Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση Χρ. Σταϊκούρα για αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Ανακοίνωση του συνδυασμού "ΝΕΑ ΛΑΜΙΑ" με επικεφαλής τον Γιώργο Κοτρωνιά - Όλα τα ονόματα μέχρι τώρα

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


ΝΕΑ ΛΑΜΙΑ - Ανακοίνωση


Με τον "Καλλικράτη" η Αυτοδιοίκηση γυρίζει σελίδα.

Μια μεγάλη πρόκληση απλώνεται μπροστά μας .

Ένα "στοίχημα" που χρειάζεται μεράκι, όραμα, και γνώση .

Καλούμαστε να θεμελιώσουμε , σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον , ένα Δήμο, που να παρέχει κοινωνική προστασία στους πολίτες του, ποιότητα ζωής, σύγχρονες αναπτυξιακές υποδομές, προστασία και ανάδειξη του Περιβάλλοντος.

Ένα νέο Δήμο, έναν ανθρώπινο Δήμο με πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην Ελλάδα

Φίλες και Φίλοι ,

Όλοι μας έχουμε μια πολιτική αφετηρία . Η στάση μας όμως απέναντι στα κοινά του Δήμου προσδιορίζεται από τη διάθεση προσφοράς.

Η μεγάλη κοινωνική συμμαχία που θεμελιώθηκε με την παρουσία του Συνδυασμού μας Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΄΄ ΝΕΑ ΛΑΜΙΑ΄΄ μέσα από τις καθημερινές μάχες λειτούργησε, διευρύνθηκε και συνεχίζει.

Αυτή η κοινωνική συμμαχία χωρά και περιλαμβάνει όλους όσους σκέπτονται, οραματίζονται, όσους θέλουν να δουλέψουν, όσους θέλουν να προσφέρουν στον Δήμο και τους ανθρώπους του.

Έκφραση αυτής της μεγάλης συμμαχίας είναι ο Συνδυασμός μας που ανανεώνεται και διευρύνεται.

Δημοσιοποιούμε σήμερα τα πρώτα ονόματα του Συνδυασμού μας Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών "ΝΕΑ ΛΑΜΙΑ".

Ανθρώπων καταξιωμένων στον επαγγελματικό τους χώρο, που ζουν στον τόπο, γνωρίζουν τα προβλήματα, ξέρουν που πονά ο Δήμος και οι πολίτες και θέτουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των δημοτών μας.

Τα ονόματα του συνδυασμού



Από.......lamianews

ΤΑ...ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.... Η ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ Ο ΣΠ.ΣΟΥΡΤΖΗΣ!

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Ολοι εμειναν ευχαριστημενοι και κυριως ικανοποιημενοι αφου η κα Τζενη Οικονομου θα ειναι τελικα η υποψηφια δημαρχος λαμιεων με το χρισμα του ΠΑΣΟΚ απεναντι στο σημερινο δημαρχο Γιωργο Κοτρωνιά.


"Θα ειναι αφελεις,αν υπαρχουν ακομη τετοιοι ,στο χωρο του ΠΑΣΟΚ οσοι μπορει να πιστευουν οτι οι βουλευτες του Νομού ενδιαφερονται να κερδισει το κομμα τις δημοτικες εκλογες στη Λαμια".

Τη δηλωση αυτη ,επιθυμωντας επι του παροντος να κρατησει την ανωνυμια του,εκανε πρωην κορυφαιο στελεχος του ΠΑΣΟΚ στο Νομο που τηλεφωνησε απο το κινητο του ενω οδηγουσε,με αφορμη την αποκλειστικη ειδηση που μετεδωσε μονο ο FM-1 χτες το βραδυ στο αναλυτικο δελτιο των 09.00 περι της υποψηφιοτητας της κας Οικονομου.

Σημερα στις 10 το πρωι οι τρεις βουλευτες θα συναντηθουν μαζι με την κα Οικονομου,στα κεντρικα του ΠΑΣΟΚ με τον Γραμματεα του κομματος Μιχαλη Καρχιμακη οπου θα επικυρωθει και στη συνεχεια θα ανακοινωθει επισημα η υποψηφιότητα της.

Θα ειναι η πρωτη φορα που θα βρεθουν μαζι και οι τρεις βουλευτες αφου λεγεται οτι μεταξυ τους εχουν αλλαξει ισορροπιες και συμμαχιες.

Οσον αφορα τον κ.Σπυρο Σουρτζη εγκυρες πηγες αναφερουν οτι "επαιξε και εχασε" την τελευταια στιγμη μετα το ισχυρο veto που προεβαλε τοπικος βουλευτης ο οποιος μαλιστα σε μια κινηση επιβεβαιωσης της ορθοτητας της πολιτικης του επιλογής προτιθεται να κατελθει...υποψηφιος δημοτικος συμβουλος με την Τζενη Οικονόμου εστω και αν ειχε πεισματικα αρνηθει στις επανηλλειμένες προτασεις να ειναι ο ιδιος υποψηφιος δημαρχος!

Ετσι κλεινει ο κυκλος νομης της τοπικης εξουσιας των κυβερνητικων βουλευτων.

Τα βασικα χαρακτηριστικα της πολιτικης τημαριοποιησης οριοθετηθηκαν αλλωστε με την επιλογη του κ.Ν. Λιολιου στην Αταλαντη,του κου Ν.Παπαδη στη Στυλιδα,του Βαγγελη Τετριμμυδα στα Καμενα Βουρλα (Μωλος -Αγ.Κωννος),την πιθανη στηριξη στον κ.Θ.Παπαευθυμιου για το Δημο Μακρακωμης.

