Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ο κ. Τριαντάφυλλος Μπέλλος αφού εκλέχτηκε επί σειρά ετών Βουλευτής και Νομάρχης με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας , τώρα επιθυμεί να κατέβει ως ανεξάρτητος Δήμαρχος Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου , καταστέλλοντας τη σημαία και παραδίδοντας την κομματική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com

Εστάλη από αναγνώστη του Blog




Μπορεί να μας πει αυτός ο κύριος Μπέλλος την σύνταξη  που παίρνει ως πρώην Βουλευτής και Νομάρχης της Νέας Δημοκρατίας .


Ακόμη μπορεί να μας πει που έχει βολέψει τη γυναίκα του τα παιδιά του και όλη την οικογένεια του μέχρι γενεές δεκατέσσερις για να δω πόσο μαύρο θα του ρίξω ….....



Από εφημερίδα "σέντρα"

Αποκάλυψη. Τι κρύβεται πίσω από το ενδιαφέρον των Ασιατών για τα Καμένα Βούρλα;

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τους Ασιάτες επενδυτές των Καμένων Βούρλων;

Είναι απλώς μια τουριστική επένδυση ή ένα σκοτεινό πολιτικοβιομηχανικό κατασκοπευτικό θρίλερ;

 Πληροφορίες από ανθρώπους στα υψηλά κλιμάκια της Ε.Ε. αλλά και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τις Ηνωμένες Πολιτείες, υπογραμμίζουν πως οι Ασιάτες δεν ενδιαφέρονται για την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής


Θέλουν απλώς «να βάλουν χέρι» στην τεχνολογία και τεχνογνωσία του αγωγού του Μάκη που ως γνωστόν εκβάλει στο κάμπινγκ του ΕΟΤ, αλλά κυρίως «να βάλουν χέρι» και να μελετήσουν το κλουβί με τα χρυσόψαρα, απόδειξη καθαρότητας, που έχει βάλει ο Μάκης στην άκρη του αγωγού.

Το ενδιαφέρον των Ασιατών, που σημειωτέον, αρκετοί στην Άπω Ανατολή θεωρούν εκλεκτό έδεσμα τα χρυσόψαρα, στρέφονται στην μετάλλαξη «σκατόψαρα» ελέω αγωγού. Στην μετάλλαξη, αυτοί οι Ασιάτες βλέπουν την λύση σε ένα μέρος του επισιτιστικού προβλήματος του πλανήτη.

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν πως ανάμεσα στους μικρούς προσκόπους του Τζάμπορη υπήρχαν και μεταμφιεσμένοι σε προσκόπους μικρόσωμοι Ασιάτες κατάσκοποι.
Το γεγονός αυτό μάλιστα φαίνεται πως πληροφορήθηκε και ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Μάκης Αντωνίου, ο οποίος, στο σύντομο χαιρετισμό του στην τελετή λήξης του 4ου Πανελληνίου Προσκοπικού Τζάμπορη, έστειλε ένα μήνυμα κυριαρχίας προς τα Ασιατικά συμφέροντα, θέλοντας να αποκτήσει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.
Ξεκίνησε τον χαιρετισμό του τονίζοντας την νίκη της Ελλάδας επί της Κίνας στην έναρξη του μουντομπάσκετ, ενώ στη συνέχεια, αναφερόμενος στους μικρούς προσκόπους σημείωσε ότι «με τον δυναμισμό που διακρίνω, κανείς δεν πρόκειται να μας βάλει χέρι».

Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Από.....εφημερίδα “σέντρα”

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "σέντρα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com