Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Στα τεθωρακισμένα του κ. Τετριμίδα και του ΠΑΣΟΚ θα απαντήσει με Stealth η Νέα Δημοκρατία.

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Τετριμίδα από το ΠΑΣΟΚ για το διευρυμένο Δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται για την αντεπίθεση της.

Στα τεθωρακισμένα του Στρατηγού Τετριμίδα η Ν.Δ θα απαντήσει με εναέριες δυνάμεις τύπου Stealth που πιθανών να είναι ο πρώην Βουλευτής και Νομάρχης Φθιώτιδος κ. Μπέλλος, (αφού αποδεχτεί βεβαίως την πρόταση που του έχει γίνει)ο οποίος είναι γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και γνωρίζει τα θέματα πολύ καλά. Διατηρεί δε πολύ καλές σχέσεις και με τους πρώην τρείς Δήμους.
Άλλος στον οποίο έχει γίνει πρόταση για να κατέβει είναι ο διεθνούς φήμης κατασκευαστής με τα υπέροχα σχέδια ο οποίος έχει δραστηριοποιηθεί και πέρα του Ατλαντικού κ. Βουρβουλάκης(διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με τους πρώην τρείς Δήμους και είναι σύμβουλος του κ. Χειμάρα σε θέματα πολεοδομικά). Εκείνος που δείχνει ενδιαφέρον και θέλει να είναι υποψήφιος είναι ο Φιστικό παραγωγός κ. Ξυδιάς Γκόλφης ο οποίος όμως δεν έχει πολλές πιθανότητες διότι ήταν πολέμιος στις εσωκομματικές εκλογές του κ. Σαμαρά και Φαν της Ντόρας.
Πολλές πιθανότητες έχει ο Οίνο αμπελουργός κ. Μακρυνίτσας να είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας αφού στήριξε τον κ. Σαμαρά και υποστηρίζεται από τον κ. Σταϊκούρα.

Ο πρώην Δήμαρχος Μώλου κ. Παταριάς αφού αποκλείσθηκε από το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να ετοιμάζει τον ανεξάρτητο συνδυασμό του. Έχει μεγάλη δύναμη μέσα στο Μώλο(λόγω του επαγγέλματος του είναι Μηχανικός) και παράλληλα διατηρεί αξιόλογες δυνάμεις στον Άγιο Κωνσταντίνο(λόγω της γυναίκας του) και στα Καμένα Βούρλα (λόγω του αδελφού του)

Το νυν Δήμαρχο Καμένων Βούρλων κ. Αντωνίου δεν θέλει να τον βλέπει και να τον ακούει κανένας από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ λόγω των οικονομικών ατασθαλιών που έχει προκαλέσει στο Δήμο Καμένων Βούρλων. Επί τέσσερα χρόνια δεν έκανε ούτε έναν οικονομικό ισολογισμό στο Δήμο και κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα αφήσει χρεωμένο το Δήμο αποχωρώντας.
Έχει όμως συνεργασία με τα μικρά κόμματα όπως είναι ο ΛΑΟΣ του Καρατσαφέρη και το Β.Κ.Ε (Βασιλικό Κόμμα Ελλάδας). Κάνε κλικ εδώ





Από εφημερίδα "Ημέρα"

Υποψήφιος Δήμαρχος του KKE στο διευρυμένο Δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου Τσαπάρας Γιώργος.

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com


Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Καποδιστρίου 5, Λαμία 35100
Τηλ. 2231021027

Δελτίο Τύπου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ , ανακοινώνει τη στήριξη της στα Ψηφοδέλτια της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» των παρακάτω Δήμων.

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δομοκού.

Καιδαντζής Θανάσης . Αγρότης. Στέλεχος του ΚΚΕ. Με δράση στους αγροτικούς αγώνες της περιοχής. Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλιώτιδας το 1998.

ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μώλου- Αγ.Κων/νου

Τσαπάρας Γιώργος. Συνταξιούχος οικοδόμος, πρώην γραμματέας του συνδικάτου οικοδόμων Πάτρας , μέλος του Δ.Σ συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας. Μέλος του Γ.Σ Της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ. Στέλεχος του ΚΚΕ.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Καρπενησίου.

Σερετάκης Νίκος . Γεωπόνος. Μέλος του τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κ.Ε του ΚΚΕ. Μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Ημέρα"

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας "Λαμιακός Τύπος"

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com