Σε αλλους Δημους θα υπαρξουν αντι για χρίσματα διακριτικες στηριξεις "ημετερων" υποψηφιων απο το χωρο του ΠΑΣΟΚ και τελος στα ιδια πλαισια διαφαινεται και η πιθανολογουμενη στηριξη για τη θεση αντιπεριφερειαρχη στον σημερινο δημαρχο Αγιου Κωνσταντινου κ.Β.Ψαθα.

Τωρα με ολο αυτο το σκηνικο και σε μια πρωτη αξιολογηση, εκτιμαται οτι το τελευταιο πραγμα που ενδιαφερει τα πολιτικα προσωπα ειναι αν οι "ημετεροι" υποψηφιοι εχουν και τη δυνατοτητα να κερδισουν τις εκλογες;

΄H εμεσως το ΠΑΣΟΚ οδηγειται σε μια νεα εκλογικη ηττα τον προσεχη Νοέμβριο στη Φθιώτιδα;

Από.....lamiafm1

Η εξέγερση στην Αργεντινή ξεκίνησε από τους φορτηγατζήδες.

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Η σπίθα γίνεται φωτιά!


Οι κινητοποιήσεις των φορτηγατζήδων είναι η σπίθα που θα ανάψει την φωτιά κατά της δοσίλογης κυβέρνησης Τσολάκογλου.


Τα ΜΜΕ των νταβατζήδων μούγκα .Έχουν γραμμάτια να ξεπληρώσουν και η σιωπή στην συγκεκριμένη στιγμή είναι χρυσός.


Από σήμερα στο πλευρό των φορτηγατζήδων ενώνονται οι συνδικαλιστές του ΟΣΕ και του ΜΕΤΡΟ.


Μεγάλη απούσα η αριστερά οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ και οι λοιποί.



Γιατί βιάζονται να ανοίξουν το επάγγελμα;...

Στα γραφεία της COSCO έχουν έρθει 5 προσφορές για Pan European Transportation Contracts από 3 ξένες και 2 Ελληνικές εταιρείες.


Να γιατί βιάζονται να ανοίξουν το επάγγελμα.


Θέλουν να ανοίξουν το επάγγελμα γρήγορα για να ξεπληρώσουν τα δικά τους γραμμάτια.




Ένα ρωμαλέο ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ λαϊκό κίνημα δείχνει το δρόμο.

Είμαστε όλοι φορτηγατζήδες!
 
Από......citypress

Μετά τους φορτηγατζήδες…

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com

...ανοίγει και το επάγγελμα των ταξιτζήδων!


Από το......http://vavanta.blogspot.com/

Κλήτευση Καραμανλή για την υπόθεση Βατοπαιδίου - Θα ακολουθήσει και ο Σημίτης για την Ζήμενς;

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Να κληθεί ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην Προανακριτική για την υπόθεση του Βατοπαιδίου αποφάσισαν οι βουλευτές που μετέχουν στην Επιτροπή.


Το σχετικό αίτημα είχε καταθέσει ο ΛΑΟΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα της ΝΔ δεν μετέχει πλέον στις εργασίες της, έχοντας αποχωρήσει.


Στην επιστολή αναφέρεται ότι η Επιτροπή είναι ....


στη διάθεση του κ. Καραμανλή προκειμένου να βρεθεί ο καλύτερος τρόπος για να πραγματοποιηθεί αυτή η κατάθεση.


Αμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ, η οποία διά μέσου του Νίκου Δένδια τόνισε ότι η «πράσινη πολυκατοικία» με πρωτοβουλία του ΛΑΟΣ αποφάσισε να καλέσει τον κ. Καραμανλή.

Από ΤΑ ΝΕΑ

Διεγράφη ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ Θοδωρής Σκυλακάκης

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


H διαφοροποίηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Θοδωρή Σκυλακάκη από την επίσημη γραμμή του κόμματος, όπως διατυπώθηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στο βήμα της ΔΕΘ, φέρνει από στιγμή σε στιγμή και την διαγραφή του από τον πρόεδρο της Ν.Δ.

 Ο ευρωβουλευτής το πρωί μιλώντας στον BHMA 99,5, δήλωσε πως «θα είναι αυτοπυροβολισμός αν ανακοπεί η προσπάθεια του μνημονίου».


Ο Θοδωρής Σκυλακάκης αποτελούσε για χρόνια το πολιτικό alter ego της κ. Μπακογιάννη και μάλλον έκπληξη αποτέλεσε έστω και η λιγόμηνη παραμονή του στην Ν.Δ μετά την διαγραφή της.

Ανανέωση 13.50

Από το Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος ο Ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κόμματος κ. Γιάννη Τραγάκη, παρέπεμψε στην Επιτροπή τον κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας, γιατί με τις δηλώσεις του επέλεξε να θέσει τον εαυτό του εκτός Κόμματος».
 
Από......citypress

Όσες φορές και να το πεις, δεν πρόκειται να το εμπεδώσουμε Γιώργο…

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com

Στο βίντεο βλέπουμε τον Γιώργο Παπανδρέου πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό της Ελλάδας να ζητά Παγκόσμια Διακυβέρνηση ,από το βήμα του συνεδρίου του Εconomist (George Papandreou – April 29, 2010 Economist Conference).


“Χρειαζόμαστε Παγκόσμια Διακυβέρνηση, Παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα”





Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλάει στη συνέλευση του ΟΗΕ για το αγαπημένο του θέμα: πόσο πολύ έχουμε ανάγκη από μια «Παγκόσμια Διακυβέρνηση».(21 Σεπ. 2010)




http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/09/blog-post_4963.html

Δημοσιεύθηκε στο   ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Καθημερινή Φθιώτιδα"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com