποιος πολίτης να καταθέσει μήνυση».

Οι εξαγωγείς έθεσαν υπόψιν της κας Μπακογιάννη την πρότασή τους για δημιουργία Γενικής Γραμματείας Εξωστρέφειας υπό τον πρωθυπουργό, η οποία όμως θα ενσωματώσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να εξοικονομηθούν κεφάλαια. Υπό αυτή την προϋπόθεση, της εξοικονόμησης χρημάτων, η κα Μπακογιάννη σημείωσε ότι αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση.

Από......lamianews

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com